Stevie Wonder

Stevie Wonder

Son dakika Stevie Wonder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Stevie Wonder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Stevie Wonder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stevie Wonder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stevie wonder gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 stevie wonder haberi bulunmuştur. Tüm stevie wonder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Ünlü şarkıcının cenazesinde silahlı saldırı!
Son dakika... Ünlü şarkıcının cenazesinde silahlı saldırı! ABD'nin Los Angeles kentinde çıkan çatışmada vurularak öldürülülen Amerikalı rap şarkıcısı ve söz yazarı Nipsey Hussle'ın cenaze töreninde kan aktı.
12.04.2019 Dünya
Müzik için Türkiye’de kaldı
Müzik için Türkiye’de kaldı Nelly White, Çağlar Anber ve Yiğit Ergün’den oluşan Nelly White Band, iki yıldır üzerinde çalıştığı Ordinary Woman albümünü hayranlarına sundu. Pop, rock, folk, caz türlerinin harmanlandığı albümün ilk video klibi ise Last Night adlı parçaya çekildi. İngiltere’den Türkiye’ye yerleşen vokal Nelly White ile albümü konuştuk.
3.02.2018 Magazin
Konuk vokalleri ile güçlü albüm
Konuk vokalleri ile güçlü albüm Müzik sahnesinin genç yeteneği Anıl Şallıel liderliğinde kurulan What Da Funk; her biri kendi enstrümanlarının önde gelen isimleri olan kreatif müzisyenlerden oluşuyor. Grubun ilk albümü ‘WDF1’ için müzik dünyasının en önemli isimlerinden Harun Kolçak, İrem Derici, Ferman Akgül, Gökçe, Simge Sağın, Buray, Can Gox biraraya gelerek eşsiz şarkıları grup ile beraber seslendirdi. Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Harun Kolçak’ın da kaydettiği son şarkılardan biri bu albümde. Şallıel ile albümü konuştuk.
7.10.2017 Magazin
Trump’tan diz çöken sporculara ağır küfür
Trump’tan diz çöken sporculara ağır küfür ABD’de bazı sporcuların siyahilere yönelik ayrımcılık nedeniyle milli marş sırasında diz çökmesi için Trump, ‘Bu o... çocuklarını kovun’ dedi. NBA yıldızı Lebron James, Trump’a ‘serseri’ diye karşılık verdi
24.09.2017 Dünya
Michelle Obama'ya büyük jest
Michelle Obama'ya büyük jest Amerikalı caz sanatçısı Stevie Wonder, Beyaz Saray'a veda etmeye hazırlanan Başkan Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'ya serenat yaptı.
17.06.2021 Dünya
Hayali Rihanna ile düet yapmak
Hayali Rihanna ile düet yapmak Türk pop müziğinin ünlü ismi Emre Kaya, en büyük hayalinin dünyaca ünlü pop star Rihanna ile düet yapmak olduğunu söyledi.
3.10.2016 Magazin
525 milyon dolarlık savaş başlıyor!
525 milyon dolarlık savaş başlıyor! Eşi Brad Pitt’ten ayrılmak için mahkemeye başvuran Angelina Jolie, “Boşanmaların Kraliçesi” unvanlı Laura Wessel’le anlaştı. Şimdi en önemli sorun büyük servetin nasıl paylaşılacağı...
27.09.2016 Magazin
Gülerek uyuya kalmanızı sağlıyorum
Gülerek uyuya kalmanızı sağlıyorum Arabada Adele ile karaoke yaptığı video fenomen haline gelen James Corden, dünyada fırtına estiriyor. “The Late Late Show With James Corden” şovu büyükler liginde adını duyurmayı başladı. Corden, hafta içi her gece ise 00.00’da FOXLIFE’ta uykusuz geceler vaat ediyor. Ünlü şovmen ile başarısının sırrını konuştuk
6.03.2016 Magazin
Asi ruh Burak Tozkoparan
Asi ruh Burak Tozkoparan Yılın en çok izlenen yapımlarından Paramparça’da Ozan karakterini canlandıran Burak Tozkoparan’la çok sevdiği motorsiklete atlayıp asi bir ruh takındık
23.07.2015 Magazin
Beyaz Saray'da ev partisi verdiler
Beyaz Saray'da ev partisi verdiler ABD Başkanı ve eşinin Beyaz Saray'da verdikleri gizli parti sosyal medyanın azizliğine uğradı. Konukların partiden kareleri kişisel hesaplarında paylaşması üzerine parti bir anda ülkenin gündemine oturdu.
