Societe Generale

Societe Generale

Son dakika Societe Generale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Societe Generale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Societe Generale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Societe Generale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan societe generale gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 societe generale haberi bulunmuştur. Tüm societe generale haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten Fransa ziyaretine ilişkin açıklama
Bakan Şimşek'ten Fransa ziyaretine ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından Fransa ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.10.2023 Ekonomi
IAB, Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek
IAB, Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek Akbank Uluslararası Danışma Kurulu (IAB) bu yıl Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde Türkiye’de bir araya gelecek. Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, “Uluslararası Danışma Kurulumuz zengin bir bilgi ve tecrübeyi Akbank’ta buluşturuyor” dedi.
29.03.2023 Ekonomi
Faizler düşürülecek mi? Flaş açıklama, indirim...
Faizler düşürülecek mi? Flaş açıklama, indirim... Faiz indirimi ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Merkez Bankası faiz indirimine gidecek mi? Yabancı stratejistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) bu haftaki Para Politikası Kurulu toplantısında faiz indirimine gideceğini öngörüyor.
20.10.2021 Ekonomi
Kredi kararı! 4 banka daha katıldı, 2 yıllık vadede...
Kredi kararı! 4 banka daha katıldı, 2 yıllık vadede... Türkiye Varlık Fonu resmen duyurdu. Kredi ile ilgili flaş karar! 4 yeni banka daha dahil oldu. Türkiye Varlık Fonu, Asya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu’dan 11 ülkeden 14 bankanın katılımıyla 1,25 milyar avro tutarındaki sendikasyon kredisi işlemini başarıyla tamamladı.
24.03.2021 Ekonomi
Dolar kaç TL oldu? Dolar kuru bugün ne kadar, dolar yükselir mi düşer mi 2021?
Dolar kaç TL oldu? Dolar kuru bugün ne kadar, dolar yükselir mi düşer mi 2021? Dolarda yükseliş devam ediyor. Dolar/TL yeni güne 7.75 seviyesinde açılış yaptı. Dolar, 9 Mart 2021 sabahında 7,75 lira bandının üzerinde yer alıyor. Spot piyasada dolar/TL 7,7537 lira alış fiyatı, 7,7638 lira satış fiyatı seviyesinde yer alıyor. Dolar kaç TL oldu? Dolar kuru bugün ne kadar, dolar yükselir mi düşer mi 2021?
9.03.2021 Gündem
Son 10 yılın en büyük banka dolandırıcılığı! 1.5 milyarlık organize vurgun
Son 10 yılın en büyük banka dolandırıcılığı! 1.5 milyarlık organize vurgun Son 10 yılın en büyük banka dolandırıcılığı mahkemeye taşındı. Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Haşmet Bedii Kürüm’ün şirketi Kürüm Demir, iflastan önce hileli yollarla Türkiye’de 14, yurtdışında 19 bankayı 1.5 milyar TL (faiz hariç) dolandırdı
17.07.2020 Gündem
Bakan Albayrak, uluslararası yatırımcılarla görüşecek
Bakan Albayrak, uluslararası yatırımcılarla görüşecek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, uluslararası yatırımcılarla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilecek toplantıda bir araya gelecek.
5.05.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak, uluslararası yatırımcılarla görüşecek
Bakan Albayrak, uluslararası yatırımcılarla görüşecek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, uluslararası yatırımcılarla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilecek toplantıda bir araya gelecek.
5.05.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak uluslararası yatırımcılarla görüşecek
Bakan Albayrak uluslararası yatırımcılarla görüşecek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 6 Mayıs'ta uluslararası yatırımcılarla telekonferans aracılığıyla bir araya gelecek.
2.05.2020 Ekonomi
İstanbul’da yeni metro hattı için 175 milyon avroluk kredi
İstanbul’da yeni metro hattı için 175 milyon avroluk kredi Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası ve Societe Generale, İstanbul'da yeni bir metro hattının yapılması için toplam 175 milyon avroluk finansman sağladı.
26.09.2019 Gündem
Avrupa borsaları “güçlü bilançolarla” İngiltere hariç yükselişle kapandı
Avrupa borsaları “güçlü bilançolarla” İngiltere hariç yükselişle kapandı Avrupa borsaları, bazı büyük şirketlerin bu yılın ikinci çeyreğine dair bilançolarının beklenenden daha iyi gelmesinin ardından ABD Merkez Bankasının (Fed) karışık faiz politikasının sebep olduğu kayıpları telafi ederek, günü İngiltere FTSE 100 endeksi hariç yükselişle tamamladı.
1.08.2019 Ekonomi
"Fed, 2019`un ikinci yarısında ara verebilir"
"Fed, 2019`un ikinci yarısında ara verebilir" Societe Generale stratejistlerine göre Fed, 2019`un ilk yarısında iki kez daha faiz artırabilir ve yılın kalanında bu artırımlara ara verebilir.
