Spot Piyasa

Spot Piyasa

Son dakika spot piyasa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan spot piyasa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını spot piyasa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spot Piyasa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spot piyasa gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 spot piyasa haberi bulunmuştur. Tüm spot piyasa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Dönmez Doğu Akdeniz gazı ile ilgili önemli açıklama: Yeni adımlar atılabilir!
Bakan Dönmez Doğu Akdeniz gazı ile ilgili önemli açıklama: Yeni adımlar atılabilir! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Belki önümüzdeki günlerde Doğu Akdeniz gazının da Türkiye üzerinden pazarlara ulaşmasıyla alakalı yeni adımlar atılabilir” dedi.
9.06.2022 Ekonomi
Doğalgaz için Rusya'dan sonra Azerbaycan'dan kritik açıklama geldi
Doğalgaz için Rusya'dan sonra Azerbaycan'dan kritik açıklama geldi Doğalgaz ve enerji krizi Avrupa'yı vuuruken Rusya ve Azerbaycan'dan Türkiye için kritik açıklamalar peş peşe geldi. Azerbaycan Enerji Bakanı Perviz Şahbazov, Türkiye'ye doğalgaz tedarikini 2023'ten itibaren 3.5 milyar metreküp artışla 9.5 milyar metreküpe çıkarmayı planladıklarını açıkladı.
14.10.2021 Ekonomi
Swap limiti nedir?
Swap limiti nedir? BDDK, yurt dışı yerleşiklerle vadede TL satım yönünde gerçekleştirilen para swapı, forward, opsiyon ve diğer türev işlemlere ilişkin limitleri artırdı. Pek çok kişi de Swap nedir? Swap limiti nedir? Swap limiti ne demek? sorularını araştırıyor. İşte Swap limiti hakkında merak edilenler...
11.11.2020 Ekonomi
Swap işlemi ne demek? Swap nedir, ekonomide swap işlemi ne anlama geliyor?
Swap işlemi ne demek? Swap nedir, ekonomide swap işlemi ne anlama geliyor? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Türk bankalarına TL yükümlülüklerini vadesinde yerine getirmeyen BNP Paribas SA, Citibank NA, UBS AG'ye işlem yasağı getirdi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun atmış olduğu adımları Prof. Dr. Sinan Alçın CNN Türk ekranlarında yorumladı. Alçın yaptığı açıklamada, Mayıs ayı başından itibaren özellikle Türk Lirası, dolar değişim değeri üzerinde biliyorsunuz yukarı yönlü bir hareket gözlemledik. Bunun ardında yatan yapısal nedenler var bir de son birkaç gün içerisindeki bu hareketlere ilişkin sebepler var. Swap işlemlerinde bir bacağı bunların Türk Lirası diğer bacağı dolar. Küresel ölçekte büyük bankalar günlük alım-satım işlemleriyle bir anlamda arbitraj geliri elde ederler. Yani ülkeler arasındaki çapraz kurlardan yararlanarak. Dolar alabilmeleri için ellerinde Türk Lirası bulundurmaları gerekiyor’’ kelimelerini kullanınca
7.05.2020 Gündem
Swap nedir? Swap işlemi ve anlaşması nedir, nasıl yapılır? Yeni swap anlaşmaları için görüşülüyor!
Swap nedir? Swap işlemi ve anlaşması nedir, nasıl yapılır? Yeni swap anlaşmaları için görüşülüyor! BDDK yeniden swap kararı aldı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Ağustos 2018’de Türk Lirası’nda yaşanan hızlı değer kaybının ve hareketliliğin önüne geçmek için bankaların swap işlemlerine kısıtlama getirmişti. BDDK’nın aldığı bu önlem, TL’nin kayıplarını geri almasında ön ayak olmuştu. Merkez Bankası tarafından yapılan son açıklamanın ardından swap konusu yeniden gündeme geldi. Peki, Swap nedir? Swap işlemi nedir? Swap kısıtlaması ne demektir? Swap işlemi nasıl yapılır?
20.04.2020 Ekonomi
Vadeli döviz ihalesi bugün başlıyor
Vadeli döviz ihalesi bugün başlıyor 20 Kasım’dan başlayıp sene sonuna kadar olan dönemde her hafta ortalama 600 milyon dolarlık Türk lirası uzlaşmalı döviz satım ihalesi açılacak.
