Arif Sağ

Arif Sağ

Son dakika arif sağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arif sağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arif sağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arif Sağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arif sağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 394 arif sağ haberi bulunmuştur. Tüm arif sağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti "Orda Bir Köy Var Uzakta" adlı çocuk şarkısını yorumlamasıyla bilinen sanatçı Yıldız Tezcan hayatını kaybetti.
8.06.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
Mahkeme MESAM'ın 2018 yılı genel kurul kararlarını iptal etti! Arif Sağ, Sümer Ezgü, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah, Suat Suna...
Mahkeme MESAM'ın 2018 yılı genel kurul kararlarını iptal etti! Arif Sağ, Sümer Ezgü, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah, Suat Suna... Türkiye Musiki Eserleri Sahipleri Meslek Birliğinin (MESAM) 2018 yılında gerçekleştirilen 9. Olağanüstü Genel Kurulu ve 15. Olağan Genel Kurulu'nda alınmış olan dayanak kararların iptaline hükmedildi.
28.09.2021 Gündem
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir?
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir? İbo Show bu hafta yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı programın bu haftaki konuklar arasında Davut Güloğlu da bulunuyor. Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
27.02.2021 Gündem
Seher Dilovan'dan Hatice'ye ağır sözler
Seher Dilovan'dan Hatice'ye ağır sözler Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, Hatice'nin podyumdaki halini eleştirdi.
12.03.2019 Magazin
Orhan Gencebay, Buket Aydın ile 40 programında konuştu
Orhan Gencebay, Buket Aydın ile 40 programında konuştu Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk oldu. Gencebay, 'Sizin filminiz çekilsin ister miydiniz?' sorusuna verdiği yanıtla izleyenleri şaşırttı.
14.11.2018 Televizyon
CNN TÜRK'te yayınlanan "40"ın bu haftaki konuğu Orhan Gencebay!
CNN TÜRK'te yayınlanan "40"ın bu haftaki konuğu Orhan Gencebay! CNN TÜRK'te, 14 Kasım Çarşamba günü saat 21:00'de, Buket Aydın'ın sunduğu "40"a, Orhan Gencebay konuk olacak.
13.11.2018 Televizyon
İbrahim Tatlıses'e hakim ve avukat kızına iftiradan tazminat
İbrahim Tatlıses'e hakim ve avukat kızına iftiradan tazminat İstanbul Adliyesi’nde görev yapan hakim Habibe Aslan ve avukat kızı Aslı Aslan’a iftira attığı iddiasıyla 4 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davadan beraat eden türkücü İbrahim Tatlıses, hukukçu anne-kıza 5'er bin TL'den 10 bin TL manevi tazminat ödemeye mahkum oldu.
17.07.2018 Magazin
Bu yaşta kavga mı edeyim?
Bu yaşta kavga mı edeyim? Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM)’da Olağanüstü Genel Kurul dün tartışmalı başladı. Üyelikten ihraç edilen Arif Sağ, “Bizi içeri almıyorlar, ne yapayım? Bu yaşta kavga mı edeyim? Şu an ismim yazılı değil” dedi
31.05.2018 Magazin
Arif Sağ, Cahit Berkay dahil 30'a yakın isim MESAM'dan ihraç edildi
Arif Sağ, Cahit Berkay dahil 30'a yakın isim MESAM'dan ihraç edildi MESAM yönetimi yaptığı toplantıda aralarında Arif Sağ, Cahit Berkay, Ali Rıza Binboğa gibi ünlü isimlerin bulunduğu 30'a yakın sanatçıyı ihraç etti. İhraç edilen isimler yaptığı açıklamada kararın hukuksuz olduğunu dile getirdi.
30.05.2018 Gündem
Şerefimle yaşadım yanlışım yok!
Şerefimle yaşadım yanlışım yok! MESAM tartışmaları, ardından reklam filminde oynadığı için yapılan eleştirilerden bunalan Orhan Gencebay “Ben şerefimle, onurumla yaşadım bu zamana kadar. Yanlışım yoktur” dedi.
26.05.2018 Magazin
Seçim günü bizi darp edebilirler
Seçim günü bizi darp edebilirler Seçime giden MESAM’da sular durulmuyor. Görevden alınan Eski Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sağ dün yaptığı açıklamada “Belki bizi darp edecekler ama yine de seçime gideceğiz” açıklamasını yaptı
23.05.2018 Magazin
Arif Sağ kimdir? Arif Sağ'ın sağlık durumu nasıl?
