Sözde Ermeni Soykırımı

Sözde Ermeni Soykırımı

Son dakika sözde ermeni soykırımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözde ermeni soykırımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözde ermeni soykırımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözde Ermeni Soykırımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözde ermeni soykırımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 507 sözde ermeni soykırımı haberi bulunmuştur. Tüm sözde ermeni soykırımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'den, İsrail Dışişleri Bakanı'nın 'sözde Ermeni soykırımı' iddiasına yanıt
Türkiye'den, İsrail Dışişleri Bakanı'nın 'sözde Ermeni soykırımı' iddiasına yanıt Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın sözde Ermeni soykırımı iddiasına ilişkin, "İsrail hükümeti üyelerinin, dikkatleri işledikleri suçlardan başka yöne çekme çabaları sonuç vermeyecektir" dedi.
12.01.2024 Gündem
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
Ankara Valiliği'nden sözde Ermeni soykırımı eylemlerine yasak
Ankara Valiliği'nden sözde Ermeni soykırımı eylemlerine yasak Ankara Valiliği, bugün sözde Ermeni soykırımıyla ilgili yapılacak panel, söyleşi, basın açıklaması, toplantı, gösteri yürüyüşü, eylem ve etkinliklerin yasakladığını duyurdu.
24.04.2023 Gündem
Türkiye ile Ermenistan arasındaki buzları çözen 500 görüşme! Normalleşmede yeni aşama
Türkiye ile Ermenistan arasındaki buzları çözen 500 görüşme! Normalleşmede yeni aşama Türkiye ile Ermenistan arasındaki Normalleşme sürecinde bir sonraki aşamaya geçildi. Bu kapsamda iki ülke makamların teknik konularda görüş alışverişinde bulunması için eylül ayında bir araya gelmesi planlanıyor. İki ülkenin Ulaştırma Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’ndan yetkililer, normalleşme süreci kapsamında atılan adımların teknik boyutunu görüşecek.
12.08.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi: Böyle bir kavgada kaybeder
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi: Böyle bir kavgada kaybeder MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12 dakikalık grup toplantısı konuşmasının çok sert olduğunu söyleyerek, "Helalleşmeyi kavgalaşmaya çevirmenin anlamı yok. Şu an Türkiye'de helalleşme ile başlayan, kavgalaşmayla yola devam etmek istiyor. Ve Kemal Kılıçdaroğlu böyle bir kavgada kaybeder. Çünkü kavga tecrübesi yok. Ama bizde 53 yıllık kavga tecrübesi var" dedi.
28.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a sert tepki: Bağışlamamız mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a sert tepki: Bağışlamamız mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan sözde Ermeni soykırımı için, "Çeşitli ülkelerin yönetimleri tarafından tanınan güya Ermeni ifadeleri bizim için hiçbir hükmü yoktur. Sayın Biden önce Ermenilerle olan bu tarihi iyi öğrenmesi lazım. Bunları bilmeden kalkıp da Türkiye'ye meydan okumaya kalmasını bizim bağışlamamız mümkün değildir." dedi. Rusya - Ukrayna savaşında diplomasi trafiğini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile yarın görüşeceğini ifade etti. Öte yandan Erdoğan, Biden'ın skandal ifadelerine de sert tepki gösterdi.
25.04.2022 Siyaset
Fuat Oktay: TBMM çatısı altında, millete iftira atmak, fikir terörüdür
Fuat Oktay: TBMM çatısı altında, millete iftira atmak, fikir terörüdür Yozgat Konfederasyonu tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "HDP’yi görüyorsunuz; Sözde Ermeni soykırımı tanınsın diye milletin meclisinde millete hakaret edercesine teklif veriyorlar. TBMM çatısı altında, millete iftira atmak, fikir terörüdür. Milletin meclisinde, tarihimize kara çalmak; Türkiye ile Ermenistan arasında başlayan normalleşme sürecinin temeline dinamit koymaktır" dedi.