16.06.2015 Dünya
‘İstanbul sanatımı dönüştürüyor’
‘İstanbul sanatımı dönüştürüyor’ Çalışmalarına Barselona’da devam eden Amerikalı sanatçı Frank Plant, 27 Haziran’a kadar Nişantaşı’ndaki SODA galeride eserlerini hayranları ile buluşturuyor. Plant, İstanbul’a bugüne kadar ki en güçlü işlerini getirmiş. Sanatçının minimal bakış açısı ise eserlerine özel bir soluk getiriyor.
13.06.2015 Magazin
Stevie Wonder’a selam olsun
Stevie Wonder’a selam olsun Ünlü pop yıldızı Beyonce, ABD’nin Los Angeles eyaletindeki Nokia Theatre’da, jazz’ın efsane ismi Stevie Wonder anısına düzenlenen “Stevie Wonder: Hayatın anahtarı şarkılar” gecesinde sahne aldı...
11.02.2015 Magazin
Dünyaca ünlü yıldızlar o şarkıyı söyledi!
Dünyaca ünlü yıldızlar o şarkıyı söyledi! İngiliz devlet televizyonu BBC, dünyaca ünlü isimlerle çocuklara yardım için bir araya geldi.
8.10.2014 Dünya
Yeni çağın ikonlarını canlı dinleme vakti
Yeni çağın ikonlarını canlı dinleme vakti Bu yaz ağızlardan düşmeyen Happy, geçen yaz her yerde çalan Get Lucky şarkıları Pharrell Williams’ın kariyerini zirveye taşıdı...
6.09.2014 Magazin
Grammy’de stiller yarıştı
Grammy’de stiller yarıştı Bu yıl da Grammy‘de hem şarkılar hem kıyafetler yarıştı...
31.01.2014 Arşiv
Maddi mi siyasi mi?
Maddi mi siyasi mi? İsrail Başbakanı Netanyahu, Filistinlilerin mücadelesini destekleyen Mandela'nın cenazesine, 'çok masraflı olacağı' gerekçesiyle katılmayacak
10.12.2013 Dünya
Kıyafeti alay konusu oldu!
Kıyafeti alay konusu oldu! Başbakan'ın karısı bakın neye benzetildi
7.02.2013 Dünya
Obama giderek parçalanıyor mu?
Obama giderek parçalanıyor mu? Romney, Obama ile arasındaki farkı kapattı...
8.10.2012 Dünya
İstanbul'dan efsane geçti!
İstanbul'dan efsane geçti! Stevie Wonder gerçekten 'her yaştan' hayranıyla buluştu.
15.09.2012 Magazin
Türkiye konserine kızıyla geliyor
Türkiye konserine kızıyla geliyor Usta sanatçı için nefesler tutuldu...
10.09.2012 Kültür Sanat
Viennafair’a Türk damgası
Viennafair’a Türk damgası İstanbul’dan altı galerinin otuz iki sanatçısının eserleri de sergilenecek
31.08.2012 Arşiv
Adı: Stevie Wonder!
Adı: Stevie Wonder! Bu minik kedinin gözleri görmüyor. Gözleri görmeyen müzik dehasının adını almış ve...
7.08.2012 Yaşam
Bir festival krizi daha
Bir festival krizi daha One Love Festival'da yaşanan alkol yasağının ardından her yıl düzenlenen bu festival de...
3.08.2012 Kültür Sanat
Gözler RHCP'de
Gözler RHCP'de Santralistanbul'da yapılacak konserlerin yer değiştirmesi gözleri RHCP konserine çevirdi...
28.07.2012 Kültür Sanat
Grace de jübilede!
Grace de jübilede! 64 yaşındaki Grace Jones, Kraliçe'nin jübilesine çılgın sahne şovuyla damga vurdu
5.06.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Stevie Wonder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stevie wonder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.