Süreyya

Süreyya

Son dakika süreyya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süreyya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süreyya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süreyya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süreyya gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.899 süreyya haberi bulunmuştur. Tüm süreyya haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Hande Ataizi: Bu dizideki 'taş' benim
Hande Ataizi: Bu dizideki 'taş' benim Kanal D’de yayınlanan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinde ‘Süreyya’ rolünü canlandıran Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ataizi, güzel giden dizi hakkında da açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Magazin
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici'
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici' Kanal D'nin sevile dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kendisini fark edip bayramını kutlayan Fransız bir hayranının ilgisiyle mutlu olan Ataizi, diziler sayesinde Türk oyuncuların popülaritesinin arttığını anlattı.
13.04.2024 Magazin
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum"
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum" Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, azalan kan stoklarıyla ilgili vatandaşları kan bağışına çağırarak, "Türkiye’nin 300 noktasında canlı operasyon yönetiyoruz. Kan sürekli ve acil bir ihtiyaç. Ramazan Bayramı’nda Allah muhafaza bir kaza olması durumu ya da hastanelerde yapılan operasyonlar için stokumuz olması gerekiyor" dedi.
6.04.2024 Adana
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun'
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun' Kore yapımı 'Remember: War Of The Son' dizisinden uyarlanan 'Taş, Kağıt, Makas'te 'Savcı Süreyya' karakterini canlandıran Hande Ataizi, Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Ünlü isim, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi hakkında da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Magazin
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor Psikiyatrist Dr. Süreyya Işık Coşkun, kanser teşhisinin tıpkı yas sürecine benzer psikolojik tepkilere yol açtığını ve hastaların yas sürecine benzer evrelerden geçtiğini vurgulayarak, tedavi boyunca uyum bozuklukları, anksiyete, depresyon, azalan yaşam memnuniyeti ya da öz güven kayıplarının yaygın görülebileceğini söyledi. Coşkun, bu süreçte psikonkoloji alanının hastaya destek olduğunu ifade etti.
5.04.2024 Adana
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın hayranları minik kızının yüzünü ilk kez gördü.
13.02.2024 Magazin
Edebi Akımlar Nelerdir? Edebi Akımların Temsilcileri Ve Özellikleri Nelerdir?
Edebi Akımlar Nelerdir? Edebi Akımların Temsilcileri Ve Özellikleri Nelerdir? Çeşitli felsefi düşüncelerden hareketle ortaya çıkan ve form kazanan sanat görüşleri müzik, mimari, resim ve edebiyat gibi sahalarda farklı ekoller oluşturmuştur. Yeni edebi akımların oluşmasında kendilerinden önceki akımların beklentileri yeterli ölçüde karşılayamaması ve farklı duyguların yansıtılmak istenmesi etkilidir. Doğma, büyüme, gelişip sönme şeklinde evrelerden geçen edebi akımlar sanatçıların arayışlarına cevap veremediğinde işlevini yitirmiştir. Sonrasında ise karşıt bir akım doğmuştur.
27.01.2024 Gündem
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı?
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı? Yönetmen Sadullah Celen’in pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybetmesi, avukat Celal Ülgen beynine pıhtı atması sonucu felç geçirmesi,  Milletvekili Sırrı Süreyya Önder pıhtı atması sonrası rahatsızlanmasının ardından sosyal medyada pıhtı atma salgını iddiaları dolaşıma girdi. Vatandaşlar Pıhtı atma salgını nedir, sorusuna yanıt ararken yeni bir salgın mı var mı sorusuna sormaya başladı.
4.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhurbaşkanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçeleri üzerine görüşmeler başladı.
22.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Baba Garipoğlu mezar açılsın dedi, Münevver Karabulut aile açıkladı
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Baba Garipoğlu mezar açılsın dedi, Münevver Karabulut aile açıkladı Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. İstanbul’da Münevver Karabulut cinayeti sanığı Cem Garipoğlu’nun ölmediği iddialarına ilişkin Garipoğlu’nun babası, oğluyla ilgili flaş talepte bulundu. Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, baba Garipoğlu'nun, oğlunun mezarının açılması talebiyle ilgili konuştu.
7.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ayağa kalkarak alkışlarla okuyacağız
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ayağa kalkarak alkışlarla okuyacağız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye Cumhuriyet'inin ilan edildiği Meclis'te CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Kurtulmuş, "Yarın burada tarihi bir törene şahitlik edeceğiz. O ilk gün alınan karar metnini de beraber ayağa kalkarak, alkışlarla okuyacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Filistin'de hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 3 gün milli yas ilan edileceğini belirtti.
