Sosyal Medya Paylaşımı

Sosyal Medya Paylaşımı

Son dakika sosyal medya paylaşımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyal medya paylaşımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyal medya paylaşımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Medya Paylaşımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal medya paylaşımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.457 sosyal medya paylaşımı haberi bulunmuştur. Tüm sosyal medya paylaşımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Orta Vadeli Programımızı uygulamaya devam edeceğiz
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Orta Vadeli Programımızı uygulamaya devam edeceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medyadan 31 Mart seçimleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Şimşek, ekonomi politikası ile ilgili de önemli mesajlar verdi.
1.04.2024 Ekonomi
Turgut Altınok: Sandık başına oy sayımını takip etmeye davet ediyorum
Turgut Altınok: Sandık başına oy sayımını takip etmeye davet ediyorum Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok, "tüm vatandaşlarımızı sandık başına oy sayımını takip etmeye davet ediyorum." dedi.
31.03.2024 Gündem
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.
3.03.2024 Futbol
Sitede kuryelere tepki çeken asansör uygulaması! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar: Sekizinci sınıf insan muamelesi
Sitede kuryelere tepki çeken asansör uygulaması! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar: Sekizinci sınıf insan muamelesi İstanbul Kadıköy'de bulunan bir sitede, kuryelerin girişte güvenlik tarafından uyarılarak bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendirildiği öne sürüldü. Siteye sipariş götüren bir kurye, ayrımcılık yaşandığını ifade ederek "Kuryeler için asansör yapmışlar, bir de içine hava filtresi takmışlar. Herhalde kuryelerin mikrobu bina sakinlerine geçmesin diye. Bu asansör bir de yavaş gidiyor, insanların bindiği diğer asansör daha hızlı gidiyor. Bildiğin böyle sekizinci sınıf insan muamelesi" cümleleriyle video çekip sosyal medyada paylaşım yaparak tepki gösterdi. Siteye sipariş götüren kurye Mahmut Baştaş, "Kurye ile site sakinin bindiği asansör ayrı. Büyük tarzda kullanışlı bir asansör. Normal insanların kullandığı farklı, kuryelerin ya da çalışmak için gelenlerin asansörü farklı" dedi. Durumun hukuki boyutunu değerlendiren Avukat Iyaz Çimen, "Anayasamız eşitliği temel alarak, kişilerin dini, cinsi, ırkıyla ilgili ayrım yapılamayacağını bize söylüyor. Bu noktada toplum içerisinde de sizler insanları herhangi şekilde işi, mesleğiyle insanı ayrımcılığa maruz bırakırsanız ki buradaki asansör kullanımı da aynı şekilde bir ayrımcılık olarak karşımıza çıkmakta. Bununla ilgili, Türkiye İnsan Hakları Kurumu'nun yaptırımları söz konusu olabilir" dedi. Site yönetimi ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.
14.02.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar: Akıncı’lar kardeş topraklardaki yeni yuvalarında
Selçuk Bayraktar: Akıncı’lar kardeş topraklardaki yeni yuvalarında Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal üzerinden yaptığı açıklamada Akıncı hangarının açılışını ve teslimat törenini gerçekleştirdiklerini bildirdi.
9.02.2024 Gündem
Paylaşım yaptığı yaylada kullandığı ATV ile uçurama yuvarlanıp öldü
Paylaşım yaptığı yaylada kullandığı ATV ile uçurama yuvarlanıp öldü Denizli'de Bağbaşı Yaylası'ndan sosyal medya paylaşımı yaptıktan 2 saat sonra kullandığı ATV ile uçuruma yuvarlanan Okan Meydan (30), hayatını kaybetti.
5.02.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, göreve gelmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı.
4.02.2024 Ekonomi
Başakşehir, Karzev ile ilgili kararını açıkladı!
Başakşehir, Karzev ile ilgili kararını açıkladı! Başakşehir, sosyal medya paylaşımı tepki çeken Eden Karzev ile ilgili kararını açıkladı.
18.01.2024 Başakşehir
Hülya Uğur: Sağlık sorunlarım var ama iyi olacağım
Hülya Uğur: Sağlık sorunlarım var ama iyi olacağım "Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun" cümlesiyle tanınan 90'lı yılların ünlü hava durumu sunucusu Hülya Uğur, sosyal medya paylaşımlarına ara verince takipçileri meraklandı. Televizyon ekranlarından uzaklaşan Uğur'dan açıklama geldi.
28.12.2023 Magazin
Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde istenen cezalar belli oldu
Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde istenen cezalar belli oldu Tekel bayisinde işlenen cinayetler için istenen cezalar belli oldu. Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi baskınıyla ilgili iddianame düzenlendi. İddianamede şüpheliler Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer hakkında Yunus Emre Erzen'in ölümüne ilişkin ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis, Batuhan Bayındır'ın ölümüne yönelik ise müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istenirken, diğer suçlardan da değişen oranlarda hapis cezaları talep edildi.
25.12.2023 Gündem
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şahısların husumetli oldukları kişiyi sosyal medyada gördükten sonra İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edildi.
29.08.2023 Yaşam
Seren Serengil'den Bircan Bali'ye jet yanıt!
Seren Serengil'den Bircan Bali'ye jet yanıt! Ünlü sunucu Bircan Bali, artık magazin programlarında yer almayacağını duyurarak "Misyonumu tamamladığımı düşünüyorum" açıklamasında bulundu. Bali'nin haberini alan Seren Serengil, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.
