Son Fotoğraf

Son Fotoğraf

Son dakika Son fotoğraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Son fotoğraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Son fotoğraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Fotoğraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son fotoğraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.747 son fotoğraf haberi bulunmuştur. Tüm son fotoğraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Icardi'den olay Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı
Icardi'den olay Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı Galatasaray'da Mauro Icardi, 23 Nisan ile ilgili paylaşımında Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçından bir görsel kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
İbrahim Çelikkol'dan Birce Akalay'lı paylaşım! Kafa karıştırdı...
İbrahim Çelikkol'dan Birce Akalay'lı paylaşım! Kafa karıştırdı... Son olarak 'Kuş Uçuşu' dizisinde başrolü paylaşan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol hakkında sık sık aşk dedikoduları ortaya atılıyor. İkili, söylentileri yalanlasa da yaptıkları paylaşımlarla dedikoduları yeniden alevlendiriyor. Çelikkol'un paylaştığı son fotoğraf yine akıllarda soru işareti bıraktı.
8.05.2023 Magazin
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım!
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım! Son olarak TRT1'de 'Kalk Gidelim' adlı dizide rol alan Ufuk Özkan, Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak görev yapan Nazan Güneş ile 2005'te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilik, geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitmişti. Boşanma sonrası 'Sadece evleri ayırdık" diyen Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraf ile kafaları karıştırdı. Yıllar öncesine ait bir kareyi paylaşan oyuncu, kendine nasihatte bulundu.
23.08.2022 Magazin
Beste Kökdemir'den nostaljik paylaşım!
Beste Kökdemir'den nostaljik paylaşım! Beste Kökdemir, yıllar öncesine ait fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı. Henüz 15 yaşında kariyer yolculuğu başlayan Sinop doğumlu güzel oyuncu, yaşadığı süreci takipçilerine anlattı.
22.06.2022 Magazin
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş...
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş... İtalya’nın Lucca kentinde bulunan Capannori Tassignano Havaalanı’ndan 9 Haziran’da yerel saatle 10.00 sıralarında kalkan, içinde 1 İtalyan pilot, Eczacıbaşı Holding yöneticileri Arif Cez, İlker Uçak, Serhat Kenar ve Altuğ Erbil ile 2’si Lübnanlı 6 yolcunun bulunduğu Agusta Koala AW119 tipi Helikopter, yaklaşık yarım saat sonra radarda kaybolmuştu. 3 gün süren arama çalışmalarının ardından acı haber gelmiş, helikopterin enkazını Cusna Dağı yakınlarındaki Lama Nehri yatağında bulan ekipler, 7 kişinin cansız bedenine ulaşmıştı.
15.06.2022 Dünya
İtalya'da düşen helikopterle ilgili dikkat çeken detaylar! 'Kara kutu yoktu'
İtalya'da düşen helikopterle ilgili dikkat çeken detaylar! 'Kara kutu yoktu' İçinde 4'ü Türk toplam 7 kişinin bulunduğu ve İtalya'nın Lucca kentinden kalktıktan sonra Cusna Dağı bölgesinde düşen helikopterle ilgili sır perdesini aralama çalışmaları sürüyor. İtalyan medyasının manşetten verdiği haberlerde dikkat çeken detaylar yer aldı. Soruşturma kapsamında pilotun hasta olup olmadığı, helikopterle ilgili teknik sorunlar olup olmadığı ve hava koşullarının düşüşe bir etkisi olup olmadığı gibi detaylar araştırılıyor. Öte yandan La Nazione gazetesinin "Helikopterde kara kutu yoktu" başlığıyla verdiği haberde, Alp Dağları Kurtarma Birimi Başkanı'nın bu tip helikopterlerde kara kutu olmadığına vurgu yaptığı ve bu nedenle kazanın neden veya nedenlerini belirlemenin kolay olmayacağı da belirtildi.
13.06.2022 Dünya
Özlem Sarıkaya Yurt'un vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu! Son fotoğrafı ortaya çıktı...
Özlem Sarıkaya Yurt'un vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu! Son fotoğrafı ortaya çıktı... Meme kanseriyle mücadelesine geçtiğimiz gün yenik düşen 39 yaşındaki Özlem Sarıkaya Yurt'un ölümü, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Gözyaşları arasında toprağa verilen Sarıkaya'nın son fotoğrafı ortaya çıktı.
20.05.2022 Magazin
Beta Berk Bayındır'ın son fotoğrafı! Sevgilisi Simla Ener paylaştı: 'Güzel uyu canım Berk'im'
Beta Berk Bayındır'ın son fotoğrafı! Sevgilisi Simla Ener paylaştı: 'Güzel uyu canım Berk'im' Beta lakabıyla tanınan Berk Bayındır, 8. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener'in de olay esnasında evde olduğu öğrenilirken Ener o anları, "3-4 gündür birlikte kalıyorduk. Balkona çıktı. Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm" şeklinde anlatmıştı. Simla Ener, sevgilisi Beta Berk Bayındır'ın ölmeden önceki son fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa, "Son akşam yemeği. Son fotoğraf. Güzel uyu canım Berk'im" notunu düştü.
30.04.2022 Magazin
ABD’li ünlü rapçi Notorious B.I.G. tarafından giyilen taç rekor fiyata satıldı
ABD’li ünlü rapçi Notorious B.I.G. tarafından giyilen taç rekor fiyata satıldı Notorious B.I.G. olarak bilinen ABD’li rapçi Christopher George Latore Wallace tarafından fotoğraf çekimi sırasında giyilen plastik taç, Sotheby’s açık artırmada 594 bin 750 dolara satıldı.
