Gazete Vatan Logo
Süper Lig Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti

Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve Ocak 2022'de görevinden ayrılan Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'un yeni teknik direktörü oldu. Yunanistan'a giden ve 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak olan Terim'in teknik ekibi de belli olurken, ne kadar kazanacağı merak konusu oldu. Yunanistan basını, Fatih Terim'in Yunan ekibinde kazanacağı rakamı da duyurdu.

Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti

Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'la anlaştı. Ergin Ataman'ın, bu sezon çalışmaya başladığı Atina kulübünün basketbol takımında başarılı bir süreç geçirmesi ve taraftarın sevgilisi haline gelmesinin ardından Yunan ekibi, Fatih Terim ile temaslara başladı. 2010'dan bu yana Yunan Ligi'nde şampiyon olamayan Panathinaikos, bu sezon ise Sırp teknik adam Ivan Jovanovic yönetiminde lider PAOK'un 1 puan gerisinde bulunuyor.

"HOŞ GELDİN İMPARATOR"

Jovanovic'in kontratı feshedilirken, Panathinaikos resmi açıklamayı "Hoş geldin imparator Fatih Terim" ifadeleriyle yaptı. Fatih Terim anlaşma ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Geldiler anlaştık. Yarın (Bugün) sabah Atina'ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum."

İŞTE FATİH TERİM'İN EKİBİ

Öte yandan Fatih Terim'in ekibinde Necati Ateş, Şükrü Hanedar, Mert Çetin de yer alacak. Hoca ve ekibi bugünden itibaren mesaye başlayacak. Bugün Yunanistan'a giden Fatih Terim, 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak.

3. AVRUPA SEFERİ

Daha önce iki kez yurt dışında takım çalıştıran Fatih Terim, 3. seferine çıkıyor. 2000-2001 sezonunda Fiorentina'nın başına geçen Terim, burada gösterdiği performans ile taraftarın gönlünü fethederken takımını İtalya Kupası'nda finale kadar çıkardı. Ancak sonrasında başkan Cecchi Gori ile yaşadığı anlaşmazlığın ardından istifa etmişti. Bir sonraki yıl ise Milan'la el sıkışan deneyimli çalıştırıcı, 14 maçta 8 galibiyetle yoluna devam ederken görevden alınmıştı.

Haberin Devamı

FATİH TERİM'İN MAAŞI BELLİ OLDU

Yunanistan basınına göre, Fatih Terim, Panathinaikos'ta 900 bin euro civarında bir maaş alacak.

Fatih Terimin Panathinaikostan alacağı maaş belli oldu İşte yıllık ücreti