Suikast Girişimi

Suikast Girişimi

Son dakika suikast girişimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suikast girişimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suikast girişimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suikast Girişimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suikast girişimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 786 suikast girişimi haberi bulunmuştur. Tüm suikast girişimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
AK Parti programına saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı! Suikast için geldiler
AK Parti programına saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı! Suikast için geldiler AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki aday tanıtım etkinliğini yapılan saldırıya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.
14.02.2024 Gündem
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu Hamas'ın İsrail'e karşı son yılların en büyük operasyonunu düzenlemesi ile adı bir kez daha gündeme gelen Deif'in akıbeti belli oldu. Mossad'ın ölüm listesinde ilk sıralarda olan ve defalarca suikast düzenlediği Deif'in görüntüleri İsrail kamuoyunda şok etkisi yarattı.
20.12.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye Dünya adım adım 2. Dünya Savaşı'na giderken 19 yaşındaki Heidi Horten, Nazi yanlısı Helmut ile evlenmişti ve hatrı sayılı bir servet sahibi olmuşlardı. 2022 yılında ölen Nazi gelini Heidi Horten'in mücevher koleksiyonunun bazılarını ünlü müzayede evi Christie's, satışa çıkarıyor. Ancak mücevherlerin kanlı geçmişi, müzayede evinin tepki çekmesine neden oldu. İşte Nazi gelininin mücevherlerinin ardındaki kanlı servetin detayları...
3.05.2023 Dünya
Taşeron işçilere kadro müjdesi! Bakan Bilgin duyurdu
Taşeron işçilere kadro müjdesi! Bakan Bilgin duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Beyaz Bayrak Ödül töreninde yaptığı konuşmada taşeron sorununu çözeceklerini söyledi. Enflasyon hakkında da açıklama yapan Bilgin, "İstihdam artırarak enflasyonu yeniyoruz" dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaraladı
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaraladı Adana'da şiddet uyguladığı 6 çocuğu 'Sevgi Evleri'ne yerleştirilince ailesiyle arası açılan Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş (43), mutfaktan aldığı bıçakla eşi İptahal Baba (29) ile kayınvalidesi İnayet Hellah'ı (59) boğazını keserek öldürdü, kayınpederi Abdo Baba (60) ve engelli kayınbiraderi Yahya Baba'yı (28) ağır yaraladıktan sonra kaçtı. Daha sonra polise giderek teslim olan Durmuş'un emniyetteki sorgusu sürüyor.
3.05.2023 Yaşam
Putin' suikast girişimi! Rusya'dan son dakika açıklaması
Putin' suikast girişimi! Rusya'dan son dakika açıklaması Rusya, Kremlin Sarayı'nı hedef alan iki insansız hava aracının düşürüldüğünü duyurdu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin Basın Sözcüsü Nikiforov "Kremlin'e yapılan sözde İHA saldırısı hakkında hiçbir bilgimiz yok" dedi.
3.05.2023 Dünya
Pakistan’da eski Başbakan Khan’ın partisi, İslamabad’a doğru yürüyüşüne yeniden başladı
Pakistan’da eski Başbakan Khan’ın partisi, İslamabad’a doğru yürüyüşüne yeniden başladı Pakistan'da eski Başbakan Imran Khan'ın partisi Pakistan Adalet Hareketi (PTI), Khan'ın 3 Kasım'da suikast girişimine uğradığı Punjab eyaletinde yer alan Wazirabad kentinden başkent İslamabad'a doğru yürüyüşüne kaldığı yerden yeniden başladı.
10.11.2022 Dünya
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Pakistan Başbakanı Şerif: Bu komplonun bir parçası olduğum kanıtlanırsa istifa edeceğim
Pakistan Başbakanı Şerif: Bu komplonun bir parçası olduğum kanıtlanırsa istifa edeceğim Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Imran Khan'a düzenlenen suikast girişiminde bir parmağı olmadığını söyleyerek, "Bu komplonun bir parçası olduğum kanıtlanırsa istifa edeceğim" dedi.
5.11.2022 Dünya
İmran Khan kimdir? Pakistan'ın eski başbakanına suikast girişimi!
İmran Khan kimdir? Pakistan'ın eski başbakanına suikast girişimi! Pakistan'ın eski Başbakanı İmran Khan saldırıya uğradı. Pakistan’ın Pencap eyaletinin Vezirabad bölgesinde yaptığı protesto yürüyüşü sırasında konvoyuna ateş edilen İmran Khan ayağından hafif yaralandı. Peki, İmran Khan kimdir? İmran Han’ın sağlık durumu ne? Pakistan'ın eski başbakanı İmran Khan’a suikast girişimi ile ilgili detaylar…
3.11.2022 Dünya
Pakistan eski başbakanı Imran Han'a saldırı
Pakistan eski başbakanı Imran Han'a saldırı Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, suikast girişiminde bulunulan eski Pakistan Başbakanı İmran Hanın bacağına birkaç kurşun isabet ettiğini belirtti.
3.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
Arjantin Başkan Yardımcısı Kirchner, suikast girişiminden kıl payı kurtuldu
Arjantin Başkan Yardımcısı Kirchner, suikast girişiminden kıl payı kurtuldu Arjantin Başkan Yardımcısı Christina Fernandez de Kirchner’e dün akşam üstü konutunun girişindeki vatandaşları selamlarken suikast girişiminde bulunuldu. De Kirchner’in yüzünden birkaç santim uzaklıkta bulunan silah, tutukluluk yaptı ve Başkan Yardımcısı ölümden kıl payı kurtuldu.
2.09.2022 Dünya
Koronavirüs, maymun çiçeği virüsü derken Marburg kabusu başladı!  Tedavi yok, insanları hayalete çeviriyor...
