Ssk Ve Bağ-Kur Emeklisi

Ssk Ve Bağ-Kur Emeklisi

Son dakika SSK ve Bağ-Kur emeklisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SSK ve Bağ-Kur emeklisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SSK ve Bağ-Kur emeklisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ssk Ve Bağ-Kur Emeklisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ssk ve bağ-kur emeklisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 ssk ve bağ-kur emeklisi haberi bulunmuştur. Tüm ssk ve bağ-kur emeklisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ve memura zam! 2 bin 946  lira...
Emekli ve memura zam! 2 bin 946 lira... SSK ve Bağ-Kur emeklisi ile memura, memur emeklisine, yaşlıya ve engelliye zam yolu açıldı. Ocak ayında yapılacak maaş zamları enflasyon tahminlerinin ardından belli oldu. 18.3 milyon emekli, memur, yaşlı ve engelliye zam göründü. Emekli maaşları bilindiği üzere her yıl Ocak ve Temmuz ayında zamlanıyor. Zam ise 6 aylık enflasyon oranına göre şekilleniyor. Memur emeklilerinin zam oranı da toplu sözleşmeye göre yapılıyor. Buna göre, SSK ve Bağ-Kur emeklisine % 5.68, memura, memur emeklisine, yaşlıya, engelliye % 4.68 zam göründü. Peki, SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve memurların maaşları ne kadar olacak? Ocak ayı emekli zammı ne kadar? En düşük memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? İşte memur ve emekli maaş zam oranları...
26.10.2020 Gündem
9 gün sonra hesaplarda! Emekliye 498 lira zam
9 gün sonra hesaplarda! Emekliye 498 lira zam 9 milyonu aşkın SSK ve Bağ-Kur emeklisi bu ay yüzde 10.19 zamlı maaş alacak
8.01.2019 Ekonomi
SSK emeklisine en az bin 903 TL!
SSK emeklisine en az bin 903 TL! Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisine Ocak’ta yüzde 10-11 zam görünürken; en düşük maaş 2000 öncesi emekli olan SSK’lıda bin 903 liraya çıkabilecek.
22.12.2018 Ekonomi
Son dakika: Milyonları ilgilendiriyor! Zam geliyor
Son dakika: Milyonları ilgilendiriyor! Zam geliyor Memur maaşları 108-417 TL artacak. Emeklinin zammı da en az 74 TL olacak. 2 çocuk sahibi memurun aile yardımı 334 TL’ye yükselecek. SSK ve Bağ-Kur emeklisine 221 TL’ye varan zam gündemde. 65 yaş aylığı 784, evde bakım parası bin 68 TL’ye çıkacak. Asgari ücret, geçen yılki gibi yüzde 8 artarsa bin 516 TL’ye ulaşacak. İşsize en az 762, en yüksek bin 524 TL maaş verilecek. Tüm çalışanlara asgari geçim indirimi olarak en az 143, en çok 244 TL ödenecek
19.10.2017 Ekonomi
Milyonlarca kişinin cebini ilgilendiriyor!
Milyonlarca kişinin cebini ilgilendiriyor! Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi Ocak zammını iple çekiyor. 9 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisi Ocak zammını merak ederken, 2017 için yüzde 9.5 olan enflasyon hedefi ipucunu verdi. Emeklilerin Ocak zammının yüzde 3.4 olması bekleniyor.
27.09.2017 Ekonomi
Bayram ikramiyelerine zam geliyor! Milyonlarca emekliye güzel haber, ve belli oldu
Bayram ikramiyelerine zam geliyor! Milyonlarca emekliye güzel haber, ve belli oldu Emekli ikramiyelerine zam gelecek mi? Milyonlarca emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaş merakla bekliyordu. Bayram ikramiyeleri ile ilgili detaylar belli oldu. Emekli bayram ikramiyesi için ödeme detayları gündeme gelmeye devam ediyor. Her yıl bayram öncesinde emeklilerin hesabına yatırılan bayram ikramiyesi, bu yıl da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Hükumet kanadında gerçekleşen hazırlığa göre emekli bayram ikramiyesine bu yıl da zam yapılacak. 1.000 TL olarak ödenen ikramiye geçen sene yapılan zamla 1.100 liraya çıkarılmıştı. 2022 emekli ikramiye zammının daha yüksek olması bekleniyor. Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında, emekli ikramiyelerine yapılacak zam oranı da gündeme gelecek konular arasında yer alıyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak ve bayram ikramiyesi ne kadar oldu? İşte bayram ikramiyeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
11.04.2022 Emekli
SGK'ya başvuranın hesabına yatıyor! SSK, SGK Bağkur'lu, dul, yetim hepsini kapsıyor, 10 yıl prim şartı ve...
