Supersport

Supersport

Son dakika Supersport haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Supersport ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Supersport haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Supersport

haberleri sayfasında son dakika yaşanan supersport gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 supersport haberi bulunmuştur. Tüm supersport haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toprak Razgatlıoğlu Barselona'da birinci oldu
Toprak Razgatlıoğlu Barselona'da birinci oldu Milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu, Barselona'daki Jerez Pisti'nde TSİ 15.00'te başlayan 20 turluk ikinci yarışta mücadele etti.
26.09.2021 Arşiv
İspanyol motosikletçi Dean Berta Vinales hayatını kaybetti
İspanyol motosikletçi Dean Berta Vinales hayatını kaybetti Dünya Supersport 300 Şampiyonası'nda meydana gelen kazada yaralanan İspanyol pilot Dean Berta Vinales'in vefat ettiği duyuruldu.
25.09.2021 Arşiv
Goodyear yeni lastiğiyle yarışa hazırlanıyor
Goodyear yeni lastiğiyle yarışa hazırlanıyor Touring araçlarına özel lastikler üreten Goodyear'ın PURE ETCR lastikleri, Eagle F1 SuperSport lastiklerinden ilham alınarak geliştirildi.
28.08.2020 Otomobil
Superbike 2020 | Dünya Superbike Şampiyonası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Superbike 2020 | Dünya Superbike Şampiyonası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Dünya Supersport Şampiyonası'nda ilk sezonunu yaşayan milli sporcu Can Öncü, sezonun ikinci ayak yarışına çıkacak. Dünya Superbike, Supersport ve Supersport300 yarışları, 1-2 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Jerez-Angel Nieto Pisti'nde yapılacak üç yarışta birincilik mücadelesi verecek PATA Yamaha takımının pilotu Toprak Razgatlıoğlu ilk yarışa çıkacak. Peki, Dünya Superbike Şampiyonası ne zaman? Superbike hangi kanalda? İşte Superbike 2020…
1.08.2020 Gündem
19 Mayıs saat 19.19’da balkonlardayız! Tüm Türkiye balkonlardan İstiklal Marşı’nı okuyacak (İstiklal Marşı 10 kıta)
19 Mayıs saat 19.19’da balkonlardayız! Tüm Türkiye balkonlardan İstiklal Marşı’nı okuyacak (İstiklal Marşı 10 kıta) 19 Mayıs İstiklal Marşı okunacak mı? İstiklal Marşı ne zaman okunacak? 19 Mayıs İstiklal Marşı saat kaçta? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘’Milletimizi evlerinin pencerelerinden istiklal marşını okumaya davet ediyoruz.'' Açıklamasının ardından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram gibi corona virüsü gölgesinde kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da balkonlardan İstiklal Marşı okunacak. Peki, 19 Mayıs bugün İstiklal Marşı okunacak mı? İstiklal Marşı ne zaman okunacak, 19 Mayıs İstiklal Marşı saat kaçta? İşte İstiklal Marşı 10 kıta…
19.05.2020 Gündem
19 Mayıs coşkusu evlere taşınacak
19 Mayıs coşkusu evlere taşınacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın bu yıl yeni tip conona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle meydanlarda değil, interaktif olarak dijital ortamda kutlanılacağını açıkladı.
18.05.2020 Yaşam
Arnavut basını: Türkiye terlemeden kazandı!
Arnavut basını: Türkiye terlemeden kazandı! EURO 2020 Elemeleri'nde Türkiye'nin deplasmanda Arnavutluk'u 2-0 yenmesi, Arnavut basınında geniş yer buldu.
23.03.2019 Futbol
Kenan Sofuoğlu: Yarışmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin isteyeceğim
Kenan Sofuoğlu: Yarışmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin isteyeceğim AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5 kez şampiyonluğa ulaşan eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Türk motosikletinin altın çağını yakın dönemde yaşayacağını söyledi. AK Partili Sofuoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız, benim yarışları bırakmamı istedi. Kendisinden izin isteyeceğim. Eğer izin verirse Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya ayağında misafir olarak yarışmak istiyorum" dedi.
21.02.2019 Yaşam
'Yarışmayı özlüyorum ama sorumluluğum ağır basıyor'
'Yarışmayı özlüyorum ama sorumluluğum ağır basıyor' AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, "Motosiklet kullanabiliyorum ama yarışmak apayrı bir şey. Yarış hissi, duygu, adrenalin özlemi içimde var ama farklı görevlerim de olduğu için özellikle bazı dönemler çok yoğun geçiyor. Özlemden çok üzerimdeki sorumluluğu taşıyabilmenin yüküyle uğraşıyorum." dedi.
14.02.2019 Gündem
Kenan Sofuoğlu'ndan ikizlere tam destek
