James Bond

James Bond

Son dakika james bond haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan james bond ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını james bond haber sayfamızda bulabilirsiniz.

James Bond

haberleri sayfasında son dakika yaşanan james bond gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 james bond haberi bulunmuştur. Tüm james bond haberleri aşağıda listelenmiştir.
Torosların gizli hazinesi, eşsiz mühendislik örneği Varda Köprüsünün hikayesi
Torosların gizli hazinesi, eşsiz mühendislik örneği Varda Köprüsünün hikayesi Adana'daki Varda Köprüsü, Türkiye'nin en görkemli yapılarından biri. Tarihe tanıklık eden köprü, 112 yıl önce inşa edildi. Mühendislik harikası olarak anılan köprü, Hicaz demir yolunun en önemli geçitlerinden oldu. İşte Varda Köprüsü'nün hikayesi...
5.04.2024 Adana
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Christopher Nolan'dan 'James Bond' iddiasına cevap!
Christopher Nolan'dan 'James Bond' iddiasına cevap! Son olarak 'Oppenheimer'la adından söz ettirmeyi başaran Christopher Nolan'ın, 26'ncı Bond filmini yönetmen koltuğunda oturacağı konuşuluyor. Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen, uzun süredir gündemde olan iddiaya açıklık getirdi.
26.11.2023 Magazin
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Kültür Sanat
Bakan Ersoy, ünlü yapımcı James Brock ile bir araya geldi
Bakan Ersoy, ünlü yapımcı James Brock ile bir araya geldi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, pek çok tanınmış filme imza atan yapımcı James Brock ile bir araya geldi.
4.07.2023 Gündem
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesini kazandı!
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesini kazandı! 'Gothika', 'James Bond: Başka Gün Öl' ve 'John Wick: Parabellum' gibi yapımlara yer alan dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, uzun süredir yüksek miktarlarda nafaka ödediği eski sevgilisi ve Nahla Ariela adını verdiği kızının babası olan Gabriel Aubry'ye karşı mahkemede zafer kazandı.
29.05.2023 Magazin
Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi!
Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi! Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan 31 yaşındaki güzel, önceki gece sevgilisiyle Etiler'deydi. Oyuncunun gizemli aşkı, basın mensuplarına görüntü vermemek için uzun uğraşlar verse de bu çabasında başarılı olamadı.
25.11.2022 Magazin
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...'
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...' Beyazperdenin ödüllü yönetmenlerinden biri akıl almaz bir tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya. Adı açıklanmayan 30 yaşlarında bir kadın, ünlü yönetmenin, İtalya'da bir tatil evinde kendisine günler boyunca tecavüz ettiğini ve sonra da getirip havaalanında terk ettiğini ileri sürdü. İddialar bununla da sınırlı değil... Ünlü yönetmenin tecavüzüne uğrayan genç kadının, yönetmenden kendisine filminde yer vermesini istediği de ileri sürüldü. Ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist dün yasalar karşısına çıktı ve tutuklandı.
24.06.2022 Magazin
Vladimir Putin’i çıldırtacak utanç listesi! Ukrayna 620 kişiyi isim isim paylaştı...
Vladimir Putin’i çıldırtacak utanç listesi! Ukrayna 620 kişiyi isim isim paylaştı... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken dünyanın gözü tarafların İstanbul'da gerçekleştireceği müzakere görüşmelerinde. Herkes görüşmelerden ateşkes sonucu çıkmasını beklerken Ukrayna’nın yayınladığı Rus ajanlarının listesi ise Putin’i bir kez daha zor duruma düşürdü…
29.03.2022 Dünya
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım!
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım! İspanyol aktör Javier Bardem ile İngiliz aktör Daniel Craig, çok yakın arkadaşlar. Bardem, 10 yıl önce Craig'in doğum gününde kadın kıyafeti giyerek pastanın içinden çıktığını anlattı.
26.01.2022 Magazin
İsrail gizli servisi Mossad'ı sarsan yasak aşk skandalı! Ülkesinin gizli sırlarını sevgilisi ve onun kocasıyla paylaştı...
İsrail gizli servisi Mossad'ı sarsan yasak aşk skandalı! Ülkesinin gizli sırlarını sevgilisi ve onun kocasıyla paylaştı... İsrail basının ortaya attığı iddia bomba etkisi yarattı. İstihbarat servislerinin adının son karıştığı skandalda İsrail gizli servisi Mossad başrolde! Mossad’ın eski şefi Yossi Cohen’in 2018 yılı sonlarında gizli aşk yaşamaya başladığı kadın ile kocasına, devlet sırlarını anlattığı öne sürüldü. Şaşırtıcı ancak istihbarat dünyasını sarsan bu skandal ilk değil...
29.12.2021 Dünya
Dünya James Bond filmi ile tanımıştı! İşte gizemli adanın şaşırtıcı sırrı...
Dünya James Bond filmi ile tanımıştı! İşte gizemli adanın şaşırtıcı sırrı... Dünya Kalsoy Adası'nı 25'inci James Bond filmi No Time to Die'da tanımıştı. Gizemli adada sadece 48 bin kişi yaşıyor. Onu diğer 779 adaya bağlayan hiçbir köprü veya tünel yok. Gizemli ada hakkındaki şaşırtıcı gerçeği The Sun gazetesi yazdı.
17.12.2021 Dünya