SGK'ya başvuranın hesabına yatıyor! SSK, SGK Bağkur'lu, dul, yetim hepsini kapsıyor, 10 yıl prim şartı ve... SSK, Bağkur'lu, emekli sandığı, dul, yetim herkesi yakından ilgilendiriyor. Yüz binlerce kişi merak ediyordu. Ölüm, dul yetim aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi. Sigortalı olarak çalışan bir kişinin ölümü sonrası geride kalanlara ölüm aylığı bağlanır. Ölüm aylığı bağlanması için sigortalının belirli süre prim ödemiş olması gerekir. Ölen eşten dolayı maaş alan dul eş yeniden evleninceye kadar aylık almaya devam eder. Sigortalı bir kişinin vefatı halinde geride kalanlara ölüm aylığı bağlanabilmesi için en temel şart prim ödeme süresi. Vefat eden kişi adına ölüm tarihi itibarıyla en az 5 yıl prim ödenmiş ise geride kalanlara ölüm aylığı bağlanır. Ölüm aylığı geride kalan eş, çocuk, anne – babaya bağlanabilir. Ancak bu kişilerin bazı şartları taşıması gerekir. Vefat eden kişi ile ölüm tarihinde yasal evlilik bağı bulunan eşe aylık bağlanır. Sigortalının eşinin çalışması veya kendi sigortalılığı nedeniyle aylık veya gelir alıyor olması bu durumu değiştirmez. Dolayısıyla vefat eden kişinin eşi çalışsa da, emekli olsa da ölüm aylığı alabilir. İşte dul ve yetim aylığı ile ilgili merak edilen o sorular ve cevapları...
19.02.2022 Emekli
Emekliye çifte zam! Yeni maaşlar ödenmeye başladı, SSK ve Bağ-Kur'lu...
Emekliye çifte zam! Yeni maaşlar ödenmeye başladı, SSK ve Bağ-Kur'lu... SSK ve Bağ-Kur emeklisi milyonlarca kişi bekliyordu. Zamlı maaşlar ödenmeye başladı. Emekli aylıklarına enflasyon zammı dışında seyyanen zam da eklendi. En düşük emekli maaşı 2.500 TL'ye yükseldi. Peki çifte zamdan kimler yararlanabilecek? Emekli aylıklarına yüzde 25,47 oranında zam yapıldı. Ancak bu zam oranı ile maaşı 2.500 liranın altında kalan emekliler için bir zam daha yapılarak tüm maaşlar 2.500 TL seviyesine çekildi. Dul ve yetim maaşı alanlar ise kendi maaşlarının ne kadar artacağını merak ediyor. Eşinden dolayı maaş alan SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 25.47, Emekli Sandığı'ndakiler yüzde 30.95 zam alacak. Alt sınır aylığındaki 2 bin 500 lira sınırı ise dosya bazında uygulanacak. Ölen sigortalıdan dolayı dul veya yetim aylığı alanlar, bu uygulamadan hisseleri oranında yararlanacak.
18.01.2022 Emekli
Ek zamda flaş gelişme! Milyonlarca emekli alacak, 17 Ocak...
Ek zamda flaş gelişme! Milyonlarca emekli alacak, 17 Ocak... Ek zam ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca emekli ve memur 2022'de maaşlarına enflasyon zammı dışında ek zam da alacak. Ek zam kararı Meclis'te kabul edildi . TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, memura ek zam, emekli maaşlarını en az 2500 olarak düzenleyen yasa teklifi kabul edildi. Tarihler belli oldu. Memur ve emekliler ilave zammın maaşlara ne zaman yansıyacağını merak ediyordu. Ek zammın memurların 15 Ocak, emeklilerin ise 17 Ocak ve sonrasındaki maaşlarına yetişmesi bekleniyor.
9.01.2022 Emekli
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi Emekli vatandaşlar uzun süredir zam oranlarının netleşmesini bekliyordu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli zammı da netleşti. SSK ve Bağ-Kur mensubu emeklilerin maaşlarına ocak ayında, yılın ilk yarısı için yüzde 23,65 oranında zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 1500 lira yerine 2500 lira olduğunu duyurdu. Böylece en düşük emekli maaşı yüzde 66 artmış oldu. Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar zamdan nasıl yararlanacaklarını merak ediyor. Emekli aylığına yapılan bu iyileştirme ile ilgili merak edilen detaylar netleşti . Öte yandan Ak Parti de emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili harekete geçti. TBMM'de AK Parti grubu, muhalefet partilerini ziyaret ederek, emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olmasıyla alakalı yasal düzenlemenin, bugün Genel Kurul'da görüşmelerine başlanacak olan teklife madde eklenmesini görüşecek.
