Son Dakika Depremler

Son Dakika Depremler

Son dakika son dakika depremler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika depremler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika depremler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Depremler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika depremler gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 son dakika depremler haberi bulunmuştur. Tüm son dakika depremler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde oldu? 9 Mart AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık depremler listesi
Son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde oldu? 9 Mart AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık depremler listesi Deprem ülkesi Türkiye'de yaşayan her vatandaş, son dakika deprem bilgisi araştırmasına devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Türkiye'nin her şehrinde meydana gelen depremleri listeliyor. En son depremin yaşadığı il veya ilçede olup olmadığını merak edenler Kandilli en son artçı depreme bakarak nerede, kaç şiddetinde olduğunu kontrol ediyor. Peki 9 Mart (bugün) deprem mi oldu? İşte AFAD ve Kandilli anlık deprem listeleri...
9.03.2023 Gündem
Van'da korkutan deprem! Aynı bölge yine sallandı
Van'da korkutan deprem! Aynı bölge yine sallandı Son dakika depremler. Geçtiğimiz günlerde 5.0 şiddetinde sallanan Van'ın Tuşba ilçesinde bugün de 3.5 şiddetinde deprem oldu. Gelen ilk bilgilere göre olumsuz herhangi bir habere rastlanmadı.
16.06.2022 Gündem
Korkutan deprem sonrası endişelendiren uyarı! Her an olabilir...
Korkutan deprem sonrası endişelendiren uyarı! Her an olabilir... Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sürekli sarsıntılar yaşanıyor. Korkutan depremlerle ilgili uzman isimden uyarı geldi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk, kentte dün akşam meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Selçuk, "50 kilometre uzunluğundaki Çaldıran fayı 1976'da 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretti. Bölgede 9 bin 200 bina kullanılamaz hale geldi, 4 bin 900 kişi hayatını kaybetti. 2011 yılında yine aynı şeyi yaşadık." dedi. İşte uzman ismin bölgeyle ilgili beklentisi...
13.06.2022 Gündem
Aydın'da 3.9 büyüklüğünde deprem!
Aydın'da 3.9 büyüklüğünde deprem! Son dakika... AFAD'dan alınan bilgiye göre Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
23.03.2022 Gündem
Son dakika deprem Erzurum Köprüköy depreminde can kaybı var mı, Erzurum depremi kaç şiddetinde oldu?
Son dakika deprem Erzurum Köprüköy depreminde can kaybı var mı, Erzurum depremi kaç şiddetinde oldu? Son dakika depremi Erzurum! AFAD, saat 15.40'ta merkez üssü Erzurum'un Köprüköy ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
19.11.2021 Gündem
Son dakika Erzurum'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi 19 Kasım 2021!
Son dakika Erzurum'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi 19 Kasım 2021! Son dakika haberi... AFAD, saat 15.40'ta merkez üssü Erzurum'un Köprüköy ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Açıklamaya göre, deprem 12 saniye sürdü ve 1 kişi yaralandı. Deprem Ağrı, Diyarbakır ve Muş'tan da hissedildi. Erzurum Valisi Okay Memiş, depremde, Topçu Mahallesi'nde enkaz altında kalan 2 kişinin sağ çıkarıldığını açıkladı. Deprem nedeniyle Hınıs Kara yolunda heyelan meydana geldiği ve yamaçtan yola düşen kaya ve toprak nedeniyle yolun trafiğe kapandığı bildirildi. Depremin hemen ardından Pasinler ve Köprüköy'de artçı sarsıntıların yaşandığı da gelen bilgiler arasında...
19.11.2021 Gündem
Düzce'de deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi 17 Kasım son depremler listesi, deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
Düzce'de deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi 17 Kasım son depremler listesi, deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son dakika depremler listesi İstanbul’da hissedilen deprem sonrası yoğun bir şekilde sorgulanıyor. En son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kandilli Rasathanesi meydana gelen son dakika depremlerini listeliyor. İşte 17 Kasım son depremler listesi…
17.11.2021 Gündem
İstanbul'da deprem mi oldu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
İstanbul'da deprem mi oldu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi! Kocaeli, İstanbul ve diğer çevre illerde hissedilen bir deprem yaşandı. Saat 15:41'de meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Peki, İstanbul'da deprem mi oldu? Deprem kaç şiddetinde? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
17.11.2021 Gündem
Deprem mi oldu? Hatay Yaylıdağı’nda deprem mi oldu? 15 Nisan 2020 Dakika dakika Kandilli Rasathanesi son depremler veri listesi
Deprem mi oldu? Hatay Yaylıdağı’nda deprem mi oldu? 15 Nisan 2020 Dakika dakika Kandilli Rasathanesi son depremler veri listesi Deprem mi oldu? Hatay'da meydana gelen depremlerden sonra araştırılıyor. Son dakika depremleri merak ediliyor. 15 Nisan saat 10.40'da AFAD verilerinden elde edilen bilgilere göre Akdeniz'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.8 olarak aktardı. Hatay, Yayladağ'da gerçekleşen deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. AFAD, Kandilli 15 Nisan son depremler listesi…
15.04.2020 Gündem
Revize deprem ne demek? | İlksel deprem ne demek?
