Sülük

Sülük

Son dakika sülük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sülük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sülük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sülük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sülük gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 sülük haberi bulunmuştur. Tüm sülük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti.
25.03.2024 Sağlık
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Kesinlikle müdahale edilmesi gereken bir durum
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Kesinlikle müdahale edilmesi gereken bir durum Son olarak Kanada ile anlaşarak yıllık 74 milyon dolarlık telif ödeyecek olan Google, anlaşma yapmadığı ülkelerde telifli içerikleri kullanmayı sürdürüyor. Uzman isimler Türkiye'nin acil şekilde adım atması gerektiğini belirterek, çıkarılacak düzenleme ile Google'ı masaya oturmaya zorlamanın önemli olduğunu dile getirdi. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Avukat Cahit Suluk ise yaptığı açıklamada, "Bu haksız bir talep değil, kesinlikle müdahale edilmesi gereken bir durumdur" ifadelerini kullandı.
14.12.2023 Gündem
ŞOK kırtasiye malzemeleri katalogu yayınlandı! ŞOK okul çantası, suluk, defter ve kalem fiyatları belli oldu!
ŞOK kırtasiye malzemeleri katalogu yayınlandı! ŞOK okul çantası, suluk, defter ve kalem fiyatları belli oldu! ŞOK kırtasiye malzemeleri katalogu yayınlandı. Okullar 11 Eylül'de açılıyor. Veli ve öğrencilerin okul malzemeleri telaşı başladı. Okul çantası, suluk, defter, kalem gibi eşyaların fiyatları dışarda el yakıyor. Ucuz yollu alışveriş yapmak isteyenlerin de yolu zincir marketlere düşüyor. ŞOK okul malzemelerinde fiyatları belirledi. İşte ŞOK 26 Ağustos aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
25.08.2023 Ekonomi
BİM 29 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM kırtasiye, okul malzemeleri bu kataloga ertelendi!
BİM 29 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM kırtasiye, okul malzemeleri bu kataloga ertelendi! BİM 29 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM kırtasiye malzemeleri aslında 25 Ağustos katalogunda yer alıyordu. TV reklamlarında da aynı ifade yer almıştı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği BİM okul malzemeleri katalogu ertelendi. Okul çantası, suluk, defter ve kalem gibi kırtasiye malzemelerinin yer aldığı BİM 29 Ağustos katalogu ve indirimli ürünler listesine ulaştık.
24.08.2023 Ekonomi
CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA kırtasiye malzemeleri fiyatları belli oldu
CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA kırtasiye malzemeleri fiyatları belli oldu CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. Okul alışverişi için ucuz market arayan veliler CarrefourSA okul malzemeleri 2023 fiyatlarını araştırmaya başlamıştı. Zincir marketlerin kırtasiye ürünlerinde yaptıkları indirimli fiyatlar pek çok kişinin merak konusu oldu. CarrefourSA yeni katalogda okul çantası, suluk, defter, kalem ve diğer okul malzemelerinin fiyatlarında indirim yaptı. İşte 21-31 Ağustos CarrefourSA aktüel katalog 2023...
24.08.2023 Ekonomi
Tarım Market 21-31 Ağustos katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri indirime girdi!
Tarım Market 21-31 Ağustos katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri indirime girdi! Tarım Kredi 21-31 Ağustos 2023 aktüel katalog yayınlandı. Okullar 11 Eylül'de açılıyor. Veliler ve öğrencilerin okul alışverişi telaşı başladı. Zincir marketlerin 2023 kırtasiye malzemeleride indirim yapması uzun zamandır bekleniyordu. Tarım Kredi Kooperatif Market katalogunda okul çantası, suluk, defter, kalem, silgi fiyatları indirime girdi. İşte 21-31 Ağustos 2023 Tarım Market aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
22.08.2023 Ekonomi
Sıcaklar arttı, satışlar patladı: Günlük tüketilirse tehlikeli değil!
Sıcaklar arttı, satışlar patladı: Günlük tüketilirse tehlikeli değil! Eskişehir'de hava sıcaklıklarının artmasıyla suluk ve termos talepleri yoğunlaşırken, züccaciye esnafı plastik kap içerisindeki suyun günlük olarak değiştirilerek taze tüketilmesi halinde sağlık açısından önemli bir tehlike oluşturmayacağını belirtiyor.
4.08.2023 Yaşam
Birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor, o bölgede yaşayanların geçim kaynağı...
Birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor, o bölgede yaşayanların geçim kaynağı... UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'nde yer alan Kızılırmak Deltası’ndaki göllerden toplanan sülükler, yöre halkının önemli bir geçim kaynağı haline geldi. Aylık 8 ile 10 bin TL arasında kazanan vatandaşların sattığı sülükler hastanelerde, tıp merkezleri tedavi maksatlı kullanılıyor.
14.03.2023 Sağlık
Ünlü şarkıcı 'dudakları estetik' iddialarına 17 yaşındaki fotoğrafı ile son noktayı koydu!
Ünlü şarkıcı 'dudakları estetik' iddialarına 17 yaşındaki fotoğrafı ile son noktayı koydu! Ünlü şarkıcı Umut Akyürek, yıllar önce çekilen fotoğrafını 'Daha 17' notu ile paylaştı, iddialara nokta koydu.
10.09.2022 Magazin
Okul alışverişi yapacaklar dikkat! Fiyatlar ikiye katlandı
Okul alışverişi yapacaklar dikkat! Fiyatlar ikiye katlandı Okulların açılmasına sayılı günler kala veliler ve öğrenciler kırtasiye malzemelerinde eksikleri tamamlamak için Eminönü’nün yolunu tuttu. Alışverişe gelen veliler ve öğrenciler pahalılıktan yakındı. Veliler ise geçen seneye göre fiyatların ikiye katlandığını ifade ederken pahalılıktan yakındı. Tahtakale’de okul çantaları 300-400 lira, kurşun kalemler 3-4 lira, defterler 20-70 lira arası, kalem kutusu 50 lira civarında satılıyor.
7.09.2022 Ekonomi
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var?
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başlıyor. Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde anaokulu ile 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerin uyum haftası başlayacak. İlk defa eğitime başlayacak öğrenciler heyecanlıyken ebeveynler uyum haftası ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? İşte detaylar…
4.09.2022 Eğitim
Eminönü'nde okul alışverişi yoğunluğu
Eminönü'nde okul alışverişi yoğunluğu Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Eminönü Tahtakale'de alışveriş yoğunluğu yaşandı. Öğrenciler ve veliler eksiklerini tamamlamak için kırtasiyeleri dolaşarak en uygun ürünleri tercih ediyor.
3.09.2022 Yaşam
Tel Abyad'da teröristlerden kontrol noktasına roketli saldırı: 4 asker yaralı
Tel Abyad'da teröristlerden kontrol noktasına roketli saldırı: 4 asker yaralı  Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Tel Abyad kentinde kontrol noktasına PKK/YPG terör örgütü tarafından düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu 4 asker hafif yaralandı.
31.07.2022 Gündem
Tartıştığı eşini öldürüp, intihar etti
Tartıştığı eşini öldürüp, intihar etti Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine, tartıştığı eşi Güllü Sülük'ü (40) tabancayla öldüren Ramazan Sülük (43) aynı silahla yaşamına son verdi.
24.07.2022 Yaşam
Dijital telif yasası için tek bir hamle yeterli!
Dijital telif yasası için tek bir hamle yeterli! Google, telif ile ilgili ödemeler konusunda Avrupa'da masaya oturdu. Birçok yayıncı ile içerikler için telif konusunda anlaşıldı. Türkiye'de de, AB'dekine benzer bir telif düzenlemesi ile yayıncıların haklarını alabileceği belirtiliyor. Bu konuda uzun yıllardır çalışmalar yürüten İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cahit Suluk, "Yeni bir kanuna gerek yok. Var olan Fikri Sanat Eserleri Kanunu'na bir madde ekleyerek sorun çözülebilir" dedi. Suluk, 3 adımda yapılması gerekenleri anlattı, yayıncılara birlikte hareket etmeleri konusunda sonuca ulaşabilecekleri uyarısında bulundu.
26.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Paraya para demiyorlar! 5 milyon tane yurt dışına satıyor
Paraya para demiyorlar! 5 milyon tane yurt dışına satıyor Edirne’de bir tesiste üretilen 5 milyona yakın tıbbi sülük, Almanya, Güney Kore ve Rusya gibi ülkeler başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihracat ediliyor.
17.05.2022 Ekonomi
Hastalar 5 bin yıllık yöntemle şifa buluyor
Hastalar 5 bin yıllık yöntemle şifa buluyor Sivas Numune Hastanesi’nde bulunan Geleneksel Tamamlayıcı ve Fonksiyonel Tıp Ünitesi’nde 5 yıllık tedavi yöntemleri günümüz tıbbı bilgileriyle harmanlanarak hastalara uygulanıyor.