4.01.2022 Emekli
Emekli zammı 2022 yüzde kaç, ne kadar oldu? Emekli zam oranı açıklandı mı?
Emekli zammı 2022 yüzde kaç, ne kadar oldu? Emekli zam oranı açıklandı mı? Emekli zammı ne kadar 2022, emekli zammı belli oldu mu 2022? Emekli 2022 zam haberlerini yakından takip ediyor. Emekli maaş zammı için nefesler tutuldu, bugün açıklanacak enflasyon oranlarının ardından emekliye yapılacak zam oranı da belli olacak. Asgari ücrette uygulanan zam sonrası emeklilere ne kadar zam yapılacağı merak konusuydu. Peki, emekli zam oranı açıklandı mı? Emekli zammı 2022 ne kadar oldu?
3.01.2022 Emekli
Emekliye çifte zam müjdesi! Ve belli oldu, en düşüğü 3.186 lira...
Emekliye çifte zam müjdesi! Ve belli oldu, en düşüğü 3.186 lira... Milyonlarca emekliye çifte zam! Kuruşu kuruşuna hesaplandı. En düşüğü 3 bin 186 lira olacak. Emeklilere ilk müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu. Emekli bayram ikramiyelerine ilk kez zam yapıldı. Emeklilerin alacağı bayram ikramiyesi 1.100 lira oldu. Vatandaşlar emekli maaşlarına yapılacak temmuz zammını beklemeye başladı. Enflasyon rakamlarının açıklanması ile emeklilerin zam oranı da netleşmeye başladı. Temmuzda da memur ve emeklisine yüzde 3 toplu sözleşme zammı yapılacak. Yüzde 3'ün üzerindeki fark bu zamla birlikte hesaba yatacak. Ocakta en düşük memur emekli maaşı 207 liralık artışla 3.021 liraya çıkmıştı. Gelecek 3 ayda enflasyon yerinde saysa bile bu maaş 3.186 lira olacak.
3.05.2021 Ekonomi
Emekli memurlara müjde! Zam farkları hesaplara yatıyor...
Emekli memurlara müjde! Zam farkları hesaplara yatıyor... Milyonlarca emekli bekliyordu güzel haber geldi. Paralar bugün hesaplara yatıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli sandığı kapsamında aylık alanların ocak 2021 zam farklarının bugün ödeneceğini bildirdi. Bakan Selçuk "SSK ve Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların aylıkları ise zamlı olarak ödeme günlerinde ödenmeye başlandı" dedi.
22.01.2021 Ekonomi
Emeklilere zam ve fark! Ödeme tarihleri belli oldu...
Emeklilere zam ve fark! Ödeme tarihleri belli oldu... Milyonlarca memur ve memur emeklisi bekliyordu. Enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlikte 2021 zam oranları da belli oldu. Aralık ayında belirlenen enflasyon rakamları ile memur, işçi ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranları belli oldu. İlk olarak SSK ve Bağ-Kur emeklileri her yılın son 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon oranında zam alıyor. Memur ve memur emeklilerine yüzde 4 zam ve 6 aylık enflasyon yüzde 4'ü aşarsa aşan kısım kadar fark yansıtılıyor. Buna göre memur emeklileri yüzde 7.33 oranında zam alırken işçi ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 8.36 oranında alacak. Bu zam da Temmuz 2021’e kadar geçerli olacak. Peki, emekli maaş farkını ne zaman alacak? İşte zamlı emekli maaşı ve zam farkları...
19.01.2021 Emekli
2021 BAĞKUR emekli maaşı ne kadar oldu? İşte BAĞKUR emekli maaşı 2021!
2021 BAĞKUR emekli maaşı ne kadar oldu? İşte BAĞKUR emekli maaşı 2021! BAĞKUR emeklileri her yıl Ocak ve Temmuz ayında geriye dönük enflasyon oranında zam alıyor. Aralık ayı enflasyonunun açıklanmasının ardından BAĞKUR emeklilerinin zam oranı da netleşmiş oldu. 2020 enflasyonu 14,6 oldu. Aralık ayında enflasyon yüzde 1,25 olarak gerçekleşti. Peki, 2021 BAĞKUR emekli maaşı ne kadar oldu? İşte 2021 BAĞKUR emekli maaşı zam oranı!
