Sözleşmeli Öğretmen Maaşı

Sözleşmeli Öğretmen Maaşı

Son dakika sözleşmeli öğretmen maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmeli öğretmen maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmeli öğretmen maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli Öğretmen Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşmeli öğretmen maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 sözleşmeli öğretmen maaşı haberi bulunmuştur. Tüm sözleşmeli öğretmen maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? Detaylar belli oldu! İşte sözleşmeli personele kadro düzenlemesi!
Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? Detaylar belli oldu! İşte sözleşmeli personele kadro düzenlemesi! Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı sözleşmeli personelin memur kadrolarına atanmasına ilişkin düzenlemenin kimleri kapsadığı, hangi kurumlarda çalışan sözleşmeli personelin kadroya alınacağı merak ediliyordu. Detayları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı. Sayıları yaklaşık 227 bin olan sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli ve din görevlilerinin kadro alıp almayacağı merak ediliyordu. Peki, Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? İşte detaylar…
30.11.2022 Çalışma Hayatı
MEB açıkladı ve belli oldu! 8 Temmuz...
MEB açıkladı ve belli oldu! 8 Temmuz... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Binlerce kişi merakla bekliyordu. MEB tarihleri tek tek açıkladı, kritik tarih 8 Temmuz... 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için takvim netlik kazandı. Geri sayım başladı. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için atama kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu. MEB, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için son başvuru tarihi 26 Mart. Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezlerinin ilanı ise 3 Mayıs'ta yapılacak. Sözlü sınavlar 17 Mayıs-6 Haziran'da yapılacak, sonuçlar 8 Temmuz'da açıklanacak. Sözlü sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar 12-16 Temmuz tarihleri arasında alınacak ve 2 Ağustos'ta sonuçlandırılacak. Öte yandan MEB kapsamlı pek çok projeyi tek tek hayata geçiriyor. MEB, bu yıl AB desteğiyle 35'e yakın okulu daha eğitime kazandırmayı hedefliyor. AB hibeleriyle desteklenen eğitim altyapısı yeniden yapılandırılırken MEB, 20 yıl aranın ardından Uluslararası Okuma Becerilerinde Gelişim Araştırması'na da (PIRLS-2021) katılma kararı aldı.
20.03.2021 Eğitim
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular başladı! İşte ilk atama MEB başvuru ekranı
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular başladı! İşte ilk atama MEB başvuru ekranı MEB duyurdu. Ve bugün resmen başladı. Binlerce öğretmen adayının beklediği 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvurular bugün başladı. Sözleşmeli öğretmenlik için başvurular, "ilkatama.meb.gov.tr" internet adresinden alınacak. Peki, 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu şartları ne? İlk atama meb gov tr 2021 atama başvurusu ekranı ve detayları...
15.03.2021 Eğitim
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ön başvuruları başlıyor!
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ön başvuruları başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı. MEB atama takvimine göre, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için 15-26 Mart'ta ön başvurular alınacak.
5.03.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihi nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır?  Sözleşmeli öğretmenlik tercih kılavuzu ve  ilk atama tercih ekranı...
Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihi nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik tercih kılavuzu ve ilk atama tercih ekranı... Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), sözleşmeli öğretmenlik için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri alınmaya başlandı. Elektronik ortamda yapılan başvurular 12 Haziran'a kadar sürecek. Peki, sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihi nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat başvurusu nereden yapılır? İşte Sözleşmeli öğretmenlik atama kılavuzu ve ilk atama tercih ekranı...
1.06.2020 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri (MEB mülakat sonuçları ne zaman belli olur?)
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri (MEB mülakat sonuçları ne zaman belli olur?) MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri geçtiğimiz günlerde belli oldu. 20 bin sözleşmeli öğretmenlik başvurusunda bulunan öğretmen adayları, mülakat yerlerini sorgulamak için personel.meb adresine yöneldi. Peki, MEB Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri nasıl sorgulanır? MEB mülakat sonuçları ne zaman belli olur?
24.01.2020 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı! 2020 MEB Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ve takvimi sorgulama (personel.meb)!
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı! 2020 MEB Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ve takvimi sorgulama (personel.meb)! Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuruları 6-10 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirdi. Sözleşmeli öğretmenlik için ön başvurularını tamamlayan adaylar, Google'da 'Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri belli oldu mu?' şeklinde arama yapmaya başladı. Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları açıklandı!
21.01.2020 Personel Alımı
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı? 2020 MEB Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ve takvimi sorgulama (personel.meb)!
