Spa

Spa

Son dakika spa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan spa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını spa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spa gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.149 spa haberi bulunmuştur. Tüm spa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı Kağıthane'de Rus manken Aleksandra Serıakova'nın yaşadığı rezidansa giren hırsız veya hırsızların 500 bin lira değerinde döviz ile 500 bin liralık mücevheri çalarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. 5 yıllık emeğinin çalındığını söyleyen Serıakova, hırsız veya hırsızların bulunmasını istiyor.
12.09.2023 Yaşam
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro Kurban Bayramı ile birlikte yaz sezonu resmen açıldı. Birçok kişi Ege ve Akdeniz sahillerinin yolunu tuttu. Tatili İstanbul’da geçirmek isteyenler ise her sezon olduğu gibi özel plajlar ve otellerin havuzlarını tercih ediyor. Yeni sezonda otellerin havuz tarifesi yüksek. Boğaz kenarındaki Çırağan Palace Kempinski havuz için kişi başı 295 Euro ücret isterken, Four Seasons’ta 2 bin 850 TL, Hilton’da 2 bin 200 TL tarife uygulanıyor. Anadolu Yakası’nda fiyatlar 400 TL’den başlıyor.
29.06.2023 Ekonomi
İstihdama Endonezya çözümü! Muhtarlıklara iş ilanları asıldı
İstihdama Endonezya çözümü! Muhtarlıklara iş ilanları asıldı Türkiye’de 1 milyon 200 bin kişinin çalıştığı turizm sektöründe, istihdam sorunu yaşayan otelciler çareyi Endonezya’dan ve Türki Cumhuriyetler’den gelen çalışanlarda buldu. Daha maliyetli olmasına rağmen bu yolu seçmek zorunda kaldıklarını belirten sektör temsilcileri, “İşsizlik bürosuna, belediyenin istihdam bürolarına başvuruda bulunuyoruz hatta muhtarlıklara bile kâğıt asıyoruz. Ancak yine de çalışacak kimseyi bulamıyoruz” dedi.
22.06.2023 Ekonomi
Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor
Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor Uzmanlar, yaklaşan yaz ayları öncesi kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı vatandaşları uyarıyor. Kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerinin erken yaşlanmaya neden olabileceği belirtiliyor.
23.03.2023 Sağlık
Adana'da 3 ayda  30 masaj salonuna fuhuş baskını
Adana'da 3 ayda  30 masaj salonuna fuhuş baskını Adana'da son 3 ayda fuhuş yapıldığı tespit edilen 30 masaj ve spa salonuna baskın düzenlendi. 'fuhuşa yer ve imkan sağlamak' suçundan adliyeye sevk edilen 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.11.2022 Yaşam
Formula 1 takvimi 2023! Formula 1 ne zaman başlıyor, nerede yarışılacak?
Formula 1 takvimi 2023! Formula 1 ne zaman başlıyor, nerede yarışılacak? Formula 1 Dünya Şampiyonası için nefesler tutuldu. 2023 yılında düzenlenecek olan Formula 1 Dünya Şampiyonası takvimi açıklandı. İşte Formula 1 2023 takvimi…
21.09.2022 Şampiy10
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın proje lansmanı görkemli bir gecede gerçekleşti. Cemiyet hayatından yoğun katılımın olduğu etkinlikte, ünlü Piyanist Kerem Görsev orkestrasıyla sahne alarak misafirlere gün batımında keyifli bir dinleti sundu.
8.09.2022 Advertorial
Formula 1 hangi kanalda? Formula 1 nereden izlenir? Formula 1 sıralama ve Formula 1 canlı yayın bilgileri
Formula 1 hangi kanalda? Formula 1 nereden izlenir? Formula 1 sıralama ve Formula 1 canlı yayın bilgileri Formula 1 heyecanı Belçika Grand Prix'i ile devam ediyor. Sezonun 14. yarışı için sporseverler Formula 1 canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Formula 1 hangi kanalda? Formula 1 nereden izlenir? Formula 1 sıralama ve Formula 1 canlı yayın bilgileri
28.08.2022 Diğer Sporlar
Turist sayısındaki hedefi 'Mir Kart' yükseltti
Turist sayısındaki hedefi 'Mir Kart' yükseltti Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, bu yıl sonuna kadar 47 milyon turistle 38 milyar dolar gelir hedeflediklerini belirtip, bu beklentilerinde Rus turistlere rubleyle ödeme kolaylığı sağlayan 'Mir Kart' sisteminin olumlu etkisi olduğunu söyledi.
23.08.2022 Ekonomi
Hem tatil hem de iş! Aylık en az 13 bin 500 lira kazandırıyor, ekstra hizmet ücreti de var...
Hem tatil hem de iş! Aylık en az 13 bin 500 lira kazandırıyor, ekstra hizmet ücreti de var... İş arayan herkesi ilgilendiren haber! Aylık kazanç yaklaşık 13 bin 500 lirayı buluyor, eksta ücretler de kazanılıyor. Başvurusu olumlu sonuçlanacak kişinin konaklama ve yemek masrafları karşılanıyor, Spor salonu, spa, su sporları ve dalışa erişimi de olacak. Personelin ayrıca özel bir plajı da var. İşe giriş şartları ise şaşırtıyor...