18.10.2023 Gündem
Süreyya Yalçın altın kaplamalı elbise giydi! Zayıflığı ile çok konuşulmuştu şimdi de kıyafetinin fiyatı gündem oldu
Süreyya Yalçın altın kaplamalı elbise giydi! Zayıflığı ile çok konuşulmuştu şimdi de kıyafetinin fiyatı gündem oldu Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, son olarak katıldığı bir davette giydiği altın kaplamalı elbiseyle adından söz ettirdi. Ünlü ismin kıyafetinin bedeli ise dudak uçuklattı.
9.09.2023 Magazin
Resimli eylül ayı mesajları ile hoş geldin eylül sözleri! Hüzün, özlem, ayrılık ve aşk temalı, kısa, uzun, romantik, farklı, ünlü şairlerden eylül ile ilgili sözler
Resimli eylül ayı mesajları ile hoş geldin eylül sözleri! Hüzün, özlem, ayrılık ve aşk temalı, kısa, uzun, romantik, farklı, ünlü şairlerden eylül ile ilgili sözler Eylül ayı sözleri, mesajları ve şiirleri yeni ay ile birlikte sorgulananlar arasına girdi. Bugün eylül aynın ilk günü. Yeni ayın ilk gününde hoş gelsin eylül mesajları ve sözleri sosyal medya platformları üzerinden paylaşılmak için sorgulanıyor. Eylül ayını kısa, uzun, sevgi, sevgi ve dilek mesajlarıyla paylaşmayı sevenler için en güzel Eylül sözlerini ve mesajlarını derledik. İşte Kısa, uzun, aşk temalı, Cemal Süreyya, Nazım Hikmet eylül sözlerinin olduğu resimli hoş geldin eylül ayı sözleri mesajları…
1.09.2023 Gündem
Seren Serengil’den Süreyya Yalçın’a: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim!
Seren Serengil’den Süreyya Yalçın’a: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim! Kilo vermek için ameliyat olan ve 43 kiloya kadar düşerek sağlığı tehlikeye giren Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serengil, zayıflığıyla gündeme gelen Süreyya Yalçın'a kilo almasını tavsiye ederek, kendi yaşadıklarını örnek gösterdi.
26.08.2023 Magazin
Süreyya Yalçın zayıflığı hakkında konuştu: 'Şu an mükemmelim'
Süreyya Yalçın zayıflığı hakkında konuştu: 'Şu an mükemmelim' Son günlerde zayıf görüntüsüyle herkesin dikkatini çeken sosyetik güzel Süreyya Yalçın Hürriyet'ten Suat Filiz' konuştu. Yalçın, Yemek yemeği çok sevdigim için kilo verirken çok zorlandım. Ama şu an mükemmelim. dedi.
20.08.2023 Magazin
Süresiz nafakada ‘kriter’ çıkmazı! Aile fonu oluşturulsun
Süresiz nafakada ‘kriter’ çıkmazı! Aile fonu oluşturulsun Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, süresiz nafaka uygulamasının kabul edilebilir olmadığını belirterek uygulama üzerinde çalıştıklarını söyledi. Göktaş’ın uygulamayı adil bulmadığına ilişkin açıklamasını uzun süredir gündemde bulunan süresiz nafakayı yeniden tartışmaya açtı.
31.07.2023 Gündem
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Hazal Kaya isyan etti: Uyuyamıyorum... Alın size gerçekler!
Hazal Kaya isyan etti: Uyuyamıyorum... Alın size gerçekler! Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan ve mart ayında ikinci kez anne olan Hazal Kaya, uykusuzluktan dert yandı. Leyla Süreyya adını verdiği bebeğiyle ilk paylaşımını 8 Mart'ta yapan ünlü isim, son olarak kızının ayağını paylaşarak dikkat çeken bir mesaj yazdı.
18.07.2023 Magazin
Cevdet Yılmaz: Temel hedefimiz, enflasyonu tek haneli seviyelere düşürmek
Cevdet Yılmaz: Temel hedefimiz, enflasyonu tek haneli seviyelere düşürmek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyon oranlarını yeniden tek haneli seviyelere düşürmek, önümüzdeki süreçte makroekonomik anlamda temel hedefimiz olacaktır" dedi.
14.07.2023 Ekonomi
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zam oranlarını da içeren yasa teklifinin görüşmelerine başlandı.
12.07.2023 Gündem
İstanbul’da 'yanlış zil' dehşeti! Bıçaklanıp silahla vuruldu
İstanbul’da 'yanlış zil' dehşeti! Bıçaklanıp silahla vuruldu Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu bir genç, arkadaşının evinde unuttuğu cep telefonunu almak için geldiği binada yanlış zile basınca dehşeti yaşadı. Evden çıkan iki şahıs cüzdanını gasp etmek için gencin üstüne atladı. Genç direnince önce bıçaklandı ardından da silahla bacağından vuruldu. Gencin hastaneye kaldırıldığı olayla ilgili Şişli polisi 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gencin arkadaşı ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.
3.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Süreyya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süreyya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.