4.01.2021 Ekonomi
SSK emekli maaşı zammı 2021 ne kadar, yüzde kaç oldu? En düşük ve en yüksek 2021 SSK emekli maaşı kaç TL? Ocak 2021 emekli zammı ve zamlı emekli maaşları
SSK emekli maaşı zammı 2021 ne kadar, yüzde kaç oldu? En düşük ve en yüksek 2021 SSK emekli maaşı kaç TL? Ocak 2021 emekli zammı ve zamlı emekli maaşları SSK emekli maaş zammı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu Aralık ayına ilişkin tüketici ve üretici fiyat endekslerini açıkladı. Verilerin açıklanmasıyla salgının etkileri altında geçen 2020 yılına ilişkin enflasyon tablosu da ortaya çıkmış oldu. Türkiye'de 2020'de enflasyon yüzde 14,6 oldu. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Aralık ayında tüketici fiyat endeksi bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14,6, bir önceki aya göre yüzde 1,25 arttı. Aralık'ta üretici fiyat endeksi yıllık bazda yüzde 25,15, aylık bazda ise yüzde 2,36 arttı. Enflasyon oranlarının belli olmasıyla SSK ve Bağkur emeklilerine yapacak zam da belli oldu. Peki, SSK emekli maaşı ne kadar, kaç TL 2021? En düşük emekli maaşı ne kadar? SSK emekli zammı 202 yüzde kaç?
4.01.2021 Emekli
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bu kişiler çift maaş alabilir!
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bu kişiler çift maaş alabilir! SGK’nın belirli şartları taşıyan kişilere çift maaş imkanı tanıyor. Çalışanların çoğu ise sağlanan haktan habersiz. Vefat eden anne-baba veya eş üzerinden ikinci bir maaşı alabilme hakkı var. Peki, çift maaş nasıl alınır?
18.11.2020 Çalışan Hakları
Emekli ve memura zam! 3 bin 849 lira...
Emekli ve memura zam! 3 bin 849 lira... Milyonlarca emekli ve memur bekliyordu ve rakamlar tek tek açıklandı. Emekli ve memura zam kuruşu kuruşuna hesaplandı. Ocakta tüm maaşlar değişecek. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşına bu yılın ikinci 6 aylık enflasyonu oranında zam yapılırken; memur emeklilerine yüzde 3 artış ve ikinci 6 aylık enflasyon yüzde 4'ü aşarsa fark yansıtılacak. Yeni Ekonomi Programı'ndaki 2020 yılı enflasyon tahminine göre, zam oranı SSK ve Bağ- Kur emeklilerinde yüzde 4.49, memur emeklilerinde yüzde 3.49 olacak. Maaşlar artacağı için ek ödemeler de yükselecek. Emekli doktorların ilave ödemelerinde de memur maaş katsayısındaki artışla yükseliş yaşanacak. Yüzde 3,49'a enflasyon farkı oluşursa en düşük memur maaşı 3 bin 849 TL, memur emeklisi aylığı ise 2 bin 912 liraya yükselecek.
6.10.2020 Emekli
Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Hangi emekli ne kadar ikramiye alacak?
Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Hangi emekli ne kadar ikramiye alacak? Emekli maaşı alanları sevindirecek haber geldi. Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri bugünden itibaren hesaplara yatmaya başlayacak. 1000'er liralık Kurban Kurban Bayramı ikramiyesinden bu ay içerisinde aylığı bağlanan vatandaşlarda faydalanacak.
17.07.2020 Emekli
Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? 1000 TL emekli (SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur) bayram ikramiyesi ödemeleri günleri 2020 tarihi…
Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? 1000 TL emekli (SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur) bayram ikramiyesi ödemeleri günleri 2020 tarihi… Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? sorusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı ekonomik tedbirlerden itibaren yoğun bir şekilde araştırılıyor. Emekliler bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihi araştırırken Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı emekli ikramiyesinin yatacağı tarihleri açıkladı. Bakan Selçuk, 1000 TL bayram ikramiyelerinin SGK tahsis numarasına göre yatacağını açıkladı. SSK emeklisi olan vatandaşlara, tahsis numarasına göre hesaplarına bayram ikramiyeleri yatacak. Öte yandan Bakan, Emekli Sandığı ve Bağkur emeklilerine verilecek ikramiyelerin tarihini de açıkladı. Peki, bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? 1000 TL emekli (SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur) bayram ikramiyesi ödemeleri günleri 2020 tarihi…
