Süpermarket

Süpermarket

Son dakika süpermarket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süpermarket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süpermarket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süpermarket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süpermarket gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 süpermarket haberi bulunmuştur. Tüm süpermarket haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Büyük felaketi unutturmayan müzeler
Büyük felaketi unutturmayan müzeler Çin Halk Cumhuriyeti, 12 Mayıs 2008’de Sichuan eyaletinde yaşanan 8 büyüklüğündeki depremin en ağır hasarı verdiği, nüfusunun yarısının kaybedildiği Beichuan ilçesini, depremzedelere yas tutabilecekleri, depremle ilgili bilimsel araştırma yapılacak bir açık hava müzesi haline getirdi. Depremin merkezi Wenchuan ilçesinin adını taşıyan kapalı bir başka müzede ise kurtarma çalışmaları ve deprem sonrası faaliyetler anlatılıyor.
23.09.2023 Dünya
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Ekonomi
Pasta siparişi skandala döndü! Sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı...
Pasta siparişi skandala döndü! Sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı... Özel bir gıda şirketinden pasta siparişinde bulunan müşteri hayatının şokunu yaşadı. ABD'de meydana gelen ve sosyal medyayı sallayan olay ülkede gündem oldu. Söz konusu gelişme bir anda ABD basınının en çok okunan haberi haline geldi.
6.04.2023 Dünya
Rekabet Kurulu Başkanı Küle: Kartel yapılanması gördük
Rekabet Kurulu Başkanı Küle: Kartel yapılanması gördük Rekabet Kurulu Başkanı Birol Küle, fahiş fiyat artışı nedeniyle 13 teşebbüse 878 milyon TL idari para cezası uygulanan soruşturmada, 'topla-dağıt karteli' dedikleri tipte kartel yapılanmasıyla karşılaştıklarını söyledi. Küle, "Yüksek paya sahip tedarikçiler ile yine yüksek paya sahip perakende şirketlerinin mevcut ticari ilişkilerini kullanarak refah dağılımını nasıl bozdukları, suni fiyat artışları ile moral de dahil toplumsal adaleti nasıl tahrip ettikleri, yoğunlaşmanın olduğu piyasalarda rekabet ihlallerinin kolaylaştığı, kritik dönemlerde özellikle alt pazardaki darboğazın tüketiciler üzerindeki baskısını artırdığı görüldü" dedi.
22.12.2022 Gündem
ABD'de silahlı saldırı şoku! Çok sayıda ölü ve yaralı var
ABD'de silahlı saldırı şoku! Çok sayıda ölü ve yaralı var Virginia eyaletinde meydana gelen saldırı haberi ABD'yi sarstı. Bir süpermarket meydana gelen saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.
23.11.2022 Dünya
İngiltere'de yumurta satışına kısıtlama
İngiltere'de yumurta satışına kısıtlama İngiltere'de, halkın hayat pahalılığından şikayet etmesinin ardından başkent Londra'da faaliyet gösteren Asda Süpermarket zinciri, yumurta satışına kısıtlama getirdi.
17.11.2022 Ekonomi
Ruslar doğal gazı kıstı, Avrupalı çözümü Türkiye'de buldu! 'Domates 50 lira olacak'
Ruslar doğal gazı kıstı, Avrupalı çözümü Türkiye'de buldu! 'Domates 50 lira olacak' Rusya'nın doğal gaz ambargosu nedeniyle Avrupa'da yaşanan enerji krizine bağlı örtü altı üretim alanlarındaki dikimlerde bu yıl yüzde 30- 40'a varan düşüş yaşanıyor. Avrupa'dan birçok süpermarket zinciri ve tedarikçi, bu üretim açığından kaynaklanacak ihtiyacı gidermek için Antalya'da görüşmelere başladı.
21.09.2022 Ekonomi
E-ticarette yeni dönem! Değişiyor, artık...
E-ticarette yeni dönem! Değişiyor, artık... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Beştepe’de e-ticaret sektörü temsilcileriyle buluştuğu zirvede sektördeki rekabeti düzenleyecek tedbirler masaya yatırıldı. Buna göre belirli büyüklükteki e-ticaret firmalarına lisans şartı getirilecek. Kendi içinde kargo hizmeti veren e-ticaret devlerinin, kargo bölümünü satıştan ayırması gerekecek.
