Sünnet Derisi

Sünnet Derisi

Son dakika sünnet derisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sünnet derisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sünnet derisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sünnet Derisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sünnet derisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 sünnet derisi haberi bulunmuştur. Tüm sünnet derisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anne sütü, sünnet derisi yetmedi, yüzünü gerdirdi! Selen Görgüzel bandajlı halini paylaştı
Anne sütü, sünnet derisi yetmedi, yüzünü gerdirdi! Selen Görgüzel bandajlı halini paylaştı Selen Görgüzel yüzünü gerdirdi! Dinç kalmak için anne sütü içtiğini, yüzüne erkek spermi sürdüğünü açıklayan Selen Görgüzel, estetik oldu. Yüzünü gerdiren güzel şarkıcı, son halini Instagram hesabından gösterdi.
22.03.2024 Magazin
Vücuduna ‘sünnet derisi’ enjekte ettirmişti! Seda Sayan sessizliğini bozdu
Vücuduna ‘sünnet derisi’ enjekte ettirmişti! Seda Sayan sessizliğini bozdu Estetik operasyonlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Seda Sayan gençleşmek uğruna en son yüzüne ve göğsüne sünnet derisinden sıvı enjekte ettirmişti. İşlemden memnun kaldığı için Seda Sayan uygulamayı geçtiğimiz hafta tekrarlamıştı. Çok konuşulan operasyonun ardından Seda Sayan kendisine gelen yorumlara yanıt verdi.
13.01.2024 Magazin
Seda Sayan vücuduna ikinci kez sünnet derisi enjekte ettirdi
Seda Sayan vücuduna ikinci kez sünnet derisi enjekte ettirdi Estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Seda Sayan gençleşmek uğruna geçtiğimiz aylarda yüzüne ve göğsüne sünnet derisinden sıvı enjekte ettirmişti. İşlemden memnun kalan Seda Sayan uygulamayı tekrar yaptırdı.
6.01.2024 Magazin
Sünnet derisi, ayı kanı, şimdi de anne sütü! Selen Görgüzel anne sütü içmeye başladı!
Sünnet derisi, ayı kanı, şimdi de anne sütü! Selen Görgüzel anne sütü içmeye başladı! Hamdi Alkan ile evliliklerini noktalayan Selen Görgüzel ayrılıkları sonrasında gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde sünnet derisi ve ayı kanıyla güzelleştiğin söyleyen Görgüzel, bu kez elinde anne sütüyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Dinç olmak için yeni doğum yapan arkadaşından süt sağarak içtiğini belirtti.
19.08.2023 Magazin
Selen Görgüzel'in güzellik sırrı şoke etti!  İstanbul'a bunun için döndü
Selen Görgüzel'in güzellik sırrı şoke etti! İstanbul'a bunun için döndü Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, İstanbul'a gündem yaratacak bir kişisel cilt bakımı yaptırmak için geldiğini söyledi. Sünnet çocuklarının, sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyen Görgüzel, açıklamalarıyla şaşırttı.
22.07.2022 Magazin
Uzmanından yeni annelere bebek bakımı ile ilgili 15 ipucu!
Uzmanından yeni annelere bebek bakımı ile ilgili 15 ipucu! “Bebeğimi ne sıklıkta emzirmeliyim?”, “Her emzirme sonrası kusma normal midir?”, “Bebeklerde uyku düzeni ve yatış pozisyonu nasıl olmalı?” bu ve bunun gibi pek çok soru yeni annelerin sıklıkla araştırdığı konuların başında geliyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Aycan Yıldız bebek bakımı ile ilgili en çok merak edilenleri anlattı.
20.03.2022 Sağlık
Sünnet sonrasında nelere dikkat edilmelidir?
Sünnet sonrasında nelere dikkat edilmelidir? Sünnetin bebeklik döneminde idrar yolu enfeksiyonları riskini azalttığını belirten Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Feryal Gün Soysal, sünnet hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
19.08.2021 Sağlık
Yenidoğan sünneti ne zaman yapılmalı?
Yenidoğan sünneti ne zaman yapılmalı? Yenidoğan sünnetinde zamanlamanın önemli olduğunu belirten Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tural Abdullayev, “Bebeklerde kolik atakların 2. haftadan sonra başlaması nedeniyle yenidoğan sünnetinin 2. haftadan önce yapılması, hem bebeğin iyileşmesi hem de cerrahın daha verimli ve daha dikkatli çalışması açısından faydalıdır” dedi.
2.06.2021 Sağlık
Hipospadias (Peygamber sünneti, doğuştan sünnetli) nedir?
Hipospadias (Peygamber sünneti, doğuştan sünnetli) nedir? Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı Prof. Dr. Fatih Andıran, halk arasında peygamber sünneti olarak bilinen hipospadias hakkında merak edilenleri anlattı.
28.12.2020 Sağlık
"Sünnet için en ideal dönem ilk 4 hafta"
"Sünnet için en ideal dönem ilk 4 hafta" Çocuk Cerrahi Hekimi Op. Dr. Ali Gürtuna, "Son yıllarda doğumu takip eden ilk 4-6 hafta içinde bebeklerde yara iyileşmesinin çabuk olması, sünnet sonrası bakımın büyük yaştaki çocuklara oranla daha kolay olması ve psikolojik travma oluşturmaması nedeniyle en ideal yaş olarak kabul edilmektedir" dedi.
