Subay Alımı

Subay Alımı

Son dakika subay alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan subay alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını subay alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Subay Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan subay alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 subay alımı haberi bulunmuştur. Tüm subay alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSÜ personel alımı şartları neler, MSB 30 bin personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı? MSB işçi alımı 2023 ne zaman, MSÜ subay alımı olacak mı?
MSÜ personel alımı şartları neler, MSB 30 bin personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı? MSB işçi alımı 2023 ne zaman, MSÜ subay alımı olacak mı? Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınır hattı ve ötesindeki birliklerin komutanları ile video tele konferans toplantısında, "Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacağız. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor" dedi. MSB personel alımı başvurusu yapmak isteyenler kontenjanlar, açılan kadrolar ve branş dağılımı ile başvuruların başlayıp başlamayacağını sorguluyor. Peki, MSB personel alımı başvuruları ne zaman? 30 bin 62 kişilik MSB personel alımı başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?
27.03.2023 Personel Alımı
MSB duyurdu! TSK’ya subay adayları alınacak! Kılavuz yayınlandı!
MSB duyurdu! TSK’ya subay adayları alınacak! Kılavuz yayınlandı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) subay ve subay aday adayı alınacak. MSB’nin Personel Temin Başkanlığı tarafından subay alımına ilişkin kılavuzlar yayınlandı. İlana göre, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne 2022 yılı için, kuvvet komutanlıkları ve milli savunma üniversitesinde görevlendirilmek üzere muvazzaf subay adayı ile tabip, diş tabibi ve özel nitelikli beden eğitimi öğretmeni subay aday adayı alınacak. Peki, MSB subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
23.09.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! SBÜ'ye Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevlendirilmek üzere 75 öğrenci alınacak!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! SBÜ'ye Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevlendirilmek üzere 75 öğrenci alınacak! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (SBÜ) öğrenim görecek adayların başvuru esasları Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne muvazzaf tabip ve diş tabibi subay olmak üzere 35, muvazzaf sağlık astsubayı olmak üzere de 40 öğrenci alınacak.
27.07.2022 Eğitim
Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacak! İşte başvuru şartları!
Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacak! İşte başvuru şartları! Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! Subay ve astsubay alımı yapılacak! Jandarma Genel Komutanlığı, muvazzaf subay ihtiyacının karşılanması amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesine 200 erkek öğrenci, muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla da Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna 712 erkek öğrenci olmak üzere 912 öğrenci alınacağını duyurdu. Peki, Subay ve astsubay alımı başvuruları nasıl yapılır? Jandarma personel alımı 2022 şartları!
3.07.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) muvazzaf subay adayı alınacak! Yayımlanan ilana göre, Kara Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na 30, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na 10, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na 10 olmak üzere toplamda 50 kadın ve erkek subay adayı alınacak. Son başvuru tarihi 20 Mart 2022 olarak belirlendi. Peki, TSK subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Subay başvurusu şartları ne? İşte personel temin başvuru ekranı!
18.02.2022 Personel Alımı
Subay nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler subay olamaz?
Subay nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler subay olamaz? Hemen hemen her Türk gencinin hayali olan subaylık için gereken şartları pek çok kişi araştırıyor. Bu şartların ne olduğunu merak eden kadın ve erkek adaylar subay olmak için başvuru yapıyor. Her Türk gencinin bazı şartları taşıması halinde subay olma hakları vardır. Bu şartları taşıyan kişiler, subaylık rütbesi alarak TSK bünyesinde askeri personel olarak çalışma imkanı elde eder.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
MSÜ Astsubay başvuru sonuçları açıklandı! MSÜ başvuru sonuçları nereden öğrenilir, MSÜ ön başvuru sonuçlarına nasıl bakılır?
