Sokak Ortası

Sokak Ortası

Son dakika sokak ortası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sokak ortası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sokak ortası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sokak Ortası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sokak ortası gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 sokak ortası haberi bulunmuştur. Tüm sokak ortası haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Yan baktı" diye darp edip kaçtılar! Sokak ortasında şok eden olay
"Yan baktı" diye darp edip kaçtılar! Sokak ortasında şok eden olay Adana’da, sokak ortasında iki kişi ‘Yan bakma’ tartışmasında bir kişiyi darp edip kayıplara karıştı. O anlar ise saniye saniye görüntülendi.
7.04.2024 Adana
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını sokak ortasında vurdu
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını sokak ortasında vurdu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde U.Ö., kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Ö.Y.'yi (23) sokak ortasında tabanca ile vurarak yaraladı.
28.05.2023 Gündem
Arnavutköy'de iş arkadaşını sokak ortasında bıçakladı
Arnavutköy'de iş arkadaşını sokak ortasında bıçakladı Arnavutköy'de aynı fabrikada çalıştığı ve husumetli olduğu arkadaşı Ayhan Ö.'nün iş çıkışı otomobil ile önünü kesen M.H.ve yanındaki S.H., Ayhan Ö.'yü tekme yumruk ve sopayla darbettikten sonra bıçakladı. Ayhan Ö. ağır yaralı olarak hastaneye götürülürken, M.H. yanındaki kişiyle birlikte olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
7.04.2023 Gündem
Sokak ortasında bir kişiyi hunharca bıçaklayarak öldüren sanık: "Görev icabı bana adamı öldürme telkini geldi"
Sokak ortasında bir kişiyi hunharca bıçaklayarak öldüren sanık: "Görev icabı bana adamı öldürme telkini geldi" Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sokak ortasında bir kişiyi bıçaklayarak öldüren sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Halüsinasyon gördüğünü söyleyen sanık, "Maktulü tanımıyordum. Beyaz ve siyah bir şey gördüm. Görev icabı bana adamı öldürme telkini gelmişti. İç sesim beni adamın yanına yönlendirdi. Bıçaklama olayını hayal meyal hatırlıyorum" dedi.
6.04.2023 Gündem
Sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü
Sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü Adana'nın Seyhan ilçesinde tartıştığı 2 kişi tarafından bıçaklanan Fesih Koyun (39) hayatını kaybetti. Koyun'u otomobille hastaneye götüren 2 şüpheli, gözaltına alındı.
16.08.2022 Yaşam
Kaan Taşaner önce sevgilisine kızdı sonra öpücüklere boğdu!
Kaan Taşaner önce sevgilisine kızdı sonra öpücüklere boğdu! Oyuncu Kaan Taşaner kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında kavga etti. Daha sonra ünlü oyuncu sevgilisinin gönlünü almak için Seray Dura'yı öpücüklere boğdu.
5.08.2022 Magazin
Sokak ortasında arkadaşını öldürdü! Sebebi şok etti
Sokak ortasında arkadaşını öldürdü! Sebebi şok etti Adana’da, sokak ortasında tabancayla vurulan Yalçın Fırat’ın (30), 2 bin lira borçlu olduğu öne sürülen yakın arkadaşı Umut Can Gültekin (24) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gültekin ile yanındaki Mehmet Aktaş (21) ve C.M. (20), mahalledeki metruk binada saklanırken yakalandı.
14.05.2022 Yaşam
Sokak ortasında öldürdüğü arkadaşının tıraş olmasını beklemiş
Sokak ortasında öldürdüğü arkadaşının tıraş olmasını beklemiş Adana'da, sokakta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ramazan Tutal'ı (23), mahalleden arkadaşı Bilal Kırmızıgül'ün (20) öldürdüğü ortaya çıktı. Kırmızıgül'ün, berberde Tutal'ı gördükten sonra tıraş olmasını beklediği, çıktıktan sonra da tabancayla ateş açtığı belirlendi.
14.03.2022 Yaşam
Yeni evli çiftin sokak ortasında düğün masrafı kavgası!
Yeni evli çiftin sokak ortasında düğün masrafı kavgası! Muğla'nın Marmaris ilçesinde kısa süre önce evlenen Ayşenur (23) ve Sinan A. (24) çiftinin sokak ortasında düğün masraflarından dolayı çıktığı öğrenilen tartışma, sinkaflı cümlelerin ardından tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Yaşanılan o anlar araç içinde bir kişinin çektiği görüntülerle ortaya çıktı. Tokat ve yumrukla darbedilen Ayşenur A.'nın eşinden şikayetçi olarak tedbir kararı istediği öğrenildi.
16.07.2021 Yaşam
Adana'da sokak ortasında silahlı kavga: 1 ölü
Adana'da sokak ortasında silahlı kavga: 1 ölü Adana'da sokak ortasında tartıştığı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabancayla vurulan Fazıl Yoğun (47), hayatını kaybetti.
23.06.2021 Yaşam
Annesinin evine giden eşini sokak ortasında bıçakladı!