5.01.2020 Sağlık
“Sünnet çok ciddi bir cerrahi işlem”
“Sünnet çok ciddi bir cerrahi işlem” Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın, sünnetin çok ciddi bir cerrahi işlem olduğunu söyledi.
26.06.2019 Sağlık
Çocuğun ayağındaki yanık 'sünnet derisi' ile tedavi edildi
Çocuğun ayağındaki yanık 'sünnet derisi' ile tedavi edildi Nevşehir Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Polikliniğinde, 4 yaşındaki çocuğun ayağında yanık nedeniyle oluşan yara, 'sünnet derisi' nakliyle tedavi edildi.
25.07.2017 Yaşam
Tedavi edilmezse böbrek hasarına sebep oluyor!
Tedavi edilmezse böbrek hasarına sebep oluyor! İdrar yolu enfeksiyonu çocukluk çağında en sık görülen enfeksiyonlardan biri...
12.11.2015 Sağlık
'Doğuştan sünnetin' cinsel hayata etkileri
'Doğuştan sünnetin' cinsel hayata etkileri Doğuştan sünnetli olarak bilinen bu hastalık tedavi edilmeli çünkü...
14.03.2010 Sağlık
Uzmanlar uyardı
Uzmanlar uyardı 'Peygamber sünnetliler sünnet edilmemeli
13.03.2010 Sağlık
Sünnet çağrısı yaptı
Sünnet çağrısı yaptı 25 yılda 25 milyon can alan, 39 milyon kişinin de bedeninde yuvalanan AIDS’e karşı “sünnet” şansının kullanılmasını isteyen Clinton, dünyaya “Kültürel tabuları bir yana bırakın” diye seslendi
16.08.2006 Yaşam
" Sünnet ticari amaçlı, üstelik cinsel hazzı azaltıyor"
" Sünnet ticari amaçlı, üstelik cinsel hazzı azaltıyor" Nil Gün'ün kitabını okuyan çiftler arasında çocuğunu sünnet yaptırmaktan vazgeçenler çok... Sünnet kitabı Bernard Shaw'un, "Gelenekler insanlara en acımasız şeyleri yaptırabilir" sözüyle başlıyor. 250 sayfada sünnetin tarihi, sünnetle ilgili tıbbi makaleler, modern tıbbın sünnete bakışı, sünnetle ilgili her soruya yanıt var. Sakın kitabı okumadan "sünnetle ilgili kararım değişmez", "bunlar saçmalık" demeyin
25.06.2005 Arşiv
Kredi kartıyla ya da taksitle kurban kesilir mi?
Kredi kartıyla ya da taksitle kurban kesilir mi? Kredi kartıyla kurban kesilir mi? Taksitle kurban kesilir mi? soruları, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla araştırılmaya başlandı. Kurban ibadetinin önemine dikkat çekerek zenginlerin kesmesi gerektiğini söyleyen İslami İlimler Fakültesi´nden Prof. Dr. Recep Cici, "Kredi kartıyla veya taksitle kurban alınabilir. Ancak faiz işlememesi ve taksitlerin gününde ödenmesi şarttır. Yoksa kişi günaha girer çünkü faiz haramdır. Eğer harama düşülecekse böyle bir ibadeti terk etmek daha uygundur" dedi.
18.07.2020 Gündem
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları İnternet üzerinden mobilya satan Wayfair isimli internet sitesinin, çocuk ticareti yaptığı iddialarından sonra gözler çocuk kaçaklığına çevrildi. Sandra Bullock’un, katıldığı bir televizyon programında genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettirdiğini söylemesiyle başlayan tartışmalar, Wayfair ile deprem etkisi yarattı. Wayfair olayının tartışmaları devam ederken, yıllar önce ortaya çıkan Pizzagate olayı ve pedofili de yeniden gündeme geldi. İşte Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığına Wairfair olayı…
14.07.2020 Gündem
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor? Wayfair iddialarının ardından, adrenochrome konusu da ülke gündemi arasındaki yerini aldı. ABD'li oyuncu Sandra Bullock'un çocuk derisinden elde edilen güzellik sırrını ifşa etmesinin ardından gündeme gelen konu, Wayfair skandalı sonrası yeniden tartışılmaya başlandı. Peki, Adrenochrome nedir? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
13.07.2020 Gündem
Bu sorulara  çok güleceksiniz
Bu sorulara çok güleceksiniz İşte Haydar Dümen'in Posta gazetesinde hazırladığı köşeye gelen birbirinden garip sorular...
29.09.2021 Gündem
Gül reçeli de cinsel dürtüyü tetikler
Gül reçeli de cinsel dürtüyü tetikler Kereviz, balık yumurtası, istiridye, kaymak, cezerye, bal, zencefil, yumurta, kabak çekirdeği, antep fıstığı, ceviz, badem, kekik, gül reçeli cinsel gücü artırır
1.02.2004 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sünnet Derisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sünnet derisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.