Aşkım Kapışmak

Aşkım Kapışmak

Son dakika Aşkım Kapışmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşkım Kapışmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşkım Kapışmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşkım Kapışmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşkım kapışmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 aşkım kapışmak haberi bulunmuştur. Tüm aşkım kapışmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşkım Kapışmak, Kuruçeşme Açıkhava'da sevenlerini ağırladı
Aşkım Kapışmak, Kuruçeşme Açıkhava'da sevenlerini ağırladı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde; yazar, davranış bilimleri ve iletişim uzmanı Aşkım Kapışmak, ‘İlişkiler Komedisi’ isimli yeni stand-up gösterisiyle sevenlerine 'merhaba' dedi.
3.09.2022 Magazin
Aşkım Kapışmak'tan şaşırtan Erkan Özerman açıklaması!
Aşkım Kapışmak'tan şaşırtan Erkan Özerman açıklaması! Aşkım Kapışmak Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Kapışmak, geçtiğimiz hafta taciz iddiaları ile gündeme gelen Best Model yarışmasının organizatörü Erkan Özerman ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
28.10.2021 Magazin
Feride Hilal Akın sevgilisinden ayrıldı!
Feride Hilal Akın sevgilisinden ayrıldı! Feride Hilal Akın sevgilisinden ayrıldı. "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna, "Şu an hayatımda kimse yok. Baybars'la ayrıldık, bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum" cevabını verdi.
30.01.2021 Magazin
Hadise'nin vücut dili 'aşığım' diyor
Hadise'nin vücut dili 'aşığım' diyor Kaan Yıldırım aşkı Hadise’nin ayaklarını öylesine yerden kesmiş olacak ki, söylediklerini unuttu ve 'Asla yapmam' dediklerini yaptı. Ünlü şarkıcının, Instagram hesabından paylaştığı sevgilisi ile el ele fotoğrafı için, "(Sırılsıklam aşığım) diye bas bas bağırıyor" yorumu yapıldı.
22.08.2020 Magazin
Aşkım Kapışmak Radyo D'de...
Aşkım Kapışmak Radyo D'de... Ünlü yazar Aşkım Kapışmak, Radyo D’de Eftelya’ya konuk oluyor...
24.04.2020 Televizyon
Ünlü şarkıcı Merve Özbey, Kenan Koçak ile evlendi
Ünlü şarkıcı Merve Özbey, Kenan Koçak ile evlendi Ünlü şarkıcı Merve Özbey, bir süredir birlikte olduğu iş adamı Kenan Koçak ile dünyaevine girdi.
10.02.2020 Magazin
Düğün tarihi belli oldu!
Düğün tarihi belli oldu! Merve Özbey, sevgilisi Kenan Koçak’ın 1 Aralık’ta kendisini istemeye geleceğini söyledi.
13.11.2019 Magazin
Sosyal medyadan ilan ettiler! İşte sürpriz aşk...
Sosyal medyadan ilan ettiler! İşte sürpriz aşk... Ünlü yazar Aşkım Kapışmak ile güzel oyuncu Evrim Akın aşklarını sosyal medyadan ilan etti.
4.06.2019 Magazin
Eser Yenenler Show'un(EYS) konukları kimler?
Eser Yenenler Show'un(EYS) konukları kimler? TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan Eser Yenenler Show'un bu haftaki konukları belli oldu.
8.02.2019 Televizyon
Özçivit'e '80 kadınla yemek' eleştirisi
Özçivit'e '80 kadınla yemek' eleştirisi Aşkım Kapışmak'tan 80 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e eleştiri geldi.
18.01.2019 Magazin
'Kalçalarını görelim' kavgasında kötü haber
'Kalçalarını görelim' kavgasında kötü haber Bir milyonun üzerinde takipçisi olan Youtuber Danla Bilic, kendisine ‘Kalçalarını görelim’ dediğini iddia ettiği yazar ve davranış bilimcisi Aşkım Kapışmak’la ilgili çektiği videoda ‘şeref yoksunu, karaktersiz’ gibi ifadeler kullanmıştı.