25.03.2022 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş mülteci açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş mülteci açıklaması! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Uluslararası İyilik Ödülleri" programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyayı iyilik değiştirecek şiarıyla çıktığımız iyilik seferberliği hamdolsun yoluna güçlenerek devam ediyor" dedi. Türkiye'de yaşayan mültecilerle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ana muhalefetin başındaki ve yanındakiler 'Biz seçimi kazandığımızda mültecileri ülkelerine göndereceğiz' diyorlar. Biz göndermeyeceğiz. Biz ev sahipliğine devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
15.03.2022 Siyaset
PKK/YPG'li terörist "Hebat Gever" kod adlı Süleyman Orhan
PKK/YPG'li terörist "Hebat Gever" kod adlı Süleyman Orhan MİT'in operasyonuyla Suriye sınırındaki bombalı eylemlerin sorumlusu PKK/YPG'li terörist "Hebat Gever" kod adlı Süleyman Orhan etkisiz hale getirildi.
17.02.2022 Gündem
Doktor sülükler şifa kaynağı
Doktor sülükler şifa kaynağı Antik çağdan bu yana şifacı canlılar olarak bilinen sülükler, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi'nde başta romatizma olmak üzere bir çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor.
10.01.2022 Sağlık
Fiyatı tarlada 2 lira, tezgahlarda 7 lira! Üreticiler aracılardan dertli
Fiyatı tarlada 2 lira, tezgahlarda 7 lira! Üreticiler aracılardan dertli Kilosu tarlada 2 lira, tezgahlarda 7 liradan satılıyor. Üretici aracılardan dertli, vatandaşlar da fiyatlardan... Türkiye’de narenciye üretiminde önemli iller arasında yer alan Aydın’da portakal ve mandalina hasadına devam eden üreticiler aracılardan dert yanarken, tarlada 2 liraya satılan portakalın metropol şehirlere varıncaya kadar birçok elden geçerek tezgahlarda 7 liradan alıcı bulduğunu belirtti.
26.12.2021 Ekonomi
Suriye'de üst düzey El Kaide elebaşı öldürüldü
Suriye'de üst düzey El Kaide elebaşı öldürüldü ABD, Suriye'nin Tel Abyad ilçesine bağlı Suluk kasabası yakınlarında düzenlediği hava saldırısında üst düzey El Kaide elebaşlarından Abdülhamid el-Matar’ın öldürüldüğünü duyurdu.
23.10.2021 Dünya
Açık yaralara 'larva' tedavisi
Açık yaralara 'larva' tedavisi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Polikliniği'nde larva tedavisine de başlandı. Larvalar açık yaraya yerleştiriliyor, dokunun iyileşip bölgenin kesilmesi önleniyor. Larva tedavisi, diyabet veya yanık yarası olan hastalara uygulanıyor.
31.08.2021 Sağlık
Arkadaş tavsiyesiyle gitti, dehşeti yaşadı! 'Yapışmayınca jilet atıyor'
Arkadaş tavsiyesiyle gitti, dehşeti yaşadı! 'Yapışmayınca jilet atıyor' Emlakçı E.B. bir süredir yaşadığı sağlık sorunu için arkadaşının tavsiyesi ile kaçak faaliyet gösteren hacamatçıya gitti. 35 yaşındaki kadın tedavinin ardından eve döndüğünde fenalaştı. Önce hastaneye sonra polise giden kadın şikayetçi oldu. Polis, Fatih'te 6 katlı binaya gittiğinde her hangi bir tabela göremedi. Üçüncü katın zilindeki 'sağlıkçı' yazısından yola çıkan polis daireye baskın yaptı. Polis, içerideki iki kişiyi ifadesini almak üzere karakola götürüldü.
26.08.2021 Gündem
İstanbul'da kırtasiye ürünleri laboratuvarda böyle test ediliyor
İstanbul'da kırtasiye ürünleri laboratuvarda böyle test ediliyor Okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağının açıklanmasının ardından kırtasiyecilerin vitrinleri kırtasiye ve okul malzemeleriyle süslenirken, çocuklara sağlıklı ürünler ulaştırılması amacıyla kırtasiyelerden alınan ürün örnekleri laboratuvarlarda titiz kimyasal ve fiziksel testlerden geçiriliyor. Testlerden geçemeyen malzemeler piyasadan toplatılacak.
25.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sülük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sülük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.