MSÜ Astsubay başvuru sonuçları açıklandı! MSÜ başvuru sonuçları nereden öğrenilir, MSÜ ön başvuru sonuçlarına nasıl bakılır? MSB Astsubay adayı temini ön başvuru sonuçlarını açıkladı. MSÜ 13 Ocak – 9 Şubat 2022 tarihleri arasında yetiştirmek üzere subay alımı ve astsubay alımı yaptı. MSB’de subay ve astsubay olmak isteyenler bu ilana başvurdu, şimdi sonuçlar açıklandı. Peki, MSÜ başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? İşte MSÜ Astsubay başvuru sonuçları…
18.01.2022 Personel Alımı
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi sözleşmeli subay alacak! İşte Sözleşmeli subay başvuru kılavuzu!
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi sözleşmeli subay alacak! İşte Sözleşmeli subay başvuru kılavuzu! Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı sözleşmeli muvazzaf subay alımı yapacak. Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf/sözleşmeli subay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının sözleşmeli subay ihtiyacına yönelik başvurular bugün başladı. Peki, Muvazzaf sözleşmeli subay alımı başvurusu nasıl yapılır? 2022 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Subay Başvuru Kılavuzu!
24.12.2021 Personel Alımı
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personel alımı başvuruları sona eriyor!
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personel alımı başvuruları sona eriyor! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığına muvazzaf subay adayı olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Başvurular 28 Kasım’da sona eriyor. Peki, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TSK muvazzaf subay alımı başvuru şartları ve başvuru kılavuzu!
28.11.2021 Personel Alımı
TSK muvazzaf subay alacak! Subay alımı 2021 başvuru şartları ve kılavuzu
TSK muvazzaf subay alacak! Subay alımı 2021 başvuru şartları ve kılavuzu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Tabip Sınıfı Sözleşmeli veya Özel Nitelikli Beden Eğitimi Öğretmeni Sınıfı Muvazzaf Subay olarak istihdam edilmek üzere, personel alacak. TSK subay alımı 2021 başvuru kılavuzu yaykmlandı. Peki, TSK muvazzaf subay alımı başvurusu nasıl yapılır? TSK subay alımı 2021 başvuru şartları!
18.10.2021 Personel Alımı
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne 200 öğrenci alınacak!
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne 200 öğrenci alınacak! Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Jandarma Genel Komutanlığı'nın muvazzaf subay ihtiyacını karşılamak amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne 200 erkek öğrenci alacak. 2021 yılı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Öğrenci Başvuru Kılavuzu da yayınlandı. Peki, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi öğrenci alımı başvuruşu nasıl yapılır? İşte başvuru kılavuzu ve aranan şartlar!
12.07.2021 Personel Alımı
Jandarma 550 subay alacak! Başvurular için son 2 gün!
Jandarma 550 subay alacak! Başvurular için son 2 gün! Jandarma 550 subay alımı başvurusunda son 2 gün. Jandarma Genel Komutanlığı Karargâhı ile bağlı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına; 27 erkek, 3 kadın olmak üzere 30 muvazzaf subay ile 446 erkek, 74 kadın olmak üzere 520 sözleşmeli subay alımı yapılacak.Toplamda 550 subay alımı için 17 Şubat'ta başlayan başvurular, 07 Mart'ta sona erecek. Peki, Jandarma subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Jandarma subay alımı başvuru şartları ne? İşte Jandarma 550 subay alımı başvuru detayları...
5.03.2021 Personel Alımı
MSB'den subay alımı ile ilgili uyarı! 26 Şubat'a kadar süre verildi!
MSB'den subay alımı ile ilgili uyarı! 26 Şubat'a kadar süre verildi! MSB duyurdu! Subay alımı için başvurularını tamamlayan adaylara süre verildi. MSB'den yapılan açıklamada, Hukuk sınıfı subay temini kapsamında başvurular 14 Şubat 2021 tarihi itibari ile tamamlandığı belirtilerek "Başvuru kılavuzunda belirtilen başvuru süresi içerisinde başvuru yapmayanlar, başvuru şartlarını sağlamayanlar ve iç kaynaktan temin edilecekler için adaylığı uygun görülmeyenler yazılı sınav ücretini yatırmış olsalar dahi yazılı sınava alınmayacak, yatırmış oldukları sınav ücreti iade edilmeyecek" uyarısı yayınladı. Yazılı sınava girebilmek için adaylara Yazılı sınava girebilmek için 26 Şubat'a kadar süre verildi.
