Şebnem Dönmez

Şebnem Dönmez

Son dakika Şebnem Dönmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şebnem Dönmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şebnem Dönmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şebnem Dönmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şebnem dönmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 şebnem dönmez haberi bulunmuştur. Tüm şebnem dönmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek arasında aşk mı var?
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek arasında aşk mı var? Tuğrul Tülek, önceki gece Şebnem Dönmez ile Etiler'de görüntülendi. Gittikleri mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri görünce, "Biz kol kola çıktık, ne el elesi?" açıklamasını yaptı.
17.03.2024 Magazin
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin finaline son 9 bölüm kaldı. Bu akşam 169'uncu bölümüyle ekrana gelen dizi final yolunda ilerliyor. Nehir Erdoğan, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Eda Ece'nin başrolünde olduğu Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş br ayrılık yaşanıyor. Ünlü oyuncuya yazılan son ayrılığının önüne geçti.
29.03.2023 Televizyon
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın yaptığı, oyuncu Uğur Aslan'ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', sezon finaliyle 10 Haziran Cuma gecesi izleyicisiyle buluştu.
11.06.2022 Televizyon
Volkan Severcan kimdir? Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Volkan Severcan kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Volkan Severcan kimdir? Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Volkan Severcan kaç yaşında, nereli, eşi kim? İbo Show bu hafta da birbirinden değerli sanatçıları konuk ediyor. İbo Show’un bu haftaki konuklarından biri Volkan Severcan oldu. Volkan Severcan kimdir? Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Volkan Severcan kaç yaşında, nereli?
13.03.2021 Gündem
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim?
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim? Corona virüs nedeniyle pek çok kişi evde sosyal izolasyon sürecini yaşıyor. Çoğu televizyon kanalı da evde karantina sürecinde yayınlandığı dönemde en çok izlenen dizileri ekranlara getiriyor. Bu dizilerden biri de Seranay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolerini paylaştığı Medcezir dizisi. Diziyi yeniden izlemek isteyenler de Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? sorularını aratıyor. İşte Medcezir yayın tarihi...
17.04.2020 Gündem
Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak? Tekrar mı başlayacak?
Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak? Tekrar mı başlayacak? Medcezir tekrar başlayacak mı? sorusu yoğun bir şekilde sorulmaya başlandı. 2013 yılında yayın hayatına başlayan Medcezir dizi büyük ilgi görmüş ve geniş hayran kitlesine ulaşmıştı. Serenay Sarıkaya’nın Medcezir paylaşımı hayranları sevindirdi ve arama motorlarına yöneltti. Corona virüsü nedeniyle setlere ara verilince, kanallar eski dizileri yayına koymaya başladı. Tekrar bölümleriyle yeniden izleyicisi ile bulaşacak olan Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak?
16.04.2020 Gündem
Zemheri 7. bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 7. bölüm fragmanları…
Zemheri 7. bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 7. bölüm fragmanları… Show TV ekranlarında yayınlanan Zemheri dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Zemheri'nin yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında Firuze'nin kardeşinin ağladığı anlar, bu hafta heyecanlı gelişmelerin yaşanacağının ipuçlarını verdi. Peki Zemheri 7. bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 7. bölüm fragmanları…
26.02.2020 Gündem
Zemheri 6. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 6. bölüm fragmanları…
Zemheri 6. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 6. bölüm fragmanları… Zemheri dizisinin merakla beklenen 6. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Show TV’de ekranlara gelen ve kısa sürede izleyici tarafından sevilen Zemheri dizisi yeni bölümünde Firuze’nin Ertan ile olan ilişkisi büyük bir dönemecin eşiğinden dönüyor. Firuze, Ertan’ın kendisine beslediği duygularla karşı karşıya kalıyor. Peki Zemheri 6. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 6. bölüm fragmanları…
19.02.2020 Gündem
Zemheri 5. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 5. bölüm fragmanları…
Zemheri 5. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 5. bölüm fragmanları… Zemheri dizisinin yeni bölümü dizinin hayranları tarafından araştırılıyor. Zemheri'nin ekranlara gelen 5. bölüm fragmanında ise Firuze ve Ayaz arasında yaşanan sürpriz yakınlaşma, bu hafta heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağının ipuçlarını verdi. Peki Zemheri 5. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 5. bölüm fragmanları…
12.02.2020 Gündem
Zemheri 4. Bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 4. Bölüm fragmanları…
Zemheri 4. Bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 4. Bölüm fragmanları… Zemheri Dizisi 4. Yeni bölüm yayınlanacak mı? sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılıyor. Dizinin yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanında Firuze’nin Ayaz’a olan öfkesi bu hafta heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi. Peki Zemheri 4. Bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 4. Bölüm fragmanları…
5.02.2020 Gündem
Zemheri 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zemheri 3. son bölümde neler oldu?
