Şükrü Hanedar

Şükrü Hanedar

Son dakika Şükrü Hanedar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şükrü Hanedar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şükrü Hanedar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şükrü Hanedar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şükrü hanedar gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 şükrü hanedar haberi bulunmuştur. Tüm şükrü hanedar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve Ocak 2022'de görevinden ayrılan Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'un yeni teknik direktörü oldu. Yunanistan'a giden ve 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak olan Terim'in teknik ekibi de belli olurken, ne kadar kazanacağı merak konusu oldu. Yunanistan basını, Fatih Terim'in Yunan ekibinde kazanacağı rakamı da duyurdu.
27.12.2023 Süper Lig
Bu cevap Fatih Terim'in çok hoşuna gidecek! Şükrü Hanedar'dan Işıtan Gün'e olay sözler
Bu cevap Fatih Terim'in çok hoşuna gidecek! Şükrü Hanedar'dan Işıtan Gün'e olay sözler Dün Fatih Terim ve ekibi hakkında yayınladığı açıklamalarla olay yaratan Işıtan Gün'e Şükrü Hanedar'dan tarihi yanıt geldi. Sosyal medya üzerinden sert bir mesaj gönderen Hanedar, "Galatasaray'a sürekli zarar veren söz konusu şahsın, yalnızca birkaç ay önce teveccüh göstererek kendilerine Galatasaray'a hizmet etme lütfunu sunan insanların önünde kaçtıkları boşluklardan günlüklerindeki boşluklara sığınmasını olduk, doğal karşılıyorum." ifadelerini kullandı.
1.04.2022 Galatasaray
Arda Turan'dan Fatih Terim paylaşımı! Bir anda gündem oldu
Arda Turan'dan Fatih Terim paylaşımı! Bir anda gündem oldu Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in kararıyla Göztepe maçı kadrosuna dahil edilmeyen Arda Turan, soluğu Fatih Terim'in yanında aldı. Tecrübeli ismin sosyal medyadaki paylaşımı gündem oldu.
20.02.2022 Galatasaray
Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar'dan sonra Burak Elmas'tan Fatih Terim'e bir şok daha!
Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar'dan sonra Burak Elmas'tan Fatih Terim'e bir şok daha! Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar gibi isimleri taca atarak Fatih Terim'i yalnızlaştıran Burak Elmas'ın aldığı radikal karar tecrübeli teknik adamı köşeye sıkıştırdı. İşte Galatasaray cephesinde yaşanan son dakika gelişmesi...
5.01.2022 Galatasaray
Bunun adı 'İstifa et' demektir! Burak Elmas'tan bir 'Fatih Terim' hamlesi daha! Önce yanındakileri pasifize etti şimdi de...
Bunun adı 'İstifa et' demektir! Burak Elmas'tan bir 'Fatih Terim' hamlesi daha! Önce yanındakileri pasifize etti şimdi de... Daha önce Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar gibi isimleri pasifize ederek Fatih Terim'e gerekli mesajı yollayan Burak Elmas'ın tecrübeli teknik adamın elinden bir yetkiyi daha aldığı ortaya çıktı.
4.01.2022 Galatasaray
Galatasaray Morutan'ı KAP'a bildirdi! İşte maliyeti
Galatasaray Morutan'ı KAP'a bildirdi! İşte maliyeti Galatasaray, Rumen yıldız Olimpiu Vasile Morutan'ı KAP'a bildirdi. Genç yetenek sarı kırmızılı kulüpten yıllık 600 bin euro civarında maaş alacak. Bonservisi ise 5.7 milyon euro...
25.08.2021 Galatasaray
Galatasaray'da kaos! Fatih Terim, Arda Turan...
Galatasaray'da kaos! Fatih Terim, Arda Turan... Trabzonspor maçında alınan beraberlikten sonra istifaya davet edilen Fatih Terim'e teknik heyet ve bazı futbolculardan destek geldi.
23.04.2021 Galatasaray
Bir tepki de Şükrü Hanedar'dan! Sosyal medyadan gönderme
Bir tepki de Şükrü Hanedar'dan! Sosyal medyadan gönderme Galatasaray'ın İdari Direktörü Şükrü Hanedar Ankaragücü mağlubiyetinden sonra sosyal medya üzerinden göndermede bulundu.
3.03.2021 Galatasaray
Ayrılık! Terim'in kara kutusuydu
Ayrılık! Terim'in kara kutusuydu Hasan Şaş ve Hande Sümertaş ile yollarını ayıran Fatih Terim, Şükrü Hanedar'ın da biletini kesti.
8.10.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan Jack Wilshere atağı!
Galatasaray'dan Jack Wilshere atağı! Süper Lig'e 3-1'lik Gaziantep FK maçı ile görkemli bir başlangıç yapan Galatasaray transfer çalışmalarında da hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılılar İngiltere Premier Lig ekibi West Ham ile kontratını feshedecek Jack Wilshere ile el sıkışıldı.
