Sur Yapı

Sur Yapı

Son dakika sur yapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sur yapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sur yapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sur Yapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sur yapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 326 sur yapı haberi bulunmuştur. Tüm sur yapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
SURGYO ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları: Kaç lot verdi, Surgery borsada ne zaman işlem görecek?
SURGYO ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları: Kaç lot verdi, Surgery borsada ne zaman işlem görecek? Sur Yapı kaç lot verdi, Surgery hisse ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları belli oldu. 7-8 Aralık tarihindeki talep toplama sürecinde yatırımcıdan yoğun ilgi gören Sur Tatil Evleri GYO'ya 49,18 TL hisse başı fiyatla satışa çıkan 45 milyon adet hisse için 2,88 kat talep geldi. Sur Tatil evleri halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler Sur Yapı’nın gong çalacağı tarihe çevrildi. Peki, Surgery borsada ne zaman işlem görecek, Sur Yapı halka arz borsa işlem tarihi ne zaman? İşte Sur Tatil Evlerinin Yıldız Pazarda “SURGY” koduyla işlem göreceği tarih…
14.12.2023 Ekonomi
Surgery halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, Surgery hisse ne zaman işlem görecek? Sur tatil evleri halka arz helal mi, hangi bankalarda var?
Surgery halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, Surgery hisse ne zaman işlem görecek? Sur tatil evleri halka arz helal mi, hangi bankalarda var? Sur Yapı iştiraki Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arz başvurusu SPK tarafından onayladı. Sur GYO halka arzı için talep toplama tarihi belli olunca, Su Tatil Evleri halka arzın kaç lot verdiği hangi bankalarda olduğu sorularına yanıt aranmaya başlandı. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7 - 8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. Peki, Surgery halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Su Tatil Evleri katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Sur Tatil Evleri (Surgery) halka arz ne zaman?
8.12.2023 Ekonomi
Türk inşaat şirketinden Azerbaycan’da önemli imza
Türk inşaat şirketinden Azerbaycan’da önemli imza Azersu ile Salyan ve Neftçala şehirleri arasındaki temiz su ishale hattı projesinin sözleşmesini imzalayan Sur Yapı, Azerbaycan Su İşleri Kurumu Meliorasiya ile bir baraj projesinde, Azerbaycan’ın KOBİ’leri finanse eden kuruluşu Kobia ile de Karabağ bölgesi başta olmak üzere tüm Azerbaycan’ın yeniden yapılanması ile ilgili iyi niyet iş birliği anlaşmalarını imzaladı.
8.11.2022 Ekonomi
Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Böylesi ilk kez oluyor! Kredi ve faiz oranlarının...
Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Böylesi ilk kez oluyor! Kredi ve faiz oranlarının... Satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar astronomik seviyelere çıktı, ev almak imkansız hale geldi. Son bir yılda fiyatlar arttı ancak özellikle 4 aydır yaşanan fiyat değişimleri dikkat çekiyor. Türkiye’de ortalama konut fiyatında dört ayda iki katına çıkan artışlar yaşandı. Kur artışından kaynaklı artan maliyetler, pandemi süreci, Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle ülke genelinde metrekare fiyatları 8 bin TL'yi, İstanbul'da ise 13 bin TL'yi geçti. Hızla artan maliyetler satılık konut fiyatlarına doğrudan yansıyor. Rekor fiyat artışları kiraları da etkiliyor. Adeta bir kısır döngü içine girildi. Vatandaşlar konut fiyatları düşecek mi yoksa yükselmeye devam mı edecek sorularını araştırıyor. Acilen faiz oranlarının düşürülmesi ve mortgage kredisinin devreye girmesi gerektiği belirtiliyor. İşte konut fiyatları ile ilgili yapılan son açıklamalar ve gelişmeler...
25.04.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarıyla flaş açıklama! Ev alacaklara kötü haber
Ev fiyatlarıyla flaş açıklama! Ev alacaklara kötü haber Ev almak isteyenlere kötü haber geldi. Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Konut Gelişticileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas, 3 yıldır temkinli olan birçok firmanın bu yıl üretime geçeceğini söyledi. Arz eksikliğini gören sektör oyuncularının yatırım için istekli olduğunu, ancak finansa erişim sorunu yaşandığını belirten Elmas, “Yeni konut üretimini desteklemek ve konut arzını bir miktar arttırmak için KGF destekli üretim kredilerine ihtiyaç var. Konuyu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile de görüştük” dedi. Maliyet artışlarına dikkat çeken Elmas, “2021’in ilk yarısında Dolar bazında maliyet 2 kat arttı, ekim itibarıyla dolar kaynaklı yüzde 400’e varan artış oldu. Dolayısıyla üretim arttı diye konutta fiyat düşmez. Sıfır konut fiyatı artarken 2. elde de gerilemez” dedi. Konut üretiminin ortalama 2 yıl olduğunu hatırlatan Elmas, arz sorununun çözümü için zaman gerektiğini söyledi.