Annesinin evine giden eşini sokak ortasında bıçakladı! Kırıkkale'de, tartıştığı dini nikahlı eşi İbrahim K. tarafından sokak ortasında bıçaklanan Gizem Tablak Ş., ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan İbrahim K. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
13.05.2021 Yaşam
Ağlayan çocuğuna aldırış etmeden eşini darbetti!
Ağlayan çocuğuna aldırış etmeden eşini darbetti! Küçükçekmece'de bir kişi ağlayan çocuğuna aldırış etmeden eşini sokak ortasında darbetti. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.04.2021 Yaşam
Sokak ortasında kanlı dehşet! Tartıştığı kişiye kurşun yağdırdı
Sokak ortasında kanlı dehşet! Tartıştığı kişiye kurşun yağdırdı Adana'da Ö.F.H., sokak ortasında kavga ettiği Ömer Baran'ı (23) tabancayla boynundan, sırtından ve bacağından vurarak ağır yaraladı.
2.04.2021 Yaşam
Tartıştığı kişiyi sokak ortasında tüfekle öldürdü
Tartıştığı kişiyi sokak ortasında tüfekle öldürdü İzmir'in Ödemiş ilçesinde, Mehmet K., tartıştığı Mehmet Avcı'yı (46) sokak ortasında tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Mehmet K., jandarma ekiplerince yakalandı.
20.03.2021 Yaşam
Korkunç! Eski eşini sokak ortasında öldürüp intihar etti
Korkunç! Eski eşini sokak ortasında öldürüp intihar etti Konya'da, ikinci kez boşandığı eski eşi Esmanur Karadayı'yı (22) sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra başına ateş ederek intihara kalkışan Muhammet Karadayı (26), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
24.12.2020 Yaşam
Gece yarısı damat dehşeti
Gece yarısı damat dehşeti Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde damat, sokak ortasında tartıştığı kayınpederini bıçaklayarak öldürdü.
9.08.2020 Yaşam
Kız arkadaşını sokak ortasında darp etmişti! Flaş karar
Kız arkadaşını sokak ortasında darp etmişti! Flaş karar İzmir’in Bayraklı ilçesinde, tartıştığı kız arkadaşı H.K.’yı (16) bulvarın ortasında darbeden H.K. (20), polis tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edildi. H.K. (20), savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
28.06.2020 Gündem
Sokak ortasında silahlı saldırı!
Sokak ortasında silahlı saldırı! Adana'da Özgür D., daha önceden aralarında husumet bulunan Cahit Ç.'ye sokak ortasında pompalı av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırıda, Cahit Ç. ve olayla ilgisi bulunmayan tütün dükkanı işletmecisi Mehmet Ali A., yaralandı.
22.06.2020 Yaşam
Sokak ortasında silahlı saldırı: 2 yaralı
Sokak ortasında silahlı saldırı: 2 yaralı Adana'da, Fatih Turan ve Mustafa Eşki, yolda yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişinin tabancayla 13 el ateş etmesi sonucu yaralandı. Saldırgan, olay yerinde kaçtı.
24.04.2020 Gündem
İstanbul'un göbeğinde kanlı infaz!
İstanbul'un göbeğinde kanlı infaz! İstanbul Beyoğlu'nda sokak ortasında meydana gelen silahlı saldırıda 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
22.02.2020 Yaşam
Kerimcan Durmaz, sokak ortasında kalça dansı yaptı
Kerimcan Durmaz, sokak ortasında kalça dansı yaptı Geçtiğimiz ay New York metrosunda kalça dansı yapan Kerimcan Durmaz, bu kez Los Angeles'ın ünlü bir caddesinde tanımadığı kadınla birlikte aynı dansı sergiledi. Sosyal medya fenomeni, bu anların videosunu da YouTube kanalından yayınladı.
8.12.2019 Magazin
Eşinin başına taşla vurarak dövdüğü kadın ağır yaralandı
Eşinin başına taşla vurarak dövdüğü kadın ağır yaralandı Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde eşi tarafından sokak ortasında başına taşla vurularak dövülen kadın ağır yaralandı.
29.05.2017 Yaşam
Sokak ortasında arkadaşını vurdu
Sokak ortasında arkadaşını vurdu Adana'nın Kozan ilçesinde bir kişi, tartıştığı arkadaşını sokak ortasında otomatik tüfekle vurdu.
4.01.2017 Yaşam
Sokak ortasında kurşun yağdırdı: 1 ölü
Sokak ortasında kurşun yağdırdı: 1 ölü Samsun’un Bafra ilçesinde sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan şahıs hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Alman genç, Türk kızını sokak ortasında bıçaklayıp öldürdü
Alman genç, Türk kızını sokak ortasında bıçaklayıp öldürdü Almanya’nın Köln kentinde, aynı üniversitede öğrenim gördüğü 21 yaşındaki Alman tarafından bıçaklanan 20 yaşındaki Türk vatandaşı Gizem Peker, hayatını kaybetti...
30.01.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sokak Ortası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sokak ortası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.