13.09.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan dev transfer operasyonu! Stefan Johansen
Galatasaray'dan dev transfer operasyonu! Stefan Johansen Seri’yi geri çağıran ve Lemina’yı transfer eden Fulham’da Johansen devre dışı kaldı. Bunun üzerine harekete geçen Cimbom, İngilizlere satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.
3.09.2020 Galatasaray
Mert Hakan Yandaş'ın avukatından suç duyurusu
Mert Hakan Yandaş'ın avukatından suç duyurusu Fenerbahçe'nin yeni transferi Mert Hakan Yandaş'ın avukatı Elif Sağdıç, Galatasaray A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Sağdıç, müvekkilinin özel yazışmalarının haberleşmenin gizliliği ihlal edilerek sosyal medyada kullanılması üzerine bir açıklama yaptı.
12.08.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan Götze bombası! İşte o tarih
Galatasaray'dan Götze bombası! İşte o tarih Arda Turan'ı kadrosuna katan Galatasaray, orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlıyor. İdari menajer Şükrü Hanedar, Mario Götze'den pazartesi günü için randevu aldı. Bonservisi elinde olan Alman yıldız ve menajeriyle mali şartlar konuşulacak.
7.08.2020 Galatasaray
Galatasaray'da transfer bombaları! Mert Hakan, Arda ve...
Galatasaray'da transfer bombaları! Mert Hakan, Arda ve... Şu ana kadar Mert Hakan Yandaş, Semih Kaya, Oğulcan Çağlayan gibi isimlerle el sıkışan sarı-kırmızılılarda Arda Turan’ın da yeni sezonda Galatasaray forması giymesi bekleniyor.
22.05.2020 Galatasaray
Fenerbahçe'yi çekince Kırklarelispor Başkanı...
Fenerbahçe'yi çekince Kırklarelispor Başkanı... Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi. Günün en çok konuşulan ismi Kırklarelispor Başkanı Volkan Can oldu.Volkan Can, Başakşehir maçının ardından verdiği demeçte çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşmeyi arzu ettiklerini söylemişti
24.01.2020 Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi!
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi! Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kura sonuçlarına göre Fenerbarbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. İşte Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final ve Yarı Final eşleşmeleri
24.01.2020 Galatasaray
Onyekuru, Galatasaray'da! Anlaşma tamam...
Onyekuru, Galatasaray'da! Anlaşma tamam... Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim’in de sezon başında kadroda görmeyi çok istediği Henry Onyekuru’yu yarım sezon kiralamak için Monaco ile el sıkıştı.
29.11.2019 Galatasaray
Onyekuru ile anlaşma sağlandı!
Onyekuru ile anlaşma sağlandı! Geçtiğimiz hafta Nijeryalı yıldızın menajeri William D’Avila ile İstanbul’da görüşen idari menajer Şükrü Hanedar’ın kısa süre içinde Fransa’ya giderek Monaco ile masaya oturacağı öğrenildi.
13.11.2019 Galatasaray
Bomba gelişme! Menajeri İstanbul'da...
Bomba gelişme! Menajeri İstanbul'da... Galatasaray'da Henry Onyekuru operasyonu başlıyor.
4.11.2019 Galatasaray
Mustafa Cengiz: O sözleri Fatih Terim'e söylemedim
Mustafa Cengiz: O sözleri Fatih Terim'e söylemedim Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Herkes vazifesini yapacak” ifadesiyle Fatih Terim’i hedef aldığı yolundaki iddialarla ilgili olarak, “Bunu, kimseyi kırmadan ve hedef almadan herkese söylüyorum” açıklamasını yaptı.
9.10.2019 Galatasaray
Radamel Falcao İstanbul'da...
Radamel Falcao İstanbul'da... Galatasaray'ın transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu Kolombiyalı futbolcu Ramadel Falcao, İstanbul'a geldi.
1.09.2019 Galatasaray
Falcao yarın geliyor!
Falcao yarın geliyor! Galatasaray Yönetimi, bu transferde artık sona geldi! Sarı-kırmızılı heyet Fransa’dan Falcao ile birlikte yarın özel uçakla İstanbul’a gelecek.
31.08.2019 Futbol
Falcao'da fotoğraf krizi bitmiyor!
Falcao'da fotoğraf krizi bitmiyor! Galatasaray, Falcao’yu alabilmek için çırpınıyor, ancak oyuncunun Albayrak ile çektirdiği fotoğrafın sıkıntısı bitmek bilmiyor.
29.08.2019 Galatasaray
Fener istedi, Galatasaray kaptı!
Fener istedi, Galatasaray kaptı! Galatasaray, Everton'ın Fransız ön liberosu için transfer görüşmelerine başladı.
7.08.2019 Galatasaray
Fatih Terim'in 3 maçlık cezası onandı
Fatih Terim'in 3 maçlık cezası onandı Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 3, Hasan Şaş'ın 8 maçlık cezasını onadı.
19.07.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Şükrü Hanedar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şükrü hanedar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.