Zemheri 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zemheri 3. son bölümde neler oldu? Show Tv’nin yeni dizilerinden Zemheri, dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz’ın paylaştığı Zemheri dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zemheri 3. son bölümde neler oldu? İşte detaylar…
30.01.2020 Gündem
Zemheri 3. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 3. bölüm fragmanları…
Zemheri 3. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 3. bölüm fragmanları… Show Tv’nin yeni dizisi Zemheri’nin 3. bölümü merakla bekleniyor. Dizinin hayranları Zemheri bugün yayınlanacak mı? sorusunu araştırmaya başladı. Peki Zemheri 3. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 3. bölüm fragmanları…
29.01.2020 Gündem
Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Meriç Aral kaç yaşında?
Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Meriç Aral kaç yaşında? Medcezir dizisiyle hepimizin tanıdığı ve daha sonra birçok projeyle karşımıza çıkan oyuncu Meriç Aral, internette pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Son olarak 'Söz' dizisinde 'Eylem' rolüyle seyirci karşısına çıkan Meriç Aral, bir süredir oyuncu Serkan Keskin'le aşk yaşıyor. Peki Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Meriç Aral kaç yaşında?
14.01.2020 Gündem
Sahra Şaş 'Kadın' dizisinden ayrıldı mı?
Sahra Şaş 'Kadın' dizisinden ayrıldı mı? FOX TV ekranlarında seyircisiyle buluşan 'Kadın'da 'Berşan' karakterine hayat veren Sahra Şaş, diziden ayrıldı.
4.01.2020 Magazin
18. yıla Berrak Tüzünataç’lı parti!
18. yıla Berrak Tüzünataç’lı parti! 18 yıllık İf İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin açılışı önceki akşam RX İstanbul’da düzenlenen parti ile kutlandı.
16.09.2019 Magazin
Lokması boğazında kaldı
Lokması boğazında kaldı Şebnem Dönmez, Nişantaşı’nda yemek yediği bir büfede zor anlar yaşadı.
21.08.2019 Magazin
50 kilo et yediler!
50 kilo et yediler! Çakallarla Dans filminin ekibi, galadan sonra gittikleri yemekte 50 kilo et yedi
8.11.2018 Magazin
Kayınço ile  Marjinal Müjgan
Kayınço ile Marjinal Müjgan Yönetmen Murat Şeker imzalı ‘Çakallarla Dans 5’, 8 Kasım Perşembe günü vizyona girecek.
12.10.2018 Magazin
‘Yeni bir ben’ başlıyor
‘Yeni bir ben’ başlıyor KANAL D’nin yeni değişim ve moda programı ‘Yeni Bir Ben’in yayın tarihi belli oldu.
4.09.2018 Magazin
Kelepçe sürprizi
Kelepçe sürprizi Şebnem Dönmez, Çakallarla Dans serinin 5’incisinde izleyicinin karşısına çıkacak.
31.07.2018 Magazin
Nick Cave izdihamı
Nick Cave izdihamı Rock dünyasının ‘Karanlık Prens’i, şarkı, kitap ve senaryo yazarı Nick Cave, 17 yıl sonra yeniden İstanbul’da hayranlarıyla bir araya geldi.
11.07.2018 Magazin
Parkta kahve molası
Parkta kahve molası Sunucu ve oyuncu Şebnem Dönmez, önceki gün Bebek Parkı’nda çimlere oturarak arkadaşıyla koyu bir sohbete daldı.
26.06.2018 Magazin
Sahnede tek başına
Sahnede tek başına Emre Karayel, ayrılık sonrası kadın ve erkek ilişkilerini irdelediği ‘Oksimoron’ oyunu ile önceki gün sahnedeydi. Karayel’in tek kişilik performansı ayakta alkışlandı
28.04.2018 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi!
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi! Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemde araştırılmaya devam ediyor. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında şehitler ile ilgili söylediği sözlerle tepki toplayan Nur Yerlitaş, basın açıklamasında bulundu. İşte ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın açıklaması...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şebnem Dönmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şebnem dönmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.