Söz İzlenme

Söz İzlenme

Son dakika Söz izlenme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Söz izlenme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Söz izlenme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Söz İzlenme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan söz izlenme gelişmeleri de dahil olmak üzere 194 söz izlenme haberi bulunmuştur. Tüm söz izlenme haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Söz' mü, 'Çukur' mu? İşte kazanan...
'Söz' mü, 'Çukur' mu? İşte kazanan... 22 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
23.01.2018 Televizyon
'Söz' resmen ezdi geçti!
'Söz' resmen ezdi geçti! 4 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
5.12.2017 Televizyon
'Söz' rakip tanımadı! Ezdi geçti...
'Söz' rakip tanımadı! Ezdi geçti... 30 Ekim tarihinin izlenme oranları belli oldu.
31.10.2017 Televizyon
'Söz' yeni bir rekora imza attı!
'Söz' yeni bir rekora imza attı! Star TV'de dün akşam 17'inci bölümüyle ekrana gelen ‘Söz’ dizisi, kendi rekorunu kırarak, sezonun en yüksek reytinginin sahibi oldu.
17.10.2017 Televizyon
Söz dizisi İçerde'yi resmen ezdi geçti!
Söz dizisi İçerde'yi resmen ezdi geçti! Star TV ekranlarında yayınlanan ve tüm kişiler kategorisinde birinci olan Söz, dün akşamın en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
23.05.2017 Televizyon
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesinin ardından benzer bir sistemin Türkiye'de de uygulanması gerekliliği yeniden gündeme geldi. Peki Kanada’da varılan anlaşmanın bir benzerinin Türkiye'de de hayata geçmesinin etkileri ne olur? Dijital iletişim araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, olası senaryoları hurriyet.com.tr için değerlendirdi.
7.12.2023 Gündem
CNN TÜRK kasım ayında zirvede
CNN TÜRK kasım ayında zirvede CNN TÜRK, kasım ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.12.2023 Magazin
Türkiye, kasım ayında da CNN Türk izledi
Türkiye, kasım ayında da CNN Türk izledi "İlk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK, kasım ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
1.12.2023 Magazin
Ekim ayının en çok izlenen haber kanalı yine CNN TÜRK oldu
Ekim ayının en çok izlenen haber kanalı yine CNN TÜRK oldu CNN TÜRK, ekim ayında da izleyicinin tercihi oldu.
1.11.2023 Televizyon
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
Vahşi ayıyla yumruk yumruğa kavga eden yaşlı kadın ülkede gündem oldu!
Vahşi ayıyla yumruk yumruğa kavga eden yaşlı kadın ülkede gündem oldu! 64 yaşındaki kadın bahçesindeki bitkilerle uğraşırken hayatının şokunu yaşadı. Köpeğinin huzursuzlandığını fark eden yaşlı kadın bahçesine giren ayı ile karşı karşıya kaldı. Yaşlı kadının köpeği ayıya doğru atılırken köpeğini korumak isteyen kadının yaptıkları tüm ülkede gündem oldu.
4.07.2023 Dünya
Türkiye'de sosyal medya kullanımı 7 milyon kişi azaldı
Türkiye'de sosyal medya kullanımı 7 milyon kişi azaldı Türkiye’de sosyal medya platformlarını kullanan kişi sayısı 2022 yılında yaklaşık 7 milyon azaldı. Uzmanlar bu düşüşün pandemi sonrası gerçek hayata geçişi nitelendiriyor.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Shakira Pique şarkısı sözleri! Shakira'nın yeni şarkısı Dengim Değilsin’in Türkçe sözleri ne? Out of Your League rekor kırdı!
Shakira Pique şarkısı sözleri! Shakira'nın yeni şarkısı Dengim Değilsin’in Türkçe sözleri ne? Out of Your League rekor kırdı! Shakira yeni şarkı sözleri merak ediliyor. Kolombiyalı şarkıcı Shakira'nın yeni çıkardığı şarkı YouTube'da izlenme rekorları kırarken, Shakira son şarkısında eski sevgilisi Gerard Pique ile ilgili sözleri ise gündem oldu. Söz konusu haberlerin ardından Shakira’nın yeni şarkısının Türkçe sözleri araştırılmaya başlandı. İşte Shakira Pique şarkısı sözleri…
14.01.2023 Magazin
Yargı’nın Yunanistan uyarlaması ‘Pagidevmenoi’ nin büyük başarısı!
Yargı’nın Yunanistan uyarlaması ‘Pagidevmenoi’ nin büyük başarısı! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekorları kıran dizisi Yargı’nın Yunanistan’daki uyarlaması ‘Pagidevmenoi’ kadınların gönlünü fethetti. Dizinin başarısı ülkede her geçen gün hızla artarken 100 kadından 40’ı diziyi izliyor.  
