Sosyal Paylaşım

Sosyal Paylaşım

Son dakika sosyal paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyal paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyal paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.620 sosyal paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm sosyal paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Gözaltına alınıp serbest bırakılan avukat Feyza Altun için istenen ceza belli oldu
Gözaltına alınıp serbest bırakılan avukat Feyza Altun için istenen ceza belli oldu Sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatılan Feyza Altun’un hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.02.2024 Gündem
Silahla vurulan taksi şoförü, hastanede hayatını kaybetti
Silahla vurulan taksi şoförü, hastanede hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Gaziemir’de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförünün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıklayarak, "Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok” dedi.
1.02.2024 Gündem
Kilisede silahlı saldırı! 2 katil zanlısı yakalandı
Kilisede silahlı saldırı! 2 katil zanlısı yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde pazar ayini sırasında bir vatandaşın ölümüne neden olan 2 katil zanlısının yakalandığını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
Skandal gol sevinci yapan İsrailli futbolcu gözaltına alındı
Skandal gol sevinci yapan İsrailli futbolcu gözaltına alındı Antalyaspor-Trabzonspor maçında attığı gol sonrası yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.
14.01.2024 Gündem
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan askerlerden sevindirici haber
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan askerlerden sevindirici haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 15 askerin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve yoğun bakımda tedavi gören askerin bulunmadığını açıkladı.
25.12.2023 Gündem
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da düzenlenen operasyonda 'Çukur Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 43 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. " dedi.
25.12.2023 Gündem
Başsavcılıktan Ekşi Sözlük'teki şehit paylaşımlarına soruşturma
Başsavcılıktan Ekşi Sözlük'teki şehit paylaşımlarına soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Ekşi Sözlük' isimli sosyal paylaşım sitesinde şehitlere yönelik suç veya suç unsuru içeren paylaşım yapanlar hakkında resen soruşturma başlattı.
24.12.2023 Gündem
Alçak saldırı sonrası başsağlığı mesajları: Terörle mücadele kararlılıkla sürecek
Alçak saldırı sonrası başsağlığı mesajları: Terörle mücadele kararlılıkla sürecek MSB, Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu 6 askerin şehit olduğunu açıkladı. Alçak saldırı sonrası siyasilerden başsağlığı mesajları peş peşe geldi.
23.12.2023 Gündem
Twitter çöktü mü? Twitter’da (X) sorun mu var, neden açılmıyor? Twitter zaman akışı sorunu
Twitter çöktü mü? Twitter’da (X) sorun mu var, neden açılmıyor? Twitter zaman akışı sorunu Sosyal paylaşım platformu Twitter'da (X) yaşanan erişim sorunu kullanıcıların gündemine geldi. Twitter kullanıcıları 21 Aralık itibariyle Twitter gönderilerinin açılmadığını dile getirdi Peki, Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Soruları internette en çok araştırılan konular arasına girdi. Peki, Twitter çöktü mü? Twitter’da (X) sorun mu var, neden açılmıyor?
21.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye "Dünya Miras Komitesi" üyeliğine seçildi
Türkiye "Dünya Miras Komitesi" üyeliğine seçildi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye’nin "Dünya Miras Komitesi" üyeliğine seçildiğini açıkladı.
22.11.2023 Gündem
Erdoğan duyurdu! 30 Ekim'de okullar tatil
Erdoğan duyurdu! 30 Ekim'de okullar tatil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ekim'de okulların bir gün tatil edildiğini duyurdu.
29.10.2023 Gündem
6 ilde 'sahte ses' operasyonu: 62 gözaltı
6 ilde 'sahte ses' operasyonu: 62 gözaltı İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen 'sahte ses' operasyosu kapsamında nitelikli dolandırıcılık suçunu işledikleri tespit edilen 62 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin 42'si tutuklandı, 12'si hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
26.10.2023 Gündem
THY Pegasus İsrail uçuşları iptal mi? İsrail uçuşları ne zaman açılacak, İsrail uçak seferleri durduruldu mu?
