Gazete Vatan Logo
Magazin Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi!

Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi!

Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan 31 yaşındaki güzel, önceki gece sevgilisiyle Etiler'deydi. Oyuncunun gizemli aşkı, basın mensuplarına görüntü vermemek için uzun uğraşlar verse de bu çabasında başarılı olamadı.

Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi!

Hilal Altınbilek, önceki gün Etiler'de bir mekanda yeni sevgilisi ile birlikte basın mensuplarıyla adeta köşe kapmaca oynadı. Mekandan el ele çıkan yeni sevgililer, gazetecileri fark edince hemen birbirinden ayrıldı. VIP bir araca binen oyuncu, sevgilisine "Hadi!" diye seslendi ancak sevgilisi onu bırakıp gazeteciler kendisini çekmesin diye içeriye kaçtı.

Mekanın etrafındaki sokaklarda dolaşıp, beş kere tekrar kapıya gelip sevgilisini almak isteyen Altınbilek, inatçı sevgilisi arabaya gelmeyince başarılı olamadı. Gazetecilerin kendisini çekmesini istemeyen beyefendi, mekanın arkasındaki personel odasında saklandı.

PERSONEL ODASINDA ÜÇ SAAT!

Odada yaklaşık üç saat muhabirlerin gitmesini bekleyen Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi, kimliğini belli etmemek için elinden geleni yaptı. Bir ara mekana yanaştırılan arabaya başkasını bindirerek şaşırtmaca yapmaya çalışması da dikkat çekti.

KAPIDA KAMERA KONTROLÜ!

Bu çabasına rağmen yine başarılı olamayan gizemli sevgilinin, kapıda, gazetecilerin gidip gitmediğini kontrol etmesi objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

METİN HARA'DAN AYRILDI

Bir dönem güzel oyuncu ile rol arkadaşı Kerem Alışık'ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Alışık, söz konusu haberleri, "Asla böyle bir şey yok. Yine 'iddiaya göre' denilerek yine aynı yakıştırma, doğruyu yansıtmayan biçimde yapılmaya devam ediyor. Biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşık iki arkadaşız, hepsi bu" sözleriyle yalanlamıştı.

Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara (39), Temmuz 2021'de Bozcaada'da hayranları tarafından görüntülenmişti. Sarmaş dolaş halleri dikkat çeken ikili, objektiflere yakalanmalarının ardından ilişkilerini itiraf etmişti. Evlilik yolunda ilerledikleri konuşulan çift, geçtiğimiz aylarda ise yollarını ayırmıştı.