Skyfall

Skyfall

Son dakika SKYFALL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SKYFALL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SKYFALL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skyfall

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skyfall gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 skyfall haberi bulunmuştur. Tüm skyfall haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Kültür Sanat
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım!
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım! İspanyol aktör Javier Bardem ile İngiliz aktör Daniel Craig, çok yakın arkadaşlar. Bardem, 10 yıl önce Craig'in doğum gününde kadın kıyafeti giyerek pastanın içinden çıktığını anlattı.
26.01.2022 Magazin
Putin 'yeni bir silah türü' demişti... İngiltere'den flaş uyarı!
Putin 'yeni bir silah türü' demişti... İngiltere'den flaş uyarı! İngiltere'nin Savunma İstihbarat Şefi Jim Hockenhull, Rusya'nın yıllarca dünyanın etrafında uçabilecek ve her an nükleer saldırı yapabilecek yeni Skyfall füzesi hakkında uyardı.
13.09.2020 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin: Dünyada bir eşi daha yok!
Rusya Devlet Başkanı Putin: Dünyada bir eşi daha yok! Nükleer yakıtlı roketin patlamasıyla hayatını kaybeden yedi kişinin yakınlarını kabul eden Rus lider, sürdürecekleri projede kullanılan çözümlerin dünyada bir eşi olmadığını söyledi.
22.11.2019 Dünya
25. Bond filminin şarkısı Beyonce'den
25. Bond filminin şarkısı Beyonce'den Sinema tarihinin en ünlü film serisi 'James Bond', 2019 yılında 25'inci kez hayranlarıyla buluşacak.
29.08.2017 Kültür Sanat
Bond’dan vazgeçmiyor
Bond’dan vazgeçmiyor “Tekrar Bond olmaktansa bileklerimi kesmeyi tercih ederim” diyen Daniel Craig, filmde yeniden rol alacak
16.08.2017 Magazin
James Bond’un düştüğü köprüde klip çekti'
James Bond’un düştüğü köprüde klip çekti' Şarkıcı Murat Kurşun, 'Öyle Bir Dünya Yok' adlı albümündeki 'Adana Köprü Başı' parçasına klip çekti.
13.06.2017 Kültür Sanat
Film çekene teşvik var
Film çekene teşvik var Sinema Filmlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun’da yapılacak değişiklikle Türkiye’de film çekmek isteyen yabancı film yapımcılarına teşvik verilecek
2.03.2017 Ekonomi
73. Venedik Film Festivali’nde "Koca Dünya"ya ödül
73. Venedik Film Festivali’nde "Koca Dünya"ya ödül 73. Venedik Film Festivali’nde, Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Reha Erdem’in çektiği “Koca Dünya (Big Big World)” filmi, Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.
10.09.2016 Kültür Sanat
Adele'den, Donald Trump'a veto
Adele'den, Donald Trump'a veto Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, şarkılarının, ABD Başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi Parti'nin en güçlü aday adaylarından olan Donald Trump tarafından kullanılmasına izin vermediğini açıkladı.
2.02.2016 Dünya
'James Bond'a Birleşmiş Milletler görevi
'James Bond'a Birleşmiş Milletler görevi Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun, James Bond serisinin İngiliz aktörü Daniel Craig'i "BM mayın ve patlayıcı tehlikeleriyle mücadele küresel savunucusu" olarak görevlendirdi.
16.04.2015 Yaşam
007 gerçekte 7 dakikada ölmüştü!
007 gerçekte 7 dakikada ölmüştü! Geçtiğimiz hafta son James Bond filmi Spectre’nin çekimleri sırasında kendisini yaralayan Daniel Craig, sete dönmek için iyileşmeye çalışırken, Bond filmlerindeki tehlikeli sahneler eğer gerçekte olsaydı nasıl kolay ölebileceği toplandı...
8.04.2015 Magazin
Adele yorumuyla herkesi hayran bıraktı
Adele yorumuyla herkesi hayran bıraktı Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Sana beğeniyle izleniyor...
2.02.2015 Magazin
Adele yorumuyla herkesi hayran bıraktı
Adele yorumuyla herkesi hayran bıraktı Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Sana beğeniyle izleniyor. Yarışmanın 2. bölümünde Demet Tuncer ünlü şarkıcı Adele'i taklit etti. Skyfall şarkısıyla göz doldurdu.
21.01.2022 Magazin
işte yeni Bond kızları!
işte yeni Bond kızları! Ünlü casusluk serisi James Bond’un yeni film detayları açıklandı. Bond’u yine Daniel Craig’in oynayacağı filmde Bond kızları Monica Belluci ve Lea Seydoux olacak.
4.12.2014 Magazin
Türkiye, Hollywood'a tanıtıldı
Türkiye, Hollywood'a tanıtıldı Uluslararası Film Komisyonları Birliği Lokasyon Fuarı’nda, Türkiye’nin cazibe mekânları Hollywood’lu film yapımcılarına tanıtıldı...
31.03.2014 Kültür Sanat
Freddy Mercury'i o canlandıracak
Freddy Mercury'i o canlandıracak Efsanevi Queen grubunun hikayesinin beyazperdeye aktarılacağı ve Dexter Fletcher'in yöneteceği filmde Freddy Mercury'i Ben Whishaw canlandıracak.
29.09.2021 Gündem
Yaşayan plato Türkiye yabancıların gözdesi
Yaşayan plato Türkiye yabancıların gözdesi Türkiye, yabancı filmlerin seti oldu... Büyük bölümünü Türkiye’de çekeceği ”The Water Diviner” filmi için mekan arayan Oscarlı Russell Crowe bunun son örneği. Daha önce çekilen ‘Taken 2’, Oscar ödüllü ‘Argo’, Nicholas Cage’in başrolünde olduğu ‘Hayalet Sürücü 2’ son yıllarda ülkemizi tercih edenlerden.
9.08.2013 Arşiv
Bacasız fabrika
Bacasız fabrika Tükenmişlik sendromundan yola çıkarak Türk dizi sektörünün önde gelen senarist, oyuncu, yapımcı, cast ajansları, sendika gibi aktörleriyle konuştuk...
1.06.2013 Arşiv
HAFTA SONU NE YAPALIM?
HAFTA SONU NE YAPALIM? ModaNetwork kadını yeni sezonda yazın enerjik, eğlenceli ve romantik ruhunu farklı temaların buluştuğu bir koleksiyonla gözler önüne seriyor...
22.03.2013 Arşiv
Reklamdan servet kazanacak!
Reklamdan servet kazanacak! Tek bir reklamla bakın ne kadar kazanacak
15.03.2013 Magazin
Oscarlar sahiplerini buldu!
Oscarlar sahiplerini buldu! Argo 'En İyi Film' seçildi, törene güzel oyuncunun kazası damga vurdu
25.02.2013 Magazin
Adele, Oscar gecesinde büyüledi!
Adele, Oscar gecesinde büyüledi! Skyfall parçasıyla en iyi özgün şarkı dalında aday olan Adele 2013 Oscar Töreni'nde canlı performans sergiledi. Adele, şarkısıyla ve performansıyla törene katılan herkesi etkiledi...
21.01.2022 Magazin
Bugün günlerden Oscar...
Bugün günlerden Oscar... İşte büyük gün geldi çattı...
24.02.2013 Arşiv
Oscar’ın favorisi Argo ve Lincoln!
Oscar’ın favorisi Argo ve Lincoln! Oscar Ödülleri yarın sahiplerini buluyor
22.02.2013 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Skyfall ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skyfall haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.