Soba Zehirlenmesi

Soba Zehirlenmesi

Son dakika soba zehirlenmesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soba zehirlenmesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soba zehirlenmesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soba Zehirlenmesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soba zehirlenmesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 soba zehirlenmesi haberi bulunmuştur. Tüm soba zehirlenmesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski HDP'li vekil sobadan sızan gazdan zehirlendi
Eski HDP'li vekil sobadan sızan gazdan zehirlendi Mardin’in Midyat ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen eski HDP Milletvekili Mehmet Ali Aslan, hastanede tedaviye alındı. Aslan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
31.01.2023 Gündem
Torunu boğarak öldürmüş! Tırnaklarının altında DNA'sı bulundu
Torunu boğarak öldürmüş! Tırnaklarının altında DNA'sı bulundu Konya'nın Sarayönü ilçesindeki evinde 2,5 ay önce ölü bulunan Ahmet Kahraman'ın (68), yapılan otopsisinde tırnaklarının altında bulunan DNA'nın torunu Mustafa Kahraman'a (30) ait olduğu ortaya çıktı. Polisin gözaltına alındığı Kahraman, suçunu itiraf etti. Bipolar bozukluğu olan Mustafa Kahraman ifadesinde, "Dedemi ittirince yere düştü. Yerde bana küfretti, ellerimle boğarak öldürdüm" dediği öğrenildi. Kahraman, mahkemece tutuklandı.
8.04.2021 Gündem
Iraklı kadın, 1 gün önce taşındığı evinde ölü bulundu
Iraklı kadın, 1 gün önce taşındığı evinde ölü bulundu Ankara'da yaşayan Irak uyruklu bir kadın, dün taşındığı evde, erkek arkadaşı tarafından ölü bulundu.
24.02.2021 Yaşam
Korkunç olay! Anne öldü, 3 çocuğu tedavi altına alındı
Korkunç olay! Anne öldü, 3 çocuğu tedavi altına alındı Niğde’de soba zehirlenmesi nedeni ile 35 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti. Ölen kadının 3 çocuğu ise tedavi altına alındı.
25.01.2021 Yaşam
Uşak’ta sobadan zehirlenen kadın hayatını kaybetti
Uşak’ta sobadan zehirlenen kadın hayatını kaybetti Uşak’ta bir evde soba zehirlenmesinden hastaneye kaldırılan karı-kocadan, kadın hayatını kaybederken koca yoğun bakıma alındı.
19.12.2020 Yaşam
Anne-baba ve 4 çocuğu sobadan zehirlendi
Anne-baba ve 4 çocuğu sobadan zehirlendi Antalya'nın Serik ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne-baba ve 4 çocuğu hastanede tedaviye alındı.
13.02.2020 Yaşam
Meteoroloji'den 6 il için çığ uyarısı yapıldı!
Meteoroloji'den 6 il için çığ uyarısı yapıldı! Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki Erzurum, Erzincan, Ağrı, Iğdır, Ardahan ve Kars için buzlanma ve çığ uyarısında bulunuldu.
6.02.2020 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? (29 Kasım Meteoroloji hava durumu raporu)
Bugün hava nasıl olacak? (29 Kasım Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 29 Kasım hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji güncel hava raporuna göre, bugün yurt genelinde yağışlı bir hava etkili olacak. Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’de ise kuvvetli rüzgar görülecek. AKOM'dan yapılan açıklamada "Pazar günü itibari ile rüzgârın kuzeyli yönlere dönmesi ile birlikte İstanbul'da 10 derece civarına gerileyeceği tahmin ediliyor" denildi. İstanbul Valiliği'nden de sağanak yağış uyarısı geldi.
29.11.2019 Gündem
Aman dikkat! İstanbul için kritik uyarı
Aman dikkat! İstanbul için kritik uyarı İstanbul Valiliği, sağanak yağış uyarısında bulundu.
28.11.2019 Yaşam
Sancaktepe'de soba zehirlenmesi: 2 çocuk öldü
Sancaktepe'de soba zehirlenmesi: 2 çocuk öldü Sancaktepe'de sobadan sızan gazdan zehirlenen 2 çocuk ölürken anneleri hastaneye kaldırıldı.
2.03.2019 Yaşam
Son dakika... Dikkat! Uyarı geldi!
