Son Dakika İran

Son Dakika İran

Son dakika son dakika iran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika iran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika iran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika İran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika iran gelişmeleri de dahil olmak üzere 802 son dakika iran haberi bulunmuştur. Tüm son dakika iran haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
Bakanlıktan son dakika İran gazı açıklaması! 10 gün durdurdu
Bakanlıktan son dakika İran gazı açıklaması! 10 gün durdurdu İran’da meydana gelen teknik arıza nedeniyle Türkiye'ye 10 gün boyunca gaz akışı durduruldu. Bunun üzerine sanayi tesislerinde doğal gaz tüketiminde kısıtlamaya gidildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ise olumsuz hava koşullarına rağmen, diğer tüketicilerin kısıtlamalardan etkilenmemesi için tüm önlemlerin alındığını açıkladı.
20.01.2022 Ekonomi
Son dakika: İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı İbtikar koronavirüse yakalandı
Son dakika: İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı İbtikar koronavirüse yakalandı İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume İbtikar'ın yeni tip koronavirüse yakalandığı açıklandı.
27.02.2020 Dünya
Son dakika | İran’da yolcu uçağı düştü 176 kişi öldü...
Son dakika | İran’da yolcu uçağı düştü 176 kişi öldü... İran’dan Kiev’e gitmek üzere hareket eden Ukrayna Hava Yolları’na ait içerisinde mürettebatla birlikte 176 kişinin bulunduğu yolcu uçağı, kalkıştan kısa süre sonra alev alarak düştü. Olay yerine ekipler sevk edilirken, uçağın düşme anı, İran International TV kanalında yayınlandı. Tahran'da düşen Ukrayna Havayollarına ait yolcu uçağında bulunan 176 kişiden kurtulan olmadığı açıklandı.
8.01.2020 Dünya
Son dakika | İran ABD üslerini vurdu
Son dakika | İran ABD üslerini vurdu İran Devrim Muhafızları Ordusu, ABD'nin Irak'taki Ayn el-Esed Hava Üssü'nü onlarca balistik füzeyle vurduğunu duyurdu.
8.01.2020 Dünya
Trump'tan son dakika İran açıklaması: 52 sahayı belirledik
Trump'tan son dakika İran açıklaması: 52 sahayı belirledik Trump, İran'ı ABD'ye saldırması durumunda İran'a ait 52 sahayı vurmakla tehdit etti
4.01.2020 Dünya
Son dakika: İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani öldürüldü!
Son dakika: İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani öldürüldü! Irak'ın başkenti Bağdat'ta havaalanına düzenlenen füze saldırısında İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ve İran yanlısı Haşdi Şabi örgütünün Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis'in öldürüldüğü bildirildi. Pentagon, ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatı ile İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürüldüğünü duyurdu. İran'dan peş peşe açıklamalar geldi.ABD Dışişleri Bakanlığı vatandaşlarına acilen Irak'ı terk etmeleri çağrısında bulundu.
3.01.2020 Dünya
Son dakika... İran'da 5,8 büyüklüğünde deprem
Son dakika... İran'da 5,8 büyüklüğünde deprem İran'ın doğusunda Rezevi Horasan eyaletine bağlı Sengan kentinde 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
2.01.2020 Dünya
Son dakika! İran teklifi açıkladı! Donald Trump'tan jet yanıt
Son dakika! İran teklifi açıkladı! Donald Trump'tan jet yanıt İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD'nin AB ülkeleri liderleri üzerinden müzakereler için kendilerine mesaj gönderdiğini ancak İran olarak yaptırım şartları altında bir müzakereyi kabul etmediklerini belirtti. ABD Başkanı Donald Trump ise, müzakere iddialarına ilişkin "İran görüşme yapmak için benden onlara uyguladığımız yaptırımları kaldırmamızı istedi. Tabiki hayır dedim" ifadesini kullandı.
27.09.2019 Dünya
Son dakika... İran ilan etti! Tarih...
Son dakika... İran ilan etti! Tarih... Cumhurbaşkanı Ruhani, 7 Temmuz'dan itibaren zenginleştirilmiş uranyum seviyesini yüzde 3,67'ye çıkaracaklarını ilan etti.
3.07.2019 Dünya
Son dakika... İran: ABD'ye ait P-8 tipi askeri uçağı vurmadık
Son dakika... İran: ABD'ye ait P-8 tipi askeri uçağı vurmadık İran Devrim Muhafızları Ordusu Hava-Uzay Kuvvetleri Komutanı Emir Ali Hacızade: İran'ın İHA vurma amacı ABD'li terörist güçlere uyarı niteliğindedir. İran, MQ-4C İHA'sı yakınlarında uçuş gerçekleştiren ABD yapımı P-8 tipi askeri uçağı da vurabilirdi fakat vurmadı.