20.02.2021 Personel Alımı
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak!
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak! Türkiye genelinde pek çok şehirde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere memur alıcak. Şoför'den avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına pek çok kadroda memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte İŞKUR kamu memur alımı ilanlar...
17.02.2021 Personel Alımı
Subay alımları 2021: Jandarma 590 subay alımı başvuruları başladı! Jandarma subay alımı şartları nelerdir? Muvazzaf/sözleşmeli subay alımı başvuru kılavuzu…
Subay alımları 2021: Jandarma 590 subay alımı başvuruları başladı! Jandarma subay alımı şartları nelerdir? Muvazzaf/sözleşmeli subay alımı başvuru kılavuzu… Jandarma Genel Komutanlığı 590 Subay alımı başvuruları dün başladı başladı. 590 Subay alımı için başvuru yapacak adayların taşıyacağı başvuru şartları da açıklandı. Başvurular sadece https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacak.
17.02.2021 Gündem
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? TSK astsubay alımı 2020 başvuru şartları!
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? TSK astsubay alımı 2020 başvuru şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Hava, Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıklarına önlisans ve lisans mezunu astsubay alacak. Peki, TSK astsubay alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte MSB TKS astsubay alımı ilanı ve başvuru kılavuzu...
17.12.2020 Personel Alımı
2020 TSK muvazzaf subay alımı başvuruları bugün sona eriyor! Kimler başvuru yapabilir, şartlar...
2020 TSK muvazzaf subay alımı başvuruları bugün sona eriyor! Kimler başvuru yapabilir, şartlar... Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Personel Temin Dairesi Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) muvazzaf subay alımı gerçekleştirecek. TSK subay alımı başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor. Peki, MSB subay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? 2020 TSK subay alımı başvuru şartları...
10.12.2020 Personel Alımı
Din subaylığı alımı yapılacak! Din subaylığı nedir? TSK muvazzaf subay alımı ne zaman, şartları neler?
Din subaylığı alımı yapılacak! Din subaylığı nedir? TSK muvazzaf subay alımı ne zaman, şartları neler? Din İşleri Subayı kadrosu yeniden açıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde görev almak üzere muvazzaf subay (din subaylığı) adayı alımı yapılacak. Askeri personelin moral, sosyal refah ve mutluluğunun arzu edildiği seviyeye ulaşması için manevi telkinlerde bulunma görevinde bulunacak Din subaylığı alımı yapılacağının açıklanmasının ardından, din subaylığı alımı hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Din subaylığı nedir? Din subaylığı alımı ne zaman, başvurusu nasıl yapılacak? Din subaylığı alım şartları neler?
3.12.2020 Personel Alımı
MSB duyurdu! TSK muvazzaf subay alımı yapacak!  MSB Muvazzaf subay alımı başvuru şartları!
MSB duyurdu! TSK muvazzaf subay alımı yapacak! MSB Muvazzaf subay alımı başvuru şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 2020 yılı dış kaynaktan muvazzaf subay adayı alımı başvuru kılavuzu yayınlandı. Peki, MSB personel temin subay alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MSB personel temin subay alımı başvuru şartları!
8.12.2020 Personel Alımı
Astsubay KPSS puanı ve 2020 alımı! Astsubay alımı ne zaman, şartları neler?
Astsubay KPSS puanı ve 2020 alımı! Astsubay alımı ne zaman, şartları neler? Astsubay alımı ve KPSS puanı hakkında yapılan aramalar KPSS önlisans sonuçlarının açıklanmasının ardından yoğunluk kazandı. KPSS önlisans sonuçlarının erişime açılmasıyla adaylar tercihler açıklanma tarihiyle ilgili aramalar yaparken, girmek istedikleri mesleklere yönelik de araştırma yapıyor. Peki, Astsubay alımı ne zaman? Astsubay hangi KPSS puanıyla alım yapıyor?
