Spor Toto 1'İnci Lig

Spor Toto 1'İnci Lig

Son dakika Spor Toto 1'inci Lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Spor Toto 1'inci Lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Spor Toto 1'inci Lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor Toto 1'İnci Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor toto 1'inci lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 545 spor toto 1'inci lig haberi bulunmuştur. Tüm spor toto 1'inci lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
Çaykur Rizespor, 1 yıl sonra yeniden Süper Lig'de
Çaykur Rizespor, 1 yıl sonra yeniden Süper Lig'de Spor Toto 1’inci Lig’in 38’inci haftasında oynanan Çaykur Rizespor-Altınordu müsabakası golsüz eşitlikle sona erdi. Bu skorla Karadeniz temsilcisi ligi 2’nci sırada bitirerek, 1 yıllık aranın ardından doğrudan Süper Lig’e yükseldi. Sezonu 16’ncı sırada tamamlayan Altınordu ise küme düştü.
21.05.2023 Süper Lig
Tuzlaspor - Eyüpspor maçı Şampiyonlar Ligi finalinden pahalı!
Tuzlaspor - Eyüpspor maçı Şampiyonlar Ligi finalinden pahalı! Spor Toto 1’inci Lig'in 35'inci haftasında Tuzlaspor ile Eyüpspor’un karşı karşıya geleceği mücadelenin bilet fiyatları dikkat çekti.
28.04.2023 TFF 1.Lig
Samsunspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi
Samsunspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi Samsunspor, Spor Toto 1'inci Lig'deki en yakın takipçisi Eyüpspor’un Gençlerbirliği’ne sahasında 2-0 mağlup olmasının ardından ligin bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Taraftarlar sokağa dökülerek şampiyonluğu kutladı.
12.04.2023 Süper Lig
Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü? Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? İşte son durum
Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü? Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? İşte son durum Ahmet Eyüp Türkaslan Yeni Malatyaspor kalecisidir. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası enkaz altında kalmıştır. Ahmet Eyüp Türkaslan'nın son durumu teknik direktör Yılmaz Vural paylaştı. Peki Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, öldü mü?
7.02.2023 Futbol
Yeni Malatyaspor kalecisi Eyüp Ahmet Türkaslan depremde hayatını kaybetti
Yeni Malatyaspor kalecisi Eyüp Ahmet Türkaslan depremde hayatını kaybetti Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Yeni malatyaspor’un kalecisi Eyüp Ahmet Türkaslan, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde hayatını kaybetti.
7.02.2023 TFF 1.Lig
Olaylı derbiden sonra TFF kararını verdi! Hükmen yenik sayıldılar...
Olaylı derbiden sonra TFF kararını verdi! Hükmen yenik sayıldılar... Spor Toto 1'inci Lig'de 27 Kasım Pazar akşamı oynanan Göztepe - Altay derbisi çıkan olaylar yüzünden yarı kalmıştı. Tribün terörü yüzünden tatil edilen Göztepe - Altay maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararını açıkladı.
8.12.2022 TFF 1.Lig
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek Göztepe ile Altay arasında oynanan, konuk takımın kalecisi Ozan Evrim'in, Göztepe taraftarı Nihat Aydın'ın korner direkli saldırısına uğradığı ve Furkan E. (23) tarafından tribüne atıldığı belirlenen işaret fişeğiyle Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın yaralandığı İzmir derbisindeki olaylara ilişkin gözaltı sayısı, 28'e çıktı. İşaret fişeğini atan Furkan E.'nin ise ifadesi ortaya çıktı. Furkan E.'nin, polise verdiği ifadede, "Pişmanım. Fişeği hedef gözetmeden attım, herhangi birini hedef almadan rastgele attım" dediği öğrenildi. Polis, patlayıcı ve yanıcı malzemelerin satıldığı iş yerine de baskın düzenledi. Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ı yaralayan işaret fişeklerini Gürsel Aksel Stadı'na soktuğu belirlenen özel ambulans şoförü A.G.'nin (25) sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.
30.11.2022 Gündem
Göztepe-Altay derbisi yarıda kaldı! Taraftar futbolcuya saldırdı...
Göztepe-Altay derbisi yarıda kaldı! Taraftar futbolcuya saldırdı... Spor Toto 1. Lig’de Göztepe ile Altay arasında Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan İzmir derbisinde şoke eden bir olay yaşandı. Maçın 19. dakikasında yaşanan gerginlik sonrası sahaya ambulans girmesini fırsat bilen bir taraftar, saha ortasında futbolcuya korner bayrağı ile saldırdı.
27.11.2022 TFF 1.Lig
'Geçen sezon 1,3 milyon euro o verdi, ben 2,5 milyon euro istedim'
'Geçen sezon 1,3 milyon euro o verdi, ben 2,5 milyon euro istedim' Tecrübeli teknik direktör Mustafa Dalcı ile 1,5 yıllık anlaşma yapan Gençlerbirliği'nde Başkan Niyazi Akdaş, Arda Güler hakkında da çok önemli açıklamalarda bulundu.
15.11.2022 Fenerbahçe
Ümraniyespor siftahı Alanyaspor karşısında yaptı: 3-1
Ümraniyespor siftahı Alanyaspor karşısında yaptı: 3-1 Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında HangiKredi Ümraniyespor, Corendon Alanyaspor'u kendi sahasında 3-1 mağlup etti. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 21'inci ve 69'uncu dakikalarda Umut Nayir ile 38'inci dakikada Geraldo kaydetti. Deplasman ekibinin tek golü ise 56'ncı dakikada Eduardo'dan geldi. Bu sonuçla birlikte bu sezonki ilk galibiyetini elde eden Ümraniyespor, puanını 6'ya yükseltti. Alanyaspor ise 5inci mağlubiyetini alarak 16 puanda kaldı.