16.09.2020 Dünya
Esprili corona virüs paylaşımı
Esprili corona virüs paylaşımı Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlarla esprili yönünü gözler önüne seren Ata Demirer, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf üzerinden corona virüsü günlerine dair ümitsizliğini ortaya koydu.
21.05.2020 Magazin
Mine Tugay'ın TBT'si sosyal medyada binlerce beğeni aldı
Mine Tugay'ın TBT'si sosyal medyada binlerce beğeni aldı Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Zalim İstanbul' dizisinde Şeniz karakterine hayat veren Mine Tugay'ın, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı.
7.02.2020 Magazin
Son dakika! Halit Ayar cinayetinde yeni gelişme
Son dakika! Halit Ayar cinayetinde yeni gelişme İstiklal Caddesi'nde 7 Eylül'de İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi soruşturması tamamlandı. Savcılık, Halit Ayar'ı öldürülmesi suçundan tutuklanan şüpheliler Emra Yaşar ve Erhan Kurdal hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheliler hakkında ayrıca "Kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Nitelikli yağma teşebbüs" suçlarından toplam 48 yıl 6'şar ay hapis ve 73'er yıla kadar hapisleri istendi.
30.09.2019 Gündem
Son fotoğrafları ortaya çıktı
Son fotoğrafları ortaya çıktı Düzce’de meydana gelen selde Esmahanım köyünde evlerinden çıkamayarak sele kapılan Töngel ailesinden baba ile oğlunun ve annenin komşularıyla çekilen son fotoğrafları ortaya çıktı.
22.07.2019 Yaşam
Leyla'nın ailesine DNA testi yapılmış
Leyla'nın ailesine DNA testi yapılmış Ağrı'da, geçen yıl kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili hazırlanan iddianamede, ailesine yapılan yapılan DNA incelemesinin sonucu yer aldı. Gelen bir ihbar üzerine, anne Şükran, baba Nihat ve amca Musa Aydemir'den örnekler alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede Leyla Aydemir'in annesinin yüzde 99,99 ihtimalle Şükran, babasının ise yine yüzde 99,99 ihtimalle Nihat Aydemir olduğu belirlendi. Tutuksuz sanık Musa Aydemir'in, ihbarda iddia edilenin aksine, Leyla Aydemir'in biyolojik babası olmadığı tespit edildi.
10.07.2019 Yaşam
Hülya Avşar yıllara meydan okuyor
Hülya Avşar yıllara meydan okuyor 55 yaşındaki şarkıcı Hülya Avşar'ın son paylaşımı binlerce beğeni aldı.
21.05.2019 Magazin
Eski halinden eser yok! Hadise'nin son resmi...
Eski halinden eser yok! Hadise'nin son resmi... Ünlü şarkıcı Hadise'nin Instagram'da paylaştığı son fotoğraf, 'estetik' ve 'köfte dudak' tartışmalarını yeniden alevlendirdi.
2.01.2019 Magazin
İran'da düşen Türk iş jetinin son fotoğrafı
İran'da düşen Türk iş jetinin son fotoğrafı İran'da düşen Türk iş jetinin son görüntüsü de ortaya çıktı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Sharjah Havalimanı'nda park halindeki TC-TRB tescilli Bombardier Challenger 604 tipi iş jetinin son fotoğrafına da İran tarafından yayınlanan kaza ön raporunda yer verildi.
15.11.2018 Gündem
İrem Derici’den kavga çıkartacak sözler
İrem Derici’den kavga çıkartacak sözler Şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabında paylaştığı son fotoğraf ile sarışınları kızdıracak gibi görünüyor
12.10.2018 Magazin
Saçlarını uzatan Burak Özçivit, İsmail YK'ya benzetildi
Saçlarını uzatan Burak Özçivit, İsmail YK'ya benzetildi Oyuncu Burak Özçivit, Instagram hesabına yüklediği son fotoğraf ile takipçileri tarafından şarkıcı İsmail YK'ya benzetildi.
7.09.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in son görüntüsü şaşkınlık uyandırdı
Yeliz Yeşilmen'in son görüntüsü şaşkınlık uyandırdı Yeliz Yeşilmen, daha önce bir alışveriş merkezinde spor sonrası çekilmiş olan fotoğrafını yayınlamıştı. Paylaşılan fotoğrafın 'hile' olduğu iddiasına kızan Yeşilmen, ''Her şey ortada kabul edin taş taş'' ifadelerini kullanmıştı.
17.06.2018 Magazin
Hailey Baldwin'den cesur paylaşım
Hailey Baldwin'den cesur paylaşım ABD'li model Hailey Baldwin, sosyal medyada üstsüz fotoğrafını paylaştı.
24.05.2018 Magazin
"Yorgunuz bizi göndermeyin"
"Yorgunuz bizi göndermeyin" İzmir’de geçen pazartesi günü 112 Acil Servis ekibinin hasta naklinden dönüşünde paramedik Esma Başkurt’un ölümüyle sonuçlanan kazada, ambulans sürücüsü 24 yaşındaki Hazal Meral’in, Şakran ile Torbalı arasındaki 110 kilometrelik mesafeyi gidip dönmek zorunda kalacakları hasta nakli öncesinde 112 Komuta Merkezi’ne “Bugün çok yorulduk. Bizi oraya göndermeyin” dediği ortaya çıktı.
4.05.2018 Yaşam
Mina Başaran'ın özel jette paylaştığı son fotoğraf
Mina Başaran'ın özel jette paylaştığı son fotoğraf İran'da düşen Başaran Holding'e ait özel uçakta bulunan Mina Başaran, kazadan önce sosyal medyada son fotoğrafını paylaşmış.
12.03.2018 Gündem
Rüzgar kas yaptı
Rüzgar kas yaptı 4 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar’ın paylaştığı son fotoğraf yine olay oldu.
13.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Son Fotoğraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son fotoğraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.