Son Yaz

Son Yaz

Son dakika son yaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son yaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son yaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Yaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son yaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.004 son yaz haberi bulunmuştur. Tüm son yaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hafsanur Sancakturan duyurdu! 4. kez yakalandı
Hafsanur Sancakturan duyurdu! 4. kez yakalandı Ünlü oyuncu Hafsanur Sancakturan'dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Sancakturan koronavirüse yakalandığını açıkladı. İşte Hafsanur Sancakturan'ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler...
29.12.2023 Magazin
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekile girdi!
Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekile girdi! 'Son Yaz', 'Dünyayla Benim Aramda', 'Aşk Ağlatır', 'Darmaduman' gibi birçok başarılı projede yer alan ve başarılı performansıyla adını geniş kitlelere duyuran Hafsanur Sancaktutan dün akşam ödül törenine katıldı. Tarzıyla çok beğenilen Sancaktutan, kameralar karşısına geçip poz vermek için adeta şekilden şekile girdi.
14.06.2023 Magazin
Rekor kıran gram altın fiyatı için yaz tahmini! İki zirve verildi
Rekor kıran gram altın fiyatı için yaz tahmini! İki zirve verildi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi.25 Mart 2023 Cumartesi sabahında altın fiyatları grafiğinde kırmızı renk hakim. Hafta boyunca inişli çıkışlı bir seyir izleyen altın piyasası hafta sonuna gelindiğinde yönünü aşağı çevirdi. Gram altın güne yüzde 0,66 oranında değer kaybıyla başlarken, çeyrek altında bu oran yüzde 0,20 oldu. Altın ve para piyaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için yaz aylarında beklediği rekor seviyeyi açıkladı. Memiş, gümüş için rekor beklentisini de yineledi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
25.03.2023 Ekonomi
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak Vahit karakteri merak ediliyor. Yalı Çapkını Vahit'i oynayan usta tiyatrocu Mehmet Esen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Kilit bir rolde ekrana çıkacak olan Yalı Çapkını Vahit kimdir? Mehmet Esen hangi dizilerde oynadı?
3.02.2023 Televizyon
Al Sancak dizisinde Nadia'yı oynayan Gülsüm Ali İlhan kimdir, kaç yaşında?
Al Sancak dizisinde Nadia'yı oynayan Gülsüm Ali İlhan kimdir, kaç yaşında? TRT 1'in yeni dizisi Al Sancak ilk bölümüyle ekrana geliyor. Nadia İvanova karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Gülsüm Ali İlhan'ın da performansı merakla bekleniyor. Son olarak Gönül Dağı'nda rol alan başarılı oyuncu Gülsim Ali İlhan kimdir, kaç yaşında? Gülsüm Ali İlhan hangi dizilerde rol aldı?
19.01.2023 Televizyon
Elektrikli scooter ölüm saçıyor
Elektrikli scooter ölüm saçıyor Son yıllarda scooter kazalarıyla hastane acilleri vakalarla doldu taştı. Ameliyat geçirerek sakat kalan hastaların sayısında önemli bir artış olduğuna dikkat çeken Uzman Dr. Mehmet Özel, scooter kazalarının her geçen gün arttığını belirterek, "Her yaş grubundan gelen mağdurlar kalıcı hasar ve ölümle karşılaşabiliyor" dedi.
10.09.2022 Sağlık
Onur Tuna'dan sevgilisi Yasemin Yazıcı'ya aşk dolu kutlama!
Onur Tuna'dan sevgilisi Yasemin Yazıcı'ya aşk dolu kutlama! Başrolünde oynadığı 'Mahkum' dizisinin ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan Onur Tuna'nın birkaç ay önce kendisi gibi oyuncu Yasemin Yazıcı ile aşk yaşadığı oraya çıkmıştı. Aşklarını sosyal medya hesaplarından yayınladıkları karelerle duyuran ünlü çiftten Yazıcı, bugün 25 yaşına bastı. Onur Tuna da sevgilisinin doğum gününü Instagram'dan paylaştığı kare ile kutladı. Güzel oyuncu, Tuna'nın paylaşımına kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...
8.09.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan'dan makyaj sonrası kareler! "Nefesim kesildi"
Hafsanur Sancaktutan'dan makyaj sonrası kareler! "Nefesim kesildi" Rol aldığı Son Yaz dizisindeki Yağmur karakteriyle tanınan Hafsanur Sancaktutan, son yıllarda adından söz ettiriyor. Hafzanur Sancaktutan, özel hayatıyla da gündeme geliyor. Meslektaşı Deniz Can Aktaş ile aşk yaşayan Sancaktutan karın kaslarını sergilediği pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı. Güzel oyuncu son olarak makyaj sonrası karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Sancaktutan'ın beğeni yağan pozlarına övgü dolu yorumlar geldi.
15.08.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan kural bozdu! Deniz Can Aktaş'ın yeni yaşını paylaşımla kutladı: 'Kalbim hep seninle'
Hafsanur Sancaktutan kural bozdu! Deniz Can Aktaş'ın yeni yaşını paylaşımla kutladı: 'Kalbim hep seninle' Son olarak 'Son Yaz' adlı dizide rol alan oyuncu Hafsanur Sancaktutan, uzun süredir kendisi gibi oyuncu Deniz Can Aktaş ile aşk yaşıyor. 'Aşk Ağlatır'adlı dizinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor. Hafsanur Sancaktutan bu kez kural bozdu. Güzel oyuncu, sevgilisinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla kutladı.
