Star Wars

Star Wars

Son dakika star wars haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan star wars ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını star wars haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Star Wars

haberleri sayfasında son dakika yaşanan star wars gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 star wars haberi bulunmuştur. Tüm star wars haberleri aşağıda listelenmiştir.
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Star Wars, paralel kurgu ile yazılmış bir senaryoya sahip olduğu için çekildiği yıllara göre değil hikayeye göre izlenmesi gereken bir seridir. Bu nedenle çekilen ilk film Star Wars: Yeni Bir Umut olsa da, bu film hikayenin akışına göre dördüncü sıradadır. Bilimkurgu türüne yeni bir soluk getiren ve sadece Amerika'da değil dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Star Wars serisini anlamak isteyenler, bu sıraya göre seriyi izlemelidir. ,
4.02.2024 Gündem
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
4 Mayıs Star Wars Günü nedir, 4 Mayıs neden Star Wars Günü? Dünya Star Wars günü ne demek?
4 Mayıs Star Wars Günü nedir, 4 Mayıs neden Star Wars Günü? Dünya Star Wars günü ne demek? 4 Mayıs dünya genelinde Star Wars Günü olarak kutlanıyor. Star Wars hayranları, Star Wars kültürünü yaşatmak ve filmi anmak için her yıl 4 Mayıs'ı Dünya Star Wars Günü olarak kutluyor. Peki, 4 Mayıs Star Wars Günü nedir, 4 Mayıs neden Star Wars Günü? Dünya Star Wars günü ne demek?
3.05.2023 Gündem
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!
İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da açık hava sineması yerlerini ve film listelerini duyurdu! Yaz akşamlarında serin havada sinema izlemek isteyenler başta Metro İstanbul’un Esenler Yerleşkesi olmak üzere, Beltur organizasyonunda Büyükada ve Güneş Plajlarında da açık hava sineması etkinlikleri düzenleyecek. Peki, İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!
6.08.2022 Kültür Sanat
Disney Plus mail gelmiyor, neden? Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarası nedir?
Disney Plus mail gelmiyor, neden? Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarası nedir? Disney Plus neden mail gelmiyor, Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarası nedir? Disney Plus Türkiye'de yayın hayatına başladı. İçeriklere ulaşmak isteyenler üye olmaya çalışırken, neden mail gelmiyor sorusuna da yanıt aramaya başladı. Peki, Disney Plus mail gelmiyor, neden?
14.06.2022 Televizyon
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri!
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri! Uzun süredir beklenen Disney’in dijital platformu Disney+ Türkiye‘de faaliyete geçiyor. Ücretli dijital yayın servislerinin arasına bir yenisi daha katıldı. Peki, Disney Plus içerikleri (dizileri) neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri…
14.06.2022 Televizyon
Demi Rose uzay pozlarıyla bakın kime benzetildi!
Demi Rose uzay pozlarıyla bakın kime benzetildi! Instagram'ın en cesur isimlerinden biri olan Demi Rose, cesur pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Büyük beden fenomenden korkusuz pozlar peş peşe geliyor.
22.05.2022 Magazin
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı?
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı? Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlıyor, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi başladı mı? Migros her yıl 23 Nisan’a özel oyuncak indirimi yapıyor. 2021 yılında da birçok üründe Migros indirime gitmişti. 23 Nisan’a az bir süre kala Migros’un bu yılkı kampanyası merak ediliyor. İşte 23 Nisan Migros indirimi ile ilgili merak edilenler…
18.04.2022 Ekonomi
Star Wars Günü ne demek, nedir? Google'da 'Star Wars Günü' doodle (4 Mayıs Dünya Yıldız Savaşçıları Günü)
Star Wars Günü ne demek, nedir? Google'da 'Star Wars Günü' doodle (4 Mayıs Dünya Yıldız Savaşçıları Günü) Star Wars Günü için Google'a özel doodle hazırladı. Google 'Star Wars Günü' yazıldığında parti havasında bir anasayfa kullanıcıları karşılıyor. Peki, Star Wars Günü ne demek, nedir?
4.05.2021 Gündem
270 TL'ye satılıyordu! Artık bedava...
270 TL'ye satılıyordu! Artık bedava... Epic Games'in geçtiğimiz günlerde bedava dağıttığı popüler oyun Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'a ilgi büyük oldu. 270 TL'ye Steam üzerinden satılan, ancak kısa süreliğine ücretsiz olan oyunu 19 milyon kullanıcı ücretsiz indirdi.
