Motogp

Motogp

Son dakika motogp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan motogp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını motogp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motogp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motogp gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 motogp haberi bulunmuştur. Tüm motogp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Türkiye için yardım kampanyası başlattı. Öte yandan diğer Formula 1 pilotlarından paylaşım geldi.
9.02.2023 Diğer Sporlar
Suzuki spora ara veriyor!
Suzuki spora ara veriyor! Suzuki’nin 2022 sezon sonunda MotoGPTM ve EWC fabrika faaliyetleri sona eriyor
3.08.2022 Otomobil
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu!
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu! Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası Britanya Grand Prix'ini 1. sırada tamamladı. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
16.07.2022 Şampiy10
Çağdaş Bodrum Spor, ilk sezonunda  bir üst lige yükselmeyi başardı
Çağdaş Bodrum Spor, ilk sezonunda bir üst lige yükselmeyi başardı Bodrum’un köklü şirketlerinden Çağdaş Holding tarafından geçtiğimiz yıl kurulan Çağdaş Bodrum Spor, ilk sezonunda gösterdiği üstün performansla bir üst lige çıkmaya hak kazandı. Çağdaş Bodrum Spor, 2022-2023 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.
7.05.2022 TBL
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında?
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında? Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.11.2021 Gündem
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu...
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu... Red Bull sporcusu Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu.
21.11.2021 Moto GP
İnci Token ne zaman çıkıyor? İnci Token nereden alınır?
İnci Token ne zaman çıkıyor? İnci Token nereden alınır? Kripto para ve tokenler ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 10 milyonu aşkın kitlesiyle Türkiye’nin büyük sosyal ağlarından olan Uludağ Sözlük ve İnci Sözlük, İnci Token’ı ön satışa çıkarıyor. Yatırımcılara sunulacak İnci Token ile sözlüklerde pek çok avantajda yatırımcıya sunulacak. Peki, İnci Token ne zaman çıkıyor? İnci Token ön satış ne zaman? İşte detaylar...
12.11.2021 Gündem
İspanyol motosikletçi Dean Berta Vinales hayatını kaybetti
İspanyol motosikletçi Dean Berta Vinales hayatını kaybetti Dünya Supersport 300 Şampiyonası'nda meydana gelen kazada yaralanan İspanyol pilot Dean Berta Vinales'in vefat ettiği duyuruldu.
25.09.2021 Arşiv
2 yıl aradan sonra bir zafer daha!
2 yıl aradan sonra bir zafer daha! 2 yıl önceki Valencia Grand Prix'sinin ardından bir kez daha zirveye oturan İspanyol pilot Marc Marquez 8. yarış olan Almanya Grand Prix'sinde mutlu sona ulaştı.
20.06.2021 Arşiv
MotoGP'de şampiyon Joan Mir
MotoGP'de şampiyon Joan Mir 23 yaşındaki İspanyol sürücü, kariyerinin ilk şampiyonluğuna ulaştı.
15.11.2020 Moto GP
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Bu kadarı başka yerde yok!
Bu kadarı başka yerde yok! Dünyanın sporu D-Smart'ta!
23.09.2020 Şampiy10
MotoGP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2020 MotoGP yarış takvimi! MotoGP'de sıradaki durak Avusturya!
MotoGP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2020 MotoGP yarış takvimi! MotoGP'de sıradaki durak Avusturya! 2020 MotoGP Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Avusturya'da yapılacak sezonun dördüncü yarışıyla sürecek. Peki, MotoGP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2020 MotoGP yarış takvimi...
14.08.2020 Gündem
MotoGP Tayland Grand Prix'sinde koronavirüs alarmı!
MotoGP Tayland Grand Prix'sinde koronavirüs alarmı! MotoGP Tayland Grand Prixsi koronavirüs nedeniyle ertelendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
MotoGP'de şampiyon Marquez
MotoGP'de şampiyon Marquez MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 15. yarışı Tayland Grand Prix'sini kazanan Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez, şampiyon oldu.
6.10.2019 Moto GP
Kenan Sofuoğlu: Yarışmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin isteyeceğim
Kenan Sofuoğlu: Yarışmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin isteyeceğim AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5 kez şampiyonluğa ulaşan eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Türk motosikletinin altın çağını yakın dönemde yaşayacağını söyledi. AK Partili Sofuoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız, benim yarışları bırakmamı istedi. Kendisinden izin isteyeceğim. Eğer izin verirse Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya ayağında misafir olarak yarışmak istiyorum" dedi.
21.02.2019 Yaşam
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Kenan Sofuoğlu'nun muhteşem üçlüsü
Kenan Sofuoğlu'nun muhteşem üçlüsü AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, 2018 yılında katıldıkları yarışlarda büyük başarılara imza atan milli motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Deniz Öncü'ye her alanda desteğinin süreceğini söyledi.
24.12.2018 Arşiv
Dünya basınının manşetlerindeki isim: "Can Öncü"
Dünya basınının manşetlerindeki isim: "Can Öncü" Moto3 Dünya Şampiyonası'nda yarışan ve birinciliğe ulaşan en genç pilot olarak tarihe geçen milli motosikletçi Can Öncü'nün başarısı, dünya basınında geniş yer buldu.
20.11.2018 Arşiv
Valencia'da zafer Dovizioso'nun
Valencia'da zafer Dovizioso'nun 2018 MotoGP Dünya Şampiyonası'nın son yarışı Valencia Grand Prix'sinde, Ducati takımının İtalyan pilotu Andrea Dovizioso birinci oldu.
18.11.2018 Moto GP
Moto GP'nin Malezya Grand Prix'sinde kazanan Marquez
Moto GP'nin Malezya Grand Prix'sinde kazanan Marquez MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 18. yarışı Malezya Grand Prix'sinde, Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez birinci oldu.
4.11.2018 Arşiv
Moto GP'de şampiyon Marc Marquez!
Moto GP'de şampiyon Marc Marquez! MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 16. yarışı Japonya Grand Prix'sini kazanan Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez, şampiyonluğu garantiledi.
21.10.2018 Arşiv
Moto Gp'de sıradaki durak Japonya!
Moto Gp'de sıradaki durak Japonya! MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 16.yarışı, Japonya'nın ev sahipliğinde 21 Ekim Pazar günü düzenlenecek.
19.10.2018 Arşiv
Moto Gp'de sıradaki heyecan Tayland...
Moto Gp'de sıradaki heyecan Tayland... MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 15. yarışı, Tayland'ın ev sahipliğinde 7 Ekim Pazar günü düzenlenecek.
5.10.2018 Arşiv
Kenan Sofuoğlu'ndan ikizlere tam destek
Kenan Sofuoğlu'ndan ikizlere tam destek AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Red Bull MotoGP Çaylaklar Kupası'nda ilk iki sırayı alan ikiz kardeşler Can Öncü ve Deniz Öncü hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.
25.09.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Motogp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motogp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.