27.11.2018 Ekonomi
İş anlaşmaları Selman'ın yüzünü böyle güldürdü
İş anlaşmaları Selman'ın yüzünü böyle güldürdü Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman önderliğinde gerçekleştirilen ‘Çöl Davosu’ olarak adlandırılan ‘Geleceğe Yatırım Girişimi Konferansı’nda (FII) batının sözde protestosuna rağmen 56 milyar dolarlık iş anlaşması yapıldı.
26.10.2018 Ekonomi
Suudi Arabistan'a şok üstüne şok!
Suudi Arabistan'a şok üstüne şok! Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde gelecek hafta Riyad'da düzenlenecek yatırım konferansına katılmayacağını açıkladı. Bu kararın ardından Hollanda ve İngiltere de Riyad'a gitmeme kararı aldı.
18.10.2018 Dünya
YKB’ye Fransız öpücüğü
YKB’ye Fransız öpücüğü Financial Times gazetesi, İtalya ekonomisindeki çalkantıya bağlı olarak UniCredit’in, Fransız Societe Generale ile birleşme olasılığını araştırdığını yazdı.
4.06.2018 Ekonomi
Türk Lirası pozitif ayrışıyor
Türk Lirası pozitif ayrışıyor 23 Mayıs’ta sahaya inen Merkez Bankası’nın kararlı tutumu ve Londra’dan gelen olumlu mesajlar doları dün 4.45 TL’nin altına indirdi. Dolarda son bir haftadaki düşüş yüzde 10’a ulaştı.
31.05.2018 Ekonomi
Son dakika... Uyardı! Büyük son yaklaşıyor!
Son dakika... Uyardı! Büyük son yaklaşıyor! Küresel ekonomide düşüş eğilimi, beklendiğinden daha erken ortaya çıkabilir. Stratejist Albert Edwards küresel ekonomide oyun sonunun ticaret savaşları nedeniyle beklenenden erken gelebileceği konusunda uyarıyor. Buz Devri senaryosuna göre 2008 çöküşüne benzer bir çöküş yaşanabilir. İşte dünya ekonomisinden son dakika haberleri...
27.03.2018 Dünya
Rekabet Kurumu'ndan iki bankaya ceza geldi
Rekabet Kurumu'ndan iki bankaya ceza geldi Rekabet Kurumu, kurumsal krediler alanında faaliyet gösteren 13 banka hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı. Soruşturmadan iki bankaya ceza çıktı, 11 banka ise ceza almadı.
29.11.2017 Ekonomi
Bu boğaz bizdeyken çok alışveriş olur
Bu boğaz bizdeyken çok alışveriş olur 20 yaşına basan ve bu süreçte 3 farklı ana hissedara sahip olan Denizbank, kısa sürede Türkiye’nin en büyük ilk 5 özel sektör bankasından biri oldu. Denizbank’ın Genel Müdürü Ateş, “Bu Boğaz, bu manzara bizde oldukça daha çok alışverişler görürüz” diye konuştu.
22.09.2017 Ekonomi
Dünya devinden flaş Türk Lirası açıklaması!
Dünya devinden flaş Türk Lirası açıklaması! Türk Lirası için olumlu görüşte olan Societe Generale analistleri, Merkez Bankasının sıkı likidite duruşunu sürdürmesinin etkili olduğunu belirtti.
18.05.2017 Ekonomi
2017'de doların durumu!
2017'de doların durumu! Uzmanların büyük bir bölümüne göre dolar 2017'de Euro'ya daha da yaklaşacak. İki yıl önce 1.40 seviyesinde iken 2017’de 1.0’ın altını test edecek.
26.12.2016 Ekonomi
Erdoğan: Milletim daha da yüklenmeli
Erdoğan: Milletim daha da yüklenmeli Faiz lobisine prim verilmemesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “TL’ye geçişte halkımın attığı adımları takdirle karşılıyorum ama yeterli değil. Milletim daha da yüklenmeli” dedi
9.12.2016 Ekonomi
Petrolde 7 yılın en büyük haftalık rallisi
Petrolde 7 yılın en büyük haftalık rallisi OPEC petrol fiyatlarını 3 günde yüzde 14 yükseltti. Enerji analistleri fiyatların 2017’nin ilk yarısında 50-60 dolar bandında seyredeceğini öngörüyor.
5.12.2016 Ekonomi
Fransa'da 'asrın banka skandalı'
Fransa'da 'asrın banka skandalı' Paris İstinaf Mahkemesi, Societe Generale Bankasının, kendisini yaklaşık 5 milyar avro zarara uğratmakla suçladığı eski banka çalışanı Jerome Kerviel'in 1 milyon avro ödemesine hükmetti
17.06.2021 Dünya
İngiltere'den ilk sonuçlar geldi
İngiltere'den ilk sonuçlar geldi AB'deki kaderini oylayan İngiltere'den ilk sandık çıkış anketi sonuçları geldi. Buna göre, AB'de kalınması yanlıları Birlik'ten ayrılmak isteyenlerin dört puan önünde.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Societe Generale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki societe generale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.