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı? 2020 MEB Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ve takvimi sorgulama (personel.meb)! Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuruları 6-10 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirdi. Sözleşmeli öğretmenlik için ön başvurularını tamamlayan adaylar, Google'da 'Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri belli oldu mu?' şeklinde arama yapmaya başladı. Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları, öğretmenler tarafından merakla bekleniyor.
21.01.2020 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti ne kadar oldu (2020)? Sözleşmeli öğretmen maaşı kaç TL?
Sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti ne kadar oldu (2020)? Sözleşmeli öğretmen maaşı kaç TL? 2020 sözleşmeli öğretmenlik başvuruları 10 Ocak'ta sona erdi. ‘’ilkatama.meb.gov.tr’’ adresinden online olarak yapılan sözleşmeli öğretmenlik başvuruları sonrası öğretmen adayları ilk atama ne zaman belli olacak? Sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti ne kadar oldu (2020)? Sorularını sormaya başladı.
14.01.2020 Çalışan Hakları
Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor? 2020 sözleşmeli öğretmen maaşı ne kadar oldu?
Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor? 2020 sözleşmeli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Sözleşmeli öğretmenlik ön başvuruları yakında başlıyor. Öğretmen olma hayali kuran adaylar, 20 bin sözleşmeli öğretmenin atamasının yapılacağı başvuru tarihine kilitlendi. Peki, sözleşmeli öğretmenlik başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…
4.01.2020 Eğitim
MEB duyurdu! Sözleşmeli öğretmenlerle ilgili flaş karar…
MEB duyurdu! Sözleşmeli öğretmenlerle ilgili flaş karar… Binlerce kişi bekliyordu. Bakanlık harekete geçti ve ilk adım atıldı. Sözleşmeli öğretmenler kadroya alınmaya başlandı. Kararname illere yollandı. İlke etapta 3 bin 200 öğretmen kadroya geçirilecek. Peyi sözleşmeli öğretmenler ne kadar maaş alıyor.
22.10.2019 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen maaşları kaç lira olacak? MEB açıkladı!
Sözleşmeli öğretmen maaşları kaç lira olacak? MEB açıkladı! Sözleşmeli öğretmen maaşları için çalışmalar tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı ataması yapılan 20 bin sözleşmeli öğretmenin maaşlarını açıkladı. İşte o çok merak edilen Milli Eğitim Bakanlığı'nın sözleşmeli öğretmen maaşı açıklaması ve detaylar...
29.09.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları MEB tarafından açıklandı!
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları MEB tarafından açıklandı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı. MEB tarafından yapılan duyuru ile sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ve ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını açıkladı!
MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını açıkladı! Sözleşmeli öğretmen adayları tarafından merakla beklenen mülakat sonuçları açıklandı. Milli eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarına dair merak edilen soruların cevaplarına bu haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
20 bin öğretmenin atanacağı tarih
20 bin öğretmenin atanacağı tarih Binlerce öğretmenin beklediği müjdeli haber nihayet geldi. Milli Eğitim Bakanlığı 10 Ekim tarihinde 20 bin öğretmen ataması yapacağını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sınav sonuçları ile ilgili MEB'den açıklama geldi!
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sınav sonuçları ile ilgili MEB'den açıklama geldi! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sınavları için bugün sona gelindi. 10 Ekim'de ataması yapılacak Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sınavı sonuçları ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. 15 Bin öğretmeni yakından ilgilendiren bir konu olan sözleşmeli öğretmenlik mülakat sınavı ile ilgili MEB son dakika açıklaması yaptı....
28.09.2016 Eğitim
MEB Sözleşmeli öğretmenlik maaşını açıkladı mı?
MEB Sözleşmeli öğretmenlik maaşını açıkladı mı? Sözleşmeli öğretmenlik maaşları adaylar tarafından merak konusu oldu. Sözleşmeli öğretmenlik ile ilgili Milli Eğitim Bakanı'ndan(MEB) açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) sözleşmeli öğretmenlik ile ilgili tüm bilgileri aktardı. İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
2024 öğretmen maaşı (kademeye göre) || Yeni göreve başlayan öğretmen ocakta ne kadar maaş alacak? Öğretmen toplu sözleşme zam oranları yüzde kaç?
2024 öğretmen maaşı (kademeye göre) || Yeni göreve başlayan öğretmen ocakta ne kadar maaş alacak? Öğretmen toplu sözleşme zam oranları yüzde kaç? Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi’nde 2024 yılı için yüzde 15+10, 2025 yılı için yüzde 6+5 zam kararı verdi. 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yılları için mali ve sosyal haklarının belirlendiği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi sürecinde uzlaşmazlıkla sonuçlanan oransal zam ve genele ilişkin maddeler konusunda Kamu Görevlileri Hakem Kurulu kararını verdi. Peki, En düşük öğretmen maaşı ne kadar oldu 2024? Başöğretmen, sözleşmeli öğretmen, emekli öğretmen toplu sözleşme zammı ile ocakta ne kadar maaş olacak?