25.04.2022 Siyaset
TBMM: HDP'li Paylan 'sözde Ermeni soykırımı' ile ilgili kanun teklifini 2018'de de verdi
TBMM: HDP'li Paylan 'sözde Ermeni soykırımı' ile ilgili kanun teklifini 2018'de de verdi HDP Milletvekili Garo Paylan'ın, 23 Nisan'da verdiği ve TBMM Başkanı Şentop tarafından iade edilen 'sözde Ermeni soykırımı' kanun teklifini 2018 yılında da verdiği belirlendi.
24.04.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil. Rusya ile gerek siyasi, gerek askeri, gerek ekonomik ilişkilerimiz var. Ukrayna ile de aynı şekilde siyasi, askeri, ekonomik ilişkilerimiz var. ‘Ukrayna’dan vazgeç’ deseniz vazgeçemeyiz, çünkü ülkemizin buradaki çıkarları çok ileri derecede. ‘Rusya’dan vazgeç’ deseniz ondan da vazgeçemeyiz, çünkü onunla da şu anda gerçekten ileri derecede birlikteliklerimiz var” dedi.
23.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Türkiye'den ABD'ye S-400 resti! 'Kabul etmemiz mümkün değil'
Türkiye'den ABD'ye S-400 resti! 'Kabul etmemiz mümkün değil' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ile görüş ayrılığı olan konuların devam etmesine rağmen Biden yönetiminin Türkiye ile yakın çalışma arzusunda olduğunu söyledi. Çavuşoğlu S-400'ler ile ilgili, “Tamamen, yüzde 100 bizim kontrolümüzde olacak. O yüzden pek çok mühendisi, teknisyeni Rusya’ya gönderdik eğitim için ve burada hiç Rus askeri ve uzmanı bulunmayacak. Hal böyleyken başka bir ülkeden gelen teklifi de kabul etmemiz mümkün değil ama böyle bir teklif olduğunu da hatırlamıyorum. Amerika’da bizle yakın çalışma arzusu var. Biden telefonda Cumhurbaşkanımıza ‘Siz de istiyorsanız biz sizinle yakından çalışmak istiyoruz’ dedi ama var olan sorunları aşmamız lazım aynı zamanda.” dedi.
31.05.2021 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili, "Bu cinayetlerin failleri bugün hakim karşısına çıkıyor. Katiller için hesap vakti. Bizim adalete inancımız tam." ifadelerini kullandı.
26.04.2021 Siyaset
Meral Akşener'den Biden'ın açıklamasına sert tepki
Meral Akşener'den Biden'ın açıklamasına sert tepki İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin "soykırım" ifadesini kullanmasının Türk milletinin onur ve itibarına yönelik ağır bir saldırı niteliği taşıdığını ifade etti.
24.04.2021 Gündem
Karamollaoğlu'ndan, ABD Başkanı Biden’a tepki
Karamollaoğlu'ndan, ABD Başkanı Biden’a tepki Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine ilişkin, "Kendi tarihini Kızılderililere yaptığı soykırımla başlatan Amerika, ülkemizi ve tarihimizi masumlara kastetmekle ve sözde soykırımlarla itham edecek en son ülkedir." ifadesini kullandı
24.04.2021 Gündem
Sözde Ermeni Soykırımını tanıyan ülkeler! ABD sözde Ermeni Soykırımını tanırsa ne olur?
Sözde Ermeni Soykırımını tanıyan ülkeler! ABD sözde Ermeni Soykırımını tanırsa ne olur? ABD Başkanı Joe Biden’ın, 1915 olaylarını “Ermeni Soykırımı” olarak resmen tanıyacağı bildirildi. Biden, bu hafta sonu 24 Nisan anma törenlerine denk gelecek şekilde sözde Ermeni Soykırımını kabul edeceği hazırlığı yaptığı belirtildi. Peki, ABD sözde Ermeni Soykırımını tanırsa ne olur? Tarihi yalana ortak olup sözde Ermeni Soykırımını tanıyan ülkeler hangileri?
24.04.2021 Gündem
Ermeni Patriği’nden ABD’ye uyarı
Ermeni Patriği’nden ABD’ye uyarı ABD Başkanı Joe Biden’ın bugün 1915 olaylarını ‘Ermeni soykırımı’ olarak tanıyacağı iddia edilirken Türkiye Ermenileri Patriği Maşalyan, “Halkımızın acısının ve ecdadımızın kutsal anısının bazı ülkelerce politik amaçlara alet edildiğini görmek bizi üzmektedir” dedi.