James Bond filminin kötü adamı Tommy Lane hayatını kaybetti
James Bond filminin kötü adamı Tommy Lane hayatını kaybetti Shaft ve James Bond'un Live And Let Die filmlerinde rol alan Tommy Lane, 83 yaşında hayatını kaybetti.
1.12.2021 Magazin
Defender’ı Bond için hazırladılar
Defender’ı Bond için hazırladılar Land Rover Special Vehicle Operations ekibi, “Bond: No Time to Die” filminde kullanılan Defender araçlardan iham alarak tasarladığı Defender V8 Bond Edition’ı da duyurdu. Araca sadece 300 kişi sahip olabilecek
4.10.2021 Otomobil
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan AKM açıklaması
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan AKM açıklaması Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ailesiyle birlikte sinemaya giderek, James Bond'un serisinin son filmi "Ölmek için Zaman Yok"u izledi.
1.10.2021 Gündem
Özge Gürel'den 'James Bond' benzetmesi
Özge Gürel'den 'James Bond' benzetmesi 2014-2015 yıllarında yayınlanan 'Kiraz Mevsimi' dizisinin setinde tanışan, daha sonra arkadaşlıklarını ilişkiye döndüren Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, bir arkadaşlarının düğününe katıldı.
27.09.2021 Magazin
8 Mayıs dogecoin beklentisi! Elon Musk Saturday Night Live programına katılacak! Saturday Night Live saat kaçta başlıyor?
8 Mayıs dogecoin beklentisi! Elon Musk Saturday Night Live programına katılacak! Saturday Night Live saat kaçta başlıyor? Dogecoin kripto para piyasasında 6. kripto para birimi konumuna geldi. Dogecoin’in kısa sürede elde ettiği başarı kripto para yükselişini şaşırttı. Dogecoin kısa sürede elde ettiği başarının arkasındaki isim ise Elon Musk oldu. Elon Musk, DOGE ile ilgili yaptığı çeşitli açıklamalarla onu ABD’nin en çok konuşulan yatırım araçlarından birisi haline getirdi. Elon Musk Saturday Night Live programına katılacak olması ise yatırımcıları heyecanlandırdı. Saturday Night Live saat kaçta başlıyor?
4.05.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Tanya Roberts hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Tanya Roberts hayatını kaybetti James Bond serisinin ünlü yıldızı Tanya Roberts, köpeklerini gezdirirken geçirdiği baygınlığın ardından hastaneye kaldırıldı. Efsanevi yıldızın menajeri, Tanya Roberts'in Kaliforniya’daki bir hastanede,ventilasyon tedavisine başlamasına rağmen iyileşemediğini ve hayatını kaybettiğini belirtti.
4.01.2021 Dünya
Fakülte bu olayı konuşuyor! Profesör şaşkın, sınav iptal...
Fakülte bu olayı konuşuyor! Profesör şaşkın, sınav iptal... Uzaktan eğitim ile birlikte sınavlarda uzaktan yapılmaya başladı. Uzaktan yapılan bir sınavda ise Profesörü bile bile şoke eden bir kopya yöntemi uygulandı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde bir öğrencinin uzaktan sınav sırasında uyguladığı kopya yöntemi hocalarını bile şaşırttı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan yaşananları, “Öğrencinin bilgisayarına arkadaşları uzaktan bağlantı yapmış. Sınav bir tane ama soruları çözen 4 kişi. Öğrenci kamera karşısında fare oynatıp sınavı tamamlamış. Tıpkı James Bond filmi gibi” diyerek anlattı.
14.12.2020 Yaşam
Yunanistan'da FETÖ komedisi! Sahte kimlikte ünlü Yunan oyuncuyu kullanmışlar...
Yunanistan'da FETÖ komedisi! Sahte kimlikte ünlü Yunan oyuncuyu kullanmışlar... Yunanistan'da FETÖ'cüler alay konusu oldu. Polis Atina’da bir grubu durdurup kimlik sordu. Birinin üstünden ‘Yunanistan’ın Kemal Sunal’ı’ olarak nitelendirilen, 9 yıl önce ölmüş ünlü oyuncu Thanasis Vengos adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkınca yakalandılar.
7.11.2020 Dünya
Efsane oyuncu Sean Connery hayatını kaybetti!
Efsane oyuncu Sean Connery hayatını kaybetti! James Bond karakterini canlandıran efsane oyuncu Sean Connery 90 yaşında hayatını kaybetti.
31.10.2020 Dünya
Billie Eilish: Dansı bırakmak depresyona sürükledi
Billie Eilish: Dansı bırakmak depresyona sürükledi Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen; 'James Bond' filminin müziğine imza atan en genç şarkıcı olan Billie Eilish, 13 yaşındayken dansı bırakmak zorunda kaldığı için depresyona sürüklendiğini söyledi.
15.10.2020 Magazin
Tom Hardy yeni 'James Bond' mu olacak?
Tom Hardy yeni 'James Bond' mu olacak? Bugüne kadar Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ve Daniel Craig'in canlandırdığı 'James Bond' karakterine,, son olarak Tom Hardy'nin hayat vereceğine ilişkin iddia sosyal medyada da gündem oldu.
20.09.2020 Televizyon
Ünlü oyuncu Diana Rigg hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Diana Rigg hayatını kaybetti Game of Thrones ve James Bond’da aldığı rollerle tanınan ünlü aktris Diana Rigg 82 yaşında hayatını kaybetti.
10.09.2020 Magazin
54 yaş pozu sosyal medyayı salladı!
54 yaş pozu sosyal medyayı salladı! ABD’li oyuncu Halle Berry önceki gün 54 yaşına bastı.
16.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

James Bond ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki james bond haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.