Son dakika... Dikkat! Uyarı geldi! CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, Ege ve Akdeniz için çok önemli fırtına ve aşırı yağış uyarısında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
23.01.2019 Gündem
Manisa'da karbonmonoksit zehirlenmesi 2 can aldı
Manisa'da karbonmonoksit zehirlenmesi 2 can aldı Manisa'nın Kula ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenen baba ile oğlu yaşamını yitirdi.
27.12.2017 Yaşam
Sobadan zehirlenen anne ile oğlu öldü
Sobadan zehirlenen anne ile oğlu öldü Adana'da 82 yaşındaki Fatma Çelik ve oğlu 63 yaşındaki Ramazan Çelik, sobadan çıkan gazdan zehirlenip öldü.
7.12.2017 Yaşam
Yaşlı şahıs evinde ölü bulundu
Yaşlı şahıs evinde ölü bulundu Aydın’da akşam saatlerinde bir şahıs evinde ölü bulundu. Yaşlı sahsın cesedinin kaldırabilmesi için 2 saat nöbetçi doktor beklenirken, şahsın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. Şahsın soba zehirlenmesi sonucu öldüğü belirtildi.
18.11.2017 Yaşam
Meteorolojiden 5 il için fırtına uyarısı!
Meteorolojiden 5 il için fırtına uyarısı! Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman için fırtına uyarısı yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Sobadan zehirlendi, 6 gün sonra öldü
Sobadan zehirlendi, 6 gün sonra öldü Denizli'nin Kale İlçesi'nde, evinde uyurken sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırılan 70 yaşındaki Mehmet Ocak, tedavi gördüğü hastanede 6 günlük yaşam savaşanı kaybetti.
3.04.2017 Yaşam
Kilis’te soba zehirlenmesi: 1 ölü
Kilis’te soba zehirlenmesi: 1 ölü Kilis’te, yalnız yaşayan bir bayan sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
18.03.2017 Yaşam
Sobadan zehirlenerek öldü
Sobadan zehirlenerek öldü Aydın'da, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 55 yaşındaki Nebahat Kervan öldü.
6.02.2017 Yaşam
Adıyaman, Gaziantep ve Muş'tan yıkan haberler! 5 ölü, 1 çocuk komada
Adıyaman, Gaziantep ve Muş'tan yıkan haberler! 5 ölü, 1 çocuk komada Adıyaman'ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 80 yaşındaki Feride Özdemir ve torunu 14 yaşındaki Onur Özdemir öldü. Gaziantep'te aynı odada uyurken sobadan gazdan zehirlenen 17 yaşındaki Neriman Doğan ve kız kardeşi 15 yaşındaki İnanç Doğan öldü. Muş'ta da zehirlenen iki kardeşten biri hayatını kaybetti.
28.01.2017 Yaşam
Başkent’te soba gazı zehirlenmesi: 4’ü çocuk 12 yaralı
Başkent’te soba gazı zehirlenmesi: 4’ü çocuk 12 yaralı Ankara’da Iraklı bir aileden 4’ü çocuk 12 kişi, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendi.
15.01.2017 Yaşam
Samsun'dan son dakika haberi: 2 kişi feci şekilde öldü
Samsun'dan son dakika haberi: 2 kişi feci şekilde öldü Samsun'dan bu sabah acı bir son dakika geldi. Vezirköprü ilçesinde bir karı-koca maalesef zehirlenerek hayatını kaybetti. Son günlerde soğukların etkisini göstermesiyle ülkemizde soba zehirlenmelerinden kaynaklanan ölümler artmaya başladı. Ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
İmam evinde ölü bulundu
İmam evinde ölü bulundu Samsun'da öğle namazı için ezan okumayan imamı kaldığı lojmanda kontrole giden cemaat, ölü buldu
1.01.2017 Yaşam
4 il için kuvvetli fırtına uyarısı
4 il için kuvvetli fırtına uyarısı Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden, Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay için kuvvetli fırtına uyarısında bulunuldu.
28.12.2016 Yaşam
Kayseri'de soba zehirlenmesi: 2 ölü
Kayseri'de soba zehirlenmesi: 2 ölü Kayseri'de dün gece sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Şerife ve Mehmet Bedir çifti yaşamını yetirdi.
10.02.2016 Yaşam
Aydın'da soba zehirlenmesi
Aydın'da soba zehirlenmesi Nazilli ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen çift, tedavi altına alındı.
5.01.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Soba Zehirlenmesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soba zehirlenmesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.