Söz

Söz

Son dakika söz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan söz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını söz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Söz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan söz gelişmeleri de dahil olmak üzere 108.465 söz haberi bulunmuştur. Tüm söz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman'da nar hasadı başladı! 15 bin ton rekolte bekleniyor
Adıyaman'da nar hasadı başladı! 15 bin ton rekolte bekleniyorAdıyaman'ın Samsat ilçesinde yetiştirilen ve çoğunluğu ihraç edilen nar hasadı başladı.
22.10.2024Ekonomi
İş insanı kardeşleri sahte mahkeme kararıyla dolandıran avukat yakalandı
İş insanı kardeşleri sahte mahkeme kararıyla dolandıran avukat yakalandıKayseri'de iş insanı kardeşler Mustafa U. (53) ile İbrahim U.'yu (54) zaman aşımından düşen bir davadan dolayı düzenlediği sahte mahkeme kararlarıyla 41 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla yargılanan ve 15 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan firari avukat Orhan Kaftanoğlu (79), Ankara'da yakalandı.
22.10.2024Gündem
CHP lideri Özgür Özel'den Bahçeli'nin 'İmralı' çağrısına ilk yanıt
CHP lideri Özgür Özel'den Bahçeli'nin 'İmralı' çağrısına ilk yanıtCHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, Devlet Bahçeli'nin İmralı çağrısına yanıt verdi.
22.10.2024Gündem
Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastık
Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastıkSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, SAHA EXPO 2024 Uluslararası Savunma Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı açılış törenine katıldı.
22.10.2024Gündem
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Haluk Bayraktar: Havacılıktaki millileşmeyi güçlendirmek için çalışıyoruz
Haluk Bayraktar: Havacılıktaki millileşmeyi güçlendirmek için çalışıyoruzİstanbul’da düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından organize edilen SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı kapılarını açtı. SAHA EXPO 2024 açılışında, SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Baykar Genel Müdürü Sayın Haluk Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu.
22.10.2024Ekonomi
NBA’de yeni sezon başlıyor! Türkiye’nin en yüksek oranları, canlı yayınlar ve çok daha fazlası Misli’de!
NBA’de yeni sezon başlıyor! Türkiye’nin en yüksek oranları, canlı yayınlar ve çok daha fazlası Misli’de!Basketbol severler için uykusuz geceler başlıyor… NBA’de 2024-25 sezonu bu gece oynanacak maçlar ile start alıyor. 79. sezonun oynanacağı ligde normal sezonda her takım yine 82 maç oynayacak. 30 takımın yer aldığı ligde normal sezonun 13 Nisan 2025 tarihinde bitmesi planlanıyor. 15 ile 18 Nisan arasında Play-off’a kalacak son takımların belirleneceği Play-in turnuvası oynanacak. 19 Nisan’da başlayacak olan Play-off maçları sonrasında haziran ayında oynanacak NBA finalleriyle şampiyon belli olacak.
22.10.2024İddaa
Enerji verimliliğine 20 milyar dolar yatırım yapılacak: Yenilenebilir enerjinin elektrik kurulu gücündeki oranı yüzde 59'a ulaştı
Enerji verimliliğine 20 milyar dolar yatırım yapılacak: Yenilenebilir enerjinin elektrik kurulu gücündeki oranı yüzde 59'a ulaştıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin 2035'te 120 bin megavatlık rüzgar ve güneş kurulu gücü hedeflediğini ve bunun için 80 milyar dolara yakın yatırıma ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.
22.10.2024Ekonomi
Aleyna Kalaycıoğlu kardeşinin fotoğraflarını paylaşarak sitem etti! 'Ölene dek hakkını arayacağım'
Aleyna Kalaycıoğlu kardeşinin fotoğraflarını paylaşarak sitem etti! 'Ölene dek hakkını arayacağım'Survivor yarışması ile tanınan, son zamanlarda çıkardığı şarkılarla da adından sıkça söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medya hesabından kardeşinin fotoğraflarını paylaşarak sitem etti. Kalaycıoğlu, "Ölene dek kardeşimin hakkını arayacağım" dedi.