14.09.2018 Magazin
Ünlü davranış bilimciye mahkemeden kötü haber
Ünlü davranış bilimciye mahkemeden kötü haber Bir milyonun üzerinde takipçisi olan ünlü Youtuber Danla Bilic, kendisine ‘Kalçalarını görelim’ dediğini iddia ettiği yazar ve davranış bilimcisi Aşkım Kapışmak’la ilgili çektiği videoda ‘şeref yoksunu, karaktersiz’ gibi ifadeler kullanmıştı.
13.09.2018 Gündem
Danla Bilic kimdir?
Danla Bilic kimdir? Danla Bilic kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Ünlü Youtuber Danla Bilic ile Aşkım Kapışmak polemiği gündeme bomba gibi düştü. İşte Danla Bilic hakkında merak edilen tüm bilgiler...
16.08.2018 Gündem
Ünlü yazar ve Youtuber'ın şeref kavgası!
Ünlü yazar ve Youtuber'ın şeref kavgası! Davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak mahkemeye gitti. Kendisine ‘Şeref yoksunu, karaktersiz’ diyen ünlü Youtuber Danla Bilic’i şikayet etti.
16.08.2018 Gündem
İlginç hediye
İlginç hediye İlişki uzmanı Aşkım Kapışmak geçtiğimiz gün Tolga Çevik’in eşi Özge Yılmaz Çevik’e düzenlediği doğum günü partisine sürpriz bir hediyeyle katıldı.
3.06.2018 Magazin
İlk konut projesi için İzmir’i seçti
İlk konut projesi için İzmir’i seçti Türkiye’nin birçok mega projesine imza atan Cengiz İnşaat, konut sektörüne girdi. İzmir Mavişehir’de ‘Livin’İzmir projesini hayata geçiren şirket, 2 bin 500 konuta ulaşacak
22.02.2018 Ekonomi
Merve Özbey: Telefoncuda çalıştım
Merve Özbey: Telefoncuda çalıştım Davranış bilimleri uzmanı-yazar Aşkım Kapışmak, her hafta ilgiyle izlenen programı 'Kırmızı Masa'da bu hafta şarkıcı Merve Özbey'i konuk etti.
9.12.2017 Magazin
İhanet sonrası destek
İhanet sonrası destek 2.5 yıllık nişanlısı Murat Binici’nin ihanetiyle sarsılan Merve Özbey, ilişki uzmanı Aşkım Kapışmak ile Nişantaşı’nda bir kafede buluşup, dertleşti.
23.11.2017 Magazin
Ağlayarak prova yaptık
Ağlayarak prova yaptık Aşkım Kapışmak, ‘3 eğitim 3 sertifika’ gösterisinin son programında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Merve Özbey ve Gülden Mutlu’yla müzikli interaktif bir gösteri yaptı.
23.09.2017 Magazin
Aşkım Kapışmak'tan final gösterisi!
Aşkım Kapışmak'tan final gösterisi! Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, 22 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde, mutluluğa giden yolun anahtarlarını sunacak.
7.09.2017 Kültür Sanat
Babaanne olmak istiyor
Babaanne olmak istiyor Yazar Aşkım Kapışmak önceki akşam Trump AVM’de sevenleriyle bir araya geldi.
5.05.2017 Magazin
18’e 1 kaldı
18’e 1 kaldı Aleyna Tilki 17’nci doğum gününü kutladı. İçkili mekanlarda sahne alabilmesi için 18 yaşını doldurması gereken Tilki’nin önünde tam bir yılı kaldı.
29.03.2017 Magazin
Avrupa’ya ders verecek
Avrupa’ya ders verecek Ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak, dünya çapındaki seminerlerine bir yenisini daha ekliyor
21.03.2017 Magazin
Ayla Çelik'ten Emrah Karaduman açıklaması
Ayla Çelik'ten Emrah Karaduman açıklaması Şarkıcı Ayla Çelik ve ilişki uzmanı Aşkım Kapışmak, önceki gün Etiler Serafina Kafe'den çıkarken objektiflere takıldı.
15.03.2017 Magazin
Aşkım Kapışmak'tan ilişkiler hakkında tüyolar
Aşkım Kapışmak'tan ilişkiler hakkında tüyolar Aşkım Kapışmak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi kadın-erkek ilişkileri hakkında keyifli bir söyleşiye imza attı.
7.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşkım Kapışmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşkım kapışmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.