16.06.2022 Ekonomi
Fuat Oktay: E-ticarette hukuki düzenleme ihtiyaçlarını tespit ediyoruz
Fuat Oktay: E-ticarette hukuki düzenleme ihtiyaçlarını tespit ediyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "E-ticarette haksız rekabetin önüne geçilmesi ve satıcı haklarının güvence altına alınması için hukuki düzenleme ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Sektörün gereksinimlerini göz önünde bulundurarak, adil ve iyi işleyen bir e-ticaret ekosistemi oluşturmak yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
14.06.2022 Siyaset
Vodafone Türkiye, 2021-2022 mali yıl sonuçlarını açıkladı
Vodafone Türkiye, 2021-2022 mali yıl sonuçlarını açıkladı Vodafone, Nisan 2021 - Mart 2022 arası dönemi kapsayan mali yıl sonuçlarını açıkladı. Şirket son 1 yılda 2.6 milyar TL’lik yatırım yaptı.Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy “Vodafone olarak, Türkiye pazarında 16 yılı geride bıraktık. 2021-22 mali yılında toplam 2.6 milyar TL yatırım yaparak Türkiye ekonomisine ve dijitalleşmeye katkıda bulunduk. Geleceğin dijital servislerde olduğunu düşünüyoruz. Bu düşüncemizin bir sonucu olarak, 2025 yılına kadar Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için ‘Yeni Nesil Bağlantı, Dijital Operatör ve Kurumsal Çözümler’ unsurlarından oluşan planımıza odaklanmaya devam ediyoruz" dedi.
17.05.2022 Ekonomi
Maaşlar resmen uçtu! Yeni başlayanlar yılda 2 milyon 726 bin lira kazanıyor
Maaşlar resmen uçtu! Yeni başlayanlar yılda 2 milyon 726 bin lira kazanıyor Maaşlar adeta fırladı. Bu sektörde personel bulunamıyor. Bu yüzden yeni başlayanlar bile çok yüksek ücretler alıyor. Birleşik Krallık'taki birçok sektörde personel sıkıntısı yaşanıyor. İngiltere'nin önde gelen bazı hukuk firmalarında, personel bulunamaması yüzünden, yeni başlayanlara yılda brüt 150 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 726 bin lira) gibi çok yüksek ücretler teklif edildiği açıklandı.
13.01.2022 Ekonomi
Hızlı teslimat sektöründe lider PackUpp
Hızlı teslimat sektöründe lider PackUpp Şikayetvar platformu tarafından hazırlanan “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti” sonuçlarına göre, bu yıl ilk kez açılan “Hızlı Teslimat Kategorisi”nin lideri açık ara farkla PackUpp oldu.
8.12.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Ve değişti, müşteriler artık...
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Ve değişti, müşteriler artık... DenizBank'tan flaş karar! Resmen duyuruldu. Çok sayıda müşteriyi yakından ilgilendiriyor. Yeni hizmet devreye alındı ve mobile taşındı. DenizBank'ın yaptığı açıklamaya göre Swift GPI sistemi ile, yurt içi ve yurt dışı bankalara yapılan döviz transferleri, mobil bankacılık kanalı üzerinden anlık ve kolaylıkla izlenebilecek. Ayrıca müşteriler işlemlerle ilgili anlık olarak bilgilendirilecek.
17.11.2021 Ekonomi
ABD'de büyük kriz! Boş rafları böyle sakladılar
ABD'de büyük kriz! Boş rafları böyle sakladılar İngiltere'nin ardından ABD'yi de vuran tedarik krizinde gıdadan otomotive tüm sektörlerde büyük bir panik baş gösterirken süpermarket zincirleri durumu örtbas etmek ve halkı panik havasından uzaklaştırmak için akılalmaz bir yönteme başvurdu. Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflar tartışma yarattı.
24.10.2021 Dünya
Süpermarketlerde aşı zorunluluğu!
