Gazete Vatan Logo

Zemheri 7. bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 7. bölüm fragmanları…

Show TV ekranlarında yayınlanan Zemheri dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Zemheri'nin yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında Firuze'nin kardeşinin ağladığı anlar, bu hafta heyecanlı gelişmelerin yaşanacağının ipuçlarını verdi. Peki Zemheri 7. bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 7. bölüm fragmanları…

Zemheri 7. bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 7. bölüm fragmanları…

Show TV ekranlarında yayınlanan ve yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu Zemheri dizisinin merakla beklenen 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Ayaz, Ertan ve Berrak’la iplerini kopardığı Zemheri'nin yeni bölüm fragmanında Firuze'nin babasının özgürlüğüne kavuşması damga vurdu. Peki Zemheri 7. bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 7. bölüm fragmanları…

ZEMHERİ 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Firuze henüz babasının kurtulmasına sevinmeye fırsat bile bulamadan kendisini Elvan’ın özgürlüğü için yeni bir mücadelenin başlangıcında bulur. Üstelik önündeki engel yine Ertan’dır. Ayaz ise hiçbir şeyden habersiz Firuze için endişelenmektedir ancak eli kolu bağlıdır. Safiye yaptığı seçimin bedelini ödemeye başlamıştır.

Bu durum Ayaz ve Berrak’ı geri dönüşsüz bir yola sokmak üzeredir. Ancak Berrak asla vazgeçmeye niyetli değildir. Ayaz’ı kaybetmemek için yeni bir planın peşindedir. Ayaz, Firuze’yle önlerindeki bütün engellerin kalktığını düşünmekte ve gelecekle ilgili masum hayaller kurmaktadır. Ancak Ertan yüzünden yolları yine beklemedikleri bir yöne doğru ilerlemektedir, üstelik bu sefer öncekinden de acımasız bir biçimde.

Haberin Devamı

ZEMHERİ 7. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ZEMHERİ 7. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ZEMHERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayaz ise Firuze’nin Ertan’a karşı mücadelesinde elinden geleni yapmaya devam eder. Aliye, Firuze’nin Demirkan Holding’de işe başlamış olduğu gerçeğiyle yüzleşirken bir yandan da Sevda’nın evine gelişiyle mücadele etmek zorundadır. Berrak ise yaptığı planın İclal tarafından engellenmesinin öfkesini yaşar. Safiye, oğlunun özgürlüğü için geri dönüşsüz bir yola girmek üzeredir. Ayaz, Firuze için mücadelesinde çok önemli bir yol kat eder. Fakat ikisini de hesaplayamadıkları bazı sürprizler beklemektedir. Üstelik bu sürpriz Firuze’nin hiç ummadığı biriyle de ilgilidir. Firuze kendisini yapmak zorunda kalacağı bambaşka bir fedakarlığın ucunda bulur.

ZEMHERİ KONUSU NE?

İkiz kardeşinden ayrı bırakılıp evlatlık verilen karakter, üvey kardeşine aşık oluyor. İkizi olduğunu öğrendikten sonra peşine düşen karakter, kardeşini bulduğunda ise bir cinayete kurban veriyor. Polis kılığına giren bu karakter kardeşinin intikamını almak için mücadele veriyor. Merakla beklenen Zemheri dizisi Resurrection adlı Kore dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelecek. Ay yapım imzalı dizi de intikam ele alınacak. Şimdiden heyecan uyandıran 'Zemheri', izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikâyeye davet edecek!

Haberin Devamı

ZEMHERİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ayçe Ayşin Turan

Alperen Duymaz

Hazal Filiz Küçükköse

Caner Cindoruk

Zerrin Tekindor

Şebnem Dönmez

Nihal Koldaş

Eylül Kandemir

Hakan Taşkıran

Müfit Kayacan