17.08.2023 Magazin
Halil Konakçı hakkında soruşturma! Diyanet açıkladı
Halil Konakçı hakkında soruşturma! Diyanet açıkladı Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul'un Pendik ilçesindeki Uluçınar Camisi İmamı Halil Konakçı hakkında, sosyal medya paylaşımı nedeniyle soruşturma başlattı.
14.08.2023 Gündem
Zaha'nın paylaşımı Fenerbahçelileri çileden çıkardı
Zaha'nın paylaşımı Fenerbahçelileri çileden çıkardı Fenerbahçe, Lazio, Crystal Palace ve bazı Suudi Arabistan takımlarından teklif alan Zaha'nın henüz karar vermemesi Sarı Lacivertli cephede öfkeye yol açtı.
20.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha şoku! Facebook’ta paylaştı: Seneye görüşürüz
Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha şoku! Facebook’ta paylaştı: Seneye görüşürüz Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin transfer gündeminde ilk sırada yer alan Wilfried Zaha'nın sosyal medya paylaşımı taraftarlarda soru işareti oluşturdu. İşte haberin detayları...
11.07.2023 Fenerbahçe
Annesi ayrılık paylaşımında bulunmuştu! Arda Güler için Dortmund, Ajax, Benfica, Napoli sıraya girdi
Annesi ayrılık paylaşımında bulunmuştu! Arda Güler için Dortmund, Ajax, Benfica, Napoli sıraya girdi Sözleşmesinde 17,5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan ve Avrupa devlerini peşinden koşturan Arda Güler'in annesi Serap Güler'in sosyal medya paylaşımı olay yaratmıştı. Napoli, Newcastle, Dortmund, PSG, Benfica, Ajax gibi kulüplerin transfer listesinde yer alan süper yeteneğin atacağı adım merak konusu olurken, Ali Koç ise Arda'nın kontratına 35 milyon euro + bir sonraki satıştan pay koyma hamlesinde bulunduğu bildirildi
15.06.2023 Fenerbahçe
Arda Güler'in annesinin paylaşımı Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı
Arda Güler'in annesinin paylaşımı Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı Fenerbahçe'nin süper yıldızı Arda Güler'in annesi olan Serap Güler'in sosyal medya paylaşımı Sarı Lacivertli camiada bir hayli ilgi uyandırdı.
15.06.2023 Fenerbahçe
Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı Galatasaraylılar kahroldu: Sizi asla unutmayacağız
Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı Galatasaraylılar kahroldu: Sizi asla unutmayacağız Sezon başında PSG'den kiralık olarak kadroya katılan ve oynadığı futbolla sadece Galatasaraylı taraftarların değil tüm futbolseverlerin takdirini toplayan İcardi'nin geleceği merak konusu olurken, Arjantinli süper starın eşi Wanda Nara'nın sosyal medya paylaşımı camiada bomba etkisi yarattı. İşte 30 yaşındaki yıldız golcüde son dakika gelişmesi...
1.06.2023 Galatasaray
Bakan Varank: 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz
Bakan Varank: 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bu seçimden sonra artık Kemal Kılıçdaroğlu 12. kez yenilince de o partinin başında durmaz diye düşünüyorum. Ama ben bunu söyleyince vatandaşlarımız diyor ki Sayın Bakanım boşuna bekliyorsunuz. O partinin başından gitmez. 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz" dedi.
22.05.2023 Gündem
Uhulet ve suhulet ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uhulet, Suhulet ifadesi ne anlama geliyor?
Uhulet ve suhulet ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uhulet, Suhulet ifadesi ne anlama geliyor? Uhulet ve suhulet ne demek sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçlarında oy sayımı devam ederken yaptığı sosyal paylaşım merak konusu oldu. Paylaşımda uhulet ve suhulet kelimeleri yer aldı. Peki Uhulet ve Suhulet kelimeleri ne anlama geliyor?
14.05.2023 Gündem
Togg’da teslimat dönemi başladı!
Togg’da teslimat dönemi başladı! Kamu görevlilerine yapılan teslimatların ardından kullanıcı teslimatları merakla beklenen Togg, dün itibarıyla düzenlenen çekiliş sonucu yüzde 100 elektrikli T10X almaya hak kazanan ve ödeme işlemlerini tamamlayan bireysel kullanıcılara araçlarını teslim etmeye başladı.
1.05.2023 Ekonomi
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Demet Özdemir maden işçilerine teşekkür etti!
Demet Özdemir maden işçilerine teşekkür etti! Oyuncu Demet Özdemir, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından enkaz çalışmalarında yer alan maden işçilerine sosyal medya hesabından özel teşekkür paylaşımı yaptı.
17.02.2023 Magazin
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı Annesiyle birlikte yaşayan 13 yaşındaki kız çocuğunun cesedi evinden kilometrelerce uzakta gömülmüş halde bulundu. Üstünde kıyafeti yoktu ve 14 kez bıçaklanmıştı. Buna onu yapan iki isim ise hiç akla gelmeyecek, hatta en son düşünülecek kişilerdi. Her şey ortaya çıktığında 'Neden?' sorusu milyonların aklını kurcalamıştı. İşte 2016 yılında yaşanan o kan donduran olayın hikayesi...
31.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medya Paylaşımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal medya paylaşımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.