24.04.2021 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, 'yapısı değişmiştir' dedi ve duyurdu
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, 'yapısı değişmiştir' dedi ve duyurdu Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu CNN TÜRK, TRT ve A Haber özel yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, Türkiye'de rezervlerin yapısının değiştiğini belirterek, "Türkiye'nin yıllardır 120 ton olan altını bugün 720 tondur" dedi.
23.04.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan 'Şehit Diplomatlar Sergisi'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan 'Şehit Diplomatlar Sergisi' Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 24 Nisan'da Los Angeles ve İstanbul'da eş zamanlı olarak, ASALA ve JCAG gibi Ermeni terör örgütlerinin şehit ettiği Türk diplomatlar için 'Şehit Diplomatlar Sergisi' açacak.
23.04.2021 Kültür Sanat
Kritik toplantı sona erdi! İşte ele alınan konular
Kritik toplantı sona erdi! İşte ele alınan konular Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Yüksek İstişare Kurulunda yeni anayasa, antidemokratik girişimler ve sözde Ermeni soykırımı iftirası ele alındı.
22.04.2021 Siyaset
"Hedefimiz 2023'e kadar bir Türk'ü Kongre'ye sokmak"
"Hedefimiz 2023'e kadar bir Türk'ü Kongre'ye sokmak" Son dakika haberine göre; Amerikan Başkanı Joe Biden, 24 Nisan'da 1915 olaylarının anma töreninde olaylar için "Ermeni soykırımı" diyebilir. Bu karar Türkiye- Amerika ilişkilerini nasıl etkiler, Türk Amerikan toplumuna yansımaları nasıl olur? Amerika-Türk koalisyonu eski başkanı Lincoln Mccurdy, CNN TÜRK dış haberler muhabiri Hilken Doğaç Boran'a konuştu.
1.04.2021 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü’nden skandal ‘soykırım’ ifadesi
Beyaz Saray Sözcüsü’nden skandal ‘soykırım’ ifadesi Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, önceki gün basın toplantısında siyahlara yönelik polis şiddetini protesto eylemlerinde ABD’de heykellere yönelik saldırıları sayarken hedef olan sözde ‘Ermeni soykırımı anıtına’ da işaret ederek skandal bir açıklama yaptı.
8.07.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası talimatı verdi! Yeni yapı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası talimatı verdi! Yeni yapı... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek İstişare Kurulu toplantısının gündemini sözde Ermeni soykırımı iddialarına yanıt vermek ve strateji geliştirmek için ‘özerk ve sivil bir yeni yapı’ önerisi oluşturdu. Erdoğan, brifingden sonra gerekli çalışmalar için talimat verdi.
23.06.2020 Gündem
MİT Planlarını ortaya çıkardı! Suriye'de 'Ermeni Taburu' kurdular
MİT Planlarını ortaya çıkardı! Suriye'de 'Ermeni Taburu' kurdular PKK/YPG’li teröristler, uluslararası kamuoyunun dikkatini Suriye’ye çekmek için sözde “Ermeni Taburu” kurdu. MİT, taşeron örgütün Kandil’den gelen teröristlerden oluşturulduğunu belirledi.
15.05.2020 Gündem
Ukrayna'da 'Ermeni Soykırımı' ifadesini yasakladı
Ukrayna'da 'Ermeni Soykırımı' ifadesini yasakladı Ukrayna, sözde Ermeni soykırımı ile ilgili yapılacak etkinlikleri yasaklayarak, yayınladığı duyuru ile herhangi bir resmi yetkilinin Türkiye'yi "soykırım" gibi ifadelerle suçlamaması için talimat verdi.
24.04.2020 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan 'Yüksek İstişare Kurulu' açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan 'Yüksek İstişare Kurulu' açıklaması İLETİŞİM Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, kadına yönelik şiddet, Türkçe'nin korunması ve sözde Ermeni soykırımı konularının ele alındığını açıkladı.
14.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sözde Ermeni Soykırımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözde ermeni soykırımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.