Son Hali

Son Hali

Son dakika son hali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son hali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son hali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Hali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son hali gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.627 son hali haberi bulunmuştur. Tüm son hali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Açık favori belli oldu
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Açık favori belli oldu Trendyol Süper Lig'de 32. haftada Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü; lider Galatasaray ise Alanyaspor'u mağlup etti. Zirve yarışında heyecan tavan yaparken, şampiyonluk oranları güncellendi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Hazal Kaya imaj değiştirdi! Radikal kararı çok beğenildi
Hazal Kaya imaj değiştirdi! Radikal kararı çok beğenildi Kendisi gibi oyunca Ali Atay ile mutlu evliliklerini sürdüren güzel oyuncu Hazal Kaya imajında değişikliğe gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncunun son hali çok beğenildi.
1.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı
Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı Beykoz'daki evinde rahatsızlanan usta oyuncu Kadir İnanır ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beyin damarında pıhtı attığı öğrenilen İnanır'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
24.03.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
Mesut Özil'in eski halinden eser yok, son hali şaşkına çevirdi
Mesut Özil'in eski halinden eser yok, son hali şaşkına çevirdi Futbolculuk kariyerini noktalayan Mesut Özil, bireysel antrenmanlarına devam ediyor. Uzun süredir vücut çalışmalarına devam eden eski futbolcunun eski halinden eser kalmadı. İşte Mesut Özil'in son hali...
22.03.2024 Fenerbahçe
Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı
Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı Cenk Eren, yüz gerdirme operasyonu sonrası fotoğrafını paylaştı
17.03.2024 Magazin
90'lı yıllara damga vuran manken Merve İldeniz'in son hali görülmeye değer! Yıllar çabucak geçiyor
90'lı yıllara damga vuran manken Merve İldeniz'in son hali görülmeye değer! Yıllar çabucak geçiyor 1990'lı yılarda adından en çok söz ettiren mankenlerin başında Merve İldeniz geliyordu. Tüm Türkiye'nin peşinde dolaştığı manken ani bir kararla İstanbul'dan taşindı. Şimdilerde 56 yaşında olan Merve İldeniz'in son hali herkesi şaşırttı.
14.03.2024 Magazin
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesine çıkacak
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesine çıkacak Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision heyecanı yaşayacak. 2003 yılında Eurovision’da Türkiye’ye “Everyway That I Can” şarkısıyla birincilik kazandıran sanatçı, “Bu yıl Eurovision’un gerçekleşeceği İsveç’ten davet aldım. Yarışma gecesinin hazırlıklarına başladım” dedi.
12.03.2024 Magazin
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı?
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı? MEB yönetici atama yönetmeliği resmi gazetede yayımlandı.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüksek yargı kurumları arasındaki tartışmalarda taraf değil, hakem olma rolümüzü hala muhafaza ediyoruz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Nejat İşler'in son görüntüsü olay oldu! O eski halinden eser kalmadı
Nejat İşler'in son görüntüsü olay oldu! O eski halinden eser kalmadı Nejat İşler'in geçtiğimiz sene alkol zehirlenmesi yaşadığı ve Nişantaşı'nda bulunan bir hastaneye kaldırıldığı öne sürülmüştü. Sosyal medyada hızla yayılan iddia, oyuncunun sevenlerini üzüntüye boğmuştu.
20.02.2024 Magazin
Merih Demiral'i görenler inanamadı! Paylaştığı fotoğraf gündem oldu
Merih Demiral'i görenler inanamadı! Paylaştığı fotoğraf gündem oldu Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden milli futbolcu Merih Demiral'in son hali sosyal medyada çok konuşuldu.
15.02.2024 Süper Lig
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
Doğal Destan Ne Demek? Dünyada Doğal Destan Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Doğal Destan Ne Demek? Dünyada Doğal Destan Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir? Destanlar, doğal destan ve yapay destan olmak üzere iki farklı şekilde incelenebilmektedir. Doğal destanlar, yazarı belli olmayan yani anonim eserler olarak ifade edilebilmektedir. Aynı zamanda doğal destanların ilkel dönemlerde yazılmış olan destanlar olarak da ifade edilmesinin mümkün olduğu söylenebilmektedir. Doğal destanların çoğunun İslamiyet öncesi dönemde ortaya çıkan eserler olduğu bilinmektedir. 
