Süperstar

Süperstar

Son dakika Süperstar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süperstar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süperstar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süperstar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süperstar gelişmeleri de dahil olmak üzere 787 süperstar haberi bulunmuştur. Tüm süperstar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor Müzik kariyerinin 20’nci yılını kutlayan Cem Adrian’ın tribute albümünün hazırlıkları devam ediyor. Projeye son olarak Ajda Pekkan dahil oldu.
26.01.2024 Magazin
Ajda Pekkan'ı canlandırması beklenen Ayça Varlıer kimdir? Ayça Varlıer kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı?
Ajda Pekkan'ı canlandırması beklenen Ayça Varlıer kimdir? Ayça Varlıer kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı? Süperstar Ajda Pekkan'ın hayatının film olacağı haberi gözleri adaylara çevirdi. Önce Serenay Sarıkaya'nın adı geçmesine rağmen son isim Ayça Varlıer oldu. Sanatçının hayranları bu haber sonrası "Ayça Varlıer kimdir?", "Ayça Varlıer hangi filmlerde oynadı?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Ayça Varlıer'in hayatı...
18.01.2024 Televizyon
Ajda Pekkan’ın hayatı film oluyor
Ajda Pekkan’ın hayatı film oluyor Ajda Pekkan'ın hayatı sinemaya taşınıyor. Yapımcılar Ajda Pekkan’ın hayatının film olması için harekete geçti. Süperstar’ın da sıcak baktığı iddia edilen proje için kulislerde Pekkan’ı canlandıracak en güçlü adayın Serenay Sarıkaya olduğu konuşuluyor.
30.12.2023 Magazin
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler'
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler' Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz ay Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne almıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Güneş, konuyla ilgili açıklama yaparak Ruia ve eşinin kendisini Hindistan'a davet ettiğini söyledi.
19.11.2023 Magazin
Süperstar  Ajda Pekkan İstanbul’da son konserini verdi
Süperstar Ajda Pekkan İstanbul’da son konserini verdi Ajda Pekkan, konser turnesine devam ediyor. KerkiSolfej’in sonbahar konserleri kapsamında farklı illerde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı önceki akşam Zorlu PSM’de hafızalardan silinmeyecek müzik şölenine imza attı.
19.11.2023 Magazin
28 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
28 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Bu akşam Çılgın Sayısal Loto'da yeni bir heyecan yaşanıyor. 28 Ağustos 2023 Sayısal Loto çekilişinde ikramiyeler kazandıran numaraların belli olmasıyla dağıtılmaya başlanacak. Saat 21:30'da yapılacak ve birkaç dakika içerisinde sonuçlanacak çekiliş sonrası talihlilerin ikramiye sorgulamaları başlayacak. Peki Sayısal Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?
28.08.2023 Ekonomi
Ajda Pekkan kıyafetiyle dillere düştü! 'Buzdolabı örtüsü'
Ajda Pekkan kıyafetiyle dillere düştü! 'Buzdolabı örtüsü' Sahne performansı ve fit fiziğiyle gündemden düşmeyen Süperstar Ajda Pekkan bu kez kostümüyle gündeme geldi. Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluşan Ajda Pekkan’ın tercih ettiği bol yırtmaçlı pembe elbisesine yorum yağdı.
26.08.2023 Magazin
'Zekası Einstein’dan bile yüksek' demişti: Semiramis Pekkan, oğluyla buluştu
'Zekası Einstein’dan bile yüksek' demişti: Semiramis Pekkan, oğluyla buluştu Süperstar Ajda Pekkan'ın bir dönem oyunculuk yapan kardeşi Semiramis Pekkan, son paylaşımıyla gündeme geldi. Pekkan, daha önce yaptığı açıklamada "Zekası Einstein'dan bile yüksek çıktı" dediği oğlu Zoran Lalvani'yi paylaştı.
24.08.2023 Magazin
21 Ağustos 2023 Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.com'da!
21 Ağustos 2023 Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.com'da! Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Sisal Şans ile kazandıran şans oyununda 21 Ağustos akşamı yeni bir heyecan yaşanıyor. Milli Piyango Tv'den canlı yayınlanacak ve birkaç dakika içerisinde sonuçlanacak çekiliş sonrası ikrmiye sorgulamaları başlıyor. Peki Sayısal Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?
21.08.2023 Ekonomi
Ajda Pekkan mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı!
Ajda Pekkan mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı! Ajda Pekkan yoğun konser maratonuna tatil molası verdi. Bodrum’da tekne tatili yapan süper star önceki gün Güvercinlik’teki bir otelin önüne demirlediği lüks teknesinde objektife takıldı. 77 yaşındaki Pekkan, sosyal medyadan paylaştığı mayolu pozuyla gençleri solladı
18.07.2023 Magazin
Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin 481 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu
Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin 481 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin 481 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu. Büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı numaralar 5 30 55 62 66 78 Joker-79 SüperStar-16 oldu.
18.07.2023 Gündem
17 Temmuz 2023 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Sayısal Loto sonuç nasıl sorgulanır?
17 Temmuz 2023 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Sayısal Loto sonuç nasıl sorgulanır? Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. 17 Temmuz Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.com adresinden sorgulanabilmektedir. Milli Piyango Tv Youtube adresinden canlı yayınlanacak çekiliş birkaç dakika içinde sonuçlanacak ve ikramiyeler sahiplerini bulacaktır. Peki Sayısal Loto çekilişi saat kaçta?
17.07.2023 Ekonomi
Süper star Ajda Pekkan'a süper tekne!
