Skeç

Skeç

Son dakika skeç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan skeç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını skeç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skeç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skeç gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 skeç haberi bulunmuştur. Tüm skeç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Atakan Çelik baba oldu. Atakan Çelik - Zeynep Mızrak Çelik çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine 'Nefes' adını verdi.
23.06.2023 Magazin
Bakan Varank, sözlerini skece konu eden Güldür Güldür Show ekibini izledi
Bakan Varank, sözlerini skece konu eden Güldür Güldür Show ekibini izledi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kendisinin Türk uzay yolcusuna dair açıklamalarını skece konu eden Güldür Güldür Show ekibinin Bursa'daki gösterisini izledi. Kulise de geçen Varank, oyuncular ile moderatör Ali Sunal'ı tebrik etti.
9.05.2023 Gündem
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama Hakkari'de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
31.08.2022 Gündem
Hakkari'de yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak
Hakkari'de yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak Hakkari'de 15 gün süreyle gösteri ve toplantılara yasaklama kararı getirildi. Valilik tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı
16.08.2022 Gündem
Bu ilde yaşayanlar dikkat! 15 gün boyunca yasak
Bu ilde yaşayanlar dikkat! 15 gün boyunca yasak Hakkari’de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
18.07.2022 Gündem
Bitlis'te okullara kar engeli!
Bitlis'te okullara kar engeli! Bitlis'te yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
8.03.2022 Gündem
Bodrum Tohum Takas Şenliği’nde ata tohumları el değiştirdi
Bodrum Tohum Takas Şenliği’nde ata tohumları el değiştirdi Muğla ilçeleri yanı sıra çevre illerden gelen tohum standı açan katılımcılar ile renkli görüntülere sahne olan tohum takas şenliğinde, vatandaşlar ata tohumları ile tanıştı. Ata tohumu olan karpuz, çıtır büyük domates, bamya, ince patlıcan, mısır, gibi yerel tohumlar minik poşetler içerisinde takas edildi.
3.03.2022 Yaşam
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı Hakkari Valiliği, il genelinde 15 gün süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığını duyurdu.
2.02.2022 Gündem
'Çok Güzel Hareketler 2'de 'Fakirin yüzü gülür mü?' skeci
'Çok Güzel Hareketler 2'de 'Fakirin yüzü gülür mü?' skeci Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2' programı, final bölümüyle pazartesi akşamı Kanal D'de ekranlara geliyor.
29.01.2022 Televizyon
Hakkari'de 15 günlük yasak kararı
Hakkari'de 15 günlük yasak kararı Hakkari Valiliği, il genelinde 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasakladığını duyurdu.
4.01.2022 Gündem
Çok Güzel Hareketler 2 bu hafta yine çok güldürecek!
Çok Güzel Hareketler 2 bu hafta yine çok güldürecek! Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
18.12.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni bölümüne 'Paradoks' skeci damga vuracak
Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni bölümüne 'Paradoks' skeci damga vuracak Kanal D’nin, genel sanat yönetmeliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu ise Eser Yenenler’in yaptığı, her Pazartesi yeni bölümleri ile ekrana gelen programı Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta, usta oyuncu Erdal Özyağcılar konuk oluyor.
11.12.2021 Televizyon
'Çok Güzel Hareketler 2'den 'Evimdeki Yabancı' skeci
'Çok Güzel Hareketler 2'den 'Evimdeki Yabancı' skeci Kanal D ekranında; genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2' programı, her pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor.
13.11.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler ekibi Levent Kırca'ya selam çaktı!
Çok Güzel Hareketler ekibi Levent Kırca'ya selam çaktı! Sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı ÇGH 2, yeni bölümü ile 01 Kasım Pazartesi akşamı ekrana geliyor.
31.10.2021 Televizyon
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri…
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri… Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında polisin ifadesine göre 'kurusıkı silahla' görüntü yönetmenini öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı. Peki, Alec Baldwin kimdir? Alec Baldwin filmleri…
22.10.2021 Gündem
Emmy ödülleri kazananlar 2021! İşte en iyiler…
Emmy ödülleri kazananlar 2021! İşte en iyiler… Koronavirüs salgını sebebiyle geçen yıl video konferans yöntemiyle gerçekleşen Emmy Ödülleri’nin 73. Los Angeles’te yapılan ödül töreni ile sahiplerini buldu. Törene Netflix yapımı "The Crown" ve "The Queen's Gambit" ile komedi dalında Apple TV yapımı "Ted Lasso" damgasını vurdu. İşte 2021 Emmy Ödülleri kazananları…
20.09.2021 Gündem
Çok Güzel Hareketler 2'den "Çok Güzel" sürpriz!
Çok Güzel Hareketler 2'den "Çok Güzel" sürpriz! Sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler'e Demet Özdemir konuk oluyor.
19.09.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2’den 'Çok Güzel' sürpriz
Çok Güzel Hareketler 2’den 'Çok Güzel' sürpriz Programa bu hafta, ünlü oyuncu Demet Özdemir konuk oluyor…
18.09.2021 Televizyon
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşlere 15 günlük yasak
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşlere 15 günlük yasak Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma ve stant açma gibi eylem ve etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı.
17.06.2021 Gündem
Hakkari'de flaş yasak kararı! 15 gün...
Hakkari'de flaş yasak kararı! 15 gün... Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin 15 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.
31.05.2021 Gündem
'Ev boş di mi?' yine çok güldürecek!
'Ev boş di mi?' yine çok güldürecek! Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle Pazar günü ekrana geliyor.
29.05.2021 Televizyon
'Mahalle Katkısı' skeci yine çok güldürecek!
'Mahalle Katkısı' skeci yine çok güldürecek! Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle Pazar günü ekrana geliyor.
22.05.2021 Televizyon
Valilik duyurdu! O İlde 15 gün süre ile yasak!
Valilik duyurdu! O İlde 15 gün süre ile yasak! Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin, 15 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.
1.03.2021 Gündem
Çok Güzel Hareketler 2'ye damga vuracak skeç
Çok Güzel Hareketler 2'ye damga vuracak skeç Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta “Yoğun Bakım Latifesi” skeci damgasını vuracak.
20.02.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 73. bölüm fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 73. bölüm fragmanı yayında! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
11.02.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Skeç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skeç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.