20.11.2017 Ekonomi
‘Çağdaş’ dedektif
‘Çağdaş’ dedektif Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, filo olarak faturalandırılan ancak galerilerde daha ucuza satılan Megane Sedan’ları dedektif gibi izleyip buldu. Araçları geri aldırdı
9.04.2017 Otomobil
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı Gün öncesi spot elektrik piyasasında bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek 210,35 lira, en düşük 117,96 lira olarak açıklandı.
8.09.2016 Ekonomi
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı Gün öncesi spot elektrik piyasasında bir megavatsaat elektriğin fiyatı, yarın için en yüksek 208,05 lira, en düşük 75 lira olarak açıklandı.
29.08.2016 Ekonomi
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı Gün öncesi spot elektrik piyasasında bir megavatsaat elektriğin fiyatı, yarın için en yüksek 201,90 lira, en düşük 82,03 lira olarak açıklandı.
26.08.2016 Ekonomi
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı Gün öncesi spot elektrik piyasasında bir megavatsaat elektriğin fiyatı, yarın için en yüksek 225,27 lira, en düşük 0,48 lira olarak açıklandı.
22.08.2016 Ekonomi
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı Gün öncesi spot elektrik piyasasında bir megavatsaat elektriğin fiyatı, yarın için en yüksek 224,81 lira, en düşük 90,01 lira olarak açıklandı.
18.08.2016 Ekonomi
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı Gün öncesi spot elektrik piyasasında bir megavatsaat elektriğin fiyatı, yarın için en yüksek 220 lira, en düşük 80,05 lira olarak açıklandı.
17.08.2016 Ekonomi
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı!
Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı! Gün öncesi spot elektrik piyasasında bir megavatsaat elektriğin fiyatı, yarın için en yüksek 220,86 lira, en düşük 40 lira olarak açıklandı.
11.08.2016 Ekonomi
Türkiye ilk kez ABD'den doğalgaz ithal etti
Türkiye ilk kez ABD'den doğalgaz ithal etti Rusya'yla yaşanan kriz sonrasında yeni arayışlara giren Türkiye ocakta ABD'den 83 milyon metreküplük sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) ithalatı gerçekleştirdi
24.03.2016 Ekonomi
Rusya'dan Türkiye'ye müjde!
Rusya'dan Türkiye'ye müjde! Rusya, Türkiye dahil Avrupa'da...
19.12.2012 Ekonomi
Gazda İran krizi kapıda!
Gazda İran krizi kapıda! "Bize çözüm önerilerinin sunulması lazım"
16.10.2012 Ekonomi
Elektrik Borsası için ilk adım atıldı!
Elektrik Borsası için ilk adım atıldı! Elektrik piyasasında yaşanan değişimlere paralel olarak ortaya çıkan fiyatı riski yönetimi ihtiyacına cevap vermeyi amaçlayan “Elektrik Piyasası Vadeli İşlemler Sözleşmesi” işleme açılıyor...
22.08.2011 Ekonomi
Doğalgaz'a zam kapıda
Doğalgaz'a zam kapıda Gazprom 2011'in ilk çeyreğinde doğalgaz fiyatlarını zam yapacağını açıkladı
31.12.2010 Ekonomi
Dolar 1,70 YTL’yi gördü
Dolar 1,70 YTL’yi gördü Para piyasalarında hareket sürüyor. Bankalararası piyasada dolar 1,7010 YTL’ye yükseldi. ABD borsalarında yüzde 6’ya yakın kayıplar oldu. Altın ve petrolde sert düşüşler yaşandı
23.10.2008 Ekonomi
Faiz, uzun aradan sonra 50'nin altında
Faiz, uzun aradan sonra 50'nin altında ecevit'in hastalığı ile ateşlenen faiz düşüyor. Yeni hükümet ve başbakan adayı piyasalarda iyimserliği körükledi. 2 Temmuz vadeli bononun faizi 5174'ten kapandıktan sonra Pazartesi valörlü işlemlerde yüzde 49.93'e düştü.
16.11.2002 Ekonomi
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Spot Piyasa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spot piyasa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.