Süper star Ajda Pekkan'a süper tekne! Ajda Pekkan yoğun konser maratonuna tatil molası verdi. Bodrum’da tekne tatili yapan süper star önceki gün Güvercinlik’teki bir otelin önüne demirlediği lüks teknesinde objektife takıldı.
17.07.2023 Magazin
10 Temmuz 2023 Çılgın Sayısal Loto sonuçları
10 Temmuz 2023 Çılgın Sayısal Loto sonuçları Çılgın Sayısal Loto 10 Temmuz çekilişi bu akşam yapılıyor. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak ve birkaç dakika sürecek çekiliş sonrası kazandıran numaralar belli olacak. Talihlilerin ikramiye sorgulaması da bu aşamada gerçekleşecek. Peki Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl sorgulanır?
10.07.2023 Ekonomi
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti!
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti! Ajda Pekkan, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında üçüncü kez sevenleriyle buluştu.
10.07.2023 Magazin
Cristiano Ronaldo'nun oje sürmesinin sebebi belli oldu!
Cristiano Ronaldo'nun oje sürmesinin sebebi belli oldu! Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, alesiyle tatile çıktı. Ronaldo, yatında uzanırken siyaha boyanmış ayak tırnaklarını sergiledi.
28.06.2023 Magazin
Joao Felix'te Arda Turan devreye girdi! Galatasaray yılın bombasını patlatmak üzere
Joao Felix'te Arda Turan devreye girdi! Galatasaray yılın bombasını patlatmak üzere Dries Mertens'in yerine dinamik ve teknik bir 10 numara arayan Galatasaray yönetimi her ne kadar Talisca'yı gündeme getirse de Sarı Kırmızılı yöneticilerin Joao Felix'ten vazgeçmediği bildirildi. Daha önce Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'dan destek alan Dursun Özbek'in süperstar için tüm şartları seferber ettiği bildirilirken, Arda'nın eski hocası Diego Simeone'yle Felix görüşmesi yapacağı belirtildi.
13.06.2023 Galatasaray
12 Haziran 2023 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Sayısal Loto sonuçları nasıl sorgulanır?
12 Haziran 2023 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Sayısal Loto sonuçları nasıl sorgulanır? Çılgın Sayısal Loto 12 Haziran 2023 çekilişi bu akşam yapılıyor. Milli Piyango TV'den canlı yayınlanan ve birkaç dakika içinde sonuçlanan çekilişle birlikte ikramiyeler sahiplerini buluyor. Sonuçlar ise millipiyangoonline.com'dan sorgulanmaktadır. Peki Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat kaçta? İşte detaylar...
12.06.2023 Ekonomi
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni!
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde, sahne dün akşam bir kez daha Süperstar Ajda Pekkan’ındı. Pekkan’ın yıldızıyla parlayan sahne, müzikseverleri mest etti. İlginin yoğun olduğu gecede Kuruçeşme sahnesi, kapasitesinin üstünde seyirci ağırlayarak Pekkan hayranlarını dansa, müziğe, eğlenceye doyurdu.
11.06.2023 Magazin
Dünya devi Manchester City ve Inter İstanbul'da karşı karşıya geliyor!
Dünya devi Manchester City ve Inter İstanbul'da karşı karşıya geliyor! Dünya futbolunda kulüpler bazından en büyük organizasyon olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2022-23 sezonunun şampiyonu bugün İstanbul’da oynanacak finalde belli olacak. 2005’te yine Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Futbol tarihine geçen 3-3’lük Milan-Liverpool finalinden tam 18 yıl sonra yine bir İngiliz ve İtalyan ekibi İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Milan’ın ilk yarısını 3-0 önde kapattığı maçta Liverpool önce karşılaşmayı uzatmalara, sonra da penaltıları götürerek kupanın sahibi olmuştu.
10.06.2023 Şampiy10
Abraham sakat, Belotti vasat! Roma İcardi için PSG'le görüşmelere başladı
Abraham sakat, Belotti vasat! Roma İcardi için PSG'le görüşmelere başladı Serie A ekiplerinden Roma, Galatasaray'da rüya gibi bir sezon geçiren ve şampiyonluk sevinci yaşayan İcardi için PSG'e 8 milyon euro teklif etti.
7.06.2023 Galatasaray
5 Haziran Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.com'da sorgulanıyor! Sayısal Loto çekilişi saat kaçta?
5 Haziran Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.com'da sorgulanıyor! Sayısal Loto çekilişi saat kaçta? Çılgın Sayısal Loto çekilişi 5 Haziran 2023 Pazartesi akşamı saat 21:30'da yapılıyor. Canlı yayınlanan çekilişi birkaç dakika içinde sonuçlanıyor. Kazandıran numaralar ise millipiyangoonline.com'da sorgulanabilmekte. Peki Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? İşte detaylar...
5.06.2023 Ekonomi
Ajda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı
Ajda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı Sarıyer-Bahçeköy’de bulunan villasını uzun yıllardır satmaya çalışan Ajda Pekkan, evin fiyatına zam yaptı!
28.05.2023 Magazin
Maç biter bitmez koşa koşa soyunma odasına gitmişti! Sebebi belli oldu
Maç biter bitmez koşa koşa soyunma odasına gitmişti! Sebebi belli oldu Sivasspor'u 2- 0 yenen takım arkadaşlarının sevinç kutlamalarına katılmayan Muslera'nın koşa koşa neden soyunma odasına gittiği belli oldu.
21.05.2023 Galatasaray
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam konser maratonuna anlamlı ve görkemli bir konserle start verdi. Sezon açılışında Ajda Pekkan’ı ağırlayan Kuruçeşme sahnesi, Süperstar'ın ışığıyla parlarken; hem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu hem de ilk konser heyecanı bir arada yaşandı.
20.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Süperstar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süperstar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.