22.10.2024Magazin
Narin Güran cinayeti soruşturması! Amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar için müebbet talebi
Narin Güran cinayeti soruşturması! Amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar için müebbet talebiDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu şüpheliler amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
21.10.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
21.10.2024Gündem
Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'dan Zico'ya sert cevap: Bu huyundan vazgeç
Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'dan Zico'ya sert cevap: Bu huyundan vazgeçFenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Zico'nun 2008 yılında oynanan Sevilla maçında kendisiyle ilgili iddialarına cevap verdi.
21.10.2024Şampiy10
FETÖ elebaşının ölümü sonrası Bakan Tunç'tan açıklama: Mücadele tüm unsur ve uzantılarıyla sürecek
FETÖ elebaşının ölümü sonrası Bakan Tunç'tan açıklama: Mücadele tüm unsur ve uzantılarıyla sürecekAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ülkemiz aleyhine esaslı bir milli güvenlik sorunu olarak devam eden bu örgütle mücadele FETÖ elebaşı ile sınırlı olmayıp, tüm unsur ve uzantılarıyla sürecektir." ifadelerini kullandı.
21.10.2024Gündem
Bakan Vedat Işıkhan: Alçak örgütün devletimize verdiği zararları unutmayacağız
Bakan Vedat Işıkhan: Alçak örgütün devletimize verdiği zararları unutmayacağızÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü, Yenidoğan Çetesi ve emeklilik hakkında değerlendirmelerde bulundu. Asgari ücret hakkında gelen soruya cevap veren Işıkhan, yaşam standardı ve ekonomik istikrar vurgusu yaptı.
21.10.2024Gündem
TOKİ konutlarında yüzde 25 indirim kampanyasından binlerce vatandaş faydalandı
TOKİ konutlarında yüzde 25 indirim kampanyasından binlerce vatandaş faydalandıToplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 23 Eylül 2024 tarihinde uygulamaya koyduğu yüzde 25 indirim kampanyasından 22 bin 871 kişi yararlandı.
21.10.2024Gündem
Jose Mourinho isyan etti! 'Çok şey söyleyebilirim ama... Göreceğiz!'
Jose Mourinho isyan etti! 'Çok şey söyleyebilirim ama... Göreceğiz!'Trendyol Süper Lig'in 9. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Jose Mourinho, müsabakaya dair çarpıcı ifadeler kullanırken verilen kararlara isyan etti.
21.10.2024Fenerbahçe
4 milyar liralık kayıt dışı saat ticareti ortaya çıktı! Bakan Şimşek: Mücadelemizi kesintisiz sürdürüyoruz
4 milyar liralık kayıt dışı saat ticareti ortaya çıktı! Bakan Şimşek: Mücadelemizi kesintisiz sürdürüyoruzHazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu (VDK), kayıt dışı saat ticaretiyle uğraşan mükellefleri tek tek tespit ederek, 2023-2024 döneminde 4 milyar liralık kayıt dışı ticareti ortaya çıkardı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vergide adalet ve etkinlik sözü verdik, bu söz doğrultusunda kayıt dışı ekonomiyle mücadelemizi kesintisiz sürdürüyoruz. Vergi kayıp ve kaçağına sebebiyet vererek haksız kazanç sağlayanların ve haksız rekabet oluşturanların takipçisiyiz" dedi.
20.10.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türkiye'deki İHA sayısı 68 bin 647, İHA pilotu sayısı 1 milyon 536 bine ulaştı
Bakan Uraloğlu: Türkiye'deki İHA sayısı 68 bin 647, İHA pilotu sayısı 1 milyon 536 bine ulaştıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılı Eylül ayı itibarıyla Türkiye'deki İnsansız Hava Aracı (İHA) sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12,5 artarak 68 bin 647'ye, pilot sayısının ise yüzde 6,6 artarak 1 milyon 536 bin 993'e ulaştığını bildirdi.