21.06.2019 Dünya
Son dakika... İran'dan kritik ziyaret!
Son dakika... İran'dan kritik ziyaret! Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in yarın Türkiye'ye çalışma ziyareti gerçekleştireceği duyuruldu.
16.04.2019 Dünya
Son dakika... İran: ABD ordusunu terör listesine ekleriz!
Son dakika... İran: ABD ordusunu terör listesine ekleriz! İran'dan son dakika açıklaması geldi. ABD'nin Devrim Muhafızlarını terörist olarak adlandırması durumunda ABD ordusunun terör listesine ekleneceği bildirildi.
6.04.2019 Dünya
Son dakika... İran karıştı! Esad'dan sonra...
Son dakika... İran karıştı! Esad'dan sonra... İran'da milletvekillerinin büyük çoğunluğu, Devlet Başkanı Hasan Ruhani'ye Muhammed Cevad Zarif'in görevde kalması için mektup yazdı.
26.02.2019 Dünya
Son dakika... İran patladı! Terörist listesine...
Son dakika... İran patladı! Terörist listesine... İran, iki İranlının terörist listesine girmesinin ve bu kişilere yaptırım uygulanmasının ardından karşılık vereceğini bildirdi.
9.01.2019 Dünya
Son dakika... İran'da kritik görüşme!
Son dakika... İran'da kritik görüşme! Afganistan'dan gelen Taliban temsilcileri Tahran'a ulaştı ve barış müzakereleri başladı.
31.12.2018 Dünya
Son dakika... İran'da saldırı! Ölü ve yaralılar var
Son dakika... İran'da saldırı! Ölü ve yaralılar var İran'ın güneydoğusundaki Çabahar'da bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.
6.12.2018 Dünya
Son dakika... İran tehdit etti: Petrol alamazsın!
Son dakika... İran tehdit etti: Petrol alamazsın! İran Devlet Başkanı Hasan Ruhani, bugün yaptığı açıklamada İran'ın petrol ihraç edememesi durumunda hiç kimsenin Körfez'den petrol alamayacağını söyledi.
4.12.2018 Dünya
Son dakika... İran: Savaş açma...
Son dakika... İran: Savaş açma... İran dini lideri Hamaney, ülkesinin askeri kapasitesini artırması ve düşmanlarını defetmek için hazır olması gerektiğini söyledi.
28.11.2018 Dünya
Son dakika... İran'dan ABD'ye jet yanıt! Füzeler fırlatıldı
Son dakika... İran'dan ABD'ye jet yanıt! Füzeler fırlatıldı ABD yaptırımlarının devreye girdiği gün, İran ülkenin kuzeyinde kapsamlı bir askeri tatbikata başladı.
5.11.2018 Dünya
Son dakika: İran'a ambargoda yeni gelişme
Son dakika: İran'a ambargoda yeni gelişme Amerikan yönetiminin İran'a ambargoda TÜPRAŞ'ı muaf tutmayı planladığı ifade ediliyor...
2.11.2018 Ekonomi
Son dakika... İran çıldıracak! Peş peşe açıklamalar
Son dakika... İran çıldıracak! Peş peşe açıklamalar İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yaptığı son dakika açıklamasında, İsrail'in Suriye'de askeri operasyonlarına devam edeceğini söyledi.
25.09.2018 Dünya
Son dakika... İran'da saldırı! Ölü ve yaralılar var
Son dakika... İran'da saldırı! Ölü ve yaralılar var İran'ın Ahvaz kentindeki askeri geçiş töreni sırasında terör saldırısı oldu. Ölü ve yaralılar var. İran'dan saldırıyla ilgili gelen açıklamada 'karşılığı olacak' mesajı verildi. İran saldırının ardından, Irak'a açılan iki gümrük kapısını geçici süreliğine kapattı. İran Ordu Sözcüsü, saldırganların iki körfez ülkesi tarafından eğitildiğini, ABD ile İsrail'le bağlantılı olduklarını söyledi.
22.09.2018 Dünya
Son dakika... İran vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika... İran vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var İran güçlerinin, Erbil'de faaliyet gösteren İran-Kürdistan Demokrat Partisi'ne ait bir kampa düzenlediği saldırıda 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
8.09.2018 Dünya
Son dakika... İran'dan açıklama: Yarın Türkiye ile...
Son dakika... İran'dan açıklama: Yarın Türkiye ile... İran Meclis Başkanı İdlib ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Yarın Türkiye ve Rusya ile İdlib konusunda nihai bir anlaşmaya varmayı umuyoruz' dedi.
6.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika İran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika iran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.