Koronavirüs, maymun çiçeği virüsü derken Marburg kabusu başladı! Tedavi yok, insanları hayalete çeviriyor... Koronavirüs, maymun çiçeği virüsü derken şimdi de Marburg kabusu başladı. İki yılı aşkın süredir pandemi ile mücadele eden dünyaya bir kötü haber de Gana'dan geldi. DSÖ'nün Gana'da Marburg salgını olduğunu duyurmasının ardından virüsün semptomları netlik kazandı. Peki Marburg nedir? Marburg semptomları nelerdir? İşte detaylar...
19.07.2022 Dünya
Rusya'yı sarsan suikast girişimi iddiası! İngiliz basını yazdı...
Rusya'yı sarsan suikast girişimi iddiası! İngiliz basını yazdı... Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Kremlin'den adı açıklanmayan bir kaynak çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İngiliz basını bu ismi kaynak göstererek Kremlin'i sarsan suikast girişimini yazdı.
19.07.2022 Dünya
Dünya tarihine damga vurdu! İşte suikaste uğrayan dünya liderleri...
Dünya tarihine damga vurdu! İşte suikaste uğrayan dünya liderleri... Japonya eski Başkanı Şinzo Abe'nin katıldığı bir etkinlikte suikaste kurban gitmesi dünya gündemine oturdu. Abe'nin öldürülmesi, siyasi ya da dini nedenli bir suikast olup olmadığı yönündeki belirsizliğini koruyor. Japonya eski başbakanın öldürülmesi dünyada siyasi liderlere düzenlenen suikastları tekrar gündeme getirdi. Türkiye'de eski başbakan Bülent Ecevit ve Turgut Özal'ın da yer aldığı birçok lidere suikast girişimi düzenlendi. Ancak dünya siyasi tarihinde suikaste uğrayan birçok lider bulunuyor. İşte suikaste uğrayan dünya liderleri...
8.07.2022 Dünya
Ukrayna'dan bomba iddia: Zelenski'ye suikast girişimi!
Ukrayna'dan bomba iddia: Zelenski'ye suikast girişimi! Ukrayna İçişleri Bakan Yardımcısı Yevhen Yenin, Rusya tarafından Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e yönelik suikastın engellendiğini belirtti.
15.06.2022 Dünya
ABD'de Yüksek Mahkeme yargıcına suikast girişimi!
ABD'de Yüksek Mahkeme yargıcına suikast girişimi! ABD’nin Maryland eyaletinde Yüksek Mahkeme Yargıcı Brett Kavanaugh’un öldürmek için evinin yakınlarına gelen ve üzerinde silah, bıçak ve biber gazı bulunan şüpheli polis tarafından tutuklandı.
8.06.2022 Dünya
Putin hakkında 'çok gizli bilgiler' ifşa oldu! 'En az bir kaç yılı daha var' deyip açıkladı: Suikast, kanser, ameliyat...
Putin hakkında 'çok gizli bilgiler' ifşa oldu! 'En az bir kaç yılı daha var' deyip açıkladı: Suikast, kanser, ameliyat... Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sürerken, gizli bilgiler art arda ifşa oldu. Ukrayna'dan üst düzey bir istihbarat yetkilisi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e 2 ay önce suikast düzenlendiğini ve başarısız olduğunu iddia etti. Batı medyasının iddiasına göre ise Putin, kanser dolayısıyla gizli bir operasyon geçirdi.
24.05.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında korkunç iddialar! Savunma Bakanı Sergey Şoygu'ya suikast: 20 general tutukladı...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında korkunç iddialar! Savunma Bakanı Sergey Şoygu'ya suikast: 20 general tutukladı... Ukrayna-Rusya savaşında beklediği zafere bir türlü ulaşamayan ve ordusunun aldığı ağır kayıplarla şok yaşayan Rusya için şok iddilar ortaya atıldı. Rus-İsrailli iş insanı Leonid Nevzlin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun suikast girişimi sonucu kalp krizi geçirdiğini iddia etti. Nevzlin ayrıca 20 generalin savaş fonlarını hortumladığı gerekçesiyle tutuklandığını da öne sürdü. İddialar doğruysa Kremlin'de büyük bir sarsıntı yaşanıyor.
15.04.2022 Dünya
Zelenskiy ülkesine çağırdı binlerce yabancı asker Ukrayna'ya koştu! Ruslara karşı savaşacaklar: Günlüğü 2 bin dolar...
Zelenskiy ülkesine çağırdı binlerce yabancı asker Ukrayna'ya koştu! Ruslara karşı savaşacaklar: Günlüğü 2 bin dolar... Rus ordusu 10 gün önce Ukrayna topraklarına girdi işgali başlattı. Savaş başladıktan sonra Kiev yönetiminden flaş bir adım geldi. Rus işgaline karşı direnmeyi sürdürmeyi plan ülke, kendisiyle beraber savaşacak kişiler için kesenin ağzını açtı.
5.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE dönüşü açıkladı: Fiyatlar öyle veya böyle inecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE dönüşü açıkladı: Fiyatlar öyle veya böyle inecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. KDV indiriminin fiyatlara yansımadığı eleştirilerine yanıt veren Erdoğan, "Fiyatlar belli oranlarda geri gelmiş görünüyor. Öyle veya böyle inecek" dedi. 6 muhalefet liderinin bir araya gelmesini "Manidar" olarak nitelendiren Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Sistemini milletin kendisi getirdi, bunu kabul etmeyenler millet iradesine saygısızlık yapıyor" diye konuştu. Cumhurbaşkanı'nın gündeminde Ukrayna-Rusya krizi başta olmak üzere dış gelişmeler de vardı.
16.02.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Suikast Girişimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suikast girişimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.