Sokak Kedisi

Sokak Kedisi

Son dakika sokak kedisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sokak kedisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sokak kedisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sokak Kedisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sokak kedisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 sokak kedisi haberi bulunmuştur. Tüm sokak kedisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi!
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi! Trabzon'da bir kişi, sokaktan topladığı kedileri ayağıyla ezerek katletti. Çevredekiler tarafından kayda alınan görüntülerde cani adamın 2 yavru kediyi öldürdüğü görüldü. Bir gün sonra Ö.Ü., muhabirler olay yerinde röportaj yaparken sokağa geldi. Hayvanseverlerin tepki gösterdiği adam, kaçarak uzaklaştı. Şüpheli daha sonra yakalanarak gözaltına aldı.
2.08.2023 Yaşam
Kedinin 'beline çivi çakıldı' denmişti, gerçek başka çıktı
Kedinin 'beline çivi çakıldı' denmişti, gerçek başka çıktı Bursa'da sosyal medyada ‘beline çivi çakıldı’ denilen sokak kedisinin, kalça kırığı nedeniyle ameliyat edildiği ve kemiklerinin daha çabuk ve sağlıklı kaynaması için takılan metal çivinin, yerinden oynayıp derisini yırtarak dışarıya çıktığı belirlendi. Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce bulunan kedi, Sahipsiz Hayvan Barınağı'nda ameliyat edilerek vücuduna takılan metal çıkartıldı. Barınak çalışanları tarafından, 'Portakal' adı verilen kedi tedavisinin ardından sahiplendirilecek.
28.06.2023 Yaşam
Bilim insanlarından kedilere ameliyatsız kısırlaştırma
Bilim insanlarından kedilere ameliyatsız kısırlaştırma ABD’li bilim insanları, Anti-Müllerian Hormon (AMH) gen terapisi adını verdikleri yöntemle kedileri ameliyatsız kısırlaştıran bir bilimsel çalışmayı duyurdu. Terapinin, kedilerde uzun süreli doğum kontrol sağladığı vurgulandı.
17.06.2023 Gündem
Sol arka patisi kesik bulunan kediyle ilgili 'büyü' şüphesi
Sol arka patisi kesik bulunan kediyle ilgili 'büyü' şüphesi Osmaniye'de, sol arka patisi kesik halde bulunan sokak kedisi tedaviye alındı. Veteriner hekim Ali Laçinbala, 1 yaşında olduğu tahmin edilen kedinin ayağının keskin cisimle koptuğunu belirterek, "Simetrik şekilde kesilmiş. Bu yaralanmada büyü şüphesi var" dedi.
27.01.2023 Gündem
Bodrum’da sel faciası, evleri su bastı, sokak hayvanları boğuldu!
Bodrum’da sel faciası, evleri su bastı, sokak hayvanları boğuldu! Muğla Bodrum’da dün gece başlayan şimşek çakmasıyla başlayan ve ardından dolu ve sağanak yağmur sağanak şekilde yağınca onlarca ev sular artında kaldı sokak hayvanları sel sularında boğularak öldü. Bir hamile kadın selin ortasından sancısı gelince acil hastaneye kaldırıldı, yeni doğan bir bebek ise hastane den çıkar çıkmaz sular altında kalan evine getirildi.
10.01.2022 Yaşam
Üsküdar'da kediyi tekmeleyip öldüren şüpheli tutuklandı!
Üsküdar'da kediyi tekmeleyip öldüren şüpheli tutuklandı! İstanbul Üsküdar'da sokak kedisine tekmeler atarak ölümüne neden olan şüpheli Cihan G. tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı bulunduğu belirtilen şüpheli adliyeye sevk edilirken, "Bana saldırdı, pişmanım." dedi.
7.08.2021 Gündem
Bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı
Bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı Başkentte, evinin bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı.
7.08.2021 Gündem
Üsküdar'da kediyi tekmeleyip öldüren şüpheli: Bana saldırdı
Üsküdar'da kediyi tekmeleyip öldüren şüpheli: Bana saldırdı İstanbul Üsküdar'da sokak kedisine tekmeler atarak ölümüne neden olan şüpheli Cihan G. gözaltına alındı. Uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı bulunduğu belirtilen şüpheli adliyeye sevk edilirken, "Bana saldırdı, pişmanım." dedi.
7.08.2021 Gündem
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Hayvansever esnaf, gebe kediyi ölümden kurtardı
Hayvansever esnaf, gebe kediyi ölümden kurtardı Kars'ta esnaf Bülent Yıldız, ölmek üzere olan gebe sokak kedisine sahip çıktı. Yıldız’ın veterinere götürdüğü kedi, sezaryenle doğum yaptı. Veterinerin, bir gün geç getirilmiş olsa ölmüş olabileceğini söylediği kedinin, 4 yavrusundan sağ kalan tek yavru için de köyde süt annesi kedi bulundu.