2.08.2022 Ekonomi
Survivor All Star'a damga vuran anlar! Kazanana müthiş ödül
Survivor All Star'a damga vuran anlar! Kazanana müthiş ödül Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, bu akşam 115'inci bölümüyle ekranlara gelecek. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor'ın yeni bölüm fragmanına ödülün büyüklüğü damga vurdu. Bugünkü yarışmayı kazanan Meksika’ya giderek Justin Bieber konserine katılma fırsatı yakalayacak.
26.05.2022 Magazin
Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek!
Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek! David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham, Nicola Anne Peltz ile evlendi. Pazar günü görkemli düğün gerçekleşirken, Beckham'ın verdiği 'soyadı' kararı ise herkesi şaşırttı. Eşi Nicola Peltz’in soyadını alan Brooklyn Beckham’a Edis’ten destek geldi.
12.04.2022 Magazin
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde... Para ödenmiyor! İsteyen herkes yararlanabiliyor. Başvuru yapılması gerekiyor. Emekliler SSK'lı ya da Bağ-Kur'lu olarak çalışanlar için önemli bir fırsat oluşturuyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. 5 gün detayı dikkat çekiyor. Birçok sağlık hizmetine para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Bulunduğu kentte kaplıca bulunmayan kişilerin yol masraflarını da SGK ödüyor.
28.02.2022 Çalışma Hayatı
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Hem çalışanları hem de emekliyi kapsıyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek açıkladı. Sağlık Uygulama Tebliği'nde kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan ya da çalışma hayatı sonucunda emekli olanlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olduğundan emlin olmak gerekiyor. İzni olmayan kuruluşlarda yapılan tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmıyor. SGK'nın internet sitesinde yer alan listede bugün için 26'sı Afyon'da olmak üzere toplamda 311 kaplıca merkezinin Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirildiği görülüyor. Listede en çok merkez Ankara'da yer alıyor.
Iggy Azalea evini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklatıyor...
Iggy Azalea evini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklatıyor... Ünlü rap şarkıcısı Iggy Azalea, çocuk oyun alanı yaptırmak için komşularından inşaat izni çıkmayınca evini satmaya karar verdi. Azalea, evini bir milyon dolar karla satışa çıkardı.
19.01.2022 Magazin
Suudi Arabistan, Lübnan Büyükelçisini geri çağırdı
Suudi Arabistan, Lübnan Büyükelçisini geri çağırdı Suudi Arabistan, Lübnan Enformasyon Bakanı George Kardahi'nin, Riyad'ı eleştiren ifadeleri üzerine Beyrut'taki Büyükelçisi Velid bin Abdullah el-Buhari'yi geri çağırıp, Lübnan'dan tüm ithalatı da durduğunu açıkladı.
29.10.2021 Dünya
Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi tam kapasiteyle ibadete açılıyor
Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi tam kapasiteyle ibadete açılıyor Suudi Arabistan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarını hafifletme adımlarının bir parçası olarak Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi'nin tam kapasiteyle ibadete açılmasına izin vereceğini duyurdu.
15.10.2021 Dünya
Husilerin Suudi Arabistan'a gönderdiği  bomba yüklü İHA imha edildi
Husilerin Suudi Arabistan'a gönderdiği bomba yüklü İHA imha edildi Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, Yemen'deki İran destekli Husilerin Suudi Arabistan'ın güneyine gönderdiği patlayıcı yüklü bir insansız hava aracının (İHA) imha edildiğini duyurdu.
2.10.2021 Dünya
Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi nedir, özellikleri nelerdir?
Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi nedir, özellikleri nelerdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Darülacezenin daha kaliteli hizmet sunabilmesi için hayata geçirilecek "Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi" bugün açılacak. Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi nedir, özellikleri nelerdir?
25.09.2021 Gündem
Çerkezköy'de masaj salonlarına baskın! 9 gözaltı
Çerkezköy'de masaj salonlarına baskın! 9 gözaltı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, fuhuş yapıldığı iddia edilen 2 masaj salonuna polis baskınında, 4'ü yabancı uyruklu 6 kadın ile fuhşa aracılık ettiği belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.
16.09.2021 Gündem
Suudi Arabistan'a atılan balistik füze imha edildi
Suudi Arabistan'a atılan balistik füze imha edildi Yemen'de hükümeti destekleyen Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, İran destekli Husilere ait 3. balistik füzenin de etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
4.09.2021 Dünya
Suudi Arabistan'dan flaş yasak kararı! Okullarda...
Suudi Arabistan'dan flaş yasak kararı! Okullarda... Suudi Arabistan Eğitim Bakanlığı, okullarda cep telefonlarının kullanılmasını ve herhangi bir eğitim tesisinin fotoğrafının çekilmesini yasaklama kararı aldı.
31.08.2021 Dünya
2 bin TL fatura gönderdiler! Düğüne gelmeyenlere...
2 bin TL fatura gönderdiler! Düğüne gelmeyenlere... Faturası ağır oldu. Düğüne gelmeyenlere 2 bin liralık ödeme çıkardılar. Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor. Yeni evli bir çift, 'Düğüne geleceğiz' demelerine rağmen katılım göstermeyenlerin evine yaklaşık 2 bin TL'lik fatura gönderdi.
29.08.2021 Dünya
Suudi Arabistan duyurdu: İlk kez ortaya çıktı
Suudi Arabistan duyurdu: İlk kez ortaya çıktı Suudi Arabistan, ülkede ilk kez yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Delta varyantının görüldüğünü duyurdu.
15.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Spa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.