Suv Modeli

Suv Modeli

Son dakika SUV modeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SUV modeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SUV modeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suv Modeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suv modeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 501 suv modeli haberi bulunmuştur. Tüm suv modeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
SUV dünyasını derinden sarsacak; Dev marka 430 bin TL'ye satışa çıkarıyor!
SUV dünyasını derinden sarsacak; Dev marka 430 bin TL'ye satışa çıkarıyor! SUV model takipçilerini heyecanlandıran gelişme yaşandı. Çinli marka Geely, SUV modeli Boyue Cool'u Türkiye pazarına sürüyor. İşte Geely Boyue Cool satış fiyatı...
20.02.2024 Gündem
SUV modeliln efsanesi Nissan Juke fiyatı dibe indi! Kimse bu fiyata inanamıyor
SUV modeliln efsanesi Nissan Juke fiyatı dibe indi! Kimse bu fiyata inanamıyor Her modeli ülkemizde büyük ilgi gören Nissan, efsanevi B-SUV modeli Juke fiyatlarında indirimin büyüğünü yaptı. İşte Nissan Juke güncel fiyat listesi...
16.12.2023 Otomobil
Renault Captur 2024 sürprizini erken yaptı! Bu fırsatı kaçıran yeni yıla mutsuz girer!
Renault Captur 2024 sürprizini erken yaptı! Bu fırsatı kaçıran yeni yıla mutsuz girer! Türkiye'de araç kullanmayı sevenlerin favori markası Renault, B-SUV modeli Captur ile ilgili radikal bir indirim haberi verdi. Renault Captur, fiyatıyla sürücüleri tatmin ediyor. Peki 2024 Renault Captur fiyatları ne kadar? Detaylar haberimizde.
10.12.2023 Otomobil
Artık yanına yaklaşılmayacak! SUV modelde Fiat Egea Cross bu zamla gazı köklemiş oldu!
Artık yanına yaklaşılmayacak! SUV modelde Fiat Egea Cross bu zamla gazı köklemiş oldu! Otomobil içeriklerimize bu kez Fiat Egea Cross ile devam ediyoruz. Türkiye'nin en ucuz SUV modeli olarak bilinen Egea Cross son dönemde yaptığı zamlarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda 850.900 TL başlangıç fiyatıyla sunulan araç, 27.000 TL zamlı olarak yeniden lanse edildi.
8.12.2023 Otomobil
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek Togg satışlarında kurasız dönemin 2024’te başlayacağı belirtildi. Togg'un günlük üretim kapasitesi ekimde 280 adede çıktı. Yıllık banttan inen araç sayısı önümüzdeki yıl 80 bini aşacak. Ayrıca 2024'te sedan model için de düğmeye basılacak.
9.11.2023 Otomobil
Elektrikli SUV model Türkiye pazarına girdi! Fiyatı Egea'dan bile ucuza geliyor
Elektrikli SUV model Türkiye pazarına girdi! Fiyatı Egea'dan bile ucuza geliyor SUV dünyasında her geçen gün başka bir fırsat sunuluyor. Çinli otomobil markası Yudo Auto, elektrikli SUV modeli Yudo 3 modeliyle Türkiye pazarına girdi. Fiyatıyla Fiat Egea'dan bile ucuza geliyor.
7.11.2023 Otomobil
Ford SUV modeli Kuga Eylül fiyatları alıcısını selektörle çağırıyor! Bu fiyat listesi 8 ay görülmedi
Ford SUV modeli Kuga Eylül fiyatları alıcısını selektörle çağırıyor! Bu fiyat listesi 8 ay görülmedi Ford, C-SUV modeli Kuga'yla çok tercih ediliyor. Ülkemizde otomobil severlerin hizmetine sunulan Ford Kuga Eylül fiyat listesiyle alıcılarını kornayla çağırıyor.
27.08.2023 Gündem
Mitsubishi SUV modelinde çılgın fiyat geldi! Kompakt SUV Xforce özellikleri bu fiyatı aşıyor!
Mitsubishi SUV modelinde çılgın fiyat geldi! Kompakt SUV Xforce özellikleri bu fiyatı aşıyor! SUV araç almak isteyenlere güzel haber Mitsubishi markasından geldi. Yeni kompakt SUV Xforce özellikleriyle bu fiyatı çoktan aşıyor. Uygun fiyatlı SUV modeli olan Xforce 2023 yılında Avrupa ve ABD'ye gelmeyecek.
11.08.2023 Otomobil
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil...
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil... Piyasalar ve dövizlerdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime olan ilgi artarak devam ediyor. Lüks saat, çanta, özel dikim kıyafetler ve otomobil için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Renault SUV modeli Captur'un sürpriz fiyat listesini açıkladı!
Renault SUV modeli Captur'un sürpriz fiyat listesini açıkladı! Renault SUV modeli Captur ile bu alandaki rekabete devam ediyor. Otomobil tutkunlarının bile şaşıp kaldığı haberle Renault Captur fiyat listesi ortaya çıktı.
18.07.2023 Otomobil
Rize'de Togg'a yoğun ilgi! 'Çok heyecan ve gurur verici bir his'
Rize'de Togg'a yoğun ilgi! 'Çok heyecan ve gurur verici bir his' Rize’de ilk kez sergilenen yerli ve milli otomobil Togg, halktan yoğun ilgi gördü.