1.08.2020 Yaşam
Dilenci kılığına giren muhabir bir saatte 82 lira topladı
Dilenci kılığına giren muhabir bir saatte 82 lira topladı CNN Türk muhabiri Sema Akbulut, dilenci kılığına girip 1 saatte 82 lira topladı. A'dan Z'ye TV programının Dilenci dosyası 'Vicdan Sömürenler' için sosyal bir deney gerçekleştirildi.
23.12.2019 Yaşam
Sokak kedisini evine hapseden Nilay Toprak kendini böyle savundu
Sokak kedisini evine hapseden Nilay Toprak kendini böyle savundu Sosyal medya fenomeni Nilay Toprak, erkek kedisiyle çiftleşsin diye mama ile kandırarak eve dişi kedi getirince hayvanseverler fenomene tepki göstermişti.
6.03.2019 Magazin
Vahşetin böylesi görülmedi! Kesip yaktılar
Vahşetin böylesi görülmedi! Kesip yaktılar Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde sokak kedisinin ön ve arka ayaklarının kesilip, yakılmış halde ölü bulunmasına hayvanseverler tepki gösterdi. Lapseki ve Çardak Hayvanları Koruma Derneği, vahşetin sorumlularının cezalandırılması istedi.
5.01.2019 Yaşam
Kocaeli'de yakılmış kedi bulundu
Kocaeli'de yakılmış kedi bulundu Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yakılarak öldürülmüş kedi bulundu.
17.10.2018 Yaşam
Talihsiz Ayşe
Talihsiz Ayşe Esnafın kurtardığı kedi Ayşe, otomobilin altında kalıp öldü.
29.08.2018 Yaşam
Ayşe’yi esnaf ameliyat ettirdi
Ayşe’yi esnaf ameliyat ettirdi Zonguldak’ta bir iş yeri sahiplerinin 2 yıldır baktığı ‘Ayşe’ ismini verdikleri sokak kedisi, geçen hafta kimliği belirsiz kişi tarafından tekmelendi.
21.08.2018 Yaşam
Anne kedi, ölen yavrusunun başından saatlerce ayrılmadı
Anne kedi, ölen yavrusunun başından saatlerce ayrılmadı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sokak kedisi, otomobil çarpması sonucu ölen yavrusunun başından saatlerce ayrılmazken, bu durum, görenlerin yüreğini burktu.
24.05.2018 Yaşam
Sokak kedisini tüfekle vurup yaraladılar
Sokak kedisini tüfekle vurup yaraladılar ANTALYA'da, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tüfekle vurulan sokak kedisi, hayvan barınağında tedaviye alındı. Aynı mahallede daha önce de 3 kedinin havalı tüfekle vurularak öldürüldüğü kaydedildi.
13.08.2017 Yaşam
Keneyle taşınan hastalık ilk kez memeliden insana bulaştı!
Keneyle taşınan hastalık ilk kez memeliden insana bulaştı! Vaka, Japonya'da bir kadının keneden bulaşan hastalığı bir memeliden kapması bakımından dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor.
26.07.2017 Sağlık
Selda Bağcan'a şok! Zehirlediler...
Selda Bağcan'a şok! Zehirlediler... Bodrum'da evinde 40 kedi ile beraber yaşayan Selda Bağcan'ın üç kedisini zehirlediler.
17.04.2017 Magazin
Sokağa kedi kulübesi koyan gençlere saldırı!
Sokağa kedi kulübesi koyan gençlere saldırı! Üsküdar'da bir grup, evsiz kedilerin soğuktan korunmaları ve barınmaları için sokağa kulübe koyan gençlere saldırdı.
29.09.2021 Gündem
Sahipsiz yavru kediler korumaya alındı
Sahipsiz yavru kediler korumaya alındı Muş'ta sokağa terk edilen 3 yavru kedi, çevredekilerin belediyeyi araması üzerine korumaya alındı.
27.11.2016 Yaşam
Tecavüz edilen kedi kurtarılamadı
Tecavüz edilen kedi kurtarılamadı MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, yolda yaralı bulunan ve tecavüze uğradığı ortaya çıkan 2 yaşındaki dişi sokak kedisi, tedaviye alındığı veteriner kliniğinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
17.11.2016 Yaşam
Sokak kedisine tecavüz
Sokak kedisine tecavüz MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde hayvan severler tarafından trafik kazası şüphesiyle veterinere getirilen 2 yaşındaki dişi sokak kedisine kimliği belirsiz kişilerce tecavüz edildiği ortaya çıktı.
16.11.2016 Yaşam
'Talisca tam bir sokak kedisi gibi'
'Talisca tam bir sokak kedisi gibi' Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş maçı sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sokak Kedisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sokak kedisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.