Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Böyle duyurdular
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Böyle duyurdular Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Açıklama geldi. Stratejik açıdan çok önemli. Dev şirket harekete geçti. Türkiye'ye ortaklık teklifi geldi. SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vagif Aliyev, Türkiye'nin Karadeniz'deki gaz keşiflerinin stratejik açıdan önemli olduğunu belirterek, "Teorik olarak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile saha geliştirme ve üretim faaliyetlerinde birlikte çalışmamız söz konusu olabilir. Profesyonel olarak ilgi alanımızda." dedi.
16.06.2021 Ekonomi
Vatandaşa güzel haber! Ucuzlayacak
Vatandaşa güzel haber! Ucuzlayacak SOCAR Türkiye Başkanı Aliyev, TANAP'ın tamamlanması ile Türkiye'de kullanılan doğalgaz fiyatlarının da ucuzlayabileceğini ifade ederek "Azerbaycan gazı her zaman ucuzdur" dedi.
5.06.2017 Ekonomi