Suat Suna

Suat Suna

Son dakika Suat Suna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suat Suna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suat Suna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suat Suna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suat suna gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 suat suna haberi bulunmuştur. Tüm suat suna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Suat Suna kızını paylaştı! 'Ne kadar da size benziyor'
Suat Suna kızını paylaştı! 'Ne kadar da size benziyor' Ünlü şarkıcı Suat Suna, yedi yaşındaki kızı Neva ile objektif karşısına geçti. Suna'nın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.
14.11.2021 Galeri
Mahkeme MESAM'ın 2018 yılı genel kurul kararlarını iptal etti! Arif Sağ, Sümer Ezgü, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah, Suat Suna...
Mahkeme MESAM'ın 2018 yılı genel kurul kararlarını iptal etti! Arif Sağ, Sümer Ezgü, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah, Suat Suna... Türkiye Musiki Eserleri Sahipleri Meslek Birliğinin (MESAM) 2018 yılında gerçekleştirilen 9. Olağanüstü Genel Kurulu ve 15. Olağan Genel Kurulu'nda alınmış olan dayanak kararların iptaline hükmedildi.
28.09.2021 Gündem
'Altın Güvercin' sahibini buldu
'Altın Güvercin' sahibini buldu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması, final gecesi ile son buldu. Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin'de, birinciliği Hande Kodamanoğlu, bestesi Suat Suna'ya ait olan 'Sevgilim' isimli parça ile kazandı.
13.09.2021 Kültür Sanat
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı...
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı... 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 'Kış Güneşi'ni seslendiren Niran Ünsal, iftar sonrası şarkıyı okumak için sahneye çıktı. Ancak 'Yıldızlı Şarkılar'da aynı eseri Hande Yener'in söylediği versiyonunun çalması kriz çıkardı.
13.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu!
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu! 'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe önceki akşam Baltalimanı'nda bulunan bir mekanda sanatçı dostlarına iftar verdi. Geceye görüntülü olarak katılan Aleyna Tilki, etkinliğe damga vurdu.
13.06.2018 Magazin
Kayahan  şarkılarıyla anıldı
Kayahan şarkılarıyla anıldı Merhum sanatçı Kayahan’ın vefatından sonra her yıl eşi İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi ki doğdun Kayahan” konseri, bu yıl da Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta gerçekleştirildi.
30.03.2018 Magazin
Arif Sağ ile dostluğum bitmiştir
Arif Sağ ile dostluğum bitmiştir MESAM’da sular bir türlü durulmuyor. Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği Başkanlığı’ndan istifa eden Orhan Gencebay eski dostu Arif Sağ’ın “Orhan’a bir daha güvenmem” sözlerine “Bu dostluk bitmiştir” diye karşılık verdi
7.02.2018 Magazin
Orhan Gencebay, Arif Sağ'ı sildi: Dostluğumuz bitmiştir!
Orhan Gencebay, Arif Sağ'ı sildi: Dostluğumuz bitmiştir! Orhan Gencebay, Arif Sağ'ın "Orhan’a bir daha güvenmem" sözleri üzerine "Dostluğumuz artık bitmiştir" dedi.
7.02.2018 Magazin
Müzik dünyasını sarsacak mektup!
Müzik dünyasını sarsacak mektup! MESAM Başkanlığı görevini bırakan Orhan Gencebay, sosyal medyaya sızan istifa dilekçesinde, "MESAM’da bir sanatçı topluluğuna yakışmayacak davranışlarla karşılaştım. Şeffaf ve denetime açık yönetim olmasını, toplantıların kayıt altına alınmasını istedim ama kabul edilmedi" ifadelerini kullanıyor.
30.01.2018 Kültür Sanat
Melike Öcalan kimdir?
Melike Öcalan kimdir? Melike Öcalan kimdir? sorusu gündemde araştırılıyor. Vatan Şaşmaz'ın öldürülme olayından sonra yıllar önce birlikte Sabah Şekerleri programını sunan Melike Öcalan da gündeme bomba gibi düştü. Peki Melike Öcalan'ın merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Evli mutlu çocuklu
Evli mutlu çocuklu 90’lı yıllara damga vuran şarkıcı Suat Suna, eşi Burcu Kalkanlı ve çocuklarıyla Bodrum’da tatil yapıyor.
29.06.2017 Magazin
Çocuklar, Kayahan'ı şarkılarıyla andı
Çocuklar, Kayahan'ı şarkılarıyla andı Büyükçekmece Belediyesi, Ustalara Saygı gecesi kapsamında Kayahan için 'Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri' isimli konser düzenledi.
27.04.2017 Kültür Sanat
Doğum gününde barıştılar
Doğum gününde barıştılar Beşiktaş Belediyesi, usta sanatçı Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta, İpek Açar’ın himayesinde özel bir konsere imza attı.
30.03.2017 Magazin
'Hollanda'ya artık gitmem'
'Hollanda'ya artık gitmem' Oyuncu Sera Tokdemir ile şarkıcı Suat Suna, Hollanda'nın tutumunu sert bir dille eleştirdi.
17.03.2017 Magazin
Kayınpeder desteği!
Kayınpeder desteği! Ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı, kayınpederi Şaban Tuncer’in de sanatçı olduğunu söyleyerek “Sanatçıya kız verilmez yargısını kayınpederimin desteğiyle yıktım” dedi.
13.03.2017 Magazin
Suat Suna'dan yeni albüm: Seni Buldum
Suat Suna'dan yeni albüm: Seni Buldum Suat Suna'nın yeni albümü 'Seni Buldum' 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çıkıyor.
13.02.2017 Kültür Sanat
Buzlar eridi
23.09.2016 Magazin
Bir yanım hüzünlü bir yanım mutlu
Bir yanım hüzünlü bir yanım mutlu Bu yıl 16-25 Eylül tarihleri arasında beşinci kez gerçekleştirilecek olan Uluslararası Klarnet Festivali 2016’nın basın toplantısı önceki gün yapıldı...
2.09.2016 Magazin
Topbaş, "Vatan hainleri mezarlığı" kurulması talimatı verdi
Topbaş, "Vatan hainleri mezarlığı" kurulması talimatı verdi Vatandaşlara hitap eden Topbaş, 'faşizm kelimesi az, bunun adı Fetoşizm' diyerek İBB'den 300 kişinin atıldığını belirtti.
29.09.2021 Gündem
İptal haberleri peş peşe geldi
İptal haberleri peş peşe geldi İstanbul Atatürk Havalimanı'nın Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla bütün yurtta ve dış temsilciliklerde bir günlük ulusal yas ilan edilmesinin ardından, bir çok etkinlikten peş peşe iptal haberleri geldi.
29.09.2021 Gündem
Deniz Seki kimdir?
Deniz Seki kimdir? Pop sanatçısı Deniz Seki son dönemlerde adı skandallarla anılıyor. Şu anda hapishanede bulunan Deniz Seki kimdir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Deniz Seki hakkında bilinmeyenler...
29.09.2021 Gündem
Radyolar sırdaşımız oldu
Radyolar sırdaşımız oldu Radyolara gerektiği önemi vermek için düzenlenen OYDAR Radyo Oscarları sahiplerini buldu. Gecede birçok isim yeni şarkılarını seslendirdi.
7.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Suat Suna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suat suna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.