4.11.2022 Ümraniyespor
Göztepe 2 Eylül nedir, Göztepe’de 2 Eylül 2006’da ne oldu? 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü!
Göztepe 2 Eylül nedir, Göztepe’de 2 Eylül 2006’da ne oldu? 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü! Göztepe 2 Eylül 2006 ne oldu, Göztepe 2 Eylül nedir? Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor'a 2-1 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini elde eden Göztepe bugün 4'üncü hafta müsabakasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Göztepe’nin 2 Eylül’de oynayacak maç taraftarı geçmişe 2 Eylül 2006’ya götürdü. 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü olarak tarihe geçen bu an vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü…
2.09.2022 Şampiy10
Altınordu ilk peşinde
Altınordu ilk peşinde Spor Toto 1'inci Lig'de sezonun ilk iki maçında Gençlerbirliği'yle deplasmanda 3-3 berabere kalıp, evinde Sakaryaspor'a 2-0 yenilen Altınordu, yarın Boluspor'a 3 puanla tanışma hedefiyle konuk olacak.
26.08.2022 TFF 1.Lig
Fenerbahçe'de 3 ayrılık daha! Yeni transfer 1'inci Lig'e...
Fenerbahçe'de 3 ayrılık daha! Yeni transfer 1'inci Lig'e... Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe ile Süper Lig temsilcisi Fenerbahçe transferde işbirliği yapmaya başladı. İki kulüp arasında devam eden transferler son hızıyla devam ediyor. İzmir ekibi şimdi de Fenerbahçe'de 3 yıldızın peşinde düştü. İşte detaylar...
6.08.2022 Fenerbahçe
Göztepe'de Beykan'dan yeni sayfa
Göztepe'de Beykan'dan yeni sayfa Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdürüp transfer çalışmalarına da devam eden Göztepe'de orta saha oyuncusu Beykan Şimşek yeni bir sayfa açtı.
29.07.2022 TFF 1.Lig
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler Spor Toto 1'inci Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi, bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
5.07.2022 TFF 1.Lig
Galatasaray'dan transfer çalımı! Beşiktaş'ın istediği genç futbolcuyu kaptılar
Galatasaray'dan transfer çalımı! Beşiktaş'ın istediği genç futbolcuyu kaptılar Spor Toto 1’inci Lig’e düşen Altay’da transferin gözde isimlerinden Kazımcan Karataş, Galatasaray’la anlaşma sağladı. İzmir ekibinin altyapısından yetişen 19 yaşındaki sol bek ve menajeri bugün İstanbul’da Galatasaray yönetimiyle masaya oturdu. Altay Başkanı Ayhan Dündar ise transfer görüşmesine İzmir’den katıldı.
23.06.2022 Galatasaray
Süper Lig'de 2022-2023 sezonu 5 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de 2022-2023 sezonu 5 Ağustos'ta başlayacak Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1'inci Lig'de 2022-2023 sezonunun 5, 6, 7 ve 8 Ağustos tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacağını açıkladı.
29.04.2022 Süper Lig
Altınordu - Altay: 0-1 (Altay, Süper Lig'e yükseldi)
Altınordu - Altay: 0-1 (Altay, Süper Lig'e yükseldi) Süper Lig'e son bileti alan takım belli oldu! TFF 1. Lig play-off finalinde iki İzmir temsilcisi Altınordu ile Altay, İstanbul'da karşı karşıya geldi. Altay, 89. dakikada Paixao'nun attığı golle galip geldi ve Süper Lig'e yükselen 3. ekip oldu.
26.05.2021 Futbol
Tahkim'den İstanbulspor-Samsunspor maçı kararı
Tahkim'den İstanbulspor-Samsunspor maçı kararı Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, İstanbulspor ile Yılport Samsunspor arasında oynanan maçta 'kural hatası' olup olmadığını değerlendirme yetkisinin TFF Yönetim Kurulu'na ait olduğunu belirterek, bu hususla ilgili bu aşamada bir değerlendirme yapılmamasına karar verdi.
24.02.2021 TFF 1.Lig
Aytaç Kara'nın sözleşmesi feshedildi! Yeni adresi...
Aytaç Kara'nın sözleşmesi feshedildi! Yeni adresi... Bursaspor'da Aytaç Kara'nın sözleşmesi alacaklarına karşılık, anlaşmalı olarak feshedildi.
5.07.2019 Futbol
Engin Bekdemir Altınordu'da!
Engin Bekdemir Altınordu'da! Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, sol kanat oyuncusu Engin Bekdemir'i kadrosuna kattı.
4.07.2019 TFF 1.Lig
Bursaspor'un yeni hocası Yalçın Koşukavak
Bursaspor'un yeni hocası Yalçın Koşukavak Bursaspor teknik direktörlüğe Yalçın Koşukavak'ı getirdi. Deneyimli teknik adam bugün sözleşme imzalayacak.
2.07.2019 Futbol
Altay'a transfer yasağı geldi!
Altay'a transfer yasağı geldi! Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezonda şampiyonluğa oynamayı hedefleyen Altay, yeni bir transfer yasağıyla sarsıldı.
12.06.2019 TFF 1.Lig
Bursaspor'a kötü haber! Takım değeri düşüşe geçti
Bursaspor'a kötü haber! Takım değeri düşüşe geçti Bugünlerde mali kriz ile boğuşan Bursaspor, Süper Lig şampiyonluğu sonrasında yakaladığı ivmeyi istikrarlı hale getiremeyince dibe doğru sürüklendi.
31.05.2019 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Spor Toto 1'İnci Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor toto 1'inci lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.