Olaylı Derbi

Olaylı Derbi

Son dakika olaylı derbi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olaylı derbi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olaylı derbi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olaylı Derbi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olaylı derbi gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 olaylı derbi haberi bulunmuştur. Tüm olaylı derbi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef olaylı derbi!
Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef olaylı derbi! Basketbolda Bitci Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka 18:00'de başladı. Kritik mücadeleyi kazanan Fenerbahçe Beko, finale yükseldi.
18.02.2022 Basketbol
F.Bahçe o futbolcuyu cezalandıracak
F.Bahçe o futbolcuyu cezalandıracak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynadıkları olaylı derbi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve Jailson'a ağır bir ceza vereceklerini söyledi.
14.11.2018 Fenerbahçe
CANLI | Kayserispor - Galatasaray
CANLI | Kayserispor - Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, renktaşı Kayserispor'a konuk oluyor.
10.11.2018 Galatasaray
Bakan Kasapoğlu: En ağır cezalar için takipçi olacağız
Bakan Kasapoğlu: En ağır cezalar için takipçi olacağız Türk futbolunda fair-play ortamının sağlanması için büyük bir özveri gösteren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, olaylı derbinin ardından açıklamalarda bulundu.
5.11.2018 Galatasaray
Jailson: "Ellerinden zor kurtuldum"
Jailson: "Ellerinden zor kurtuldum" Derbinin ardından Belhanda'ya attığı sonrası Galatasaraylı futbolcuların linç etmek istediği Jailson açıklamalarda bulundu.
4.11.2018 Galatasaray
Gülben Ergen, Müge Anlı'ya sahip çıktı!
Gülben Ergen, Müge Anlı'ya sahip çıktı! Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'ın Kayserispor'u ağırladığı maçta, siyah-beyazlı taraftarların hedefinde, olaylı derbi sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Müge Anlı vardı. Sanatçı Gülben Ergen ise Müge Anlı'ya yapılan çirkin tezahüratlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
8.05.2018 Beşiktaş
Olaylı derbiyle ilgili flaş gelişme!
Olaylı derbiyle ilgili flaş gelişme! İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olaylara ilişkin bugün adliyeye sevk edilen 22 kişiden 18'i adli kontrol şartı ile mahkemeye sevk edildi. 4 kişi ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.
27.04.2018 Fenerbahçe
Volkan Demirel'den olaylı derbi açıklaması
Volkan Demirel'den olaylı derbi açıklaması Volkan Demirel, “Beşiktaş maçı kaldığı yerden oynanacak. Açıkçası bu beklediğimiz bir karardı” dedi
26.04.2018 Fenerbahçe
Kocaman'dan çarpıcı açıklamalar!
Kocaman'dan çarpıcı açıklamalar! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 4-1 kazandıkları Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Kocaman, olaylı derbi hakkında, “Arsız birisi olsam hükmen kazanmamız lazım derim ama maç kaldığı yerden oynanmalı” derken, "Olmayan şeylerin olmuş gibi gösterilmesi ayıptır" diyerek derbi sonrası yaşananlara tepki gösterdi.
23.04.2018 Fenerbahçe
Ahmet Ağaoğlu sonunda patladı!
Ahmet Ağaoğlu sonunda patladı! Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu olaylı derbi sonrası, başından yaralanan Şenol Güneş'i ziyaret etmesiyle ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi.
23.04.2018 Trabzonspor
Orman'dan olaylı derbi açıklaması!
Orman'dan olaylı derbi açıklaması! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile oynadıkları ve meydana gelen olaylar nedeniyle tatil edilen derbi maçla ilgili olarak, "Perşembe günü tatsız bir maç oldu ve olaylar orada kaldı." dedi.
22.04.2018 Beşiktaş
Fenerbahçe ve Beşiktaş, PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe ve Beşiktaş, PFDK'ya sevk edildi Dün gece oynanan olaylı derbi sonrası Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi.
20.04.2018 Fenerbahçe
Ali Koç: Her şey bizim elimizdeydi...
Ali Koç: Her şey bizim elimizdeydi... Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği söyleşide olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçıyla ilgili konuştu. Koç, "Her şey bizim elimizdeydi. Yazık oldu, bunu hak etmedik" dedi.
20.04.2018 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Şenol Güneş mesajı
Galatasaray'dan Şenol Güneş mesajı Galatasaray Spor Kulübü, dün oynanan derbide yaşanan olaylar ve Şenol Güneş hakkında açıklama yaptı.
20.04.2018 Galatasaray
Olaylı derbi Avrupa basınına da yansıdı
Olaylı derbi Avrupa basınına da yansıdı Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynanan ve olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi Avrupa basınında da geniş yer buldu.
19.04.2018 Fenerbahçe
Olaylı derbi Fenerbahçe'nin!
Olaylı derbi Fenerbahçe'nin! Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı uzatma sonunda 86 - 80 yenen Fenerbahçe, seride 3 - 0 öne geçti.
14.06.2017 Fenerbahçe
Kopenhag'da olaylı derbi!
Kopenhag'da olaylı derbi! Danimarka Federasyon Kupası finalinde iki ezeli rakip FC Kopenhag ve Bröndby İF arasında oynanan müsabakada gülen taraf 3-1'lik skorla Kopenhag ekibi oldu
26.05.2017 Futbol
Beşiktaş'tan Dick Advocaat'a sert cevap!
Beşiktaş'tan Dick Advocaat'a sert cevap! Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan olaylı derbi geride kalsa da yapılan açıklamalar gerilimin yeniden yükselmesine neden oluyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Olaylı derbi için bir iddia daha!
Olaylı derbi için bir iddia daha! Olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin yankıları sürüyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Olaylı derbi F.Bahçe'nin!
Olaylı derbi F.Bahçe'nin! Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı 1. devre ilk maçında Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin'i 3-1 mağlup etti.
15.04.2016 Galatasaray
Olaylı derbi Aslan'ın
Olaylı derbi Aslan'ın G.Saray HDI Sigorta tam 3 kırmızı kartın çıktığı maçta Beşiktaş’ı devirdi
28.02.2016 Galatasaray
Olaylı derbi Sarı- Meleklerin
Olaylı derbi Sarı- Meleklerin Bayanlar Voleybol Ligi’nde ilk yarının son maçında F.Bahçe, G.Saray’a set dahi vermedi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Galatasaraylı taraftarlar coştu!
Galatasaraylı taraftarlar coştu! Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray'ın taraftarları, galibiyeti coşkuyla kutladı.
24.05.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Olaylı Derbi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olaylı derbi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.