Sosyal Medya Paylaşımları

Sosyal Medya Paylaşımları

Son dakika sosyal medya paylaşımları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyal medya paylaşımları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyal medya paylaşımları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Medya Paylaşımları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal medya paylaşımları gelişmeleri de dahil olmak üzere 747 sosyal medya paylaşımları haberi bulunmuştur. Tüm sosyal medya paylaşımları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gözaltına alınıp serbest bırakılan avukat Feyza Altun için istenen ceza belli oldu
Gözaltına alınıp serbest bırakılan avukat Feyza Altun için istenen ceza belli oldu Sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatılan Feyza Altun’un hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.02.2024 Gündem
Fatih Altaylı adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi
Fatih Altaylı adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Fatih Altaylı savcılıktaki ifadesinin ardından yurt dışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
5.01.2024 Gündem
Cezaevinden çıktı babası ile üvey annesine pusu kurup kurşun yağdırdı!
Cezaevinden çıktı babası ile üvey annesine pusu kurup kurşun yağdırdı! Cezaevinden çıkıp babası ve üvey annesine pusu kurup kurşun yağmuruna tuttu. Adana’da 6 ay önce cinayetten girdiği cezaevinden denetimli serbestlikle tahliye edilen İsmail Babat (38), sık sık tartıştığı babası Rifat (62) ile üvey annesi Hürü Babat’ın (52) bulunduğu otomobile tabanca ve av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırıda Hürü Babat hayatını kaybetti, Rifat Babat ise yaralandı.
22.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Polatlardan sonra fenomenler fakirleşti! İşte villalardan yer sofralarına değişen sosyal medya paylaşımları…
Polatlardan sonra fenomenler fakirleşti! İşte villalardan yer sofralarına değişen sosyal medya paylaşımları… Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasıyla fenomenleri de korku saldı. Lüks yaşantılarıyla göz çarpan fenomenler paylaşımlarını değiştirdi. Soruşturma korkusu yaşayan fenomenlerin bazısı köyde soba yaktı, bazısı köy sofrasında yerde yemek yedi. İşte fenomenlerin Polat ailesi tutuklandıktan sonra değişen sosyal medya paylaşımları…
22.11.2023 Gündem
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi 'Bihter' filminin yıldızı Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa imaj tazeledi.
10.11.2023 Magazin
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ABD’li şarkıcı Halsey, daha gencecik yaşta, söylediği şarkıları sosyal medya platformlarına yükleyerek ve bu şarkıları milyonlarca kişiye ulaştırarak adını duyurmaya başlamıştı. 40 yaşındaki senarist Alev Aydın ile bir çocuğu olan Halsey yeni bir aşka yelken açtı.
27.10.2023 Magazin
Ceren Damar cinayetinde yeni gelişme! Katilin ailesine ceza yağdı
Ceren Damar cinayetinde yeni gelişme! Katilin ailesine ceza yağdı Akademisyen Ceren Damar’ı öldüren Hasan İsmail Hikmet’in anne ve babasının, Damar ailesine yönelik yaptıkları sosyal medya paylaşımları nedeniyle yargılandıkları davada karar çıktı. Mahkeme, baba Ömer Hikmet’e 8 yıl, anne Hatice Hikmet’e ise 7 yıl hapis cezası verdi. İyi hal indirimi ise yapılmadı.
21.10.2023 Yaşam
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Simge Ünal, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Genç manken, iddialı alışveriş tarzıyla dikkat çekti.
19.10.2023 Magazin
Sosyal medya paylaşımları soruşturmasında 23 gözaltı kararı
Sosyal medya paylaşımları soruşturmasında 23 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, İçişleri Bakanlığı'na yönelik terör saldırısına ilişkin sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili soruşturmada terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
6.10.2023 Gündem
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Danilo şef Barış'a sarıldı, Alican kıta değiştirdi! 8 Eylül MasterChef All Star'da ödül oyununu kim kazandı?
Danilo şef Barış'a sarıldı, Alican kıta değiştirdi! 8 Eylül MasterChef All Star'da ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star'da ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. 8 Eylül MasterChef ödül oyununu kim kazandı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Uzun süredir kendisini desteklediği yönünde sosyal medya paylaşımları olan Danilo Şef ile MasterChef Alican arasında yaşananlar yeni bölüme damga vurdu. İşte MasterChef All Star yeni bölümde yaşananlar...
10.09.2023 Televizyon
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri Tatile çıkma planı yapanlara uzmanlarsan kritik uyarı geldi. Özellikle uygun fiyatlı tatil paketi satın almak isteyenler internet üzerinden karşılarına çıkan ilk siteleri değerlendiriyor. Ancak bu siteler çoğunlukla 'çakma' oluyor. Peki tatil satın alırken dolandırıcıların hedefi olmamak için neler yapılabilir.