26.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Epic Games, yeni ücretsiz oyunu açıkladı!
Epic Games, yeni ücretsiz oyunu açıkladı! Epic Games'ten beklenen açıklama geldi. Her hafta verdiği bedava oyunlarla dikkatleri üzerine çeken Epic Games, gelecek hafta hangi oyunun fiyatını sıfırlayacağını paylaştı. Bu hafta ücretsiz olarak oyunculara sunulan oyun ise Crying Suns olmuştu.
8.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi fragmanı
Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi fragmanı Başrollerinde Alden Ehrenreich, Woody Harrelson ve Emilia Clarke'ın olduğu "Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi" filmi cumartesi akşamı saat 20.00'da TV'DE İLK KEZ Kanal D'de!
30.12.2020 Televizyon
David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı!
David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı! Yıldız Savaşları üçlemesinde Darth Vader rolüne hayat veren İngiliz oyuncu David Prowse 85 yaşında hayatını kaybetti. Peki, David Prowse kimdir? Darth Vader'a hayat veren David Prowse'nin hayatı!
30.11.2020 Gündem
Ünlü oyuncu David Prowse hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu David Prowse hayatını kaybetti Yıldız Savaşları üçlemesinde Darth Vader'a hayat veren oyuncu David Prowse 85 yaşında vefat etti.
29.11.2020 Magazin
Grant Imahara neden öldü? 49 yaşındaki sonucu Grant Imahara kimdir?
Grant Imahara neden öldü? 49 yaşındaki sonucu Grant Imahara kimdir? Japon asıllı Amerikalı elektronik mühendisi ve televizyon sunucusu Grant Imahara, hayatını kaybetti. Grant Imahara, Kari Byron, Tory Belleci, Jamie Hyneman ve Adam Savage ile MythBusters programlarının sunuculuğunu yapan Grant Imahara 49 yaşında hayatını kaybetti. Grant Imahara neden öldü? Grant Imahara kimdir?
14.07.2020 Gündem
4 Mayıs neden Star Wars günü? 4 Mayıs Dünya Star Wars günü nedir?
4 Mayıs neden Star Wars günü? 4 Mayıs Dünya Star Wars günü nedir? 4 Mayıs Dünya Star Wars günü, Star Wars hayranları tarafından kutlanan gayri resmi bir gündür. Star Wars hayranları 4 Mayıs sosyal medya hesapları üzerinden bu günü mesajlarla paylaşır. Star Wars hayranları gayrı resmi olarak 4 Mayıs günün Dünya Star Wars günü olarak kutlanır. Peki, 4 Mayıs neden Star Wars günü?
4.05.2020 Gündem
'Star Wars' oyuncusu corona virüsten öldü
'Star Wars' oyuncusu corona virüsten öldü "Star Wars" (Yıldız Savaşları) film serisi aktörlerinden Andrew Jack, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle İngiltere'de hayatını kaybetti.
1.04.2020 Dünya
'Sultans of Türkiye' yeni robotuyla otonom ödülünü kazandı
'Sultans of Türkiye' yeni robotuyla otonom ödülünü kazandı Liseler arasında yapılan Uluslararası FIRST Robotics Competition (FRC) yarışmasının Türkiye ayağı 5-8 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi. Yaklaşık 50 takımın yarıştığı organizasyonda, Siemens’in desteklediği Darüşşafaka Lisesi’nin robot kulübü ‘Sultans of Türkiye’, ‘Otonom’ ödülüne layık görüldü.
22.03.2020 Bilim ve Teknoloji
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
Alan Harris kimdir? Nerelidir, kaç yaşında öldü?
Alan Harris kimdir? Nerelidir, kaç yaşında öldü? Sinemanın kült filmlerinden biri olan Star Wars'un ilk üçlemesinde rol alan Alan Harris 81 yaşında hayatını kaybetti. Harris’in menajerlik işlerini yapan şirket, yaptığı açıklamada oyuncunun uzun zamandır sağlık sorunları yaşadığından bahsederek, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini bildirdi. Alan Harris kimdir? Nerelidir?
1.02.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Alan Harris hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Alan Harris hayatını kaybetti Sinema dünyasının kült serilerinden Star Wars'un ilk üçlemesinde rol alan Alan Harris 81 yaşında hayatını kaybetti.
1.02.2020 Magazin
17 yaşındaki öğrenci, staj yaparken gezegen keşfetti
17 yaşındaki öğrenci, staj yaparken gezegen keşfetti ABD'de 17 yaşındaki bir lise öğrenci, Amerikan Havacılık ve Uzay Kurumu NASA'daki stajının üçüncü gününde yeni bir gezegen keşfetti.
16.01.2020 Bilim ve Teknoloji
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri?
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri? Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929 yılında Los Angeles’ta verilmeye başlanan Oscar ödülleri, bu yıl 92. Kez düzenlenecek.
13.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Star Wars ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki star wars haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.