Gazete Vatan Logo

Zemheri 3. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 3. bölüm fragmanları…

Show Tv’nin yeni dizisi Zemheri’nin 3. bölümü merakla bekleniyor. Dizinin hayranları Zemheri bugün yayınlanacak mı? sorusunu araştırmaya başladı. Peki Zemheri 3. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 3. bölüm fragmanları…

Zemheri 3. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 3. bölüm fragmanları…

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Zemheri’nin üçüncü bölümü bu akşam yayınlanacak. İzleyiciler, Zemheri dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merakla bekliyor. İşte Zemheri 3. bölüm fragmanları…

ZEMHERİ’NİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Firuze babasının hapse girmesinde Ayaz’ın da parmağı olduğunu anladığı an büyük bir yıkım yaşar. İçindeki aşk ve öfke birbirleriyle savaşırken Ayaz tek aşkı Firuze’nin babasına sebep olduğu için büyük bir vicdan azabı içindedir. Firuze’nin babasını kurtarmak için Demirkan Holding’e dönmekten başka çaresi kalmamıştır. Bunun için Ertan’ı ikna etmenin bir yolunu bulmak zorundadır. Evlilik hazırlıklarına devam eden Berrak aileleri yakınlaştırmak için evde bir yemek organize eder. Bu organizasyondan haberi olmayan Ayaz için yemek her anlamda büyük bir sürpriz olacaktır. Faruk’un paraları kaptırdığını öğrenen Aliye büyük bir yıkım yaşar. Parasızlığın ve çaresizliğin üstüne bir de sokakta kalma tehlikesiyle yüz yüze gelen Aliye bütün acısını tek umudu saydığı oğlundan çıkarır.

Haberin Devamı

Faruk annesinin gözünde hayal kırıklığı olmaya dayanamaz ve ev sahibi Yasin’den beklenmedik bir teklif alır. Kaderin iki masum âşıkla işi henüz bitmemiştir. Ayaz’ın Firuze’nin yüzüne bakacak gücü, Firuze’nin de Ayaz’ın sesini duyamaya tahammülü yoktur. İkili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Yaşar Pınar’ın kurtuluşu Ayaz’ın iki dudağı arasındadır artık. Ya konuşup Firuze’nin babasını kurtaracak ya da susup annesinin özgürlüğü karşılığı verdiği sözü tutacaktır. Ayaz büyük bir kararın eşiğindedir.

Hilal Saral’ın yönetmenliğinde, Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan, Ay Yapım imzalı Zemheri’de Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Lila Gürmen, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi oyuncular yer alıyor.

ZEMHERİ 3. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ZEMHERİ 3. BÖLÜM 2.FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ZEMHERİ 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Ayaz da Firuze’yi karşısında görmeyi beklememektedir, aklında bir sürü soruyla onun karşısına çıkar. Bu hesaplaşma ikisi için de çok zorlu olacaktır. Ertan bir yandan kazanın suçunu üzerinden atmak için hamlelerini büyütürken, bir yandan da Firuze’yi sınar. Berrak Ayaz’la gelecek planlarını netleştirmek niyetindedir ancak ailesinin önüne çıkardığı sorunlarla uğraşmak zorunda kalır. Aliye Faruk’un izini sürüp onun nerede olduğunu anladığında, öğrendiği gerçek onun için büyük bir yıkım olur. Firuze babasını kurtaracak görüntülerin peşine düşer. Sonucunda ulaştığı gerçek kalbinin bir kez daha derinden yaralanmasına sebep olur. Üstelik Ayaz da Firuze’yle ilgili aklındaki sorularına cevap ararken yaşayacağı büyük acıdan habersizdir.

ZEMHERİ KONUSU NE?

İkiz kardeşinden ayrı bırakılıp evlatlık verilen karakter, üvey kardeşine aşık oluyor. İkizi olduğunu öğrendikten sonra peşine düşen karakter, kardeşini bulduğunda ise bir cinayete kurban veriyor. Polis kılığına giren bu karakter kardeşinin intikamını almak için mücadele veriyor. Merakla beklenen Zemheri dizisi Resurrection adlı Kore dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelecek. Ay yapım imzalı dizi de intikam ele alınacak. Şimdiden heyecan uyandıran 'Zemheri', izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikâyeye davet edecek!

Haberin Devamı

ZEMHERİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Alperen Duymaz

Ayça Ayşin Turan

Hazal Filiz Küçükköse

Caner Cindoruk

Zerrin Tekindor

Şebnem Dönmez

Nihal Koldaş

Eylül Kandemir

Hakan Taşkıran

Müfit Kayacan