Süpermarketlerde aşı zorunluluğu! Avustralya’da yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Delta varyantına karşı mücadele ve aşılama çalışmaları sürerken, ülkenin en büyük 3 süpermarket zinciri çalışanlarına Kovid-19 aşısı olma zorunluluğu getirdi.
21.10.2021 Dünya
İngiltere'de kriz gittikçe büyüyor! Market rafları boşaldı
İngiltere'de kriz gittikçe büyüyor! Market rafları boşaldı İngiltere'de tır ve kamyon şoförü eksikliğinden kaynaklanan tedarik sorunları bazı süpermarketlerde rafların boş kalmasına yol açtı. Süpermarket zinciri Tesco, sıkıntının devam etmesi durumunda, Noel öncesinde müşterilerin panik halinde marketlere yönelebileceği konusunda hükümeti uyardı.
25.09.2021 Dünya
ABD’de markette silahlı saldırı! En az 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı
ABD’de markette silahlı saldırı! En az 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı ABD’nin Tennessee eyaletinde bir süpermarkette düzenlenen silahlı saldırıda en az bir kişinin öldüğü duyuruldu.
23.09.2021 Dünya
Lenfoma hastalarına Covıd sürecinde 8 önemli uyarı
Lenfoma hastalarına Covıd sürecinde 8 önemli uyarı Lenfoma görülme sıklığı gün geçtikçe artıyor ve tedavi için geç kalınan hastalar hayati tehlike ile karşı karşıya kalabiliyor. Dünyada kanser istatistikleri konusunda düzenli kayıt yapılan ülkelerde elde edilen verilere göre, lenfomanın yaklaşık iki kat artış gösterdiği görülüyor. Hematoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Mustafa Çetin, 15 Eylül 'Dünya Lenfoma Günü'' nedeniyle lenfoma hastalarının dikkat etmesi gerekenleri anlattı.
14.09.2021 Sağlık
Örümcek Adam kostümüyle ortalığı karıştırdı
Örümcek Adam kostümüyle ortalığı karıştırdı TikTok üzerinden yayılan bir videoda Örümcek Adam kostümü giymiş bir kişi market çalışanına saldırdı. O sırada kayıt altında olan telefonlar, yaşananları ve şaşkın insanları kayıt altına aldı.
24.07.2021 Yaşam
Akıllı mercekler 50 yaş üstünde katarakt başlamadan uygulanabilir
Akıllı mercekler 50 yaş üstünde katarakt başlamadan uygulanabilir Göz bozuklukları için uygulanan akıllı mercekler hakkında bilgi veren Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Cem Mesçi, “Akıllı Mercekler olarak bilinen çok odaklı mercekleri, gözlüksüz yaşamak isteyen, 50 yaş üstündeki kişilere tavsiye ediyorum. Bu kişilerde katarakt başlamadan akıllı mercek implantasyonu uygulanabilir” dedi.
12.07.2021 Sağlık
Dev şirket teklifi beğenmedi! 66 milyar liralık satış iptal oldu
Dev şirket teklifi beğenmedi! 66 milyar liralık satış iptal oldu Market zincirinden şaşırtan karar! 66 milyarlık dev anlaşma iptal edildi. İngiltere'nin en büyük dördüncü süpermarket zinciri Vm Morrisonms, Clayton ve Dubilier&Ricer'ın yaptığı 5.5 milyar sterlinlik satın alma teklifini reddettiğini duyurdu.
21.06.2021 Ekonomi
13 ünlü şirket hakkınsa soruşturma!
13 ünlü şirket hakkınsa soruşturma! Rekabet Kurulu'nca, hızlı tüketim malları sektöründe üretici/tedarikçi olarak faaliyet gösteren 13 teşebbüs hakkında soruşturma açılmasına karar verildi
3.06.2021 Ekonomi
Markette kadını gizlice kayda aldı! Polis her yerde onu arıyor
Markette kadını gizlice kayda aldı! Polis her yerde onu arıyor İzmir'in Buca ilçesindeki süpermarkette alışveriş yapan S.A. adlı kadının gizlice fotoğraflarını çeken şüpheli, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Polis eşkalini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
26.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süpermarket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süpermarket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.