Arif Sağ kimdir? Arif Sağ'ın sağlık durumu nasıl? Arif Sağ kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Türk Halk Müziği sanatçısı Arif Sağ sağlık durumuyla ilgili sık sık gündeme geliyor. Peki Arif Sağ'ın hastalığı ne durumda? İşte hayatı hakkında her şey...
15.03.2018 Gündem
Arif Sağ ameliyata alındı
Arif Sağ ameliyata alındı Türk Halk Müziği sanatçısı Arif Sağ, bu sabah saat 08.00’de, açık beyin ameliyatına alındı
15.03.2018 Magazin
Arif Sağ'dan kötü haber!
Arif Sağ'dan kötü haber! Sanatçı Arif Sağ, yoğun stres ve üzüntüye bağlı olarak rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
6.03.2018 Magazin
Arif Sağ'a zeytin dalı!
Arif Sağ'a zeytin dalı! Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) toplantısında konuşan Orhan Gencebay, son günlerde karşı karşıya geldiği Arif Sağ’a zeytin dalı uzattı: Arif Sağ kardeşim gibi sevdiğim, 50 yıllık dostum.
2.03.2018 Magazin
'Arif Sağ adımı ağzına almasın'
'Arif Sağ adımı ağzına almasın' MESAM Yönetim Kurulu'ndan istifa eden Orhan Gencebay, mahkemeye başvurarak, Arif Sağ ve diğer üyelerin kendisi hakkında konuşmamasını istedi.
17.02.2018 Magazin
Arif Sağ ile dostluğum bitmiştir
Arif Sağ ile dostluğum bitmiştir MESAM’da sular bir türlü durulmuyor. Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği Başkanlığı’ndan istifa eden Orhan Gencebay eski dostu Arif Sağ’ın “Orhan’a bir daha güvenmem” sözlerine “Bu dostluk bitmiştir” diye karşılık verdi
7.02.2018 Magazin
Orhan Gencebay, Arif Sağ'ı sildi: Dostluğumuz bitmiştir!
Orhan Gencebay, Arif Sağ'ı sildi: Dostluğumuz bitmiştir! Orhan Gencebay, Arif Sağ'ın "Orhan’a bir daha güvenmem" sözleri üzerine "Dostluğumuz artık bitmiştir" dedi.
7.02.2018 Magazin
Arif Sağ'dan Orhan Gencebay'a cevap
Arif Sağ'dan Orhan Gencebay'a cevap MESAM Başkanlığı görevini bırakan Orhan Gencebay'a, Arif Sağ ve 5 yönetim kurulu üyesinden yanıt geldi.
3.02.2018 Magazin
Müzik dünyasını sarsacak mektup!
Müzik dünyasını sarsacak mektup! MESAM Başkanlığı görevini bırakan Orhan Gencebay, sosyal medyaya sızan istifa dilekçesinde, "MESAM’da bir sanatçı topluluğuna yakışmayacak davranışlarla karşılaştım. Şeffaf ve denetime açık yönetim olmasını, toplantıların kayıt altına alınmasını istedim ama kabul edilmedi" ifadelerini kullanıyor.
30.01.2018 Kültür Sanat
Arif Sağ: Bir dönem halkıma ihanet ettim
Arif Sağ: Bir dönem halkıma ihanet ettim Türk Halk Müziği sanatçısı Arif Sağ, "arabesk" yaptığı dönemle ilgili olarak "Halkıma ihanet ettim" ifadesini kullandı.
28.01.2018 Magazin
Kanser tedavisi gören Arif Sağ duygulandırdı!
Kanser tedavisi gören Arif Sağ duygulandırdı! Tedavisi için gittiği Küba'dan dönen Türk Halk Müziği'nin usta ismi Arif Sağ, yönetiminde yer aldığı Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) toplantısına katıldı.
14.12.2017 Magazin
Arif Sağ, yurda döndü!
Arif Sağ, yurda döndü! Türk Halk Müziği'nin usta isimi, eski milletvekili Arif Sağ, tedavi için Kübadaki aşı tedavisini tamamlayarak kızı Aslı ve oğlu Tolga ile yurda döndü.
12.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arif Sağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arif sağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.