Gazete Vatan Logo
Magazin Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı

Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı

Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.

Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı

Küçük Sırlar, Yalan Dünya, Kuzey Güney, Medcezir, Avlu, Son Yaz, Zemheri ve Yasak Elma gibi birçok başarılı projede yer alan Şebnem Dönmez, annesi Saadet Dönmez'i kaybetti. Ünlü oyuncu iki aydır pıhtı atması nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören annesinin vefatıyla sarsıldı.

72 YAŞINDAYDI

Pazar sabahı yaşam savaşını kaybeden 72 yaşındaki Saadet Dönmez, son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü oyuncu dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.

ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR?

Şebnem Dönmez, 90’lı yıllarda başlayan sayısız televizyon programları, canlı yayınlar ve ödül törenlerinde icra ettiği sunuculuk kariyerine; ilerleyen yıllarda oyunculuğu ekleyerek, başarılı dizi ve film projelerindeki performansıyla büyük beğeni topladı.

2004 yılında özgün senaryosu ve iddialı kadrosu ile akıllara kazınan Neredesin Firuze’de, 2006 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü filminde başrol olarak yer aldı.

2010 yılında Küçük Sırlar ile tekrar seyirci ile bir araya gelmiştir. 2012 yılında Kuzey Güney’de Melda karakterine, 2013 yılında dünya çapında nam salan Medcezir’de Sude karakterine hayat vermiştir. 2018 yılında Avlu dizisindeki başarılı performansının ardından, 2020 yılında Zemheri’de Mehveş karakteri ile beğeni toplamıştır.

Haberin Devamı