1.09.2023 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türkiye’nin ilk jet motorlu eğitim ve hafif taarruz uçağı Hürjet, ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.
25.04.2023 Gündem
45 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2023, kontenjanlar açıklandı mı? 45 bin öğretmen alımı ne zaman, öğretmen ataması başvuru şartları nelerdir?
45 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2023, kontenjanlar açıklandı mı? 45 bin öğretmen alımı ne zaman, öğretmen ataması başvuru şartları nelerdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MEB Şura Salonu'ndaki 3500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Mayıs ayında 45 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Erdoğan’ın açıklamasının ardından 45 bin öğretmen alımının ne zaman yapılacağı, 45 bin öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjanları merak konusu oldu. İşte 45 bin öğretmen ataması…
25.04.2023 Memur
Rehber Öğretmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük rehber öğretmen maaşı ne kadar? Rehber Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
Rehber Öğretmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük rehber öğretmen maaşı ne kadar? Rehber Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Yeni asgari ücretin 8 bin 500 TL olarak açıklanmasının ardından öğretmen maaşları gündem oldu. Ücretli, sözleşmeli ve kadrolu olarak çalışan öğretmenlerin maaşlarına yılda iki kez zam uygulanıyor. Peki, En yüksek, en düşük rehber öğretmen maaşı ne kadar? Rehber Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? İşte Rehber Öğretmen Maaşları 2023…
24.12.2022 Çalışan Hakları
Türkçe Öğretmeni Maaşları 2023: En yüksek, en düşük Türkçe öğretmeni maaşı ne kadar? Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
Türkçe Öğretmeni Maaşları 2023: En yüksek, en düşük Türkçe öğretmeni maaşı ne kadar? Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Yeni yılla birlikte asgari ücret, emekli maaşları ve memur maaşlarının zam oranı belli oluyor. Temmuz zamları sonrası, sözleşmeli öğretmenlerin maaşları 8.576 TL ile 9.200 TL arasında oldu. Memurların maaşlarına ocak ve temmuz aylarında olmak üzere yıl içerisinde iki kez zam yapılıyor. 
19.12.2022 Çalışan Hakları
Öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor?
Öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? 2023 yılı öğretmen maaşları için gözler Ocak ayına çevrildi. Yeni yıla kısa bir süre kala milyonlarca öğretmen maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte son 6 aylık enflasyon farkı da ortaya çıkacak. 6. Dönem Toplu Sözleşme ve öğretmenlerin zam oranında etkili olacak enflasyon farkı da maaşlarda büyük oranda değişikliğe neden olacak. Ayrıca şimdiden yapılacak bu zamlara ek, refah payı ödemesi de gündemde. Peki, En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? Öğretmen maaşları 2023’te ne kadar olacak? 2023 Ocak öğretmen maaş zammı ne olur? İşte öğretmen zammı 2023 beklentileri ve merak edilenler…
8.12.2022 Memur
Sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesi ne zaman Meclis'e gelecek? Ne zaman yasalaşacak?
Sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesi ne zaman Meclis'e gelecek? Ne zaman yasalaşacak? Sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesi ile ilgili takvim merak ediliyor. 2022 yılının sonuna yaklaşılırken ne zaman toplumun büyük bir kesimini ilgilendiren teklifler ile özellikle kamuoyunda çokça konuşulan sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesinin Meclis’e geleceği tarih merak ediliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenlemelerin takvimine ilişkin konuştu. Peki, Sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesi ne zaman Meclis'e gelecek? Sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesi ne zaman yasalaşacak? İşte sözleşmeli personel ve EYT süreci ile ilgili tüm detaylar…
30.11.2022 Çalışma Hayatı
Kamu çalışanına kadroda son dakika gelişmesi! Dikkat çeken 30 gün detayı
Kamu çalışanına kadroda son dakika gelişmesi! Dikkat çeken 30 gün detayı EYT, asgari ücret, memur zammı derken binlerce kamu çalışanı şimdi de kadroya geçmeyi bekliyor. Kamuda görev yapan yaklaşık 550 bin sözleşmeli memur için geri sayım başladı. Kritik tarih verildi, dikkat çeken 30 gün detayı ortaya çıktı. Ayrıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine sonrası açıklayacak. İşte kamu işçisine kadroda son gelişmeler...
26.11.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmeli Öğretmen Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşmeli öğretmen maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.