21.08.2023 Gündem
Sağlık çalışanlarına fotoğraf yasağı, sosyal medyada paylaşamayacaklar
Sağlık çalışanlarına fotoğraf yasağı, sosyal medyada paylaşamayacaklar Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı ve 29 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Sağlık Hizmetlerinde Tanıtım ve Bilgilendirme Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik" ile hekim ve sağlık alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara örtülü veya açık reklam yapılması veya yaptırılması konusunda ciddi yaptırımlar geliyor. Yönetmelikle, sağlık meslek mensuplarının ya da sağlık kurumlarının web siteleri, sosyal medya paylaşımları ya da radyo-TV kanallarında yer alacakları programlarda, kamuyu bilgilendirme amacı dışına çıkan "özendirmeye yönelik" faaliyetlerine, idari para cezası veya kapatma cezası gibi yaptırımlar uygulanacak. Hukuk ve Tıp Etiği Uzmanı Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Gürkan Sert, yeni yönetmeliğin son yıllarda oldukça artan sosyal medya mecralarındaki etik ihlalleriyle dolu paylaşımları daha çok etkileyeceğini söyledi.
2.08.2023 Gündem
Barbie bebeklerde ölümcül tehlike! Uzman isimden kritik uyarı...
Barbie bebeklerde ölümcül tehlike! Uzman isimden kritik uyarı... Barbie bebeklerinin tetiklediği hastalıkları uzman isim tek tek açıkladı. Oyuncak bebeklerin gerçeklikle bağdaşmayan vücut ölçüleri genç kızlarda beden algı bozukluğuna yol açabiliyor. Son günlerde sosyal medyada yeniden trend haline gelen Barbie bebeklerin psikiyatrik hastalıklara davetiye çıkardığını söyleyen Doç. Dr. Taha Can Tuman, “Barbie bebeklere benzemeye çalışan modeller, photoshop’lu reklamlar ve sosyal medya paylaşımları özellikle genç kızlarda beden algısında bozulmayı tetikliyor. Pek çok psikiyatrik hastalığı tetikleyen sendrom aynı zamanda sonuçları ölümcül olan anoreksiyanın gelişmesine de yol açıyor” dedi.
2.08.2023 Sağlık
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu!
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu! Fatoş Yelliler'den olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Farklı tarzıyla dikkat çeken Berdan Mardini, sosyal medyada paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Gelen yorumlar herkesi güldürdü.
1.08.2023 Magazin
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum!
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum! Tarık Özerbay kimdir, kaç yaşında, nereli? Esenyurt'ta iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı Türkiye’de infial yarattı. İş yerine gelen 4 kişi, içeride bulunan 3 kişiye saldırıp, kurşun yağdırdı. İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi cinayetinin faili Tarık Özerbay, İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi katliamının faili Tarık Özerbay’ın yakalanmasından sonra sorgulanmaya başlandı. Peki, Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? İşte Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum…
31.07.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil cinsellik yorumu ile tepki çekti!
Mehmet Ali Erbil cinsellik yorumu ile tepki çekti! Bir süredir hastalığıyla gündeme gelen ve kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, sağlığına kavuşmuştu. Ancak ekranlardan uzak kalan Erbil, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Mehmet Ali Erbil, son olarak yaptığı cinsellik açıklamasıyla tepki çekti.
12.07.2023 Magazin
Hande Doğandemir'den bikinili poz!
Hande Doğandemir'den bikinili poz! Hande Doğandemir tatil pozlarıyla gündem oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncudan peş peşe bikinili poz geldi.
11.07.2023 Magazin
Hande Erçel: 18 yaşıma geri döndüm
Hande Erçel: 18 yaşıma geri döndüm Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya paylaşımları ve Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu aftan yararlanıp döndüğü okuluyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
13.06.2023 Magazin
Tatil planı yapanlara dikkat çeken uyarı:Çakma reklam sitelerine aldanmayın!
Tatil planı yapanlara dikkat çeken uyarı:Çakma reklam sitelerine aldanmayın! Yaz tatili için planlar yapılmaya başladı. Erken rezervasyon yaparak kampanyalardan yararlanmak isteyenlerin tercihi internet üzerinden tatil paketi satın almak oluyor. Uzmanlar ise vatandaşları sahte siteler konusunda uyarıyor.
12.06.2023 Ekonomi
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Zeynep Beşerler hakkında soruşturma başlatıldı!
Zeynep Beşerler hakkında soruşturma başlatıldı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrası atılan tweetleri mercek altına aldı. Başsavcılık, seçim sonuçları ve deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik paylaşımda bulunan hesaplar hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma başlatılan hesaplar arasında Zeynep Beşerler de bulunuyor.
15.05.2023 Magazin
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem Yaz tatili için plan yapanlara uyarılar art arda gelmeye başladı. Dolandırıcılar her sektörde olduğu gibi tatil sektöründe de adeta pusu kurdu. Ucuz tatil ile kandırılan vatandaşlar, sahte sitelerle tuzağa çekiliyor. Konuyla ilgili ise uzmanlar önemli uyarılarda bulundu.
15.05.2023 Gündem
Didem Soydan: Hakaret ve küfür yoksa sorun yok
Didem Soydan: Hakaret ve küfür yoksa sorun yok Ünlü manken Didem Soydan, önceki gün köpeği Köpük ile birlikte Nişantaşı'nda yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarına poz veren 39 yaşındaki manken, soruları yanıtladı.
11.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medya Paylaşımları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal medya paylaşımları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.