Kenan Sofuoğlu'ndan ikizlere tam destek AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Red Bull MotoGP Çaylaklar Kupası'nda ilk iki sırayı alan ikiz kardeşler Can Öncü ve Deniz Öncü hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.
25.09.2018 Arşiv
Motosiklet uçakla yarıştı, Atak’lar  harmandalı oynadı
Motosiklet uçakla yarıştı, Atak’lar harmandalı oynadı Heyecanla beklenen Türkiye’nin ilk uzay ve teknoloji fuarı TEKNOFEST, ziyaretçi akınıyla başladı. İstanbul’un yeni havalimanında açılan festivalde gün boyu muhteşem şovlar, yarışlar ve teknoloji yarışmaları ziyaretçilere eğlenceli saatler geçirtti
20.09.2018 Gündem
Kenan Sofuoğlu F-16'yla yarışacak
Kenan Sofuoğlu F-16'yla yarışacak TEKNOFEST kapsamında F-16, THY yolcu uçağı, Formula 1 yarış aracı, motosiklet ve lüks spor otomobil birbiriyle yarışacak. AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu "Dünyanın en büyük havaalanına yakışır bir tanıtım organizasyonu gerçekleştireceğiz. F-16 uçağıyla yarışmak yıllardır hayalimdi" dedi.
13.09.2018 Gündem
Kenan Sofuoğlu, Tahta Araba Şenliği'nde hafif yaralandı
Kenan Sofuoğlu, Tahta Araba Şenliği'nde hafif yaralandı Dünya Supersport Şampiyonu motosikletçi ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Rize'nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen 10. Geleneksel Formulaz Tahta Araba Şenliği sırasında hafif yaralandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kenan Sofuoğlu Meclis'e Lamborghini ile geldi
Kenan Sofuoğlu Meclis'e Lamborghini ile geldi AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kayıt işlemleri için Meclis'e geldi.
4.07.2018 Siyaset
Şampiyona muhteşem veda
Şampiyona muhteşem veda Türk spor tarihinin en önemli isimlerinden Kenan Sofuoğlu, başarılarla dolu kariyerine nokta koydu. 20 yıllık kariyerinde 5 Dünya Şampiyonluğu bulunan Sofuoğlu’nu motosiklet dünyası muhteşem bir veda ile uğurladı.
13.05.2018 Arşiv
Efsane veda etti!
Efsane veda etti! Dünya Supersport Şampiyonası’nda 5 kez şampiyonluğa ulaşan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, aktif sporculuk kariyerini sonlandırdı.
12.05.2018 Arşiv
Kenan Sofuoğlu ameliyat olmuyor!
Kenan Sofuoğlu ameliyat olmuyor! Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın ilk ayağı Avustralya yarışı öncesinde yaptığı kazanın ardından oluşan deri yanığının tedavisinin, nakil olmadan tamamlanacağını söyledi.
2.03.2018 Arşiv
Kenan Sofuoğlu sezona kazayla başladı
Kenan Sofuoğlu sezona kazayla başladı Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Avustralya yarışı öncesinde antrenmanda lastiğinin patlaması sonucunda kaza yaptı.
29.09.2021 Moto GP
Kenan Sofuoğlu şampiyonluğu geri almak istiyor
Kenan Sofuoğlu şampiyonluğu geri almak istiyor Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, hazırlıklarını tamamladığı ve ilk ayağı Avustralya'da yapılacak Dünya Supersport Şampiyonası için gün sayıyor.
12.02.2018 Arşiv
Kenan Sofuoğlu: Bu ikincilik şampiyonluktan daha değerli
Kenan Sofuoğlu: Bu ikincilik şampiyonluktan daha değerli Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonu ikinci sırada tamamlayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu: "Sakatlığıma rağmen sezonu podyumda tamamlamak çok güzel. Bu ikincilik şampiyonluktan çok daha değerli" dedi
29.09.2021 Moto GP
Sofuoğlu sezonu ikinci sırada bitirdi
Sofuoğlu sezonu ikinci sırada bitirdi Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın son ayağı Katar'daki yarışı üçüncü, genel klasmanda ise sezonu ikinci sırada tamamladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İspanya’da birinci Caricasulo
İspanya’da birinci Caricasulo Dünya Supersport Şampiyonası’nın 11. ayağını, GRT Yamaha takımından Caricasulo kazandı.
29.09.2021 Moto GP
Kenan Sofuoğlu'ndan büyük özveri!
Kenan Sofuoğlu'ndan büyük özveri! Dünya Supersport Şampiyonası'nın Fransa'da düzenlenen 10. ayağındaki sıralama turlarında geçirdiği kazanın ardından sakatlanan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımı devam eden ve ismini taşıyan yarış pistinde incelemelerde bulundu.
11.10.2017 Arşiv
Kenan Sofuoğlu sezonu kapattı!
Kenan Sofuoğlu sezonu kapattı! Supersport'ta kaza geçiren Kenan Sofuoğlu sezonu kapattı
29.09.2021 Moto GP
İşte Kenan Sofuoğlu'nun sağlık durumu
İşte Kenan Sofuoğlu'nun sağlık durumu Geçirdiği kaza sonrası Türkiye'de tedavi altına alınan Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Supersport ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki supersport haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.