20.10.2024Gündem
Wanda Nara bu kez sütyeni yarıya indirdi! Olay poz
Wanda Nara bu kez sütyeni yarıya indirdi! Olay pozWanda Nara paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Wanda Nara son olarak paylaşımıyla ağızları açık bıraktı.
20.10.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in saldırılarına 'dur' denilmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in saldırılarına 'dur' denilmeliCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filistin ve Lübnan'daki katliamlar devam ettikçe bölgemizin ve ötesinin huzur bulması mümkün değildir" dedi. Scholz ise konuşmasında, "İsrail, kendini savunma hakkına sahip. Biz her zaman insani yardım için çaba harcadık Gazze'ye. İkili devlet çözümü ve ateşkes için çaba harcamak durumundayız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "50 bini aşkın insanın öldürüldüğü bir katliam söz konusu. Bütün bu insanların öldürülmesi konusunda başta Güney Afrika olmak üzere Lahey Adalet Divanı'na onların müracaatıyla başlayan süreci biz de dahil olmak üzere birçok dünya ülkesi Lahey Adalet Divanı'na bu müracaatı onlarda tazelemiştir, zenginleştirmiştir. Bu ülkelerden bir tanesi de biziz. Çünkü 50 bin insanın öldürülmesi 100 bine aşkın insanın yaralı halde olması herhalde 'F-35'lerle iyi vurdunuz, iyi yaptınız' dedirtmez. Bunlara siz nereye gidiyorsunuz dedirtir" diye konuştu.
19.10.2024Gündem
Uzay ve havacılık programlarına bütçeden 5 milyar lira ayrıldı
Uzay ve havacılık programlarına bütçeden 5 milyar lira ayrıldıHayata geçirdiği projelerle adını uzay ve havacılık alanında önde gelen ülkeler listesine yazdıran Türkiye, gelecek yıl bütçesinden ayrılan 5 milyar 52 milyon lirayı uzay vatandaki çalışmalarını sürdürmek için kullanacak.
19.10.2024Ekonomi
GİB sahte "vergi borcunuz var" e-postalarına karşı vatandaşları uyardı
GİB sahte "vergi borcunuz var" e-postalarına karşı vatandaşları uyardıHazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), sahte "vergi borcunuz var" e-postalarına karşı vatandaş ve mükellefleri uyardı.
19.10.2024Ekonomi
Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu
Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu"Yenidoğan çetesi"nin faaliyetlerini tespit edebilmek için İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel komisyon ildeki tüm hastaneleri mercek altına alarak 30 klasör ve iki kolilik denetim raporu hazırladı. Dönemin İl Sağlık Müdürlüğü Özel Hastaneler Denetim Birimi Uzmanı Dr. Malik Türkan Esin, soruşturmanın detaylarını anlattı. Dr. Esin "Kayıtları dinlemesem, görmesem, bunun bir korku filmi kasıtlı ya da olarak sağlık camiasını kirletmek amacıyla yapılabilecek bir iş olduğunu düşünürdüm. Bir insan olarak bunun yapılabilmesi hakikaten ciddi bir patoloji. Hele bir de bebeğe yapılmasını aklınız kabul etmiyor" dedi. Öte yandan Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu.
19.10.2024Gündem
Radyo D, L'Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru oldu
Radyo D, L'Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru olduDünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan L'Étape by Tour de France, 19-20 Ekim’de ilk kez Türkiye’de! Radyo D İstanbul’da gerçekleşecek bu önemli organizasyonun radyo sponsoru oldu.
19.10.2024Magazin
Kerem Aktürkoğlu çılgınlığı sonra itiraf etti: Transfer etmeye çalıştık ama çok pahalıydı
Kerem Aktürkoğlu çılgınlığı sonra itiraf etti: Transfer etmeye çalıştık ama çok pahalıydıYaz transfer sezonunda Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu hakkında İspanya LaLiga devi cephesinden bir açıklama geldi. Söz konusu kulübün futbol direktörü genç oyuncu için, "Transfer etmeye çalıştık ama bizim için çok pahalıydı" sözlerini sarf etti.
19.10.2024Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Söz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki söz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.