THY Pegasus İsrail uçuşları iptal mi? İsrail uçuşları ne zaman açılacak, İsrail uçak seferleri durduruldu mu? Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus İsrail'de yaşanan operasyonlar nedeniyle İsrail seferlerine ara verdi. Yaşanan gelişme sonrası uçuşların ne zamana kadar iptal olduğu sorgulanmaya başlanırken, İsrail uçuşları iptal mi, İsrail uçuşları ne zaman başlayacak? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte THY ve Pegasus İsrail uçak seferleri açıklaması...
11.10.2023 Gündem
THY İsrail seferlerine ara verdi
THY İsrail seferlerine ara verdi Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İsrail'de yaşanan mevcut durum sebebiyle seferlere ikinci bir bildirime kadar ara verildiğini açıkladı.
10.10.2023 Gündem
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında Sosyal medya, borsa ve yatırım hizmetlerinde faaliyet gösteren forum sitelerindeki ücretsiz eğitim adı altındaki reklamlara cep telefon numaralarını yazarak form dolduran vatandaşları mağdur eden 29 şahıs gözaltına alındı.
26.09.2023 Yaşam
Eğlenmek için DNA testi yapan adam şok geçirdi! Hayatını karartan gerçek
Eğlenmek için DNA testi yapan adam şok geçirdi! Hayatını karartan gerçek Arkadaşları ile beraber eğlenmek için DNA testi yapan adam sonuçları görmesi ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
11.08.2023 Yaşam
Bakan Koca: 1 milyon 123 bin 211 depremzedeye sağlık hizmeti verildi
Bakan Koca: 1 milyon 123 bin 211 depremzedeye sağlık hizmeti verildi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin üzerinden 6 ay geçtiğini belirterek "1 milyon 123 bin 211 depremzedeye sağlık hizmeti verilmiş durumda." dedi.
6.08.2023 Gündem
'Doğal gaza yüzde 224 oranında zam' iddialarına yalanlama
'Doğal gaza yüzde 224 oranında zam' iddialarına yalanlama Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), bazı internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan, 'Doğal gaza yüzde 224 oranında zam' yapıldığına dair haberleri yalanlayarak, "Doğal gaz tarifelerine yönelik böyle bir artış kesinlikle söz konusu değildir" açıklamasında bulundu.
16.07.2023 Ekonomi
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor Hatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlerin yaklaştığı evler tahliye edildi. Söndürme çalışmaları için çevre illerden de destek istendi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
16.07.2023 Gündem
Milli gözlem uydusu İMECE’den ilk görüntü
Milli gözlem uydusu İMECE’den ilk görüntü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İMECE’nin Togg Teknoloji Kampüsü’nden aldığı bir görüntüleri paylaştı.
27.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Yerlikaya Tendürek'ten paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçiğe Kurban Bayramı telefonu
Bakan Yerlikaya Tendürek'ten paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçiğe Kurban Bayramı telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu akşam, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Tendürek Jandarma Üs Bölgesi'ndeki ziyaretimizde telefonla kahramanlarımızın Kurban Bayramını tebrik etti." dedi.
26.06.2023 Gündem
Barış Pınarı bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
Barış Pınarı bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde tünel kazarak saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
17.05.2023 Gündem
Uhulet ve suhulet ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uhulet, Suhulet ifadesi ne anlama geliyor?
Uhulet ve suhulet ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uhulet, Suhulet ifadesi ne anlama geliyor? Uhulet ve suhulet ne demek sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçlarında oy sayımı devam ederken yaptığı sosyal paylaşım merak konusu oldu. Paylaşımda uhulet ve suhulet kelimeleri yer aldı. Peki Uhulet ve Suhulet kelimeleri ne anlama geliyor?
14.05.2023 Gündem
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.