27.01.2024 Gündem
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, cezaevinde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. 29 aydır Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan Aydın'ın 30 kilogram verdiği öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
Eyfel Kulesi yandı mı 2024, Eyfel Kulesi yangını gerçek mi? Fransa Eyfel Kulesi yangın 2024 sosyal medya gündemine oturdu, son hali merak ediliyor!
Eyfel Kulesi yandı mı 2024, Eyfel Kulesi yangını gerçek mi? Fransa Eyfel Kulesi yangın 2024 sosyal medya gündemine oturdu, son hali merak ediliyor! Fransa'da bulunan Eyfel Kulesi'nin yandığı görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Eyfel Kulesi yangını şeklinde paylaşılan görüntüler sonrası birçok kullanıcı arama motorlarına yönelerek Eyfel Kulesi yandı mı? Sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Eyfel Kulesi yangın 2024 haberleri...
23.01.2024 Gündem
Yoksul filminin Leyla'sı Şehnaz Dilan gençlik iksirini bulmuş gibi! Şehnaz Dilan'ın son hali şaşırttı!
Yoksul filminin Leyla'sı Şehnaz Dilan gençlik iksirini bulmuş gibi! Şehnaz Dilan'ın son hali şaşırttı! Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Yoksul'da Leyla olarak tanıdık onu. Ya da Umut Sokağı filminde Kadir İnanır'ın "Bizim sevgimizde tezahürat yoktur, bizim sevgimiz nah buradadır" dediği kadın olarak. Türk sinemasının güzel aktristi Şehnaz Dilan'dan bahsediyoruz. Unutulmaz filmlerde rol alan Şehnaz Dilan'ın son halini görenler inanamıyor.
17.01.2024 Televizyon
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu?
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu? Banu Küçükköylü kimdir? Banu Küçükköylü ile ilgili aramalar son günlerde arttı. Vatandaşlar eski model Banu Küçükköylü’nün kim olduğunu merak ediliyor. Peki, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim?
12.01.2024 Gündem
Batman'ın 'seksek' kaldırımı; çocuklar kadar yetişkinler de sekerek geçiyor
Batman'ın 'seksek' kaldırımı; çocuklar kadar yetişkinler de sekerek geçiyor Batman'da, esnaf Abdulkadir Tatlı, okul çıkışlarında iş yerinin önünden geçen çocukların oynamaları için, kaldırıma, belirli mesafelerle 'seksek' oyununun karelerini çizip, çeşitli renklerde boyadı. Bebek arabasıyla geçen annelerin ve alışverişten dönenlerin de ellerinde poşetlerle seksek oynadığı kaldırımla ilgili olumlu tepkiler aldığını söyleyen Tatlı, "Çocukların yanı sıra ebeveynlerinin ve yetişkinlerin de oynadığını görünce, çok şaşırdım. Çok basit dokunuşların bile insanları ne kadar mutlu ettiğini fark ettim" dedi.
11.01.2024 Gündem
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yılbaşında verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seki, "Birçok ünlü ismin biyografi filmi yapılıyor, size böyle bir teklif geldi mi?" sorusuna yanıt verdi.
1.01.2024 Magazin
2 ayda 25 kilo sözü vermişti! Şarkıcı Güllü mide ameliyatı sonrası eridi, tükendi!
2 ayda 25 kilo sözü vermişti! Şarkıcı Güllü mide ameliyatı sonrası eridi, tükendi! Şarkıcı Güllü adeta eridi, tükendi! "Oyuncak gibi", "Unutamazsın Beni" gibi dillere pelesenk olan şarkıları seslendiren Güllü, mide ameliyatı sonrası 70 kilo verdi. İmajını da yenileyen güzel şarkıcıyı zayıfladıktan sonra tanımak mümkün değil. 49 yaşındaki şarkıcı Güllü'nün son hali merak uyandırdı.
14.12.2023 Televizyon
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek AK Parti’nin önümüzdeki günlerde Meclis’e sunacağı 8. Yargı Paketi’ne göre kadın, eşinin soyadı yerine yalnızca kendi soyadını taşıyabilecek.
10.12.2023 Gündem
Songül Karlı'nın gözünün son hali görenleri şaşırttı!
Songül Karlı'nın gözünün son hali görenleri şaşırttı! Estetik haberleriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Songül Karlı'nın yüzündeki deformasyon sosyal medyada gündem oldu. 'Bir gözün başka bir gözün başka yere bakıyor' yorumları ise gecikmedi.
8.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Son Hali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son hali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.