Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek Göztepe ile Altay arasında oynanan, konuk takımın kalecisi Ozan Evrim'in, Göztepe taraftarı Nihat Aydın'ın korner direkli saldırısına uğradığı ve Furkan E. (23) tarafından tribüne atıldığı belirlenen işaret fişeğiyle Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın yaralandığı İzmir derbisindeki olaylara ilişkin gözaltı sayısı, 28'e çıktı. İşaret fişeğini atan Furkan E.'nin ise ifadesi ortaya çıktı. Furkan E.'nin, polise verdiği ifadede, "Pişmanım. Fişeği hedef gözetmeden attım, herhangi birini hedef almadan rastgele attım" dediği öğrenildi. Polis, patlayıcı ve yanıcı malzemelerin satıldığı iş yerine de baskın düzenledi. Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ı yaralayan işaret fişeklerini Gürsel Aksel Stadı'na soktuğu belirlenen özel ambulans şoförü A.G.'nin (25) sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.
30.11.2022 Gündem
Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak?
Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak? Göztepe Altay maçında yaşanan gerginlik Türkiye’nin gündeminde! Göztepe ile Altay arasındaki maç sırasında yaşanan olaylar nedeniyle Göztepeli taraftar yaralanırken Altay kalecisi Ozan Özenç de saldırıya uğramıştı. Maçtan bir hafta önce başlayan tartışma, sahada büyüdü, gerginlik en üst düzeye çıktı. Hakem maçı durdurdu ve sahada can pazarı yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu soruşturma balttı. Tatil edilen maç ile ilgili kararı ise soruşturma tamamlandıktan sonra verilecek. Peki, Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak? İşte detaylar…
29.11.2022 Şampiy10
AK Parti Sözcüsü Çelik: Sporun ruhuna gölge düşürmeye çalışanlar gereken cezayı alacak
AK Parti Sözcüsü Çelik: Sporun ruhuna gölge düşürmeye çalışanlar gereken cezayı alacak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir’de yaşanan tribün olayları hakkında “Sporun ruhuna ve huzurumuza gölge düşürmeye çalışanlar gereken cezayı alacak” dedi.
27.11.2022 Gündem