16.01.2022 Ekonomi
Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ve Şehir Konakları ile sektörde öncülerden biri olmaya devam ediyor
Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ve Şehir Konakları ile sektörde öncülerden biri olmaya devam ediyor Sur Yapı, 1992 yılında kurulduğu günden beri büyük bir özenle yalnızca mimari yapılar değil, huzurlu yuvalar inşa etmeyi hedef edinmiştir. Yalnızca proje aşamalarında değil, sonrasında anahtar teslime kadar geliştirme, mimari, yapım-üretim gibi alanlarda da sektörün öncü isimlerinden biri olmuş, çıta belirleyen bir noktaya ilerlemiştir.
27.09.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci!
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci! Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan Taksim Camii cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Aynı anda 2 bin 250 kişinin ibadet edebileceği cami, mühendislik açısından birçok yeni özelliği barındırıyor. Taksim Cami'sinde Türkiye'de ve dünyada sayılı uygulamalardan olan Top-Down yöntemi kullanıldı. Cami, Taksim Meydanı'nın sembollerinden biri olacak. Cami, aynı zamanda Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi ve Taksim Maksemiyle de Taksim Meydanı'nda ayrı bir bütünlük oluşturdu. İşte Taksim Cami özellikleri ile ilgili tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan, 2 bin 250 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin resmi açılışı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılacak olan açılış töreni, cuma namazının ardından gerçekleştirilecek.
27.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan petrol ve doğal gaz müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan petrol ve doğal gaz müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin 61. yıldönümünde Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Ekonomide bu yıl itibarıyla ciddi bir toparlanma bekliyorum. Karadeniz'de 405 milyar metreküp gaz keşfimizin ardından kara alanlarındaki çalışmalarımızın da sonuçlarını almaya başladık. Son 1 ayda 3 yeni kuyuda yeni petrol keşfettik. Günlük üretimimize 6800 varil katkı sağlayacak. Benzer müjdeler daha gelecek." dedi.
27.05.2021 Siyaset
Taksim camii ne zaman bitecek? İbadete açılacağı tarih belli oldu! Taksim camii son durum 2020!
Taksim camii ne zaman bitecek? İbadete açılacağı tarih belli oldu! Taksim camii son durum 2020! Pandemi nedeniyle inşaat çalışmalarına sosyal mesafe kurallarına uyularak devam edilen Taksim camisi’nin zemin üstü dış cephe işçiliğinin yüzde 100'ü tamamlandı. Dış cephe işçiliği biten camide dekorasyon çalışmaları devam ediyor. Peki, Taksim Camii ne zaman bitecek? İbadete ne zaman açılacak? Taksim camii son durum…
25.11.2020 Gündem
Konut satışları 10 ayda 1,3 milyon adede yaklaştı
Konut satışları 10 ayda 1,3 milyon adede yaklaştı Ocak-ekim döneminde konut satışları 1,3 milyon adede yaklaşırken, sektör temsilcileri faizlerin artmasına rağmen yıl sonunda 1,5 milyon adet rakamının yakalanabileceği görüşünde birleşiyor.
16.11.2020 Ekonomi
Bir hamle de gayrimenkul firmalarından geldi!
Bir hamle de gayrimenkul firmalarından geldi! Kamu bankalarının konut kredisi faizini 0.99’a çekmesinden sonra bir hamle de gayrimenkul firmalarından geldi. Konut pazarını hareketlendirmek isteyen firmalar kendi bünyelerinde kampanyalar yapıyor. Nakitte yüzde 15’e varan indirim sunan firmalar faizi daha da aşağıya çekiyor. Peşinatı 1 yıl öteleyerek nakit sorunu olan alıcıları da sisteme dahil eden firmalar 15 yıla kadar vade uyguluyor.
8.08.2019 Gündem
Konutta düşük faizli krediye rekor başvuru
Konutta düşük faizli krediye rekor başvuru Kamu bankalarının konut kredi faizlerini yüzde 0.99 düşüren ve vadeyi 180 aya çıkaran hamlesiyle vatandaş ev almaya koştu. İlk 2 günde 3 kamu bankasına 13 binden fazla müşteri 2.1 milyar liralık konut kredisi başvurusu yaptı. Bu rakam rekor oldu.