26.11.2020 Personel Alımı
Kamu personel alımı 2020! Devlete bağlı kurumlara binlerce memur, sözleşmeli personel ve işçi alınacak!
Kamu personel alımı 2020! Devlete bağlı kurumlara binlerce memur, sözleşmeli personel ve işçi alınacak! KPSS'nin açıklanmasının ardından pek çok kişi devlete kademelerinde memur olmak için Devlet Personel Başkanlığı ilanlarını takip ediyor. Devlete bağlı kurum ve kuruluşlara binlerce teknisyenden, sağlık personeline, sekreter ve büro personelinden maliye uzman yardımcısına kadar pek çok kadroda memur, işçi, sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, Başvurular nasıl yapılır? İşte Devlet Personel Başkanlığı ilanları ve kamu personeli alımı başvuru şartları!
28.10.2020 Personel Alımı
MSB PERTEM üzerinden başvurular başladı! MSB KPSS şartsız kadın ve erkek subay alımı yapacak: MSB personel alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
MSB PERTEM üzerinden başvurular başladı! MSB KPSS şartsız kadın ve erkek subay alımı yapacak: MSB personel alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur? MSB subay alımı ilanı yayımlandı. Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetlerine Milli Savunma Üniversitesinde/Kuvvet Komutanlıklarında Görevlendirilmek Üzere subay alımı yapılacağını duyurdu. MSB tarafından yapılan duyuruda kadın erkek KPSS'siz subay alımı yapılacağı belirtildi. Başvurular PERTEM üzerinden alınmaya başlandı. MSB subay alımı başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
28.10.2020 Personel Alımı
Subaylık puanı kaç? Subay alımı KPSS taban puanları belli mi? Subay alımı 2020 şartları ve KPSS subaylık puanları ve puan türü…
Subaylık puanı kaç? Subay alımı KPSS taban puanları belli mi? Subay alımı 2020 şartları ve KPSS subaylık puanları ve puan türü… KPSS sonuçlarının açıklanmasıyla adayların meslekler ile ilgili puan araştırması da başladı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından Kuvvet Komutanlıkları bünyesinde istihdam edilmek için kadın ve erkek subay alımı yapılacağının belli olmasıyla Subay alımı KPSS puanı ve Subay alımının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, Subay alımı ne zaman yapılacak? Subay alımı KPSS taban puanları hakkında merak edilenler…
22.10.2020 Çalışma Hayatı
MSB açıkladı! Yedek subay ve astsubay alımı yapılacak! Başvurular nasıl yapılır?
MSB açıkladı! Yedek subay ve astsubay alımı yapılacak! Başvurular nasıl yapılır? Milli Savunma Bakanlığı yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı alıyor. Yedek subay ve astsubay alımı ilanı MSB ASAL'da yayınlandı. İlanda "Kasım 2020 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlülerin askerlik hizmeti tercihi, sınıflandırma ve sevk işlemleriyle ilgili hususlar müteakip maddelerde açıklanmıştır" denildi. Peki, Yedek subay ve astsubay alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte MSB ASAL subay ve astsubay alımı başvuru şartları...
25.08.2020 Personel Alımı
Jandarma teşkilatı için öğrenim görmek üzere SBÜ'ye 47 öğrenci alınacak!
Jandarma teşkilatı için öğrenim görmek üzere SBÜ'ye 47 öğrenci alınacak! İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı nam ve hesabına Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde (SBÜ) öğrenim görmek üzere 47 muvazzaf tabip subay, muvazzaf diş tabibi subay ve muvazzaf sağlık astsubayı öğrenci alınacak. Peki, Jandarma Genel Komutanlığı öğrenci alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...
7.08.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Subay Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki subay alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.