20.04.2023 Gündem
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'a Ankara’da yoğun ilgi
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'a Ankara’da yoğun ilgi Türkiye’nin yerli otomobili Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Ankara’daki bir alışveriş merkezinde kullanıcılarıyla buluştu. Alışveriş merkezinde sergilenen TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
26.03.2023 Gündem
TOGG çekiliş ne zaman, çekiliş çıkmazsa ne olur? TOGG çekilişine nasıl katılırım, TOGG çekilişi kaç kişi, şartları neler, sipariş bedeli iade edilecek mi?
TOGG çekiliş ne zaman, çekiliş çıkmazsa ne olur? TOGG çekilişine nasıl katılırım, TOGG çekilişi kaç kişi, şartları neler, sipariş bedeli iade edilecek mi? Yerli otomobil Togg, bugün itibariyle ön siparişe açıldı. Togg satın almak isteyenler 27 Mart’a kadar başvurularını Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden gerçekleştirecek. Togg’un C Segment SUV modeli olan T10X’in fiyatları V1RWD Standart Menzil araç 935 bin TL, V2RWD Standard Menzil 1 milyon 55 bin TL,V3RWD uzun menzil araç 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi. Ön satış bedeli ise 60 bin TL olarak belirlendi. Peki, TOGG çekiliş çıkmazsa ne olur, TOGG sipariş bedeli çıkmazsa ne olur, ön sipariş bedeli iade edilecek mi? TOGG çekiliş şartları neler, çekilişe katılma süreci nasıl olacak?
17.03.2023 Ekonomi
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te!
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te! Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın başlıyor.
4.02.2023 Ekonomi
TOGG'da sevindiren gelişme! Özel seri üretim 2023 adetle sınırlı tutulacak
TOGG'da sevindiren gelişme! Özel seri üretim 2023 adetle sınırlı tutulacak Türkiye'nin Otomobili Togg, mobil uygulamasıyla dijital dünyaya da hızlı bir giriş yaptı. İlk etapta sadece Türkiye’de kullanıma açık olacak Trumore platformu üzerinden Togg akıllı cihazı için ön sipariş vermek de mümkün olacak. Cumhuriyetin 100. Yılına özel üretilen 2023 adet ile sınırlı “100. Yıl Özel Seri” Togg akıllı cihaza ulaşma hakkı ve daha fazlası ise Trumore’da.
26.01.2023 Ekonomi
Bu yıl başlıyor! Kamu kurumlarına 30 bin Togg alınacak
Bu yıl başlıyor! Kamu kurumlarına 30 bin Togg alınacak Togg'a yönelik kamu alım garantisi hayata geçiyor. 2035 yılına kadar 30 bin araç devlet kurumlarının kullanımında olacak. İlk alım bu yıl yapılacak.
17.01.2023 Ekonomi
Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk 'Deneyim Merkezi' İstanbul'da açıldı
Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk 'Deneyim Merkezi' İstanbul'da açıldı Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk ''Deneyim Merkezi' İstanbul'da açıldı. Kullanıcılar, 7 bölgede kurulacak 20 deneyim merkezinde Togg'u yakından görecek, dijital özelliklerini inceleme fırsatı bulacak.
9.11.2022 Ekonomi
Togg'un fiyatı ne kadar olacak! Yarın açılıyor
Togg'un fiyatı ne kadar olacak! Yarın açılıyor Türkiye’nin ‘Devrim’ ile başlayan yerli otomobil hayali sonunda gerçekleşiyor. TOGG, Gemlik tesisinin açılışını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapıyor. 4 bine yakın kişinin katılacağı açılıştan 5 ay sonra ilk model C-SUV fabrikanın üretim bantlarından inecek ve Türkiye’de satışa sunulacak. Hedef 2030’a kadar 5 farklı gövde tipinde 1 milyon adet tamamen elektrikli otomobil üretmek.
28.10.2022 Ekonomi
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Zorlu testte işlem tamam
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Zorlu testte işlem tamam Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, zorlu kış şartları altında yapılan testlerini sürdürmek için Turkish Cargo ile Arjantin'in Güney Kutbu'na en yakın kenti Ushuaia'ya taşındı.
14.09.2022 Ekonomi
Yerli otomobil TOGG'da heyecanlandıran gelişme! Paylaşım merak uyandırdı
Yerli otomobil TOGG'da heyecanlandıran gelişme! Paylaşım merak uyandırdı Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’nin heyecanla beklediği yerli araç TOGG 2023’ün ilk aylarında yola çıkması beklenirken yeni gelişme yaşandı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla merak uyandırdı.
12.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un direksiyonuna geçtiği görüntüleri paylaştı.
7.08.2022 Siyaset
SKODA SUV’unu yeniledi!
SKODA SUV’unu yeniledi! Türkiye’de satışa sunulan KAROQ SUV modeli, 809.9 bin TL’den başlıyor.
29.05.2022 Otomobil
TOGG fiyat listesi belli oldu mu, ne kadar olacak? TOGG ne zaman piyasaya çıkacak?
TOGG fiyat listesi belli oldu mu, ne kadar olacak? TOGG ne zaman piyasaya çıkacak? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur" dedi. Peki, TOGG fiyat listesi belli oldu mu, TOGG fiyat ne kadar olacak?
18.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Honda’dan yeni SUV gelecek!
Honda’dan yeni SUV gelecek! Honda, yepyeni C-SUV modeli ZR-V’yi 2023 yılında Avrupa’da satışa sunacağını açıkladı. Honda’nın gücünü kanıtlamış e:HEV hibrit teknolojisine sahip olan modeli elektrifikasyona geçiş dönemindeki önemli dönüşüme de işaret ediyor.
12.05.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Suv Modeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suv modeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.