Revize deprem ne demek? | İlksel deprem ne demek? Balıkkesir’de yaşanan deprem sonrası, son dakika depremleri yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yayınlanan anlık depremler takip edilirken, vatandaşlar Revize deprem ve ilksel deprem gibi kavramlarla karşılaşınca arama motorlarında sıklıkla ‘’Revize deprem ne demek, ilksel deprem ne demek?’’ soruları sorulmaya başlandı. İşte Depremde revize ne demek, ilksel ne demek sorularının yanıtları…
11.12.2019 Gündem
9 Aralık deprem listesi! Kandilli ve AFAD verilerinden dakika dakika depremler
9 Aralık deprem listesi! Kandilli ve AFAD verilerinden dakika dakika depremler Türkiye’nin deprem kuşağında yer alması, vatandaşların en sonra nerede deprem oldu sorusunun daha sık sorulmasına neden oluyor. Türkiye’deki ve dünyadaki depremler ise Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından anlık olarak yayınlanıyor. İşte 9 Aralık deprem listesi… Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerinden dakika dakika depremler…
9.12.2019 Gündem
MTA deprem fay hattı sorgulama (Yer bilimleri portalı)
MTA deprem fay hattı sorgulama (Yer bilimleri portalı) Ege ve Yalova depremlerinin art arda yaşanmasından sonra, gözler yeniden depreme çevrildi. Yaşanan depremler tedirginliği artırırken, depremlere ilişkin merak da artış gösterdi. Milyonlarca kişi, MTA deprem fay hattı sorgulama konusunda araştırma yapıyor. Peki, MTA deprem fay hattı sorgulama nasıl yapılır? MTA fay sorgulama nereden yapılır?
11.10.2019 Gündem
Son dakika... Ekvador, 7.5 büyüklüğünde depremle sarsıldı!
Son dakika... Ekvador, 7.5 büyüklüğünde depremle sarsıldı! Ekvador'un Ambato kentinde 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.02.2019 Dünya
Son dakika... Kanada, 6,6 büyüklüğünde depremle sarsıldı!
Son dakika... Kanada, 6,6 büyüklüğünde depremle sarsıldı! Kanada'nın güneybatısındaki British Columbia eyaletinde 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.10.2018 Dünya
Son dakika... 5.2 büyüklüğünde depremle sallandılar!
Son dakika... 5.2 büyüklüğünde depremle sallandılar! Portekiz bu sabah 5.2 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Tatilciler Porto yıkılarında gerçekleşen artçı sarsntılar sebebiyle büyük korku yaşadı.
4.09.2018 Dünya
Son dakika: Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem Ege Denizi'nde, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine 8,65 kilometre uzaklıkta 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
29.05.2018 Yaşam
Son dakika: Adıyaman'da peş peşe depremler
Son dakika: Adıyaman'da peş peşe depremler Adıyaman'nda merkez üssü Samsat ilçesine bağlı Kırmacık köyü olan Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen depremde, Samsat'ta 2 ev yıkıldı, bazı evlerde hasar oluştu. Deprem sonrası yapılan ilk açıklamaya göre 13 kişi hafif yaralanırken, yıkılan evlerden birinin altındaki ahırda bulunan 200 küçükbaş hayvan telef oldu. Öte yandan ilçede okulların bir gün tatil edildiği açıklandı. Saat 09.09'da merkez üssü Adrıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ köyü olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Sağlık Bakanı Demircan "Adıyaman'daki depremden 39 kişi etkilendi, 35 yaralının tedavisi sürüyor. Ağır bir hastamız görünmüyor." dedi.
24.04.2018 Gündem
Son dakika! Amasya'da 3.8'lik deprem
Son dakika! Amasya'da 3.8'lik deprem Amasya'da 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
29.03.2018 Gündem
Son dakika... Düzce'nin ilçesi üç kez sallandı, okullar tatil edildi
Son dakika... Düzce'nin ilçesi üç kez sallandı, okullar tatil edildi Düzce'nin Gölyaka ilçesinde sabah saatlerinde art arda meydana gelen hafif şiddette 3 depremin ardından okullar tatil edildi.
28.03.2018 Yaşam
Son dakika... Honduras açıklarında 7,6 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Honduras açıklarında 7,6 büyüklüğünde deprem Orta Amerika ülkelerinden Honduras'ın kuzeyinde 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Karayip Denizi'nde Santanilla Adaları'nın doğusundaki depremin ardından "tsunami alarmı" verildi.
10.01.2018 Dünya
Son dakika! Bodrum'da peş peşe depremler!
Son dakika! Bodrum'da peş peşe depremler! Son dakika AFAD: Merkez üssü Gökova Körfezi olan 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Saat 17:10'da ise merkez üssü Bodrum olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Adana'da 4 büyüklüğünde deprem...
Adana'da 4 büyüklüğünde deprem... Son deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Adana'nın Kozan ilçesinde, bugün saat 19:15 sularında, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Deprem mi oldu? 27 Şubat 2024 Salı Kandilli ve AFAD son depremler listesi
Deprem mi oldu? 27 Şubat 2024 Salı Kandilli ve AFAD son depremler listesi Son dakika deprem listesi, gün içinde yaşanan sarsıntıların ardından güncelleniyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi ile "Az önce deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu?" soruları yanıt buldu. Açıklanan son verilere göre; 27 Şubat Salı bugün Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. İşte, 27 Şubat 2024 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler verileri...
27.02.2024 Gündem
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Risksiz İstanbul” tanıtım toplantısında İstanbul’da 5 yılda 650 bin konut yapacaklarını açıkladı. Kurum, “İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, hep birlikte çalışacağız” dedi.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Depremler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika depremler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.