27.10.2022 Televizyon
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri Aynur Doğan, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi ardından Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran'da sahne almaya hazırlanan Melek Mosso konseri de iptal edildi. Twitter hesabından açıklama yapan Mosso, "Ben Isparta'ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz" dedi. Peki, Melek Mosso kimdir, kaç yaşında ve nereli? Melek Mosso şarkıları…
26.05.2022 Televizyon
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
İnternetten para kazanmak isteyenler dikkat! Gelir arttı ve...
İnternetten para kazanmak isteyenler dikkat! Gelir arttı ve... İnternetten para kazanmak isteyenler için önemli bir mecra haline gelen video paylaşım platformu Youtube, üzerinden sağlanan kazançlarda, izlenmeler azalsa da kazançların azalmadığı, hatta bazı kategorilerde arttığı ifade ediliyor.
28.03.2022 Ekonomi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı!
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı! Rusya-Ukrayna savaşı 25'inci gününde... Bölgeden kritik haberler gelmeye devam ederken, New York Times Rusların Mykolaiv'deki bir deniz üssüne düzenlediği saldırıda 40'tan fazla Ukrayna askerin öldüğünü duyurdu. Ukrayna başbakan yardımcısı Iryna Vereshchuk, ellerinde bulunan Rus savaş esiri sayısını açıklarken Ukrayna savaşın başından beri Rus saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiğini duyurdu. Zelenski ise 'Bu savaşı durdurmak için sadece yüzde 1 şansımız varsa, bu şansı kullanmamız gerekiyor, bunu yapmalıyız' dedi. Ukrayna istihbaratı tarafından Rusya sınırına yakın bir bölgede bulunan ve Rus ordusunun Ukrayna’daki birliklerine ikmal yaptığı demiryolu hattındaki köprü havaya uçuruldu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanının Danışmanı Mihaylo Podolyak, “Bu savaşı yüzde 93 Ukrayna kazanacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Dünya
Ronaldo futbolu bırakıyor mu, Cristiano Ronaldo kaç yaşında futbola başladı?
Ronaldo futbolu bırakıyor mu, Cristiano Ronaldo kaç yaşında futbola başladı? Cristiano Ronaldo futbolu bırakıyor mu? Manchester United'a sezon başında dönen Cristiano Ronaldo, yakın çevresine sezon sonunda futbolu bırakmak istediği iddia ediliyor. Peki, Ronaldo kaç yaşında futbola başladı?
15.02.2022 Gündem
Günün en çok izlenen yapımı: 'Camdaki Kız'
Günün en çok izlenen yapımı: 'Camdaki Kız' Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız'ın 23 Aralık'ta yayınlanan bölümü, izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.
24.12.2021 Televizyon
“Camdaki Kız” Perşembe’nin en çok izlenen yapımı oldu!
“Camdaki Kız” Perşembe’nin en çok izlenen yapımı oldu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, 24’üncü bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre AB kategorisinde 8,95 reyting ve yüzde 22,08 izlenme payı ile birinci oldu.
17.12.2021 Televizyon
Perşembe'nin galibi yine Camdaki Kız oldu!
Perşembe'nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, önceki akşam 22’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategorisinde 8,29 reyting % 19,47 izlenme payı ile, AB kategorisinde 10,89 reyting %25,88 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 10,55 reyting % 23,14 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
3.12.2021 Televizyon
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu…
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu… Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, önceki akşam 21’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategorisinde 8,60 reyting % 20,05 izlenme payı ile, AB kategorisinde 9,76 reyting %23,90 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 10,56 reyting % 23,47 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
26.11.2021 Televizyon
Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş açıklama! Pandemide patladı
Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş açıklama! Pandemide patladı Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme. Daha ucuz ve hızlı internet bağlantısı, mevsimlik kombi bakımı, geri alınacak kredi kart ücretleri ya da en kötüsü "Kimlik bilgileriniz teröristlerin eline geçti!" Her gün milyonlarca insan bu tür sahte gerekçelerle aranıyor, dolandırılıyor. Üstelik bu sorun sadece ülkemizde değil tüm dünyada hızla büyüyor. Birçok insan kaybını telafi etmek için hukuk kanallarına başvuruyor.
9.10.2021 Ekonomi
'Teşkilat' dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı
'Teşkilat' dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı TRT 1'in heyecanla beklenen yeni dizisi 'Teşkilat', dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden tam puan alarak yayın hayatına başladı.
8.03.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Söz İzlenme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki söz izlenme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.