29.07.2022 Magazin
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Emre Karayel oğluyla poz verdi! 'Dinlemeyi bileceksin'
Emre Karayel oğluyla poz verdi! 'Dinlemeyi bileceksin' Son olarak 'Son Yaz' dizisinde rol alan Emre Karayel, geçtiğimiz ay kucağına aldığı oğlu Can'la verdiği pozu Instagram'dan yayınladı. 49 yaşındaki Karayel'in paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
1.03.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan süper mini elbisesiyle göz kamaştırdı!
Hafsanur Sancaktutan süper mini elbisesiyle göz kamaştırdı! Geçen sezon ekrana gelen Son Yaz dizisinin Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri çekiyor. Sosyal medya sayfasını aktif bir şekilde kullanan Hafsanur Sancaktutan, paylaştığı mini elbisesiyle göz kamaştırdı.
9.12.2021 Magazin
Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan cesur tarzıyla adından söz ettiriyor!
Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan cesur tarzıyla adından söz ettiriyor! Son olarak Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan, Instagram'daki cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.
28.11.2021 Magazin
Hafsanur Sancaktutan, mini şortuyla hayranlarını büyüledi
Hafsanur Sancaktutan, mini şortuyla hayranlarını büyüledi Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz, Ali Atay ve Birce Akalay ile kamera karşısına geçen güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Son yaz final mi olacak, dizi bitti mi?
Son yaz final mi olacak, dizi bitti mi? FOX TV’de yayınlanan, başrollerini Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancaktutan'ın oynadığı Son Yaz'ın final yapacağı iddia edildi. İddialar sonra Son Yaz dizisi bitti mi, final mi yapıyor sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.10.2021 Gündem
Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezon hangi tarihte?
Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezon hangi tarihte? Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için meraklı bekleyiş devam ediyor. İlk sezonunda oldukça iyi bir çıkış yakalayan Son Yaz dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı diziseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Son Yaz'ın 2. sezonunun ne zaman? Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezonu ile ilgili detaylar...
18.08.2021 Gündem
Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda etmişti! Ünlü oyuncunun yeni adresi...
Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda etmişti! Ünlü oyuncunun yeni adresi... Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda eden ünlü oyuncu Onur Bay'ın yeni adresi belli oldu.
4.08.2021 Magazin
Oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmalarına katıldı!
Oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmalarına katıldı! 'Son Yaz' dizisinde başrol oynayan Alperen Duymaz, Fethiye'de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Çalışmalar sırasında sosyal medyada canlı yayın açan oyuncu, yangın bölgesine yardım istedi.
2.08.2021 Magazin
Teşkilat dizisinde flaş gelişme! O isim ayrıldı
Teşkilat dizisinde flaş gelişme! O isim ayrıldı Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu ve Ezgi Şenler'in başrollerini paylaştığı Teşkilat" dizisinde flaş bir gelişme yaşandı.
15.07.2021 Televizyon
Hafsanur Sancaktutan: Dedem tarafından istismara uğradım
Hafsanur Sancaktutan: Dedem tarafından istismara uğradım Antalya’da kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10) cinsel istismara uğramasına ilişkin davada faillerin tutuksuz yargılandığının ortaya çıkması üzerine yükselen tepkilerin ardından birçok ünlü isim maruz kaldıkları istismar vakalarını sosyal medyadan duyurmaya başladı. Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan yaşadığı istismar olayını anlattı. "İtiraf ediyorum! Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum." dedi.
30.06.2021 Magazin
35 yaş üstü aşı randevusu açıldı mı? Aşı randevusu nasıl alınır? MHRS, e-Nabız, Alo 182 aşı randevusu alma ekranı!
35 yaş üstü aşı randevusu açıldı mı? Aşı randevusu nasıl alınır? MHRS, e-Nabız, Alo 182 aşı randevusu alma ekranı! Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde aşılama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Son bir hafta içinde aşıların pek çok meslek grubuna açıldığını belirterek "Yarın itibarıyla 35 yaş üzeri tüm vatandaşlarımız için de aşı randevularını açıyoruz" dedi. Bu açıklamanın ardından pek çok kişi de '35 yaş üstü aşı aşı randevusu açıldı mı?' sorusunu araştırmaya başladı. Peki, 35 yaş aşı ne zaman başlıyor? 35 yaş aşı randevuları açıldı mı? MHRS, e-Nabız Covid 19 aşı randevusu alma ekranı!
17.06.2021 Gündem
Yasakları kaldıracak flaş adım! Bugün başlıyor... Bakan Koca duyurdu
Yasakları kaldıracak flaş adım! Bugün başlıyor... Bakan Koca duyurdu Yasakların kaldırılma süreciyle ilgili dikkat çeken adım! 35 yaş üzeri vatandaşların aşı randevusu alma hakkı bugün başlıyor. Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile ilgili önemli bir değerlendirmede bulunarak, "Bu yaz sadece maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz olmayacak aynı zamanda salgın haberlerinden kurtulduğumuz son yaz da olacak." ifadelerini kullandı.
17.06.2021 Gündem
Aşılamada son dakika gelişmesi! Bakan Koca duyurdu: Yarın başlıyor
Aşılamada son dakika gelişmesi! Bakan Koca duyurdu: Yarın başlıyor Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sona erdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Kovid-19 ile mücadele kapsamında yarın itibarıyla 35 yaş üstündekiler için de aşı randevularının açılacağını bildirdi. Türkiye'de son 24 saatte 227 bin 163 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 221 kişinin testi pozitif çıktı, 71 kişi hayatını kaybetti.
16.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Yaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son yaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.