7.08.2019 Ekonomi
Bu fırsat kaçmaz! 1 milyonluk konut 500 bine düştü
Bu fırsat kaçmaz! 1 milyonluk konut 500 bine düştü Konut kredisi faiz oranının yüzde 0.98’e çekilmesi ile vatandaşın ev alması kolaylaştı. 300 bin liralık kredi için yüzde 2.99 faiz oranı ile geri ödeme 1 milyon 110 bin lira iken, yüzde 0.98 ile tutar 511 bin liraya indi.
19.12.2018 Ekonomi
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı!
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı! Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda kadınlar çoğunluğu ele geçirmiş durumda. Araştırmaya göre CMO’ların yüzde 51’i kadın.
2.11.2018 Ekonomi
KONUTDER Başkanı Elmas: 6 ay sonra ev fiyatları yükselecek
KONUTDER Başkanı Elmas: 6 ay sonra ev fiyatları yükselecek ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde 1 ay önce başlatılan konutta indirim kampanyası alıcıya ciddi avantajlar sağladı. Ekonomideki dalgalanmaya rağmen, kampanya ile konut piyasasında canlılık yaşandı ve 1 ayın sonunda satılan ev sayısı 5 bine yaklaştı. Kampanyaya 16 projesiyle katılan KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Stokların erimesiyle 6 ay sonra ev fiyatlarının yükseleceğine dikkat çekerek, "Konut almak ve yatırım yapmak için bu dönem büyük bir avantaj" dedi.
28.09.2018 Ekonomi
Bakan fırsatı duyurdu 1 saat içinde ev satıldı
Bakan fırsatı duyurdu 1 saat içinde ev satıldı Konutta ‘kazanç kampanyası’ hızlı başladı. Bakan Kurum’un kampanyayı önceki gün sabah saatlerinde duyurmasının hemen ardından satış ofisleri doldu, 1 saat içinde ev satışı yapıldı.
29.08.2018 Ekonomi
Konutta bir indirim daha geliyor
Konutta bir indirim daha geliyor Konut sektöründe başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasına vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Firma temsilcileri, “Telefonlarımız kilitlendi. Günde 500 kişiye bilgi veriyoruz. Böyle giderse ay sonunda stoklar tükenir” diye konuştu. KONUTDER, "Bizlerin yaptığı yüzde 20 indirim kampanyası ile pazar canlanacak. Yaklaşık yüzde 30'luk bir indirim olacak" diyor.
25.05.2018 Ekonomi
Konutta fiyatların düştüğü 150 proje açıklandı
Konutta fiyatların düştüğü 150 proje açıklandı Gayrimenkul firmaları, konut sektörünü canlandırmak için yapılan faiz indirimine yüzde 20 indirimle destek verdi. İndirim kanpanyası 41 firmanın yaklaşık 150 projesi için geçerli Peki bu projeler hangileri?
16.05.2018 Ekonomi
Bir jest de müteahhitten
Bir jest de müteahhitten Konutta KDV, tapu harcı ve konut kredisi faiz oranlarındaki indirimden sonra, üreticiler de fiyatlarında iskonto yapıyor. 41 firma 30 Haziran’a kadar fiyatı yüzde 20 indirecek, peşinatını da yüzde 5’e çekecek.
15.05.2018 Ekonomi
Son dakika: Konut fiyatlarında büyük indirim!
Son dakika: Konut fiyatlarında büyük indirim! Konut piyasasını canlandırmak için kamu bankalarının faizi yüzde 0.98'e indirmesinin ardından bir hamle de gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından geldi. GYODER, İNDER ve KONUTDER konut fiyatlarının yüzde 20 düşürüldüğünü açıkladı.
15.05.2018 Ekonomi
Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında?
Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında? Alper Erözer küçük yaşına karşın edindiği büyük başarılar ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyanın en fazla konuşulan isimlerinden olan Alper Erözer YouTube kanalı üzerinden paylaştığı "I Think You Love Me" şarkısı ile milyonların beğenisini kazanan Erözer, aranjör ve besteci Suat Aydoğan tarafından keşfeldilerek 9 şarkılık ‘’Hey World World’’ adlı albümünü piyasaya sundu. Peki Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında?
4.04.2018 Gündem
İzmir fark attı
İzmir fark attı Yeni otoyolla İstanbul ile mesafenin 3.5 saate inmesi, İstanbullu müteahhitlerin keşfi ve göç, İzmir’i konutta uçurdu. Yıllık bazda İzmir’de konut fiyatları yüzde 18.66 artarken, İstanbul yüzde 6.29’da kaldı. İzmir, İstanbul’u üçe katlamış oldu
8.01.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sur Yapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sur yapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.