Söz Reyting

Söz Reyting

Son dakika Söz reyting haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Söz reyting ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Söz reyting haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Söz Reyting

haberleri sayfasında son dakika yaşanan söz reyting gelişmeleri de dahil olmak üzere 345 söz reyting haberi bulunmuştur. Tüm söz reyting haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Söz' mü, 'Çukur' mu? İşte kazanan...
'Söz' mü, 'Çukur' mu? İşte kazanan... 22 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
23.01.2018 Televizyon
'Söz' zirveyi bırakmadı!
'Söz' zirveyi bırakmadı! 11 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
12.12.2017 Televizyon
'Söz' resmen ezdi geçti!
'Söz' resmen ezdi geçti! 4 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
5.12.2017 Televizyon
'Söz' resmen ezdi geçti!
'Söz' resmen ezdi geçti! 6 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de Star TV'de ekrana gelen "Söz" dizisi 1. sıraya oturdu.
7.11.2017 Televizyon
'Söz' rakip tanımadı! Ezdi geçti...
'Söz' rakip tanımadı! Ezdi geçti... 30 Ekim tarihinin izlenme oranları belli oldu.
31.10.2017 Televizyon
'Söz' yeni bir rekora imza attı!
'Söz' yeni bir rekora imza attı! Star TV'de dün akşam 17'inci bölümüyle ekrana gelen ‘Söz’ dizisi, kendi rekorunu kırarak, sezonun en yüksek reytinginin sahibi oldu.
17.10.2017 Televizyon
‘Söz’ ekibi birinciliği birlikte izledi!
‘Söz’ ekibi birinciliği birlikte izledi! Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘Söz,’ dün akşam Star TV’de ekrana gelen 14'üncü bölümü ile raytinglerde zirvede yer aldı.
26.09.2017 Televizyon
'Hayalimdeki rolü oynuyorum'
'Hayalimdeki rolü oynuyorum' Star TV'de yayınlanan ‘Söz’ dizisinin 'Yüzbaşı Hasan’ı Çınar Altuntaş, gördüğü ilgiden bir hayli memnun.
21.06.2017 Televizyon
Söz dizisi İçerde'yi resmen ezdi geçti!
Söz dizisi İçerde'yi resmen ezdi geçti! Star TV ekranlarında yayınlanan ve tüm kişiler kategorisinde birinci olan Söz, dün akşamın en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
23.05.2017 Televizyon
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan paylaştığı iddialı karelerle sık sık adından söz ettiren Erbil, şimdilerde sevgilisiyle tatile çıktı.
20.06.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu: Gördüğünüz gibi tatil moduna girdim
Kaan Urgancıoğlu: Gördüğünüz gibi tatil moduna girdim Kanal D'nin reyting rekoetmeni dizisi 'Yargı'da hayat verdiği 'Savcı Ilgaz' karakteri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Yeniköy'de objektiflere takıldı.
5.06.2023 Magazin
Yargı’dan duygu yüklü tanıtım! Ceylin büyük bir çıkmaza giriyor
Yargı’dan duygu yüklü tanıtım! Ceylin büyük bir çıkmaza giriyor Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı yeni bölümleriyle her pazar akşamı izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan fragmandaki sahneler yeni bölüme dair seyirciyi meraklandırıyor.
8.12.2022 Magazin
Yargı’nın Yunanistan uyarlaması ‘Pagidevmenoi’ nin büyük başarısı!
Yargı’nın Yunanistan uyarlaması ‘Pagidevmenoi’ nin büyük başarısı! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekorları kıran dizisi Yargı’nın Yunanistan’daki uyarlaması ‘Pagidevmenoi’ kadınların gönlünü fethetti. Dizinin başarısı ülkede her geçen gün hızla artarken 100 kadından 40’ı diziyi izliyor.  
27.10.2022 Televizyon
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok! Son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' adlı dizide rol alan Nebahat Çehre, önceki gün Etiler’deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Diğer ünlülerin aksine mütevazi bir market tercih eden Çehre, aracına binmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu, birkaç projeyi reddettiğini söylerken; Kanal D'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi 'Yargı'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.
19.10.2022 Magazin
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, geçmiş yıllarda Survivor’da da yarışan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç nişanlandı. Ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’in o sözlerine cevap: Daha çok ekmek yemesi lazım
Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’in o sözlerine cevap: Daha çok ekmek yemesi lazım Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Kerem Bürsin, “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" demişti. 'Sıdıka', 'Baskül Ailesi', 'Reyting Hamdi', ve 'Türk Malı' dizileri, 'Kutsal Damacana' ve 'Kolpaçino' filmleriyle tanınan Şafak Sezer, meslektaşının olay yaratan sözlerini değerlendirdi.
2.06.2022 Magazin
İletişim Başkanı Altun: İfade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar güvence altına alınmıştır
İletişim Başkanı Altun: İfade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar güvence altına alınmıştır İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Medya özgürlüğü ve ifade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar bugün genişletilmiştir, güvence altına alınmıştır. Bu gerçeğe rağmen basın özgürlüğü ve ifade hürriyeti gibi kavramlar içeride ve dışarıda ülkemiz aleyhine çarpıtılmıştır” dedi.
1.06.2022 Siyaset
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Teravih namazı ve Ramazan açıklaması! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş duyurdu
Teravih namazı ve Ramazan açıklaması! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş duyurdu Teravih namazı ve Ramazan ile ilgili son dakika açıklaması! Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Ramazan ayı boyunca irşat faaliyetlerimizi büyük oranda yüz yüze gerçekleştireceğiz. Beş vakit namazda olduğu gibi teravih namazı da camilerimizde cemaatle kılınacaktır” dedi.
29.03.2022 Gündem
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim!
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim! Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra ilk kez konuşan ünlü sanatçı Alişan, içinden geçtiği zor günleri anlattı. Alişan, “Evli olmasaydım, ailem olmasaydı böyle bir kayıpta her şeyi bırakıp gitmiştim. Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim” sözleriyle anlattı.
16.01.2022 Magazin
Günün en çok izlenen yapımı: 'Camdaki Kız'
Günün en çok izlenen yapımı: 'Camdaki Kız' Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız'ın 23 Aralık'ta yayınlanan bölümü, izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.
24.12.2021 Televizyon
“Camdaki Kız” Perşembe’nin en çok izlenen yapımı oldu!
“Camdaki Kız” Perşembe’nin en çok izlenen yapımı oldu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, 24’üncü bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre AB kategorisinde 8,95 reyting ve yüzde 22,08 izlenme payı ile birinci oldu.
17.12.2021 Televizyon
Perşembe'nin galibi yine Camdaki Kız oldu!
Perşembe'nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, önceki akşam 22’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategorisinde 8,29 reyting % 19,47 izlenme payı ile, AB kategorisinde 10,89 reyting %25,88 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 10,55 reyting % 23,14 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
3.12.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Söz Reyting ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki söz reyting haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.