7.04.2020 Emekli
3 Mayıs 1970 doğumlu, 18 yıl 3 ay 10 gün Bağ-Kur primi yatıran, SSK'lı kişi ne zaman emekli olur?
3 Mayıs 1970 doğumlu, 18 yıl 3 ay 10 gün Bağ-Kur primi yatıran, SSK'lı kişi ne zaman emekli olur? Sosyal Güvenlik Reformu emeklilik yaşı hesaplamasında kafa karışıklığı hala daha devam ediyor. "Ne zaman emekli olurum" diye soran vatandaşın sayısı oldukça fazla. İş giriş tarihlerine göre değişiklik gösteren Türkiye’de emeklilik yaşı, 8 Eylül 1999 öncesi sigortalı olanlar, 8 Eylül 1999 ile 30 Nisan 2008 arasında sigortalı olanlar ve 30 Nisan 2008 sonrasında sigortalı olanlar arasında farklılık göstermekte. Peki 3 Mayıs 1970 doğumlu, 18 yıl 3 ay 10 gün Bağ-Kur primi yatıran şu an ise SSK'lı olan kişi ne zaman emekli olur?
17.02.2020 Çalışan Hakları
1966 doğumlu, 1 Temmuz 1986 sigorta girişi olan 1399 gün prime sahip kadın 3600 günle emekli olabilir mi?
1966 doğumlu, 1 Temmuz 1986 sigorta girişi olan 1399 gün prime sahip kadın 3600 günle emekli olabilir mi? Sosyal Güvenlik Reformu adı altında getirilen değişiklikler, vatandaşın emeklilik yaşını hesaplamasında zorluk yaşamasına neden oluyor. Emeklilik yaşını hesaplamak için vatandaşlar arama motorları üzerinden ya da Sosyal Güvenlik Uzmanları üzerinden sorularına cevap arıyor. Emeklilik yaşı hesaplanırken, işe giriş tarihi, yaşı ve belli başlı koşullar devreye girmektedir. Peki, 1966 doğumlu, 1 Temmuz 1986 sigorta girişi olan 1399 gün prime sahip 1988 yılında da doğum yapmış kadın 3600 günde emekli olabilir mi?
4.02.2020 Emekli
Emekli maaş farkı ne zaman yatacak 2020? Ocak 2020 emekli maaş farkı ne zaman ödenecek?
Emekli maaş farkı ne zaman yatacak 2020? Ocak 2020 emekli maaş farkı ne zaman ödenecek? Emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Ocak 2020 emekli maaş farkı ne zaman ödenecek? Sorusu, 2020 zam oranlarının belli olmasının ardından yoğun bir şekilde aranıyor. Aralık ayı enflasyon oranlarının açıklanmasından sonra memur ve memur emeklilerinin alacağı zam oranı 5,49, SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin alacağı zam oranı ise 6.49 oldu. Zam sonrası, arama motorları üzerinden milyonlarca emekli, emekli maaş farkı ile ilgili soruların yanıtını arıyor. Peki, emekli maaş farkı ne zaman yatacak 2020?
21.01.2020 Emekli
1998 SSK girişli, 4300 gün primle ne zaman emekli olur?
1998 SSK girişli, 4300 gün primle ne zaman emekli olur? 1 Ekim 2008 yılında değişen emeklilik sisteminden sonra vatandaşlar emeklilik yaşını hesaplarken çeşitli zorluklar yaşıyor. Sosyal Güvenlik Reformu, Türkiye’de emeklilik yaşında çeşitli değişikler olmasına neden oldu. Türkiye’de emeklilik yaşı, iş giriş tarihlerine göre değişiklik göstermektedir. Peki, 1998 SSK girişli, 4300 gün primle ne zaman emekli olur? İşte detaylar…
14.01.2020 Emekli
15 Ocak 1968 doğumlu, 8150 gün primle ne zaman emekli olur?
15 Ocak 1968 doğumlu, 8150 gün primle ne zaman emekli olur? Sosyal Güvenlik Reformu emeklilik yaşı hesaplamasında kafa karışıklığına neden oluyor. ‘’Ne zaman emekli olurum’’ diye soran vatandaşın sayısı azımsanmayacak derecede. Türkiye’de emeklilik yaşı, iş giriş tarihlerine göre değişiklik göstermektedir. Peki, 4 Ekim 1995 tarihinde sigortalı işe başlayan, 15 Ocak 1968 doğumlu 8150 gün prime sahip kişi kaç yaşında emekli olur?
14.01.2020 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Ssk Ve Bağ-Kur Emeklisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ssk ve bağ-kur emeklisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.